Reviews over Leasemaatschappijen


  Slechte communicatie/ service

  Review over LeasePlan

  Ik sluit mij aan bij de reviews van anderen  Ook wij hebben een auto besteld bij de ANWB/Leaseplan op 24 mei 2022 met een levertijd van 23 weken om eind oktober 2022 geleverd te worden. Uiteindelijk werd dit week 52, toen week 12 en kort daarna weer week 22 in 2023 en het einde is niet in zicht waardoor je totaal niet weet waar je aan toe bent. En bij leaseplan denkt men niet in oplossingen. Zowel Opel, ANWB en Leaseplan nemen niet de moeite om te communiceren wat er daadwerkelijk aan de hand is in de Opel fabriek en ook komt men niet met de mogelijk om tijdelijk een verloop auto aan te bieden of nog beter, de mogelijkheid om een sneller leverbare auto als alternatief te bestellen. Nog voordat onze auto geleverd is door Leaseplan, heeft het vertrouwen in zowel Opel Mederland, de ANWB en Leaseplan een flinke deuk opgelopen. Inmiddels zitten we al ruim 6 maanden zonder auto. Als ik dit alles van te voren had geweten, dan had ik een Kia Niro EV of een BYD Atto 3 besteld welke wel snel leverbaar zijn. Mogelijkheid om het contract te ontbinden zijn er behalve even 3x het termijnbedrag te betalen, niet

  Sterke punten
  Snel dreigen met een jurist maar niet in oplossingen kunnen denken�.

  Zwakke punten
  Ik sluit mij aan bij de reviews van anderen<br />

  <br />

  Ook wij hebben een auto besteld bij de ANWB/Leaseplan op 24 mei 2022 met een levertijd van 23 weken om eind oktober 2022 geleverd te worden. Uiteindelijk werd dit week 52, toen week 12 en kort daarna weer week 22 in 2023 en het einde is niet in zicht waardoor je totaal niet weet waar je aan toe bent. En bij leaseplan denkt men niet in oplossingen. Zowel Opel, ANWB en Leaseplan nemen niet de moeite om te communiceren wat er daadwerkelijk aan de hand is in de Opel fabriek en ook komt men niet met de mogelijk om tijdelijk een verloop auto aan te bieden of nog beter, de mogelijkheid om een sneller leverbare auto als alternatief te bestellen. Nog voordat onze auto geleverd is door Leaseplan, heeft het vertrouwen in zowel Opel Mederland, de ANWB en Leaseplan een flinke deuk opgelopen. Inmiddels zitten we al ruim 6 maanden zonder auto. Als ik dit alles van te voren had geweten, dan had ik een Kia Niro EV of een BYD Atto 3 besteld welke wel snel leverbaar zijn. Mogelijkheid om het contract te ontbinden zijn er behalve even 3x het termijnbedrag te betalen, niet

  Mag ik effe vangen?

  Review over LeasePlan

  Op 13 december 2022 heb ik schade gereden met de door mij bij Leaseplan geleasede auto.

  Op 21 december 2022 ontving ik van de schadeafdeling van Leaseplan een bericht dat de auto total loss werd verklaard, hetgeen de medewerker van Schadenet mij al had laten doorschemeren.

  Op 21 december werd ook conform de voorwaarden per direct het leasecontract stopgezet.

  Een paar dagen daarna ontving ik een factuur van € 300,- eigen risico.

  Echter kreeg ik een paar dagen later weer een factuur voor € 257,66 voor de maand januari 2023.

  Een maand waarin ik helemaal niet in de auto heb kunnen rijden, want immers total loss sedert 21 december.

  Het excuus was dat de factuur inmiddels was opgemaakt en niet meer kon worden aangepast.

  Dat kan 100x zo zijn, feit blijft dat er geld is geïncasseerd voor een maand waarin de auto al total loss was en er dus niet in is gereden.

  Maar denk maar niet dat Leaseplan deze fout recht wil zetten en de onterecht betaalde leasetermijn alsnog terugstort op mijn rekening.  Ik heb inmiddels mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld om te proberen op deze manier het geld terug te krijgen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet klantgericht en laten je betalen voor een auto waarin je niet eens meer kan rijden.

  Vreselijk bedrijf!

  Review over FCA Capital Nederland

  Je bent gewaarschuwd om met deze criminelen in zee te gaan. Na afloop van je contract worden opeens allemaal bedragen geïncasseert zonder factuur, waarbij ik geen idee had waar dit vandaan komt. Na inlevering van de auto probeert deze maatschappij nog meer geld te incasseren. Ze zoeken naar miniscule schades om deze voor het hoofdbedrag in rekening te brengen. Tevens wordt je niet juist geïnformeerd over de kosten voor het vroegtijdig beeïndigen van je contract. Mensen wees gewaarschuwd om met deze (criminele) partij in zee te gaan!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - komen afspraken niet nee

  - geen facturen

  - zomaar extra geld incasseren

  - geen voorlichting

  Er is niks positiefs aan dit bedrijf

  Valse beloftes

  Review over MisterGreen

  In november werd ik via een collega getipt over Mistergreen. Hij gaf aan dat er tesla y model performance snel geleverd zou kunnen worden, midden december. Ze hebben er nog maar een paar dus ik zou er snel bij zijn vertelde hij.  Ik raakte enthousiast en zocht contact met MisterGreen. Ik kreeg contact met Coen. In eerste instantie een goede indruk: sympathieke man, frequent contact. Het was duidelijk dat hij mij graag als klant wilde binnen halen.  Coen had hele mooie worden: Halverwege december heb je de auto! Ze zijn al vooruitbesteld! 15 december zijn ze er. 10 dagen van te voren krijg je een code waarmee je de auto kan traceren.  14 december kom ik terug van mijn vakantie. Helaas nog geen code ontvangen. Ik bel Coen de volgende dag en krijg het volgende antwoord: Kleine vertraging! Je kan de auto tussen kerst en oud en nieuw verwachten. Ze komen er binnenkort aan en wij kunnen de auto binnen een dag overschrijven.  Niet helemaal wat we hadden besproken, maar goed, een paar dagen kan ik nog wel wachten. Met kerst om de hoek besloot ik Coen nogmaals te bellen. De code zou toch een aantal dagen eerder komen? Als ik de auto over een paar dagen kan ophalen, zou ik inmiddels toch wel een code moeten hebben?  Wat eerst werd gepresenteerd als een enorm zeker verhaal, werd ineens erg wankel. We weten niet wanneer de auto komt vertelde Coen. Het is gewoon onduidelijk. Zou zomaar ergens in februari kunnen zijn. Hierop raak ik geïrriteerd. Hoe kan je een verhaal zo zeker presenteren? Ik voel me voor de gek gehouden.  Coen weet mijn onvrede te sussen door toe te geven aan mijn verzoek voor een tijdelijke leenauto. Hij reserveert een Tesla S-model voor me. Ik vraag aan Coen wanneer ik de auto kan ophalen. Hierop krijg ik een vaag antwoord: Begin januari. Ik vraag vervolgens om meer duidelijkheid: Kunnen we een datum prikken voor wanneer ik de auto kan ophalen? Coen mailt mij dat ik 4 januari de auto kan ophalen. Hier ga ik dan ook maar van uit.  Vandaag telefonisch contact met Coen, met een verzoek of ik de auto ook eerder dan 4 januari kan ophalen. Mijn collega kon zijn leenauto namelijk al 30 december ophalen. Ik krijg een heel warrig verhaal te horen wat ik helaas niet kan reproduceren. Iets over dat wanneer ik de leenauto krijg afhangt van wat voor keuze mijn collega maakt. Ik geef nogmaals mijn onvrede aan over de onduidelijke situatie. Coen geeft aan dat hij mij aan het einde van de middag gaat terugbellen.  Zojuist telefonisch contact gehad met Coen. De tesla s-model is er pas over 2 weken. Hoe kan het dat er duidelijk, zwart op wit, 4 januari wordt afgesproken en dat ik er nu ineens 2 weken op moet wachten?

  slecht

  Review over SternLease

  In februari was ik aangereden. Voleddig niet mijn schuld. In december - 9 maanden darnaa - heeft stren - 300 euro zonder enige toelichtitng vanaf mijn rekening afgeschreven. wij hebben geld teruggeboekt. Stern stelt dat ze hebben schade formulier niet onvangen. Wij hebben een schadefrmulier opnieuw aangeboden. Toch blijven ze vooldeig onterecht aanmaningen voor 300 euro sturen. Zonder enige uitleg waroom en zonder recht op die geld. Zeer slechte aroggante bv. .Klanten moeten betalen voor hun fouten in het system of fouten van mensen die daar werken. Wij hebben rechtbijstand toegelicht.

  Sterke punten
  geen, zooi.

  Zwakke punten
  ze weten echt niet waar ze aan toe zijn, klantservice is verschirkkelijk. Ik heb veel spijt dat ik een auto bij ze in lease heb.

  Geen tenaamstelling ontvangen

  Review over Hiltermann Lease Groep

  Mijn laatste aflossing was 1 november afgeschreven, gebeld wanneer ik mijn tenaamstelling zou ontvangen, dit zou na de storneringstermijn automatisch opgestuurd worden. Wederom gebeld en nu sturen ze deze gewoon niet op! Moet ik via de site aanvragen, gedaan, maar geen reactie! Ze zijn en waren geen eigenaar, maar ik krijg gewoon de tenaamstelling niet! Schandalig bedrijf, laten je gewoon 45 minuten aan de telefoon wachten en er gebeurt helemaal niets!

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Alles!

  Leaseplan denkt niet aan veili

  Review over LeasePlan

  Auto mag niet door de dealer onderhouden worden van leaseplan. Als je remmen op de snelweg het niet meer doen, wil je graag dat een dealer die de auto het beste kent, hier naar laten kijken. Dit mag niet van leaseplan ( te hoge kosten)

  Leaseplan gaat niet voor de veiligheid van zijn eigen klanten

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Veiligheid

  Afschuw

  Review over LeasePlan

  Ik zit met een zeer nette dame een plan van aanpak te bespreken voor een verangend vervoersmiddel, word ik door verbonden met ene heer "Rick" , met pijn en moeite wat kunnen verwaarlijken...

  Krijg ik fijn te horen dat ik een "kanker zeikert " ben op hetmoment dat deze fijne jongeheer van de schade afdeling de haak erop klettert, verbazingswekkende verrasing noem ik dit maar.  Na 15 jaar klant te zijn geweest , vind ik het genoeg geweest, ik ben sprakenloos.

  Eens en nooit meer!

  Zwakke punten
  Brutaal Personeel

  Oplichters

  Review over LeasePlan

  CEO van deze maatschappij heeft gewoon opdracht gegeven aan alle werknemers om zoveel mogelijk mensen te naaien waar ze bij staan. Dat is goed voor de jaarcijfers. Gemiddeld wordt er 3 jaar geleased dus als ze klanten kwijtraken dan is de CEO allang weg met zijn mooie jaarcijfers op zijn CV. Dan kan ie zeggen kijk hoe goed ik het hebt gedaan. Ben benieuwd hoe lang Leaseplan hiermee denkt weg te komen.

  Zeer slecht

  Review over Hiltermann Lease Groep

  Na aflossen. Ongeacht er meer dan een week over doen om codes op te leveren, vanwege onderbezetting? Maar wel binnen een dag een brief kunnen versturen als er iets mis gaat.zeer klantonvriendelijk. Nooit meer voor moj

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, afhandeling, klantgerichtheid, vertrouwen

  Bar en boos

  Review over Hiltermann Lease Groep

  In eerste instantie geen problemen. Daarna bij een andere maatschappij een nieuwe lease afgesloten. Deze hebben het openstaande bedrag netjes afgelost. Maar na een week nog steeds de codes ontvangen voor het vrijwaren van de auto. De een zegt het duurt ongeveer 48 uur dan worden ze verstuurd. Na 2 dagen maar weer eens bellen, zegt een ander nee dat duurt 5 werkdagen. Verzekering, belasting loopt gewoon door nu. Tevens kan de dealer waar de auto ingeruild is nog niets doen, omdat de auto nog steeds op mijn naam staat.

  Bar slechte ervaring, maar eens een factuur sturen voor de kosten

  Oplichters

  Review over FCA Capital Nederland

  Pure oplichters, bij vragen blijven ze de standaard antwoorden geven.

  NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Opgelicht door Xllease

  Review over XL Lease

  Malafide lease uit Apeldoorn. Rampauto geadviseerd gekregen. Na afspraken over hulp houdt Xllease zich niet aan afspraken.

  Vijf maanden ellende en geen hulp anders dan omslachtige verhalen, oplichting over onderzoek naar storingen. Crediteringen onjuist, onwaarheden. Afspraken (financieel) worden vergeten. Op 17 mails geen reply. Niets wordt schriftelijk bevestigd.contactpersonen worden vervangen door anderen die aangeven ‘niet bij de gesprekken zijn geweest’ Dossier inzage voor eenieder die overweegt met deze ordinaire oplichters in zee te gaan. Na zogenaamde eindfactuur sturen ze de volgende dag gewoon weer nieuwe.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Telefonisch beloven ze mewr dan ze durven bevestigen per mail, pas op!

  Firma list en bedrog!!!!

  Review over Athlon Car Lease

  1 ster is te goed voor deze “organisatie” organisatie oplichters is het. In 2019 een zakelijke lease aangegaan(operational). Maandbedrag verdubbelen ze drie keer binnen een aantal maanden. Onder het mom van kilometers die extra gereden worden. Als je aangeeft dat je graag een oplossing wilt omdat je het niet kan betalen. Daar geven ze geen gehoor aan. Als je schade rijd geven ze geen gehoor tot dat ze de schade ineens willen verhalen op hun eigen klant. Bij inbraak en er zijn waardevolle spullen weg van jezelf en doet aangifte. Hoor je nooit niks meer van. Alleen dat je het raampje bij een garage mag laten maken. Als de auto gestolen word en doet aangifte. Word er een detective na je toe gestuurd die je naaste indirect beschuldigd van de diefstal. Vervolgens hoor je nooit niks meer. En krijg je brieven van de incasso dat je de gehele cataloguswaarde van de lease auto moet terug betalen. Zonder enige onderbouwing. Faillissement van je zaak word aangevraagd als je niet op deze belachelijke brieven reageert. Dus met andere woorden als er een auto zoek raakt moet de klant ervoor betalen. Terwijl de klant er niks aan kan doen? En dan over het klantcontact nog geen eens gehad. Walgelijke mensen die er werken. Denigrerende tonen en verheffende stemmen. Niet oplossing gericht maar meer na de richting hoe kunnen we deze persoon meer in de problemen laten komen. Vreselijk bedrijf zonder enig empathie of professionaliteit. Oplichtersfirma en dan de mensen die er werken zijn de kers op de taart. Als je problemen wilt moet je vooral met Athlon in zee gaan.

  Sterke punten
  Oplichten onbeschoftheid

  Zwakke punten
  Dit bedrijf is een en al zwakheid maar het oplichting niveau maximaal

  Vreselijk bedrijf

  Review over Alphabet Privatelease

  Vreselijk bedrijf. asociale werknemers en administratieve wanorde.  Ik heb 5 jaar een auto bij dit bedrijf geleased, maar het was 5 jaar van drama. Paar voorbeelden.  Alle kleine schades moet je betalen, het "verzekering inbegrepen" bij private lease geld niet voor dit bedrijf. zelfs een schroefje in een band mocht ik nog aftikken, hoogst ongebruikelijk volgens de meneer van Profile.  Er vloog een duif tegen mijn voorbumper. Contact opgenomen, ga maar naar garage. Ik naar garage, monteur zet auto op de brug, plukt een paar veren uit de gril en drukt hem weer vast. 5 minuten later was ik weer weg. Achteraf beter zelf kunnen doen.

  Krijg een rekening van bijna 300euro van Alphabet, niet mee eens natuurlijk en gebeld. Nee ik hoefde dat niet te betalen, ze hadden met de garage gebeld. Rekening zat toch bij in maandbedrag, gestorneerd. Vervolgens hoor ik daar niks meer van en ga gewoon verder met betalen van maandbedragen. Plotseling brief van incasso, over dat maandbedrag. Weer bellen, werknemer zou het doorgeven en ik zou mail krijgen om te betalen. Niks, weer een brief van incasso. Weer bellen, manager aan de lijn, ik werd uitgemaakt voor wanbetaler (door voor 3 jaar lang geen maand gemist). Uiteindelijk maar op de gok geld overgemaakt.  Ze hebben hun spul gewoon niet in orde. Maken misbruik van klanten en zijn ronduit asociaal aan de telefoon.  Nooit, maar dan ook nooit zou ik kiezen voor dit bedrijf.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  Blijf hier weg!

  Review over LeasePlan

  BLIJF HIER WEG!!!!! Bij inleveren 1 groot drama. Zij verdienen nog bij het inleveren geld aan de auto of in ieder geval dat de kosten voor het inleveren zijn gedekt. Eigenlijk kun je de auto niet gebruiken want ze zoeken naar alles wat ze kunnen vinden. Wij hebben zowat een splinternieuwe auto ingeleverd 4 jaar oud 20.000 kilometer op de teller. Gewassen en gepoetst. En je raadt het al we kunnen betalen! Toevallig ook 150 euro net zoals meer mensen hier. Heel toevallig....Oplichters zijn het! Bezwaar hebben ze zogenaamd niet ontvangen en er is geen fatsoenlijke communicatie met ze mogelijk.

  NOOOOIT MEER !!!!

  Review over Adrem

  NOOOIT MEER!!!! Voor ons Bovag-RDW Garagebedrijf een bakwagen voor een week gehuurd; de betreffende auto was bij ophalen een uur later pas "klaar" om mee te nemen, vies vuil en smerig, stank in de cabine, asbak vol sigaretten, rondslingerende half lege frisdrankflessen, een defecte radio die "code" aangeeft......de hele cabine en ook de bakwagen rondom vol met deuken en krassen van oude verkeersschades, en niet zo een beetje ook.....het glas van het achterlicht gebroken/ontbreekt, het spiegelglas van de rechter buitenspiegel volledig gebarsten, onmogelijk zicht naar achteren, de voorbanden helemaal kaal, écht helemaal glad, 0,00 mm !!! profieldiepte.....LEVENSGEVAARLIJK...aangehouden door de Politie, ik mocht halverwege de gehuurde week niet meer verder rijden....schade-gevolgschade etc. etc. en als ik dan als APK keurmeester en Garagist hierover verhaal wil halen en de discussie start, dan trekken ze stiekem heel snel je CrecitCard leeg.....en heet het betaald en opzouten....NOOOOIT MEER!!!!!!

  Sterke punten
  Geniepig en achterbaks

  Zwakke punten
  Kritiek kunnen ze niet tegen

  Eerste klas oplichters

  Review over DirectLease

  Zijn echte oplichters, na het inleveren van je auto die je 5 jaar hebt gebruikt sturen ze belachelijke facturen voor een licht gebruikersschade, wat logisch is na 5 jaar gebruik. Ook mochten we in de 5 jaar 60.000KM rijden en doordat mijn vrouw 3,5 jaar ernstig ziek is geweest en heeft moeten vechten voor haar leven is er niet meer dan 17.000KM op de teller gekomen. 0,0 tegemoetkoming, maar een trap na door een factuur te sturen, dit terwijl zij een auto hebben terug gekregen met maar 17.000KM op de teller en hiermee dus een veel hogere restwaarde rust op de auto. Ga nooit met dit bedrijf in zee!

  Sterke punten
  Het NIET na komen van afspraken

  Zwakke punten
  Wat niet

  Contract afkopen onmogelijk

  Review over SternLease

  Aanvankelijk van de Private Lease voor onze FIAT 500 ging alles vlekkeloos (aanschaffen is geen probleem vaak).  Echter nu willen we van het Private Lease contract af en reageert Stern niet meer. Eerst duurde het weken maar inmiddels komt er geen reactie meer. Het is dus niet mogelijk om het contract op te zeggen of af te kopen omdat Stern niet antwoord.  Via de mail of telefoon hebben we dit geprobeerd maar helaas.  Ook schommelen de maandbedragen van de afkoop. Ook is bijvoorbeeld de maand Juni goedkoper om het contract af te kopen dan de maand Juli, dat klopt helemaal niet.  Onze jurist gaat hier werk van maken, belachelijk dat dit bedrijf nog dit soort contracten mag aanbieden.

  Sterke punten
  Snelle verkoop, duidelijke communicatie en vriendelijk geholpen in de oude vestiging in Purmerend.

  Zwakke punten
  Snelheid reageren hoofdkantoor, bereikbaarheid, duidelijkheid, zakelijk en professioneel.

  Auto niet beschikbaar

  Review over LeasePlan

  J P

  3 reviews

  7 months ago

  very bad customer service. When delivering the car they charged me for extra damage which was not there at the delivery. No pictures taken from that damage initially. The guy on the phone was rude when i tried to address that issue and asked for proof the damage was there.  1

  Tom Van Ommen

  6 reviews

  a year ago

  Too bad I still have to give 1 star and it's not possible to give 0 stars.  We rented a car with LeasePlan about 3 years ago. From the start I should've had …More  13

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  a year ago

  Disappointing to read that you are not satisfied with us. Would you like to tell us more about your findings by telephone (036-5272727) or mail ([email protected])?  Sincerely,

  Webcare team

  ^QK

  Adrien Oger

  5 reviews

  2 years ago

  Bought a second-hand car with a tow bar attached. I now need to change my rear bumper and remove the tow bar for it. CarNext/LeasePlan never gave me the key for the tow bar. When asked if they could find the key or help me get one, they …More  7

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  2 years ago

  Good afternoon mister Oger. What is the license plate of the car that you had bought? Kind regards ^^ES

  Illia

  Local Guide·32 reviews·61 photos

  3 years ago

  I needed lease car. But before getting final decision, Decided to contact LeasePlan to check their agreements and conditions.

  Contacted via chat, spent 20 minutes, explained what I need, sent them my email …More  10

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  3 years ago

  Dear Sir, Madam,  Thank you for your review. I am so sorry that a week passed by and that you did not hear or see something from us. The only way that we can check what went wrong and solve this issue for you is if you contact our customer service. Please call us form 8 am till 7 pm on 036-527 2727 so we can think this true. You can also send us your contactdetails so we can contact you.  We hope that we can soon turn your opinion around and make you happy again. Our goal is to help you with an conforming car.  Kind regards,

  ^DCB

  Oleg Dovgalenko

  Local Guide·22 reviews·70 photos

  2 years ago

  Delivered a car with broken aircon, refused to provide a temporary replacement, waiting more than one month already to get it fixed, with 30+ degrees outside.

  My license plate: H-704-ZR  5

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  2 years ago

  Goodmorning mister Dovgalenko. What is the license plate number of the car that you have got?

  A car should not delivered with a broken airco. Kind regards, ^^ES.

  Robin Tesink

  6 reviews·3 photos

  2 years ago

  No one cares at this company  6

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  2 years ago

  Beste Robin, bedankt voor je review. Wat jammer dat je het gevoel krijgt dat niemand om je geeft. Ik hoor graag wat we voor je kunnen betekenen! Kan je onze Customer Service bellen via telefoonnummer 036 - 527 27 27? ^DBV  (Translated by Google)

  Dear Robin, thank you for your review. What a pity that you get the feeling that nobody cares. I would love to hear what we can do for you! Can you call our Customer Service on telephone number 036 - 527 27 27? ^ DBV  (Translated by Google)

  Dear Robin, thank you for your review. What a pity that you get the feeling that nobody cares. I would love to hear what we can do for you! Can you call our Customer Service on telephone number 036 - 527 27 27? ^ DBV  (Translated by Google)

  Dear Robin, thank you for your review. What a pity that you get the feeling that nobody cares. I would love to hear what we can do for you! Can you call our Customer Service on telephone number 036 - 527 27 27? ^ DBV

  Venkateswarlu Vintha

  Local Guide·11 reviews

  4 years ago

  Good  Manish Kumar

  Local Guide·64 reviews·12 photos

  4 years ago

  Nice place  Roberto Catsburg

  Local Guide·21 reviews·12 photos

  2 months ago

  Erg fijn bedrijf, veel van de negatieve reviews hebben naar mijn idee niets te maken met schuld van LeasePlan. Levertijden als voorbeeld: een internationaal probleem bekend bij elke lease aanbieder of merk dealer,. …More  2

  tim

  1 review

  4 months ago

  Veel negatieve reviews. Ik heb zelf alleen maar positieve ervaringen met leaseplan. Banden wisselen of jaarlijkse controle is makkelijk te regelen via de site. Als er iets was met de auto dan kon ik het naar de garage brengen en hoefde …More  2

  Danny

  3 reviews

  4 months ago

  Gedurende de leaseperiode weinig tot geen problemen gehad, hoewel de auto vier jaar geleden te laat werd opgeleverd, maar oké. Einde leasecontract een heel ander verhaal, allerlei documenten waarin wordt gedreigd met boetes op het moment …More  5

  Jeanique de Jager - Kats

  3 reviews·4 photos

  a month ago

  Wij wachten inmiddels bijna een jaar op onze bestelde auto. We hebben vervangend vervoer gekregen, maar die is erg klein en heeft niet de gewenste trekhaak. Ik begrijp dat er niet veel aan te doen is, maar de communicatie vanuit het bedrijf …More  1

  Thijs Drogtrop

  1 review

  4 months ago

  Gestrand met de auto net buiten Parijs. Geen probleem denk je, we bellen Leaseplan om ons te helpen! In eerste instantie goed geholpen. Aardige man van de hulpdienst en het probleem werd snel geconstateerd en de auto moest naar de garage …More  1

  Gosse Heslinga

  1 review

  5 months ago

  Wat een onrechtvaardige en vervelende organisatie is Leaseplan.

  Zolang er geen contact is met Leaseplan gaat het prima. Maar bij inname van de auto ging het mis. …More  4

  Marco Jonk

  11 reviews·1 photo

  4 months ago

  Eigenlijk 1 ster waard, maar toch een tweede ster gegeven vanwege de medewerkers van de Leaseplan klantenservice die wel hun best doen en je daadwerkelijk kunnen helpen. Het contact krijgen met leaseplan is zeer moeilijk. Verwacht minimaal …More  2

  Marjolein Vreeburg

  1 review

  3 months ago

  Drama, half september 2021 een Hyundai i 10 besteld, levering half december 2021 , vertraagd naar half januari 2022, uiteindelijk echt eind maart 2022, (staat op mijn lijst zegt LeasePlan medewerkster), tot nu toe nog steeds geen auto, …More  Rick Sim

  7 reviews

  4 weeks ago

  Leasecontract getekend met een maandbedrag. 2 maanden later wordt de auto geleverd met 5% hoger leasebedrag. Ik bellen, komt door een rentestijging staat ergens in de algemene voorwaarden. Welke rente stijgt er zoveel in die korte tijd? …More  1

  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  4 weeks ago

  Hi Rick, zou je ons kunnen mailen naar [email protected] met je postcode en huisnummer? Dan kijken we graag voor je na wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, ^ML  (Translated by Google)

  Hi Rick, could you email us at [email protected] with your zip code and house number? Then we would be happy to look into what is going on for you. Sincerely, ^ML

  Fam. Annink

  12 reviews·1 photo

  2 months ago

  Prima leaseauto via Leaseplan, maar wat een waardeloze klantenservice heeft dit bedrijf….

  Zolang alles rijdt en je geen vragen of contact hoeft is het prima, maar zodra …More  Roy Andries

  3 reviews

  5 months ago

  Voor LeasePlan gekozen omdat leasen via de ANWB mij betrouwbaar leek. Na het ondertekenen van het contract stond er tot mijn ongenoegen een levertermijn van nagenoeg 8 maanden. Op mijn emails met de vraag of de levertijd accuraat was werd …More  2

  thyz Van Eer

  23 reviews

  a month ago

  Kerkhof van 1 sterren waarderingen.

  Een leaseplan auto rijdt tegen je aan, heeft schuld.

  Leaseplan doet niet aan DSA (directe schade afhandeling) samenwerking met andere …More  1

  Rory Sanders

  1 review

  4 weeks ago

  Onbetrouwbaar.  Komen beloftes niet na (wanprestatie over levertijd). Indien je op hen voorstel …More  LeasePlan Netherlands N.V. (owner)

  4 weeks ago

  Hi Rory,  zou je ons willen mailen via [email protected] met je postcode en huisnummer? Dan kijken we graag voor je na wat de reden is van de gewijzigde levertijden.  Met vriendelijke groet, ML  (Translated by Google)

  Hi Rory,  would you like to email us at [email protected] with your zip code and house number? Then we will be happy to check for you the reason for the changed delivery times.  Sincerely, ML

  Justin van Dongen

  Local Guide·18 reviews·3 photos

  7 months ago

  Als je eenmaal je auto hebt en je hebt geen problemen kan je tegen een scherp tarief je auto leasen maar er moet dan ook niets verkeerd gaan. …More  3  All  Latest  Inside  By owner  Street View & 360°

  All

  Add a photo

  Details

  Accessibility

  Wheelchair-accessible entrance

  Update this place

  Profiles  Facebook

  Giovanny .V.N

  Local Guide·42 reviews·4 photos

  an hour ago

  NEW

  Op 30-08-2022 het leasecontract getekend voor een Hyundai I20 occasion en de machtiging afgeven doormiddel van de betaling van €0,01.  Op 31-08-2022 krijg je plotseling het volgende te horen:  "Beste heer,  Momenteel heeft u een aanvraag bij ons lopen voor een Hyundai i20 via LeasePlan Occasion Lease.  Er bleek veel vraag te zijn naar deze auto en inmiddels is de auto helaas niet meer beschikbaar. We reserveren auto's pas wanneer we een getekend contract én machtiging (1-cent betaling) hebben ontvangen. Een andere klant was u voor en komt zodoende in aanmerking voor de auto.  Op onze website kunt u direct zien welke auto's we nog meer aanbieden. Mocht u interesse hebben in een van die auto's, dan kunt u dit het beste telefonisch kenbaar maken. Dan kijken we op dat moment voor u na of de gewenste auto ook daadwerkelijk beschikbaar is. Hieronder staat de link naar onze website:  PS: vergeet niet om de filter 'Occasion Lease' aan te zetten.  Onze excuses voor het ongemak!"  ik vind dit een vreemde gang van zaken. Ik had het contract al getekend (hiervan heb ik een kopie) en ik heb de machtiging afgegeven. Het is zeer triest dat de administratie van Leaseplan dus niet in staat blijkt te zijn om de al gereserveerde occasions van website te verwijderen.  Ik ben het ook niet meer van plan om ooit nog bij Leaseplan te gaan leasen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte administratie

  Zoooo slecht

  Review over PSA Finance

  Wij hebben zo’n slechte ervaringen met psa, kan er een boek over schrijven

  Vreselijk bedrijf

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  jaarafrekening kilometers

  Review over Arval

  2x zijn de kilometer standen niet juist overgenomen (dealer en zelf via mail) en moet voor de 3x aan het eind van de maand weer de kilometer stand doorgeven. Doordat de kilometer stand te hoog is, dan wat werkelijk is gereden, kun je de stand in de APP ook niet invullen.

  Sterke punten
  zelf kilometer standen bedenken.

  Zwakke punten
  Alles.

  Gangsters

  Review over PSA Finance

  Reeds vier maanden samen met advocaat aan het proberen om een onterechte melding als wanbetaler te laten schrappen. Al maanden stuur ik al mijn betalingsbewijzen maand na maand door en nog steeds word ik voor fictieve bedragen die zogezegd niet betaald zijn gemeld als wanbetaler.

  Psa zorgt ervoor dat wij ons huis niet kunnen renoveren omdat die melding er staat en we geen enkele lening kunnen krijgen.

  Ik wil mijn auto verkopen om van psa vanaf te zijn maar zelfs dat gaat niet want ik kan geen enkele andere wagen aankopen omdat mijn kredietcheck altijd negatief terugkomt .

  Er is nu klacht ingediend bij het fsma en ze zullen gedagvaard worden bij de rechtbank.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Ik zou er niet aan beginnen!!

  Review over Justlease

  Als je een beetje zekerheid wil… lease hier dan niet! 2x over is ons een auto beloofd. 1x ging de auto naar iemand anders en 1x bleek de auto kapot. Paar weken later is het enige alternatief een andere auto waar we meer voor moeten betalen en waar ook geen zekerheid over is of die daadwerkelijk geleverd word.. nooit aan beginnen dus.

  Vreselijk

  Review over Athlon Car Lease

  15x gebeld, krijg telkens een ander verhaal mbt mijn tijdelijke rental. Na 2 maanden nog STEEDS geen voortgang.