Reviews over Leasemaatschappijen


  goede service en klantvriendelijk - Review over ABC Autolease

  Het begon bij een super goed ontvangst in hun mooi gevulde showroom, toen een op maat gemaakte lease gemaakt en daar ook super tevreden over.

  ruime keuze - Review over ABC Autolease

  te vreden met de service die wordt aan geboden bij abc autolease. ze hebben een ruim assortiment, waar bij de verkopers je goed helpen bij de juiste zakelijke keuze.

  veel keuze en prijs top - Review over ABC Autolease

  Wat een groot wagen park heeft abc autolease, en ok nog eens super nette auto's met scherpe maandprijzen. super geholpen en worden vriendelijk bedankt.

  Sterke punten
  super

  goede kwaliteit en klantvriendelijk - Review over ABC Autolease

  Kwaliteit van abc autolease is super voor elkaar, de deskundigheid van het personeel zit goed en daardoor is de persoonlijke aandacht ook goed. Aanrader? jazeker.

  Sterke punten
  personlijke aandacht

  goede service - Review over ABC Autolease

  Persoonlijke aandacht na ons toe was zeer professioneel, en zo komen ze ook over met hun groot assortiment auto's.

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  chocomelk

  vriendelijk - Review over ABC Autolease

  Super vriendelijk personeel wat een gezellige sfeer creerd. personen auto's genoeg op voorraad. Zeker een aanrader

  Sterke punten
  vriendelijkheid

  super tevreden - Review over ABC Autolease

  Alles verliep zoals ik het graag had gewild, Lease adviseur heeft een mooie lease in elkaar gezet en de aflever service van de auto verliep ook super.

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  niet

  Onredelijke kosten achteraf - Review over LeasePlan

  Wat een droevige service. Ford Fiesta geleased via Anwb leaseplan voor 2 jaar (30k km per jaar). Uiteindelijk maar 52k gereden van de 60. Auto zag er nog heel goed uit, enkel wat krasjes op de velgen. Na de inspectie bleek dat er ook 2 miniscule deukjes in zaten die enkel in het zonlicht te zien waren. De inspecteur (niet van leaseplan) zei dat dit allemaal wel binnen de gebruiksschade zou vallen. Als je kijkt naar de inspectievoorwaarden (foto's) van leaseplan dan zou dit inderdaad zo moeten zijn maar kreeg een mooie rekening van 250 euro waarbij ze me letterlijk voor ieder element laten betalen. Redelijk belachelijk als je 10000 euro betaald om 2 jaar in een fiesta te rijden waarbij er 7000 minder op de teller staat bij inlevering en alle schades binnen hun eigen norm zouden moeten vallen. Als ik alle reviews zo lees zal ook ik hier wel niet onderuit komen. Achja zo zijn ze 100en klanten kwijt wat ze alleen maar meer zal kosten.

  Sterke punten
  Contractafhandeling om me als klant binnen te krijgen en website waren ok

  Zwakke punten
  Slechte service achteraf

  onbetrouwbaar/oplichters - Review over LeasePlan

  1 ster is eigenlijk al te veel. Auto 4 dagen eerder ingeleverd dan de oorspronkelijke datum, oorspronkelijke datum waren we op vakantie. Auto ingeleverd bij de dealer, waarschijnlijk auto pas veel later opgehaald door leaseplan. Maar wat gebeurd er gewoon, is eigenlijk niet te geloven. Omdat we de auto 4 dagen te vroeg hebben ingeleverd moet we nog 24 euro boete betalen. Nu gaat het mij niet om die 24 euro, maar dat zo een organisatie met deze praktijken geld wilt verdienen omdat je op tijd de auto inlevert. Geen maanden eerder!!! Dan het volgende ook nog. Krijg ineens een mail dat er 300 euro eigen risico moet worden betaald. Klein krasje op de portier, nog geen cm lang, is te diep. gewoon op te lossen met een lakstift. Maar oké volgens de voorwaarde 150 euro eigen risico. Er zat een klein deukje in het achterscherm, zat er ook in. volgens de voorwaarde geen eigen risico voor dit deukje. Maar tot mijn verbazing in het zelfde achterscherm, nog een deuk en een kras. Bij inlevering zat er 1 deukje en niet nog een deuk en kras. Contact met Leasplan gehad en dit aangeven, maar helaas voorwaarde is voorwaarde. Nu begrijp ik de voorwaarde en sta ik achter maar om dan extra schade te maken zo extra eigen risico te innen is gewoon criminaliteit. Auto had 34000 km op de teller en 4 jaar oud. Ga je over je km bundel heen dan moet je bij betalen. Echter zit je onder je bundel is er geen compensatie, nee gewoon extra schade maken om geld te innen. Ik heb via ANWB private lease de auto geleast. ANWB moet met Leasplan stoppen, met zo een organisatie moet je als ANWB niet willen samenwerken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet klantvriendelijk

  Oplichters en zeer onvriendelijke klantenservice - Review over Athlon Car Lease

  Oplichters en onvriendelijke klantenservice. Aantal maanden geleden zijn ze via een kastje in mijn auto gekomen om de auto proberen te starten. Auto starten is niet gelukt vanwege een beveiliging. Athlon adviseerde mij om even langs de Opel dealer te gaan om alles na te laten kijken. Een week later word ik gebeld door de Opel dealer dat athlon nieuwe sleutels wil laten maken, wat mij mijn eigen risico van 300 euro kost. Waarbij opel gelijk had aangegeven dit volkomen onzin is, omdat ze met dat kastje de auto ook kunnen open krijgen met de nieuwe sleutels. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan op advies van de opel dealer. Athlon heeft achter mijn rug om opel dealer gebeld dat ik akkoord ben gegaan, en heeft nieuwe sleutels laten maken. Als klapper op de vuurpijl kreeg ik ook nog te horen dat dezelfde codes van mijn oude sleutels zijn overgezet op de nieuwe sleutels! Kost me nu 300 euro, voor precies dezelfde sleutels. Vele telefoongesprekken gehad met verschillende medewerkers, elke keer weer een ander verhaal van wat ik moest doen. Een aantal medewerkers begrepen mij volkomen, alleen konden helaas niks voor mij betekenen. En sommige medewerkers waren behoorlijk agressief. Daarnaast kwam de 2e klap. Ik ben zwanger en moest met 15 weken zwangerschap noodgedwongen stoppen met werken omdat dit een gevaar zou zijn voor mijn nog ongeboren kind. Gedurende mijn zwangerschap mag ik vrijwel niks en kan ik niks, en kan ik dus ook geen auto meer rijden. Ik heb net een bedrijf opgestart en was pas 5 maanden zzper. Ik ben mijn inkomen kwijt, en wilde na 2.5 jaar mijn lease contract opzetten die nog 2.5 duurt. Protectieplan valt alleen onder als je een vast contract hebt en geldt niet voor zzpers. Nu ook weer wordt er onvriendelijk omgegaan omdat ik had gevraagd of we samen tot een oplossing konden komen. Ook dat is helaas niet mogelijk. De onvriendelijkheid van deze mensen gaat soms echt door merg en been. Agressief en onwijs respectloos. Ik zou iedereen willen aanraden om dan ook maar nooit met athlon in zee te gaan!!!

  Slechte communicatie en verkeerde informatie! - Review over Athlon Car Lease

  Zeer slecht in communiceren waardoor een boete nu 2 keer betaald is (door hun en mijzelf). Dit komt omdat hun per telefoon aangaven dat ik het zelf moest regelen. 15 dagen later (ja hun automatische mail zegt binnen 2 dagen, maar dat is ze nog nooit gelukt..) krijg ik te horen dat ze het gewoon doorbelasten en dat ik het zelf maar mag uitzoeken bij het CJIB. Zeer triest hoe hun communiceren en handelen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, Verkeerde informatie, traag, onvriendelijk

  auto inleveren - Review over LeasePlan

  Heb mijn audi a5 ingeleverd na 2 jaar contract toen een andere auto besteld ok nu komt dan er is een nieuwe auto geleverd en die namen mijn oude auto mee terug foto's genomen en alles geen schade wat blijkt nu ik krijg een rekening van lease plan of ik even een schade wilt betalen dus een deuk met een kras heel raar zat er dus niet heb hier bewijs van en er zijn ook foto's genomen van de garage die de auto heeft mee genomen maar lease plan zij dat het niet rechts geldig was heel raar allemaal o ja er kwam ook nog het verhaal dat er vlekken op het dak zaten van vogel poep en dat het de lak heeft aangetast ga minimaal 2 keer per week door de wasstraat dus ik zie dit als gebruiker sporren maar lease plan niet natuurlijk ben hier ziek van als je er dan wat van zegt is het allemaal niet waar volgens hen zo komt het dus over op mij wat kan ik nog doen iemand advies kan ik de bijstand verzekering op zetten vind dit echt kansloos

  Sterke punten
  Mooie verhalen

  Zwakke punten
  achter af wordt je slecht geholpen wordt ook niet naar een oplossing gezocht

  SLECHT - Review over Arval

  Slecht bedrijf. Auto gereserveerd, maar tussendoor gewoon verkocht. Slechte communicatie vooraf.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Alles

  wat een klote bedrijf - Review over LeasePlan

  wat een klote maatschappij, smeren je met goedkope verkooptrucks een auto aan en eenmaal getekend is het voorbij met de vriendelijkheid. Nu auto moeten inleveren omdat je in coronatijd 2 termijnen achterloopt met al het gezeik van dien. Denken niet mee, willen geen kant meerdere voostellen gedaan en geaccepteerd...als je nu dan 1 termijn overmaakt da gaan we iets regelen voor het andere termijn...na betaling maken ze je gewoon voor leugenaar uit MAARRR als je nu 1 termijn betaald dan kunnen we wel blablabla...wat een kutbedrijf. NOOIT MEER

  SLECHTE LEASEMAATSCHAPPIJ - Review over Hitachi Capital Mobility

  Niet tevreden met de auto die ik voor 5 jaar heb Moeten tekenen bij het starten van mijn goedlopende bedrijf. Na 1 jaar werd de auto te klein. Bedrijf wil niet meedenken in oplossingen. Na 2 jaar beloofde ze medewerking. Weer geprobeerd en komen met absurde bedragen voor afkoop. (Na laten kijken voor een professional) Ik lease hier nooit weer en zal niemand aanraden hetzelfde te doen.

  Sterke punten
  Neemt gelijk telefoon op en reageert snel

  Zwakke punten
  Denkt absoluut niet mee in oplossingen en komt met absurde bedragen wanneer het uitkomt op het eerder stoppen met het contract.

  Hele slechte service - Review over Voordeelscooters

  Mijn scooter deed het na1 val niet meer. Gebracht naar scooter zaak in de buurt. Scooter starte niet en hij was naar senzo gebracht. Toen weer terug en In elkaar gezet en deed het weer niet. Zit nu 7,5 week zonder scooter en ze lossen niks op. Geen nieuwe nee helemaal niks!!! Dit kan niet.

  Niet heel teveden - Review over LeasePlan

  Via de anwb een auto leasen omdat je dan denkt dat het betrouwbaar is. Helaas, nooit meer bij Leaseplan. Begin fase gaat alles prima, snelle levering en de auto is niks mis mee. Kwa communicatie bar slecht en bij inlevering allerlei extra kosten waarover nooit gesproken is. Ook iedere kleine schade die volgens de voorwaarde gezien wordt als ‘gebruiksschade’ wordt in rekening gebracht waardoor je uiteindelijk een onwijs hoog bedrag moet betalen. Verhaal halen werkt ook niet. Overgestapt naar een andere maatschappij.

  ruim assortiment - Review over ABC Autolease

  Goed geholpen bij ABC autolease. Ze nemen de tijd voor je. Ook is ter plaatse een ruim assortiment aan auto's.

  Goede service - Review over ABC Autolease

  Goede service bij dit bedrijf! Een groot assortiment.

  de service is perfect. - Review over ABC Autolease

  Tevreden met de service van ABC-autolease. Er wordt binnen het bedrijf ook goed omgegaan met de RIVM-regels.

  Goed - Review over ABC Autolease

  Goed

  Goede service. - Review over ABC Autolease

  Ik was zeer verrast toen ik bij ABC arriveerde.Wat een auto's! Het personeel is erg klantvriendelijk en wil samen met jou opzoek naar de beste keuze. Een zeer fijne sfeer in dit bedrijf! Zeker aan te raden.

  Veel opties. Vriendelijke werknemers. - Review over ABC Autolease

  Super geholpen bij ABC Autolease. De werknemers waren erg vriendelijk. Daarnaast zijn er een hoop opties bij het bedrijf en wordt er samen met de klant gezocht naar de juiste optie.

  Sterke punten
  Veel opties

  Goed geadviseerd - Review over ABC Autolease

  Goed geholpen bij ABC Autolease. Een ruim assortiment en zeer goede adviseurs.

  Goed bedrijf - Review over ABC Autolease

  Een erg goed bedrijf. Het personeel van ABC Autolease was zeer klantvriendelijk.

  Sterke punten
  klantvriendelijk