Reviews over Leasemaatschappijen


  Top

  Review over Alcredis Finance

  Deze mensen zijn serieus met hun doelstellingen bezig en dat vertaald zich door nette facturen en tussen tijds wijzigen.

  Sterke punten
  Duidelijk in taalgebruik

  Zwakke punten
  In de afgelopen nog niet kunnen ontdekken

  Slechte Leasemaatschappij

  Review over SternLease

  Inmiddels herhaaldelijk contact gezocht, klachten ingediend en beloftes om terug gebeld te worden, maar inmiddels niets, noppes nada gehoord. De auto staat al een week stil, we mogen en kunnen er niet in rijden ivm APK. Deze was tijdig “geregeld” maar door het niet in voorraad zijn van een product nog niet geregeld. Stern geeft verder niet thuis voor een oplossing.

  Sterke punten
  Mooie praatjes en loze beloftes

  Zwakke punten
  Wel zeggen, niet doen.

  Onrechtvaardige hoge eindafrekening PSA

  Review over PSA Finance

  In september 2021 heb ik aangegeven bij PSA dat mede door het overlijden van mijn echtgenote en dochter, betaling moeilijk zou gaan worden. Mijn leasecontract zou eindigen in januari 2022. Wel kon ik boetevrij dec 2021 de wagen inleveren zonder boete. Ofwel ik werd de 3 maanden toch ah contract gehouden. Ik had mijzelf daar bij neer te leggen. Dat vervolgens ook gedaan. Voordat de wagen moet worden ingeleverd dient men foto's (een zelfscan) te maken en deze op te sturen na Macadam. (Schade expert van PSA) Zo kan men niet acceptabele schades nog laten repareren en zou ik geen hoge eindafrekening ontvangen. Ik ontving na veel aandringen een week voor inlevering het rapport en met als conclusie dat er geen schades waren die vooraf hoefde te worden gerepareerd. Dus €0,- extra kosten. De dag na inlevering ontving ik van PSA Wagenparkbeheerder Dhr vd Lee een factuur van €689,58! Dit was op basis van de fysieke eindinspectie Macadam Telefonisch contact opgenomen met PSA en deze geven aan dat de foto's mogelijk niet duidelijk waren of Macadam ze niet juist had beoordeeld. Dan hadden ze moeten aangeven dat dat het geval was. Dit alles had dan eenvoudig voorkomen kunnen worden door daarvan melding te maken bij mij. Vervolgens had ik vanaf 6 dec tot 28dec de tijd gehad de wagen te laten herstellen volgens contract. PSA is onvermurwbaar en geenszins van plan de factuur teniet te doen. Laat staan begrip te hebben voor mijn privé situatie. Wel zei men dat ik mijzelf maar moest gaan melden bij Macadam. Aan een 4 jaar oude leaseauto met nog geen 30.000km is die €700,- ruim terug te verdienen qua restwaarde. Contact gezocht met Macadam maar geen reactie terug. Ik hoop dat zo deze klacht onder de aandacht komt bij PSA.

  Sterke punten
  Facturen in belang bedrijfsresultaat

  Zwakke punten
  Niet volgen eigen protocol en hierdoor loyale klant financiële strop aandoen.

  Laten je gewoon in de kou staan

  Review over SternLease

  Zodra je klant bent kun je alle service wel vergeten. Communicatie is traag of niet bestaand. Je wordt genaaid waar je bij staat. Moet gewoon betalen voor (slecht!) vervangend vervoer. Geven verschillende antwoorden op vragen, weten totaal niet waar ze het over hebben. Schofterig bedrijf. Bespaar jezelf een hoop ellende en lease hier niet!

  Sterke punten
  - Voordat je klant wordt, word je als koning behandeld.

  Zwakke punten
  - Als je eenmaal klant bent dan word je als vuil behandeld.\\r\\n- Communicatie als je eenmaal klant bent duurt eeuwig of je krijgt gewoon helemaal geen antwoord.\\r\\n- Personeel is onbeleefd en denkt absoluut niet met je mee.\\r\\n- Voorwaarden zijn slecht.\\r\\n- Zijn ontzettend duur voor de (niet bestaande) service die je krijgt.

  weinig klantvriendelijk

  Review over Athlon Car Lease

  Het leasecontract verloopt;Ik ontvang mail met verzoek of ik wil verlengen. Ik antwoord dat ik dat wil. Ruim 14 dagen later volgt mail dat ik helemaal niet kan verlengen Men maakt op geen enkele wijze excuses of doet een klantvriendelijk voorstel. Ja kan auto, peugeot 108, kopen € 1600,00 boven de anwb prijs.

  Sterke punten
  zoeken?

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie en afwikkeling van door Athlon gemaakte fout!

  Schande

  Review over LeasePlan

  Had ik deze reviews maar eerder gelezen, wat een stelletje incompetente oplichters zijn dit. Zelfde problemen, auto 4,5 jaar oud, wat gebruikersschade en ja hoor, doorberekenen met die hap. Gebeld, nee ze gingen dat echt zelf herstellen en de auto was veel minder waard hierdoor blablabla. Inspecteur zei dat hij zelden een leaseauto aantrof die er zo netjes uitzag, maar Leaseplan heeft een 2e verdienmodel door nette bestuurders na inlevering zoveel mogelijk een oor aan te naaien. Nooit maar dan ook nooit meer!!!

  Sterke punten
  Geen omkijken naar onderhoudsbeurten

  Zwakke punten
  Onbeschofte klantenbehandelaarster die alle schuld naar mijn bedrijf toeschoof Belachelijke eisen aan 'schades'.

  Onwettige transactie

  Review over Arval

  Tijdens lease periode, geen kennis van handelen daar dit om een bedrijfswagen gaat. Echter bij de afkoop van de wagen ging het volledig fout. Ik kreeg een officiële offerte, waarbij geenngeldiheidsdatum stond. Bij het moment van afloop contract 3 weken verder werd zonder enig woord een nieuwe offerte gestuurd voor 2100 euro duurder. Dit lijkt mij geen correcte praktijken gezien hier niets eerder van werd vermeld dat de prijs nog kon wijzigen of enige geldigheidsduur van offerte.

  Sterke punten
  Ongekend

  Zwakke punten
  Onwettig handelen

  Nooit meer

  Review over Arval

  Vanaf het begin ging het al mis. De 2 weken bedenktijd overgeslagen en een auto uit de showroom gekozen zodat ik \\\\\\\\\\\'m binnen 2 weken zou hebben. Uiteindelijk waren ze mijn papieren kwijt, kon ik niet meer terug (door het overslaan van bedenktijd) en heb ik alsnog ruim 4 weken moeten wachten. Schade aan de auto gehad omdat iemand er tegenaan gereden was, moest dit binnen 14 dagen betalen anders BKR registratie. Ik ben een jonge starter en wilde dit graag in 2 termijnen betalen maar daar was geen enkele mogelijkheid voor. Eerste jaarafrekening gehad, gemaild dat ik minder kilometer ben gereden en gevraagd om het aan te passen, gooien ze er nog eens 600 kilometer bovenop. Tweede jaar zelfde verhaal met de jaarafrekening. Ik heb voortijdig mijn contract opgezegd, dan maar een boete betalen maar ik ben klaar met deze afzetters. Commercieel bedrijf met 0 begrip of compassie.

  Sterke punten
  Niks.

  Zwakke punten
  Alles.

  Nooit meer

  Review over Arval

  Vanaf het begin ging het al mis. De 2 weken bedenktijd overgeslagen en een auto uit de showroom gekozen zodat ik 'm binnen 2 weken zou hebben. Uiteindelijk waren ze mijn papieren kwijt, kon ik niet meer terug (door het overslaan van bedenktijd) en heb ik alsnog ruim 4 weken moeten wachten. Schade aan de auto gehad omdat iemand er tegenaan gereden was, moest dit binnen 14 dagen betalen anders BKR registratie. Ik ben een jonge starter en wilde dit graag in 2 termijnen betalen maar daar was geen enkele mogelijkheid voor. Eerste jaarafrekening gehad, gemaild dat ik minder kilometer ben gereden en gevraagd om het aan te passen, gooien ze er nog eens 600 kilometer bovenop. Tweede jaar zelfde verhaal met de jaarafrekening. Ik heb voortijdig mijn contract opgezegd, dan maar een boete betalen maar ik ben klaar met deze afzetters. Commercieel bedrijf met 0 begrip of compassie.

  Sterke punten
  Niks.

  Zwakke punten
  Alles.

  keurig

  Review over LeasePlan

  Afgelopen 4 jaar een auto geleased bij Leasplan. Het onderhoud regelen moest via de App, dt werkte niet altijd even goed. Maar na een telefoontje kon het vaak alsnog geregeld worden. De auto ingeleverd en over gekocht van de leasemaatschappij, dit verliep keurig. Ivm Corona minder kilometers gemaakt, hierdoor in een lagere bundel terecht gekomen. Ook dit geld is keurig uitbetaald.

  Sterke punten
  Correcte afhandeling

  Zwakke punten
  onderhoud via App/online regelen is soms lastig. Misschien kan de app verbeterd worden

  Let op bij schade veroorzaakt door een Arval voertuig !! U wordt niet vergoed, want niet verzekerd.

  Review over Arval

  Heb een aantal maanden geleden schade gehad aan mijn stilstaande wagen die werd veroorzaakt door een persoon met een auto geleased bij Arval. Het bleek dat het verzekeringscertificaat ook uitgegeven was door Arval (??). Na ontvangst van de aangifte bij mijn eigen verzekeraar, informeerde deze mij dat Arval niet geconventioneerd is en dat terugbetaling van de schade moeilijk zal worden en enkel via rechtsbijstand verzekering. De zaak wordt behandeld door rechtsbijstand en we zijn nu al 5 maanden verder zonder enige intentie van Arval om de door mij opgelopen schade te vergoeden, zelfs geen expert aan te stellen. Het bestek is amper 1000 euro. Die Arval zijn gewoon ordinaire oplichters. Ik begrijp niet dat de Belgische overheid nog toelaat dat wagens worden verzekerd door niet erkende verzekeraars zoals Arval. Een echte schande !

  Sterke punten
  geen

  Zeer matige leasemaatschappij

  Review over Arval

  Ga nu mijn 2e auto via Arval leasen, maar alleen omdat dit een moetje is van werkgever. Dealers zitten niet op Arval te wachten, dat zegt een hele hoop. Berekening van kostenstructuur zeer onoverzichtelijk, zal gedeelte met werkgever te maken hebben, maar zo flexibel en transparant als een stoeptegel. Wacht ondertussen 7 maanden op nieuwe auto en wederom levering uitgesteld met nogmaals 3 maanden, communicatie met dealer mag je zelf achteraan, zij kunnen er immers ook niets aan doen… ondertussen loopt verlopen contract rustig verder, mag er geen onderhoud worden gepleegd en word je als klant “als lastig” ervaren. Mocht je de keuze wel hebben, vermijdt Arval!

  Sterke punten
  - AM reageert redelijk vlot - Driverteam goed bereikbaar

  Zwakke punten
  - Totaal niet flexibel - Totaal niet transparant - Oplossingen en reacties vaak niet relevant, vragen met vragen beantwoorden, super irritant. - Klant staat niet centraal - Money-Money-Money

  Ontzettend slechte klantenservice

  Review over Athlon Car Lease

  Onbeschofte klantenservice, hangen de telefoon op. Elke collega heeft een ander verhaal. Ik wilde mijn lease verlengen maar door 2 dagen achter elkaar behandeld te worden als vuil ipv een nette betalende klant toch het contract opgezegd.

  Sterke punten
  Prima auto voor de prijs.

  Slechte service en dreigen onterecht met inname + extra kosten

  Review over Justlease

  Pleegt schending van het contract, laten je lang wachten bij pech, liegen en dreigen met inname (+extra kosten) zonder juiste onderbouwing door fouten in eigen systeem --> Tip: kies een andere leasemaatschappij Had telefonisch mijn contract verlengd, maar dit had volgens hun systeem naderhand niet gemoeten. Niet mijn probleem, ik had dus juridisch geldig mijn contract verlengd! Nadat enkel de laatste factuur iets te lang openstond stuurden ze direct een incassobureau naar mijn huis om de auto op te halen. De reden: ik had zogenaamd geen contract. De factuur heb ik vervolgens nog tijdig binnen de aanmaningsperiode betaald. Gelukkig was ik niet thuis en heb met moeite mijn gelijk gehaald (wel een contract). Werkelijk schandalig om direct een incassobureau met alle bijkomende kosten op mij af te sturen voor inname auto, zeker omdat ik niet eens enkele dagen de tijd had om te reageren op de leugen van Justlease dat ik zogenaamd geen contract had. Laat staan dat ik zelf nog de eventuele mogelijkheid had, zonder extra kosten, de auto in te leveren. Daarnaast liet Justlease mij een keer met een kapotte accu ruim 200 km van huis op een zaterdagmiddag uren wachten bij een Kwikfit omdat ze eerst geen akkoord wilden geven voor vervanging. Liever wilden ze dat ik wachtte tot maandag of naar hun eigen merkgarages zou gaan, maar die waren toen al dicht. Wat nu 24 uurs service! Bedenkelijk werkwijze voor een familiebedrijf die verkondigd 'afspraak = afspraak'. Blijkbaar mogen ze zelf een behoorlijk loopje nemen met het contract en dreigen ze direct met inname (+ extra kosten) door eigen fouten in hun systemen.

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  - slechte service - meedogenloos ondanks ze zelf de fout hebben gemaakt (en vervolgens geen excuus aanbieden)

  Slecht!!!!

  Review over Justlease

  Begin hier nooit aan!!! Zijn echt maffia praktijken komen hun afspraken niet na! Als je dit bedrijf belt snapt niemand iets. En hoe lang je dan aan de telefoon hangt zonde van je tijd en energie!! Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Eigenlijk geen punten waard

  Zwakke punten
  Alles!!!

  aanschaf bedrijfswagwen

  Review over ABC Autolease

  correct en duidelijk!

  Sterke punten
  goeie service nette bussen

  Zwakke punten
  iets meer korting

  Niet aan beginnen

  Review over Justlease

  Ze zijn onmogelijk te bereiken. Bij de aanschaf willen ze je helpen en zijn ze super meegaand en meedenkend. Totdat de papieren binnen zijn, dan lijkt het bedrijf ineens niet meer te bestaan. Je ontvangt wel mails, maar reageren niet als je hun mailt, belt of appt. Ik raad het 100% af! Begin er aub niet aan

  Gevaarlijk innamebeleid

  Review over Arval

  Ik ben van mening dat ik mijn auto zonder schade heb ingeleverd bij Arval De auto zou worden opgehaald afgelopen vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur Om 11:30 uur krijg ik een telefoontje van de chauffeur dat hij later is, want hij moet nog uit Gorinchem komen. Bij ons rijdt geen openbaar vervoer, dus die chauffeur komt niet voor 16:00 uur bij ons als ik hem niet ophaal van het station. Ik heb hem dus van het station gehaald. Bij mij thuis vult hij een verweerd formulier in en zet vinkjes zonder iets te controleren. Daarna rijdt hij weg met twee sleutels in een open zak. Nu krijg ik vandaag een rapport van de inname met daarop vrijwel onzichtbare krasjes en de mededeling dat dit € 225 gaat kosten. Punt Op mijn mail aan het driver team komt tot op heden geen antwoord. Ik ken die schade niet, maar het zit er blijkbaar wel op. Het kan natuurlijk door het raken van planten komen o.i.d., maar waarom wordt de auto niet terplekke gecontroleerd? De schade is ook zo licht dat het met het blote oog vrijwel niet waarneembaar is. Wat is normale gebruiksschade? Ik voel mij dus gewoon getild door dit bedrijf, en heb voorlopig niet veel zin meer in Private Lease.

  Sterke punten
  De communicatie met Tim van Brakel. Die reageert normaal snel op vragen.

  Zwakke punten
  De auto wordt opgehaald door een chauffeursdienst die met het OV moet komen. Die kijken nergens naar! Daarna gaat een ander bedrijf, Macadam, met een vergrootglas op zoek naar de mogelijkheden om zichzelf terug te verdienen. Het Driverteam reageert niet binnen een werkdag op klachten.

  Zoek een andere!

  Review over MijnDomeinAuto

  Slechte ervaring met dit bedrijf. Administratieve puinhoop maken ze ervan, en de klant mag zich blauw betalen. Auto schoon, en met normale gebruikssporen ingeleverd, maar mag wel even 500 euro aftikken... Wij leasen hier nooit weer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Administratie is een puinhoop, er worden spookfacturen verstuurd.

  NIET DOEN OPLICHTERSSSSSS

  Review over Hiltermann Lease Groep

  ben blij dat ik vanaf ben maar wil wel mijn ervaring delen. ik zou zeggen NIET DOEN. Ben jij 1 maand te laat met betalen komt er 250eu kosten erbij. Ze sturen mailtjes naar de spam en dan verwachten ze dat men dat wel zien. De bedrijf lijkt me een DRUGS BENDE die graag hun centjes willen witwassen,

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  GENOEG

  Doet mee aan medische apartheid

  Review over LeasePlan

  Deze organisatie doet mee aan medische apartheid, door hun personeel te VERPLICHTEN om zicht te vaccineren. Dit moet stoppen ! Walgelijk.

  Sterke punten
  Zeer goed om het personeel onder druk te zetten een injectie te zetten

  Zwakke punten
  Onderdeel van World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab

  Kunnen hun eigen fouten niet toegeven

  Review over Volkswagen Pon Financial Services

  Helaas kan PON of mevrouw S Lo......... niet de door haar gemaakte fouten toegeven. Pon ontpopt zich dan als een arrogante firma. Mensen ben gewaarschuwd want Pon maakt altijd fouten in haar voordeel en zal dit NOOIT corrigeren

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Administratie is werkt niet goed Kunnen fouten niet toegeven laat staan corrigeren Arrogantie eerste klas

  Verwarring en extra kosten

  Review over LeasePlan

  Nadat je de auto inlevert betaal je voor elk mini krasje de volledige eigen risico

  Sterke punten
  Snelle verkoop

  Zwakke punten
  Niet reageren, extra kosten en niet vriendelijk.

  Dramatisch slecht

  Review over Nefkens

  Wat een dramatisch slechte maatschappij. Nefkens adverteerde met een aantrekkelijke prijs van €235 voor een 24 maanden lease contact. Eenmaal een testrit gemaakt, kwam de offerte. Deze kwam uit op een prijs van €380 voor een looptijd van 24 maanden. De verkoper stond zelf ook versteld en zou het probleem achterhalen. Wat blijkt, de website en de dealer zelf communiceren niet met elkaar over de aangeboden actie. Op de vraag of de auto gereserveerd zou kunnen worden tot dinsdag werd zeer moeilijk gedaan. De opvolgende week belde de verkoper mij terug, met de mededeling: 'de auto welke gereserveerd zou staan, was heel toevallig 1 uur voor mijn aanvraag verkocht'. Daarnaast waren er geen andere modellen meer op voorraad en mocht dit wel zo zijn, dan zouden deze niet voor de actieprijs worden aangeboden. Maar voor een 'schappelijke' €365 per maand. Aangezien dit verhaal niet geheel sterk over kwam, ben ik op eigen onderzoek gegaan en heb ik de algemene voorraad bekeken van alle Nefkens dealers. Tot mijn verbazing stonden er toevallig nog twee van de, door mij aangevraagde modellen op voorraad. Aan de hand van deze informatie heb ik dan ook opnieuw contact opgenomen met de verkoper en hem geconfronteerd met deze informatie. Hierop vertelde hij mij: "dat klopt ik zie dat ze (nog wel) op voorraad zijn, deze zou ik je aan kunnen bieden voor €365". Nefkens maakt van hun probleem, het probleem van de klant. Daarnaast staat de onderneming niet open voor een tegemoetkoming maar blijft het, kortgezegd "jouw" probleem. Ik zou zeggen, mocht je hier een leasecontact af willen sluiten. Denk er nog een tweede keer over na, dit zal je een hoop tijd schelen ten opzichten van andere ervaren leasemaatschappijen.

  Zwakke punten
  Communicatie, klantgerichtheid, oplossingsgericht, klachtoplossing, service.

  Leaseplan gaat tegen de grondwet in

  Review over LeasePlan

  Gebeld met Leaseplan over de berichtgeving omtrent vaccinatieplicht personeel. Drie kwartier in de wacht gestaan , u wordt teruggebeld maar dus niet gebeurd. Klantonvriendelijk!