Nieuwste Reviews

ABC Autolease - goede service en geweldig aanbod

0

Review:
We hebben ons bezoek aan abc autolease ervaren als goed en geven dan ook graag een 8 als totaal cijfer. Je krijgt er een goede service en het aanbod auto's is geweldig. Als verbeterpunt wil ik graag aangeven dat de showroom wat verfrist mag worden, maar ondanks dat scoort ook de showroom nog een ruime voldoende.

Sterke punten:
service en aanbod

Zwakke punten:
als verbeterpunt wil ik de showroom aangeven, niet dat hij nu onvoldoende is, maar her en der zou ik het wat verfrissen.

G. E. Wijn beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Vriendelijke mensen, goede service

0

Review:
Wij zijn erg goed geholpen door de vriendelijke personeelsleden van abc lease. ze leveren een goede service en hebben op alle onderdelen het rapportcijfer 10 gegeven.

Sterke punten:
vriendelijkheid en service

Jerremy beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

Hiltermann Lease Groep - Oplichters

0

Review:
Tuig

Sterke punten:
Goed in het verzinnen van kosten

Zwakke punten:
Eerlijk zijn

Franklin beveelt Hiltermann Lease Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Uitgebreid geinformeerd

0

Review:
We zijn door de verschillende adviseurs van ABC Autolease optimaal geinformeerd over de mogelijkheden die we hadden om een auto te leasen. er werd goed meegedacht en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden op het gebied van inruil, aanschaf maar ook financiering.

Daarnaast werd er ook netjes aangegeven wanneer een auto nog de nodige aandacht verdiende als er bijvoorbeeld nog iets moest gebeuren aan de banden, remmen of lampen.

Open en eerlijk advies. Top gedaan!

Sterke punten:
advies en open

Stephan vd beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Correct bedrijf

0

Review:
Wij zijn erg tevreden over het advies en de auto die we hebben gekregen en gekocht bij dit bedrijf.

Sterke punten:
advies en assortiment

Carolien d beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Top service

0

Review:
Erg blij met onze nieuwe auto en zeer te spreken over de goede service!

Sterke punten:
Keuze en service

R van Sant beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Goed bedrijf en betrouwbaar

0

Review:
Wij kwamen in eerste instantie puur uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen maar raakten geleidelijk aan steeds meer overtuigd van onze keuze om een auto aan te schaffen via ABC Autolease. We zijn achteraf gezien erg blij dat we naar ons gevoel hebben geluisterd en in zee zijn gegaan op basis van het vertrouwen die de verkoper ons gaf. Voornamelijk de uitstraling van de algehele prestentatie van het bedrijf en de professionele uitstraling van de auto’s in zijn geheel waren voor ons, naast het vertrouwen die we kregen door de gesprekken met de adviseur van ABC, doorslaggevend.

Sterke punten:
Vertrouwdn en vriendelijk

Raphael beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Open en eerlijk

0

Review:
Wij zijn erg tevreden over de openheid van de verkopers en de mogelijkheden die daarbij werden geboden. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ruim aanbod merken en modellen waardoor we genoeg keuze hadden om een geschikte auto via dit bedrijf aan te schaffen.

Sterke punten:
Keuze en advies

Klaas Hend beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

Renova - Bmwz4

0

Review:
Slecht behandeld ik heb een bmw Z4 gekocht van mensen die hem altijd in onderhoud en garantie hebben gehad bij bmw renova . Heb met renova gebeld of die auto in orde was en hun zeiden ja niks mee aan de hand en u kunt gewoon hier blijven komen voor alle beurten enz . Blijkt er naderhand van verschillende dealers gehoord dat er toen al een rammeling in de motor zat .... maar ik wist niks gaf goed gevoel en kocht hem .... 10 maanden heb ik er mee gereden en dacht laat ik hem eens even een check up geven bij renova . Niks aan de hand alleen de remblokken en vloeistoffen bij gevuld ... wat er fout gegaan is ik weet het niet maar na een paar dagen stopt de auto ermee zonder een lampje aan te geven niks zomaar op de snelweg . Bij renova blijkt de motor kapot te zijn en reparatie kost 15.300 euro . Een klap in me gezicht ik probeer aan te geven de auto is nog maar 4 jaar en 50.000 km gelopen dit kan gewoon niet en hun geven geen coulance niks nee kut opmerkingen van de garage zo van ja hij was uit de garantie . Bmw Nederland reageert ook niet . Nog aangeboden een andere auto bij renova te willen kopen en daarbij moesten wij 28.800 bij leggen dus wij doen een tegenbod van 26.000 we dachten een beetje coulance en edeler n te krijgen maar nee nog geen 100 euro eraf .... ben klaar met renova en bmw ga voor een heel ander merk met wel vriendelijke mensen en geen arrogantie

Sterke punten:
Renova bmw slecht behandeld

Zwakke punten:
Bmw renova zeer slecht behandeld

Petra beveelt Renova NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - deskundig en punctueel

0

Review:
Goed en deskundig advies hebben er zeker aan bijgedragen dat wij uiteindelijk met dit bedrijf in zee zijn gegaan. punctuele medewerkers die ons ook nog eens op een plezierige manier te woord hebben gestaan. Absoluut de moeite waard en een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Sterke punten:
Punctueel
deskundig
plezierig
informatief

Evelien beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden