• ik sta op t punt bij mijndomein te leasen tot nu toe hebben zij mij correct behandeld. bereikbaarheid kan beter

    Sterke punten
    je wordt goed geholpen

    Zwakke punten
    meer verbeterpunten :bereikbaarheid, feedback kan sneller

    Door pinto op 22 januari 2020 Reageer

  • Slecht bedrijf dat niet reageert op verzoeken, gaat ze waarschijnlijk te goed af of ze willen geen auto's verkopen.
    met meerdere vestigingen contact gehad overal dezelfde ervaring.
    Nefkens is een bedrijf waar ik op basis van deze ervaring nimmer een auto zal kopen of een voet tussen de duur zal zetten.

    Sterke punten
    het niet terugbellen van offertes

    Zwakke punten
    het niet terugbellen van offertes

    Door John op 20 januari 2020 Reageer

  • Ik heb er lang over nagedacht om deze review te schrijven. Nu naar bijna 2 jaar word ik nog steeds achtervolgt door hun zeer slechte financiële administratie. Ik ben er klaar mee en dat voor mij het boek gesloten is. Ze luisteren niet en zijn zeer star. Deze ene ster is nog teveel.
    Ik zou bij deze niemand aanraden om hier een auto te leasen.
    Het is ongelooflijk dat ze het keurmerk Private Leasen mogen dragen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Totale onpersoonlijke en ondeskundige medewerkers op financieel gebied.

    Door Barry op 9 januari 2020 Reageer

  • MijnDomein ziet er allemaal rooskleurig uit voordat je een contract afsluit. Goede en duidelijke voorwaarden, destijds nog vriendelijk en meedenkend personeel. Ik had er een goed gevoel over. Daarom besloot ik mijn eerste private leaseauto te nemen bij dit bedrijf.

    Maar pas op! Laat je niet verleiden door mooie praatjes die ze hebben voor je tekent. Kies alsjeblieft voor een andere maatschappij en bespaar je een hoop gezeur en kosten.

    Als je denkt dat ze een mooi aanbod doen, zorg dan eerst dat je het zwart op wit hebt voordat je hapt. Een mondelinge afspraak staat voor niets bij MijnDomeinAuto.

    En het inleveren? Een grote ramp. De auto in bijna nieuwstaat ingeleverd. Van binnen en buiten waanzinnig goed gepoetst. Alles zelf nagekeken, honderden foto’s in en rondom de auto van hoe ik hem inlever. Vervolgens hoor je dat je 600 euro mag betalen omdat er een vogelpoepje op het dak zit, 400 euro voor een bumper die ontzet is door spanning (fabrieksfout) en nog 200 euro voor heel normale gebruikssporen aan een auto waar 2 jaar elke dag mee gereden is.
    Ze hebben totaal geen oren meer naar de afspraken die eerder zijn gemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Mijn auto is al ruim twee maanden geleden ingeleverd en ik zie nog steeds afschriften van die wagen.

    MijnDomein is echt een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ik wens niemand een contract bij deze mensen. Ik hoop van harte dat mijn review helpt je keuze te maken. Je bent echt beter af zonder ze.

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Alles wat je kan bedenken. Slecht contact, komen afspraken niet na.

    Door S op 3 januari 2020 Reageer

  • Ik heb voor mijn eenmanszaak een auto via operational lease genomen bij Athlon, vaste kosten per maand dacht ik en makkelijker in de boekhouding dan een eigen auto. Na een half jaar kreeg ik al de eerste prijsverhoging van 11 euro per maand met de mededeling dat de verzekering duurder is geworden. Nu zijn we een jaar verder en wordt de prijs alweer met bijna 12 euro verhoogd per maand. Alles onder het mom van prijsstijging van de verzekering. Ze hoeven daarover geen verantwoording af te leggen en mogen dat dus ieder jaar doen, ik zie dat gewoon als een verkapte verhoging van de leaseprijs want dat kunnen ze niet doen, wel de prijsstijging van de verzekering. Je krijgt dus ook alleen maar het antwoord van Athlon dat "ze het mogen doen..". Let dus op de kleine lettertjes in het contract want deze had ik niet aan gedacht!

    Zwakke punten
    Over 1 onderwerp krijg je na ieder mailtje een andere medewerker die antwoord geeft

    Door Erik Zinken op 16 december 2019 Reageer

  • Reactie tijd en communicatie extreem goed. Duidelijk wat je aan informatie moet aanleveren. Ik had een auto nodig op zeer korte termijn. Levertijd van de auto, van aanvraag op de website tot de levering op locatie, was binnen 2 weken geregeld. Top service!

    Door Pieter op 16 december 2019 Reageer

  • Originele aanvraag op 20 september. Na zelf 5x keer gebeld te hebben en 3x gemaild, kreeg ik op 6 November een mail dat door de fusie er een achterstand is ontstaan en dat ik uiterlijk 15 November iets zou horen. Tot op heden nog geen reactie. De levertijd van de auto was 2 weken.

    Bij een andere lease partij stond de auto binnen 2 weken voor de deur.

    Door Pieter op 16 december 2019 Reageer

  • Fijne 2e auto aangeschaft bij deze frisse onderneming met ondernemers die passie hebben voor de autohandel.
    AANRADER!

    Door Sarah op 12 december 2019 Reageer

  • Mooi auto gekocht blij mee! goede prijs gekregen

    Door J Kanburi op 12 december 2019 Reageer

  • Top bedrijf met veel keuze!!!

    Door Sergio op 10 december 2019 Reageer

  • Mijn ervaring met ABC Autolease is zeer positief. Leuk gesprek gehad met de verkoper. Veel auto's. Goede deal kunnen maken.

    Door Erwin op 10 december 2019 Reageer

  • Absolute meesters in bijkomende kosten en de service is ook ver te zoeken.

    Sterke punten
    Makkelijk aan te vragen

    Zwakke punten
    Service, bijkomende kosten

    Door Jeppe Hondelink op 5 december 2019 Reageer

  • Goeie service, voor de rest zie de beoordelingen.

    Sterke punten
    Service

    Door R Karim op 5 december 2019 Reageer

  • Goedkoop, goede keuzes enz. we kwamen voor de aanschaf van een personenauto.

    Sterke punten
    Goedkoop
    Veel keuze

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Ecoulier op 5 december 2019 Reageer

  • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

    Door Saida op 5 december 2019 Reageer

  • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

    Door Saida op 5 december 2019 Reageer

  • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

    Door Saida op 5 december 2019 Reageer

  • Voor onze dochter een leuke auto aan kunnen schaffen bij deze correcte organisatie. Meedenkend en bovenal financieel aantrekelijk.

    Door Tino op 4 december 2019 Reageer

  • Veel keuze en goede service geleverd.

    Sterke punten
    aanbod en service

    Zwakke punten
    uitstraling showroom (koud!) Maar niet perse een reden om er geen auto aan te schaffen.

    Door Gerard op 2 december 2019 Reageer

  • Top gesprek en uitgebreide voorraad auto's. Ga zo door.

    Door niels op 2 december 2019 Reageer

  • Je verwacht het niet! en dat in nieuwe pekela! leuke auto's en veel mogelijkheden

    Door Wouter P op 2 december 2019 Reageer

  • Fijn gesprek en goed advies ontvangen.

    Door Hanna op 1 december 2019 Reageer

  • Goed advies en service van een hoog niveau
    zie verder de titel en cijfers voor mijn mening

    Door Marleen op 30 november 2019 Reageer

  • Goed advies over zowel de auto als financiële mogelijkheden.

    Door Johan op 30 november 2019 Reageer

  • Voor de aanschaf van een personen of bedrijfswagen moet u bij dit bedrijf zijn. Mooi assortiment auto's en vriendelijk personeel

    Door Naim op 29 november 2019 Reageer