• Via de anwb een auto leasen omdat je dan denkt dat het betrouwbaar is. Helaas, nooit meer bij Leaseplan. Begin fase gaat alles prima, snelle levering en de auto is niks mis mee. Kwa communicatie bar slecht en bij inlevering allerlei extra kosten waarover nooit gesproken is. Ook iedere kleine schade die volgens de voorwaarde gezien wordt als ‘gebruiksschade’ wordt in rekening gebracht waardoor je uiteindelijk een onwijs hoog bedrag moet betalen. Verhaal halen werkt ook niet. Overgestapt naar een andere maatschappij.

    Door Deveny op 6 juli 2020 Reageer (1 reactie)
  • Goed geholpen bij ABC autolease. Ze nemen de tijd voor je. Ook is ter plaatse een ruim assortiment aan auto's.

    Door Maurice op 26 juni 2020 Reageer
  • Goede service bij dit bedrijf! Een groot assortiment.

    Door Tim op 26 juni 2020 Reageer
  • Tevreden met de service van ABC-autolease. Er wordt binnen het bedrijf ook goed omgegaan met de RIVM-regels.

    Door Johan op 25 juni 2020 Reageer
  • Goed - Review over ABC Autolease

    Goed

    Door Harry op 25 juni 2020 Reageer
  • Ik was zeer verrast toen ik bij ABC arriveerde.Wat een auto's! Het personeel is erg klantvriendelijk en wil samen met jou opzoek naar de beste keuze. Een zeer fijne sfeer in dit bedrijf! Zeker aan te raden.

    Door Jacqueline op 25 juni 2020 Reageer
  • Super geholpen bij ABC Autolease. De werknemers waren erg vriendelijk. Daarnaast zijn er een hoop opties bij het bedrijf en wordt er samen met de klant gezocht naar de juiste optie.

    Sterke punten
    Veel opties

    Door Rashid op 25 juni 2020 Reageer
  • Goed geholpen bij ABC Autolease. Een ruim assortiment en zeer goede adviseurs.

    Door Geoffers op 22 juni 2020 Reageer
  • Goed bedrijf - Review over ABC Autolease

    Een erg goed bedrijf. Het personeel van ABC Autolease was zeer klantvriendelijk.

    Sterke punten
    klantvriendelijk

    Door Janneke op 22 juni 2020 Reageer
  • Comfortabel - Review over ABC Autolease

    Mijn bezoek bij dit bedrijf was erg comfortabel. De klantvriendelijkheid was dan ook top! Ik ben goed geholpen met de keuze van mijn auto en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Dankjewel ABC Autolease!

    Door Judith op 22 juni 2020 Reageer
  • Wat een assortiment aan auto's hebben ze bij ABC autolease! Dit verraste mij erg toen ik bij het bedrijf arriveerde. Daarnaast is er ook voor de klant persoonlijk veel aandacht en wordt er samen met de klant goed gezocht naar de juiste keuze qua auto. Ik zal ABC Autolease dan ook zeker aanbevelen.

    Door P.S. op 22 juni 2020 Reageer
  • Adverteer niet met 'binnen 24 uur rijden' en 'binnen 24 uur geregeld', als je dit in 9/10 gevallen niet haalt. Het is niet erg dat een financieringsaanvraag wat langer duurt. Ik denk dat het gros van de mensen hier ook gewoon begrip voor op kan brengen. Maar het is heel misleidend om hiermee te adverteren en vervolgens de afspraken niet na te komen. Het is mooier als men er niet mee adverteert en toch binnen 24 uur een aanvraag afhandelt en iemand ook daadwerkelijk kan rijden. En anders wel adverteren en het gewoon nakomen. Ook bij het verstrijken van de 24 uur word je niet op de hoogte gebracht van enige vertragingen in het proces of iets dergelijks. Je loopt zelf constant achter de feiten aan door te bellen naar ze, waarna er weer een hoop beloften worden gedaan. En aan het einde van de rit gebeurt er vrij weinig. Heel jammer gezien de verder prima service.

    Sterke punten
    Sterk concept en goed doordachte dienstverlening

    Zwakke punten
    Misleidend Traag Onprofessioneel

    Door Anton Hal op 11 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • Voor service moet je niet bij deze leasemaatschappij zijn. Eigenlijk is 1 ster nog te veel. Als je belt word je doorverwezen naar een andere afdeling of we bellen wel terug.... Dat noemen ze de afdeling customercare?? En lees alle regels heel erg goed. 1 schade band kapot - 5 schade vrije jaren eraf 2 schades dus 10 schade vrije jaren eraf Ben hier bewust van want na deze lease en je hebt -10 schadevrije jaren dan kun je je bijna nergens meer verzekeren of tegen top tarief. Ook geen initiatief vanuit deze firma om te kijken of als je de schade zelf betaald dat dit beter is. Auto's met opties aanbieden die niet mogelijk zijn bij dat merk auto. Die dan wel leveren waardoor je alleen maar problemen hebt en dan ook niet met een tegemoetkoming bloemetje of zo komen en wel je auto meerdere dagen kwijt. Ook geen communicatie intern maar wel mails sturen dat je je niet aan de regels van de garage houd?? Bij afrekening hebben ze zelf hun administratie NIET op orde. Tevens houd zelf goed in de gaten of je auto een beurt nodig heeft anders krijg je daar weer opmerkingen over. Hun zullen het in iedergeval niet melden, terwijl ze weten hoe jou km stand is. Dus voor service moet je NIET hier zijn. Dan kun je beter bij de ANWB of bij een merk garage / leasemaatschappij zijn. Die leveren wel service. DENK GOED NA VOORDAT JE MET DEZE FIRMA IN ZEE GAAT

    Door Jarno op 8 juni 2020 Reageer
  • Het gaat niet om een paar auto's bij ABC Autolease, Maar om een compleet wagenpark. Fantastische ervaring en hun auto voldoet aan al onze eisen.

    Sterke punten
    veel wagens

    Door ashkan op 3 juni 2020 Reageer
  • Veel keuze uit merken en modellen

    Sterke punten
    Veel keuze

    Door Hans Peter de Bruin op 27 mei 2020 Reageer
  • Auto geleased in Alkmaar. Toen gingen ze verhuizen naar Purmerend. Dus zit daar het onderhoud. En nu zitten ze opeens in Amersfoort. Moet ik daar heen voor onderhoud. Kost me een dag en een tank benzine. Schandaligeoplichters. Echt een fout bedrijf.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Duur Instabiel Slechte communicatie Oplichters

    Door Freek op 26 mei 2020 Reageer
  • Vrijdag 24 april via de ANWB een aanvraag gedaan voor privé lease van een Mazda MX-5. Oorspronkelijke prijs was €449 maar na het kiezen van meer kilometers en een andere kleur zou dit €489 worden. Redelijk snel een geautomatiseerde reactie ontvangen van LeasePlan met verzoek tot het verstrekken van benodigde gegevens. Zaterdag 25 april: De gevraagde gegevens verstuurd en wederom redelijk snel een geautomatiseerde ontvangstbevestiging ontvangen. Tot dusver een goede indruk van de snelle afhandeling! Dinsdag 28 april: Bevestiging ontvangen dat ik de Mazda kan leasen en een verzoek tot het plaatsen van een handtekening en het betalen van 1 eurocent voor de machtiging van de incasso. Woensdag 29 april: Bevestiging ontvangen van ondertekening en betaling. Zelf even naar de plaatselijke Mazda dealer geweest om even te dubbelchecken of ik met mijn lengte wel in de MX-5 pas. Geen probleem. Volgens de ANWB website zou LeasePlan de auto bestellen "bij een dealer in of dicht bij jouw woonplaats." Plaatselijke dealer gaf wel aan het vreemd te vinden dat ik deze auto kan leasen omdat 'ie niet meer geleverd mag worden i.v.m. problemen met de uitstoot o.i.d. Mail gestuurd naar LeasePlan om opheldering en met het verzoek gebruik te maken van de op hun website vermelde mogelijkheid af te zien van de twee weken bedenktijd. Kort daarop weer een standaard mail van LeasePlan, zonder antwoord op mijn vragen maar wel met de vermelding van het ingaan van de twee weken wachttijd. Donderdag 30 april: Standaard mailtje van LeasePlan dat de Mazda, na de bedenktijd, besteld zal worden bij Freeroad Almere. Almere ligt meer dan 100 kilometer van mijn woonplaats, in tegenstelling tot Mazda Kooij, letterlijk nog geen 100 METER bij mij vandaan! Verder geen antwoord op mijn vragen. Kort daarop belde de lokale dealer me om te bevestigen dat het door mij bestelde model inderdaad echt niet meer geleverd kan worden. Zelf contact gezocht met Freeroad Almere, welke ook meende dat dit model niet meer leverbaar is. Zou het navragen en me terug bellen. Vrijdag 1 mei: Dealer in Almere belde terug met dezelfde bevestiging dat mijn gewenste model niet meer te leveren is. Zou contact op gaan nemen met LeasePlan om tot een oplossing te komen. Gaf al eerlijk aan dat het misschien wel iets duurder zou kunnen worden om het model te leasen dat nog WEL geleverd mag worden. Woensdag 13 mei: Freeroad Almere belt me om te melden dat er eindelijk contact is geweest met LeasePlan. LeasePlan gaat nog deze week contact met me opnemen om uitsluitsel te geven. Een paar uur later weer een geautomatiseerde mail dat mijn 2 weken bedenktijd om zijn maar dat ze me nog een week extra geven i.v.m. Corona (wat tegenwoordig blijkbaar een excuus voor alles is) en daarna zouden ze mijn auto zeker gaan bestellen! Maandag 18 mei: Zelf contact opgenomen met Freeroad Almere om te laten weten dat ik, buiten de geautomatiseerde e-mail, nog niets heb gehoord van LeasePlan. Altijd vriendelijke en behulpzame Sander was hierdoor lichtelijk geïrriteerd en zou WEER contact op gaan nemen met LeasePlan omdat hij ze al lang een voorstel had gedaan voor het leasen van het WEL leverbare model. Dinsdag 19 mei: Eindelijk telefonisch persoonlijk contact met LeasePlan. Aanbod gekregen om het WEL leverbare model (de GT-M) te leasen voor 50 euro extra. Totaal bedrag zou daarmee op €539 per maand gaan komen. Telefonisch aangegeven daarmee akkoord te gaan. Nog dezelfde dag weer een nieuw contract per mail ontvangen, weer online getekend en kort daarop weer exact dezelfde standaard mail als ruim 3 weken geleden dat er nu 2 weken bedenktijd in gaan. Me realiserend dat ik daarna waarschijnlijk ook weer die week extra ga krijgen en dan al anderhalve maand verder ben voordat de auto zelfs maar besteld gaat worden ben ik eens op internet gaan zoeken of ik de enige ben met dit soort ervaringen en kwam toen op deze website terecht. Mezelf eerst voor mijn kop geslagen dat ik dit hele traject niet direct begonnen ben met een zoekactie op DuckDuckGo en daarna LeasePlan laten weten dat ik GRAAG gebruik maak van de bedenktijd en dat ze de Mazda ergens kunnen gaan stoppen waar de zon niet schijnt. Ik ga nu exact dezelfde auto gewoon bij de dealer om de hoek leasen, direct vanuit de showroom, voor nog een paar tientjes meer, maar met direct persoonlijk contact, duidelijk en direct antwoord op mijn vragen en een geweldige service direct in mijn eigen woonplaats! Waarschijnlijk rij ik over een paar weken al vrolijk rond in mijn MX-5 terwijl mijn bedenktijd bij LeasePlan hoogstwaarschijnlijk gewoon nog door loopt. Gelukkig heb ik een prima rechtsbijstandverzekering en ben ik al goed voorgelicht over mijn positie in deze situatie. Adios LeasePlan, het gaat jullie goed! Tenslotte wil ik bij deze, misschien niet van toepassing maar toch wel belangrijk, even alle lof uitspreken voor Freeroad Almere en dan met name voor Sander voor de inzet om te proberen dit tot een goed eind te brengen. Sander heeft duidelijk laten zien dat het nog WEL mogelijk is gewoon goed en persoonlijk contact te hebben en te luisteren naar de vragen van een consument! [Aanvulling] Woensdag 20 mei: Na wederom de tussenkomst van Sander Greve van Freeroad Almere heeft LeasePlan eindelijk persoonlijk (telefonisch) contact met me opgenomen. Ik heb mijn frustraties geuit over de gang van zaken en de nieuwe 2 weken wachttijd (waarschijnlijk 3) en de medewerker bood zijn excuses aan en zei dat ze dat soort automatische meldingen niet eenvoudig uit konden zetten maar dat mijn vernieuwde contract niet weer opnieuw de wachttijd hoeft te doorlopen. Het duurde allemaal wat langer omdat het model wat ik uiteindelijk kon gaan leasen officieel niet in hun assortiment zit, dus er moest nog het een en ander berekend worden. Een paar uur later belde Sander weer op om te melden dat de Mazda door LeasePlan besteld is en dat deze geleverd kan worden op een kortere termijn dan ik in de eerste plaatst al verwacht had. Al met al dus weer een hele dikke pluim voor Sander van Freeroad, maar ook mijn complimenten voor LeasePlan om het niet zomaar te laten varen maar het na enig aandringen toch snel en persoonlijk af te handelen. Ik heb er weer wat vertrouwen in!

    Sterke punten
    Snelle (geautomatiseerde) reacties via de mail. Na enig aandringen bereid de regeltjes wat aan te passen om toch iets te kunnen leveren.

    Zwakke punten
    Totaal geen persoonlijke reacties. Onjuiste informatie. Eenzijdig aanpassen van regeltjes. Ongeïnteresseerd.

    Door Ruben op 19 mei 2020 Reageer (2 reacties)
  • deskundig - Review over ABC Autolease

    Op marktplaats aan het kijken na een nieuwe auto en daar op een auto van ABC Autolease geduidt, via daar hun verdere assortiment bekeken en contact opgenomen via de mail. Na de afspraak die we gemaakt hadden langs gegaan en zeer tevreden over hoe we geholpen werden.

    Sterke punten
    toppers

    Door osama op 18 mei 2020 Reageer
  • goed - Review over ABC Autolease

    Stuk rijden van uit zaandam was voor ons de moeite zeker waard. Personeel werkt uitstekent en heeft ons goed geholpen.

    Sterke punten
    goed

    Door angel op 18 mei 2020 Reageer
  • Super snel bedrijf en ze moeten vooral zo doorgaan, Geslaagde dag bij ABC Autolease.

    Sterke punten
    snel

    Door douwe op 18 mei 2020 Reageer
  • Onze VW passat ondergebracht bij de zakelijke afdeling van DTC! Vrijdags de auto gezien bij de dealer en een week later was alles rond, geld uitbetaald aan de dealer en onze auto opgehaald! Fijne samenwerking, iedereen even gespecialiseerd en behulpzaam die je aan de lijn kreeg! Kortom ik kan hen iedereen aanbevelen!

    Sterke punten
    Snelle en heldere werkwijze...

    Zwakke punten
    Eigenlijk niets

    Door Peter op 14 mei 2020 Reageer
  • Wij vonden het super om te zien en ervaren hoe gedreven dit bedrijf is. Bij de balie goed geholpen door Marton, En die verwees ons door na Cuneyt en heeft ons geholpen met onze juiste keuze te maken.

    Sterke punten
    goeie

    Door ricardo op 10 mei 2020 Reageer
  • goed - Review over ABC Autolease

    Ik vond zelf de service bij ABC Autolease heerlijk, er werd goed met mee mee gedacht en er werd een eerlijke mening gegeven. De prijs goed besproken en een leuke looptijd kunnen kiezen. Zeer tevreden :)

    Sterke punten
    service

    Zwakke punten
    vieze koffie

    Door onur op 10 mei 2020 Reageer
  • Wij vonden ABC Autolease een super bedrijf, Er werd goed rekening gehouden met de corona regels.

    Sterke punten
    duidelijke informatie

    Door myren op 6 mei 2020 Reageer
  • goed advies - Review over ABC Autolease

    Er was super veel keuze en er werd goed advies aan ons gegeven. ABC Autolease bedankt!

    Sterke punten
    assortiment auto's

    Door siermo op 6 mei 2020 Reageer