Justlease - 24 Reviews

Last updated: 14 augustus 2019
Justlease Logo

30% aanbevolen, 24 Reviews

  1. Justlease
  2. Private Lease
  3. Snel een auto nodig?
  4. Borg/ acceptatieproces
  5. Looptijd contract aanpassen
  6. Contact gegevens
  7. Justlease Reviews
  8. Schrijf ook een review over Justlease

Niet tevreden over Justlease? Probeer dan eens Nefkens.

Justlease

Justlease.nl houdt zich al meer dan vier jaar bezig met het bereikbaar maken van leasemogelijkheden voor ge´nteresseerde c.q. klanten. Dit bedrijf is van mening, dat leasing makkelijk bereikbaar moet kunnen zijn voor particulieren. Daarbij worden aspecten als zekerheid en vrijheid heel hoog in het vaandel gehouden.

Dit bedrijf is onder andere van de grond gekomen met ondersteuning van Terberg Leasing. Dit bedrijf weet precies wat de behoefte van de klant is en hoe de klant zo veel als mogelijk tegemoet te komen. Op basis daarvan wordt het product 'private leasing' geboden aan klanten. Dit product biedt optimale mobiliteit en is onder andere gestoeld op zekerheid en vrijheid.

Bij Justlease kunnen klanten auto's leasen tegen een vast maandtarief en voor een periode van 1 jaar tot en met 5 jaar. Hier kunnen personen terecht die 100% zekerheid willen en erop kunnen vertrouwen dat ze altijd optimaal mobiel zijn en blijven. Met partners biedt Justlease ook pakketten als Premium Private Lease, Fietsen Lease en Zakelijk Lease.

Kortom, Justlease.nl is de online leasemaatschappij die het leasen van personenauto's heel gemakkelijk en helder maakt. Dit bedrijf is een dochter van Terberg Leasing dat vele tientallen jaren ervaring heeft met leasen. Daardoor vindt men nergens anders een uitgebreid en transparant leasepakket tegen een zeer scherpe prijs.

autoleasemaatschappijen Links

Justlease Details

Hits: 1688

URL: http://www.justlease.nl/

CategorieŰn: Leasemaatschappijen

Reviews: 24

Private Lease

Bij Justlease.nl kunnen klanten gebruik maken van de mogelijkheid om een auto private te leasen. In dit geval kan men heel makkelijk een auto kiezen uit het aanbod van diverse modellen. Na een auto uitgekozen te hebben, kiest men een passende pakket en eventueel nog extra's om de auto helemaal aan de wensen van de klant te laten voldoen. Klanten kunnen een auto leasen tegen een vast bedrag en voor een periode van 1 tot en met 5 jaar. Men hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over zaken zoals de verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, vervangend vervoer en de afhandeling van reparaties. Klanten moeten alleen nog betalen voor hun brandstofverbruik en eventueel hun eigen risico, in geval van schade.

Snel een auto nodig?

Justlease.nl heeft een groot assortiment aan verschillende merken en modellen auto's. Op de website, onder het kopje modellen, snel leverbaar, vind men onder andere de auto's die snel kunnen rijden. Deze auto's kunnen dan binnen twee weken en of 2 dagen geleverd worden aan de klant. Klanten kunnen ook gebruik maken van de optie 'vandaag besteld, morgen geleverd'. In dat geval wordt de auto al de volgende dag na de bestelling geleverd.

Borg/ acceptatieproces

Klanten die een auto willen leasen, moeten borg betalen. Dit bedrag wordt bepaald bij de aanvraag van een leaseauto. De hoogte van dit bedrag voor de borg is afhankelijk van het betalingsverleden van de klant. Dit zorgt ervoor dat de lease overeenkomst zowel in het voordeel van de klant is als voor Justlease zelf. Zodra de financiële gegevens zijn aangeleverd, wordt de kredietwaardigheid van de klant binnen een dag vastgesteld. Om dit te kunnen bepalen, heeft Justlease de volgende gegevens nodig:
Naam
Adresgegevens
E-mail
Telefoonnummer
Een kopie van je salarisstrook
Een kopie van je rijbewijs
Een kopie van je paspoort/ID-kaart

Looptijd contract aanpassen

Veel klanten vragen zich af of zij de looptijd van hun contract kunnen aanpassen, nadat het contract reeds gesloten is. Het aanpassen van en contract is helaas niet mogelijk. Leasen moet gezien worden als een soort van verspreiden van de investering. Het maandelijkse tarief wordt bepaald op basis van de duur van het contract. Een langere looptijd van het contract geeft namelijk een betere spreiding van de kosten en een kortere looptijd met veel kilometers betekent een hogere maandtermijn. Op basis daarvan kan het contract niet tussentijds aangepast worden.

Contact gegevens

Private Lease van Justlease.nl
Eendrachtlaan 280
3526 LB Utrecht
T.: 030 ľ 850 15 00
E.: [email protected]

Private Lease is een handelsnaam van
Terberg Leasing.
KvK: 30047233
BTW: NL006422883B01


Justlease reviews (23):

Justlease - Klantenservive ver onder de maat

0

Review:
Het enige wat jullie goed doen is sales en marketing.
Al jullie andere diensten zijn verder onder de maat.
Het geld binnenharken en de rest is niet belangrijk.

Jullie verzoeken om documenten via mijnjustlease up te loaden.
Mijnjustlease functioneert niet naar behoren.
Investeer alsjeblieft een beetje in de programmering van jullie systeem.

Als ik dan bel met de klantenservice word er van alles toegezegd, helaas niet nagekomen.
Als ik dan mail met de klantenservice krijg ik een reactie per mail waarbij ik met een mond vol tanden sta.
De werkenemers die reageren op de mails hebben klaarblijkelijk geen enkel training gehad of kennis of kunde van zaken.

Simon beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Drama!

1

Review:
Ook ik beveel just lease niet aan. Wat een puinhoop in de administratie en als ze dan hand in eigen boezem steken? Nee, helaas.
In juli begonnen met leasen. In oktober er achter gekomen dat ze helemaal niks afschreven en dat de ingangsdatum niet klopte.
Van oktober tot december aan het bellen geweest voor het eindelijk klopte. We moesten daarom juli tot januari in eens betalen.
Vanaf oktober hadden we het in de gaten en weggezet maar de eerste 3 maanden dus niet. Gevraagd om in 2 delen te mogen betalen kon niet.
Alles schoven ze terug naar ons. De enige mail die je terug krijgt is betalen binnen 5 dagen anders incassobureau.
En in de mail ook nog een foutief rekeningnummer met cijfers omgewisseld. Het is dat ik het zelf zag, anders was ik helemaal de sjaak. Want ook daar zullen ze weer een reden voor verzinnen dat het je eigen fout is.

Nee, we zijn aan het kijken naar afkoop. Dat is het geld dubbel en dwars waard. Als je een bedrijf wil onderhouden die puur alleen voor der eigen centen zitten zonder service naar de klanten zit je hier perfect!

Sterke punten:
Afschuiven

Zwakke punten:
Klantvriendelijkheid

Justlease - Een Terberg Ellende

0

Review:
Begin er nooit aan, of je moet er van houden om achter je eigen geld aan te zitten en je overal blauw aan te betalen.

Ik heb op 17-5 mijn auto vroegtijdig ingeleverd omdat ik zo snel mogelijk van dit vreselijke bedrijf af wilde.
Uiteraard heb ik hier voor een aanzienlijke afkoopsom moeten betalen.
Voor de afkoopsom had ik op 20-5 al de factuur te pakken, en op dezelfde dag ontving ik de factuur voor de lease van juni.
Uiteraard even een mail gestuurd dat de auto al ingeleverd is en dat ze de lease van juni niet moeten afschrijven.
Hierop ontvang ik een mail dat ze deze incasso niet meer kunnen stoppen dus ik moest hem maar storneren.
Je zou denken probleem opgelost maar helaas, het bedrag van de afkoopsom en de lease van juni werd als 1 bedrag afgeschreven.
En dit is vreemd want ik heb toch echt 2 aparte facturen ontvangen voor deze bedragen.
Dit schets wel een beeld met wat voor een bedrijf je hier te maken hebt, hier ben je geen klant maar een melkkoe.
In diezelfde mail stond ook dat ik binnen 2 weken een slotfactuur zou ontvangen waarin alles verrekend zou worden wat ik nog tegoed heb denk hierbij aan borg, het restant van de maand mei en ondertussen ook de lease van juni.

Uiteraard is deze factuur niet opgemaakt dus na 3 weken ga ik maar eens bellen, ik kreeg te horen dat het wel 6 weken kon gaan duren ivm een achterstand.
Nu is dit op zich een goede verklaring zij het niet dat ze wel tijd hadden om binnen 3 dagen de factuur voor de afkoopsom op te maken dus ik spreek hier van een selectieve achterstand.
Dus nu maar even afwachten wanneer ik mijn geld krijg waar ik recht op heb.
Dus mocht je overwegen klant te worden bij Justpay eh Justlease doe het niet loop er met een grote boog omheen.
En zijn ondertussen zoveel betere en goedkopere aanbieders dat je dit clubje kunt missen als kiespijn.

Sterke punten:
Incasseren.

Zwakke punten:
Terugbetaling.
Chaos.
Medewerkers hebben geen flauw idee waar ze mee bezig zijn.
Duur en onbetrouwbaar

Arno beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Einde contract is drama

0

Review:
Leasen en rijden gaat prima, totdat auto wordt ingeleverd. Factuur + aanmaning nieuwe termijn, terwijl al is ingeleverd, verkeerde creditnota ook nog. Ergste is nog dat ik al meer dan 6 weken wacht op restitutie borgbedrag. Verschillende email toezeggingen + verbaasde telefoongesprekken met hun en niemand kan vertellen wat nu waar bij wie fout gaat. Ongelofelijk. Ik hoop dat ik dit jaar mijn bedrag nog terugkrijg. Customer service en administratie weten van elkaar niet wat ze doen, zo lijkt het.

Sterke punten:
afhandeling gedurende lease

Zwakke punten:
administratieve eindafhandeling. Customer service en administratie weten van elkaar niet wat ze doen, zo lijkt het.

Justlease - Justlease incasseert mijn geld niet :-s

1

Review:
Ik ben met de week meer verbaasd over Justlease. Ik heb in januari mijn auto kunnen halen bij een dealer in mijn stad en ik rij er probleemloos in. Het vreemde is dat mijn termijnen niet worden afgeschreven. Justlease zegt dat dit ligt aan een nieuw incassosysteem dat nog niet werkt. In de afgelopen maanden heb ik al een aantal maal als reactie gekregen dat het naar verwachting volgende week is opgelost. Hebben meer mensen hiermee te maken? Een bedrijf kan toch niet meer dan een half jaar omzet missen zonder in liquiditeitsproblemen te komen?

Sterke punten:
Gemakkelijk en overzichtelijk proces om een auto te leasen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de wachttijd en ben door de dealer vriendelijk ontvangen en geïnformeerd over mijn nieuwe auto.

Zwakke punten:
Hun administratie lijkt niet het sterkste punt van de organisatie.

Justlease - Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf die gemaakte toeze

0

Review:
Omdat ik een inruilauto bezit heb ik Justlease benaderd of het mogelijk was dat de nieuwe private lease auto (Ford Focus) via mijn Ford dealer geleverd kon worden.
De toezegging gekregen van een medewerker van Justlease dat dit geen enkel probleem zou zijn als ik bij hun een auto zou bestellen.
Daarna met mijn Ford dealer een deal gemaakt om mijn auto in te ruilen bij hun en op basis van de toezegging van Justlease de Ford Focus besteld.
Mijn Ford dealer heeft na mijn bestelling met Justlease afdeling Inkoop gebeld om na te gaan of de order aan zijn filiaal gekoppeld zou worden en dat zouden ze doen.
Een paar weken verstrijken en omdat mijn Ford dealer nog geen order van Justlease had ontvangen hij nogmaals gebeld met ze.
Groot was zijn verbazing dat er toen ineens door een medewerker van Justlease gezegd werd dat ze de nieuwe private lease Ford Focus zelf zouden gaan leveren aan mij in plaats van via de dealer!
Oftewel: ik krijg een toezegging van Justlease dat mijn Ford dealer de auto mag leveren en mijn Ford dealer heeft een toezegging gekregen!

Resultaat is dat mijn inruildeal niet doorgaat en dat kost mij veel geld!

Direct een mail gestuurd aan Justlease en om uitleg gevraagd over hun switch van leveren en de toezeggingen die hun naar mij en de Ford dealer gemaakt hadden maar daar hebben ze geen boodschap aan.
Hun bepalen hoe de auto geleverd gaat worden, punt!
Dat er toezeggingen gedaan zijn aan 2 partijen dat interesseert ze helemaal niets en leggen ze naast hun neer. Omdat ik een grote hekel heb aan bedrijven die hun afspraken en toezeggingen niet nakomen de order bij hun geannuleerd.
De medewerker vertelde mij dat daar dan kosten aan verbonden zouden zijnů.
Doorgegeven dat ze dat best mogen doen maar dat ik dan gelijk mijn rechtsbijstandsverzekeraar erop zou zetten wegens dwaling..
Achteraf van Justlease een bevestiging gekregen dat ze toch maar geen kosten in rekening zouden brengen..

Justlease lokt je met toezeggingen om bij hun een order te plaatsen en daarna kan de klant het bekijken dus pas op voor dit waardeloze bedrijf indien je daar een auto wilt bestellen!


Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Erik beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Betalen niet netjes op tijd terug!

0

Review:
Na inlevering van de auto zou het twee weken duren voor de eindafrekening en terugbetaling van de borg.

4 weken later en met het excuus "Dit hangt echter van ons besturingssysteem af..." geven ze aan niet te weten wanneer ze dit kunnen realiseren.

Zodra je zelf niet betaald staan ze direct op de stoep.

Wat enorm slecht zeg!

Jake Abma beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Een tevreden gebruiker maar ...

0

Review:
Drie jaar zonder problemen gebruik gemaakt van Justlease en ik klaag niet maar heb wel wat verbeterpunten te weten:

- Klantenservice kan beter. Ik heb na het eerste jaar meerdere keren moeten bellen voor een onderhoudsbeurt!

- Een abonnement inclusief navigatie maar zelf een update moeten aanschaffen vind ik te zot voor woorden;

- Geen reactie op een mail krijgen kan niet!

Compliment voor de medewerker die mijn auto heeft gecontroleerd bij inname. Na het horen van bovenstaande heeft hij een schade, die ik netjes heb opgegeven op gebruikersschade gezet.

Sterke punten:
Snelle levering auto, auto ophalen op kantoor voor onderhoud is goed geregeld en een paar maanden voor eindigen contract een aanbieding krijgen om eigen risico af te kopen vind ik een voorbeeld van meedenken.

Zwakke punten:
De klantenservice heeft niet altijd hospitality op 1 staan!
Beloven terug te bellen, in het begin, werd niet gedaan.
Beloven een mail te sturen werd niet gedaan.

Als laatste zou ik of uitbreiden bij het callcenter want na 10 minuten horen er zijn meer dan 5 wachtenden voor u dan is niet meer van deze tijd. Dit kan beter ingericht worden.

Willem beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Alleen maar DRAMA! Nooit meer Just Lease!

0

Review:
Alleen maar drama afgelopen1,5 jaar met Just Lease "dochter bedrijf van Terberg Leasing". Had ik maar eerder alle reacties en beoordelingen over dit bedrijf gelezen dan had ik hier absoluut NIET geleased.

Ik lease nu al 1,5 jaar een auto en ik heb steeds problemen met ze en ben niet de enige.

Of ze factureren je uit het niets voor een dienst waarvan je nooit van hebt gehoord. Endan krijg je een arrogante medewerker die je de bloed onder je nagels vandaan haalt en asociaal met je omgaat. Ze beloven dat de eerst volgende factuur de bedrag dat ze teveel hebben gepakt recht getrokken word, maar het gebeurt niet je moet continue erachter aan gaan.

Wanneer er onderhoud moet gebeuren komt gewoon iemand de auto ophalen van je met vieze kleren en rijd er gewoon 80km in en die km's worden niet vergoed door ze "hoort er gewoon bij" zeggen ze dan terwijl je er zelf voor betaald en het HUN auto is die onderhouden moet worden.

Reparaties zijn gewoon chaotisch.
Ze beloven dat als je auto gerepareerd word dat je een "zelfde segment" vervangende voertuig krijgt. Maar je krijgt een goedkope bagger auto mee endan moet je daar 2 weken mee rondrijden terwijl je volle bak betaald voor een klasse duurdere auto en je moet ook nog is betalen voor die bagger vervang auto terwijl de reparatie niet je eigen fout is. Ze factureren eigen risico voor iets waar je niks mee te maken hebt.

Na contact opnemen word je van het kastje naar de muur gestuurd, medewerker die niet weet waar die over praat zit 2 minuten lang te stotteren omdat ze geen antwoord weet te vinden op mijn vraag en vervolgens zomaar iets roept wat niet klopt.

Ze komen de beloftes niet na, dit is nog de top van de ijsberg. Lease hier ABSOLUUT NIET! er zijn genoeg andere lease-bedrijven die het veel beter doen.

Er zijn nog zoveel meer dingen maar ga er geen woord meer aan vuil maken en me tijd nog verspillen.

Just Lease een tip:
Zo ga je niet met klanten om!

NOOIT MEER JUSTLEASE OF TERBERG LEASING VOOR MIJ!

Sterke punten:
NIKS

Zwakke punten:
ALLES

Mus beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Tot nu toe heel tevreden

0

Review:
Zoveel negatieve reviews en ik vraag mij echt af hoe dat kan. Mijn vriend en ik hebben maandag een aanvraag gedaan voor een lease-auto, en een paar uur later was er al een goedkeuring. Tevens heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice (Afd. Sales) en beide keren ben ik heel goed te woord gestaan. Nu is het wachten op de auto, wachten duurt laaaaang.... Als wij de auto hebben opgehaald etc etc dan kan ik een uitgebreidere review schrijven maar tot dusver zijn wij heel tevreden!

Sterke punten:
- Snelle afhandeling
- Duidelijke regels/voorwaarden
- Goede klantenservice (Duidelijk, vriendelijk, geven duidelijke informatie)

Zwakke punten:
Nog niet ontdekt

Stephani beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Justlease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Justlease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Justlease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Justlease


HomeLeasemaatschappijen ╗ Justlease