Justlease - 15 Reviews

Last updated: 14 maart 2018
Justlease Logo

33.3% aanbevolen, 15 Reviews

  1. Justlease
  2. Private Lease
  3. Snel een auto nodig?
  4. Borg/ acceptatieproces
  5. Looptijd contract aanpassen
  6. Contact gegevens
  7. Justlease Reviews
  8. Schrijf ook een review over Justlease

Niet tevreden over Justlease? Probeer dan eens LeasePlan.

Justlease

Justlease.nl houdt zich al meer dan vier jaar bezig met het bereikbaar maken van leasemogelijkheden voor geďnteresseerde c.q. klanten. Dit bedrijf is van mening, dat leasing makkelijk bereikbaar moet kunnen zijn voor particulieren. Daarbij worden aspecten als zekerheid en vrijheid heel hoog in het vaandel gehouden.

Dit bedrijf is onder andere van de grond gekomen met ondersteuning van Terberg Leasing. Dit bedrijf weet precies wat de behoefte van de klant is en hoe de klant zo veel als mogelijk tegemoet te komen. Op basis daarvan wordt het product 'private leasing' geboden aan klanten. Dit product biedt optimale mobiliteit en is onder andere gestoeld op zekerheid en vrijheid.

Bij Justlease kunnen klanten auto's leasen tegen een vast maandtarief en voor een periode van 1 jaar tot en met 5 jaar. Hier kunnen personen terecht die 100% zekerheid willen en erop kunnen vertrouwen dat ze altijd optimaal mobiel zijn en blijven. Met partners biedt Justlease ook pakketten als Premium Private Lease, Fietsen Lease en Zakelijk Lease.

Kortom, Justlease.nl is de online leasemaatschappij die het leasen van personenauto's heel gemakkelijk en helder maakt. Dit bedrijf is een dochter van Terberg Leasing dat vele tientallen jaren ervaring heeft met leasen. Daardoor vindt men nergens anders een uitgebreid en transparant leasepakket tegen een zeer scherpe prijs.

autoleasemaatschappijen Links

Justlease Details

Hits: 1266

URL: http://www.justlease.nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 15

Private Lease

Bij Justlease.nl kunnen klanten gebruik maken van de mogelijkheid om een auto private te leasen. In dit geval kan men heel makkelijk een auto kiezen uit het aanbod van diverse modellen. Na een auto uitgekozen te hebben, kiest men een passende pakket en eventueel nog extra's om de auto helemaal aan de wensen van de klant te laten voldoen. Klanten kunnen een auto leasen tegen een vast bedrag en voor een periode van 1 tot en met 5 jaar. Men hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over zaken zoals de verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, vervangend vervoer en de afhandeling van reparaties. Klanten moeten alleen nog betalen voor hun brandstofverbruik en eventueel hun eigen risico, in geval van schade.

Snel een auto nodig?

Justlease.nl heeft een groot assortiment aan verschillende merken en modellen auto's. Op de website, onder het kopje modellen, snel leverbaar, vind men onder andere de auto's die snel kunnen rijden. Deze auto's kunnen dan binnen twee weken en of 2 dagen geleverd worden aan de klant. Klanten kunnen ook gebruik maken van de optie 'vandaag besteld, morgen geleverd'. In dat geval wordt de auto al de volgende dag na de bestelling geleverd.

Borg/ acceptatieproces

Klanten die een auto willen leasen, moeten borg betalen. Dit bedrag wordt bepaald bij de aanvraag van een leaseauto. De hoogte van dit bedrag voor de borg is afhankelijk van het betalingsverleden van de klant. Dit zorgt ervoor dat de lease overeenkomst zowel in het voordeel van de klant is als voor Justlease zelf. Zodra de financiële gegevens zijn aangeleverd, wordt de kredietwaardigheid van de klant binnen een dag vastgesteld. Om dit te kunnen bepalen, heeft Justlease de volgende gegevens nodig:
Naam
Adresgegevens
E-mail
Telefoonnummer
Een kopie van je salarisstrook
Een kopie van je rijbewijs
Een kopie van je paspoort/ID-kaart

Looptijd contract aanpassen

Veel klanten vragen zich af of zij de looptijd van hun contract kunnen aanpassen, nadat het contract reeds gesloten is. Het aanpassen van en contract is helaas niet mogelijk. Leasen moet gezien worden als een soort van verspreiden van de investering. Het maandelijkse tarief wordt bepaald op basis van de duur van het contract. Een langere looptijd van het contract geeft namelijk een betere spreiding van de kosten en een kortere looptijd met veel kilometers betekent een hogere maandtermijn. Op basis daarvan kan het contract niet tussentijds aangepast worden.

Contact gegevens

Private Lease van Justlease.nl
Eendrachtlaan 280
3526 LB Utrecht
T.: 030 – 850 15 00
E.: [email protected]

Private Lease is een handelsnaam van
Terberg Leasing.
KvK: 30047233
BTW: NL006422883B01


Justlease reviews (15):

Justlease - Alleen maar DRAMA! Nooit meer Just Lease!

0

Review:
Alleen maar drama afgelopen1,5 jaar met Just Lease "dochter bedrijf van Terberg Leasing". Had ik maar eerder alle reacties en beoordelingen over dit bedrijf gelezen dan had ik hier absoluut NIET geleased.

Ik lease nu al 1,5 jaar een auto en ik heb steeds problemen met ze en ben niet de enige.

Of ze factureren je uit het niets voor een dienst waarvan je nooit van hebt gehoord. Endan krijg je een arrogante medewerker die je de bloed onder je nagels vandaan haalt en asociaal met je omgaat. Ze beloven dat de eerst volgende factuur de bedrag dat ze teveel hebben gepakt recht getrokken word, maar het gebeurt niet je moet continue erachter aan gaan.

Wanneer er onderhoud moet gebeuren komt gewoon iemand de auto ophalen van je met vieze kleren en rijd er gewoon 80km in en die km's worden niet vergoed door ze "hoort er gewoon bij" zeggen ze dan terwijl je er zelf voor betaald en het HUN auto is die onderhouden moet worden.

Reparaties zijn gewoon chaotisch.
Ze beloven dat als je auto gerepareerd word dat je een "zelfde segment" vervangende voertuig krijgt. Maar je krijgt een goedkope bagger auto mee endan moet je daar 2 weken mee rondrijden terwijl je volle bak betaald voor een klasse duurdere auto en je moet ook nog is betalen voor die bagger vervang auto terwijl de reparatie niet je eigen fout is. Ze factureren eigen risico voor iets waar je niks mee te maken hebt.

Na contact opnemen word je van het kastje naar de muur gestuurd, medewerker die niet weet waar die over praat zit 2 minuten lang te stotteren omdat ze geen antwoord weet te vinden op mijn vraag en vervolgens zomaar iets roept wat niet klopt.

Ze komen de beloftes niet na, dit is nog de top van de ijsberg. Lease hier ABSOLUUT NIET! er zijn genoeg andere lease-bedrijven die het veel beter doen.

Er zijn nog zoveel meer dingen maar ga er geen woord meer aan vuil maken en me tijd nog verspillen.

Just Lease een tip:
Zo ga je niet met klanten om!

NOOIT MEER JUSTLEASE OF TERBERG LEASING VOOR MIJ!

Sterke punten:
NIKS

Zwakke punten:
ALLES

Mus beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Tot nu toe heel tevreden

0

Review:
Zoveel negatieve reviews en ik vraag mij echt af hoe dat kan. Mijn vriend en ik hebben maandag een aanvraag gedaan voor een lease-auto, en een paar uur later was er al een goedkeuring. Tevens heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice (Afd. Sales) en beide keren ben ik heel goed te woord gestaan. Nu is het wachten op de auto, wachten duurt laaaaang.... Als wij de auto hebben opgehaald etc etc dan kan ik een uitgebreidere review schrijven maar tot dusver zijn wij heel tevreden!

Sterke punten:
- Snelle afhandeling
- Duidelijke regels/voorwaarden
- Goede klantenservice (Duidelijk, vriendelijk, geven duidelijke informatie)

Zwakke punten:
Nog niet ontdekt

Stephani beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Justlease - doodnormale mensen bij just leasse en superr vrien

0

Review:
ze zijn heel goed mensen zijn net als jij en ik geen kapsones en zeer vriendelijk het zijn geen dieven en rovers ,ik snap niet waar mensen zulke verhalen vandaan halen echt niet ten naam stelling komt op jou naam behalve de code niet maar dat is logisch anders kan je de auto verkopen,gasten niet meer zeuren ik meen het en ga bij just leasse is een goede maatschappy die niet moeilijk is en ook niet doet .

Sterke punten:
vriendelijk goede uit leg over alles

Zwakke punten:
er is niks zwak aan hun ,hangt echt van de mensen af denk ik hoor.

yvet beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Dik tevreden over Just Lease

0

Review:
2 jarig contract Mercedes C180 net afgelopen. Nul klachten, zeer schappelijk mbt gebruikschade bij inleveren. Zolang je je gewoon aan de afspraken houdt is het een prima maatschappij zover ik kan beoordelen.

leijten beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Justlease - nooit meer justlease

0

Review:
3 jaar geleased, maar heel blij dat we bijna van ze af zijn. Onterechte kilometers worden in rekening gebracht. Er wordt niet gecommuniceerd tussen de afdelingen, dus er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Keer op keer ging er wat mis,zo heb ik een dag voor niks zitten wachten op een het halen van de auto voor een onderhoudsbeurt, en vervolgens wordt er weer een bedrag afgeschreven voor het vervangen van een onderdeel wat helemaal niet is vervangen!!ze geven ons het idee dat dit nooit voorkomt. Nu na inlevering van de auto heb ik nog 5 facturen ontvangen, gegoochel met bedragen en wederom onterechte bedragen!! Verder lees ik op hun site alleen maar positieve reviews, helemaal verbaasd daarover plaats ik ook een review, maar ... die wordt dus niet geplaatst! Let dus op, ik vind het bedrog.

Sterke punten:
geen,ze zijn wel goed in het afschrijven van bedragen op je rekening..

Zwakke punten:
onderling wordt er niet gecommuniceerd

Jacqueline beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Mijn zoon ook de klos bij JustLease

0

Review:
Justlease.nl belooft diensten die niet geleverd worden.
Het begint al bij het aangaan van een “private lease” van bijvoorbeeld 24.000Km per jaar met een looptijd van 2 jaar.

Dan zou je denken dat dus in 1 jaar 24.000Km mag rijden, maar de werkelijkheid is totaal anders kwam mijn zoon achter. Deze 24.000km is opgedeeld in 4 kwartalen van 6.000Km. En nu de grap, rijdt je in 1 kwartaal bijvoorbeeld 4.000Km dan staat de teller voor het volgende kwartaal weer op 0. Ofwel je betaald voor 6.000Km per kwartaal, maar als je minder rijdt lever je dus betaalde kilometers in. In dit voorbeeld dus 2.000Km.

Reparatie banden zit bij de prijs in, maar als u een klapband krijgt, moet u een eigen risico betalen. Onderhoud bij de garage moet u zelf regelen, geen sprake van haal en breng service, laat staan vervangend vervoer. Eigen risico is niet eenmalig tijdens de lease periode, maar wordt gerekend bij elke (kleine) schade, zelfs bij een klapband.

Zie de beloften van Justlease op hun site, en u weet dat hier sprake is van misleiding. Zoek eens op internet naar “Klachten Justlease” en ik weet zeker dat u liever een gebruikte auto koopt, dan een “private lease” contract aangaan.

Mijn zoon koopt deze maand nog een gebruikte auto, en dat terwijl zijn lease in februari 2017 pas afloopt. Zegt dus genoeg over deze leasemaatschappij.

Sterke punten:
Nette auto

Zwakke punten:
Houden zich totaal niet aan de voorwaarden en/of beloften welke op hun website worden weergegeven.

H.P. Bruss beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Niet meedenken aan oplossing alleen maar betalen

0

Review:
Ik lease al 4 jaar hier, eerst een kia rio en die na 3 jaar probleemloos terug gegeven na eide contract en een nieuwe auto uitgezocht. Deze auto is ook perfect alleen nu is er wat veranderd in mijn prive situatie mijn zoon die komt onverwachts bij me wonen omdat zijn moeder niet meer voor hem kan zorgen. Ik moet partime gaan werken om me zoon op te voeden dus dat betekend halvering van mijn salaris en een kind in huis. Dit heb ik besproken met justlease of hier een oplossing voor kan komen omdat ik de auto niet meer kan betalen, hun oplossing is afkopen 3000 euro pffff of ik dat zo ff heb liggen of iemand anders vinden die het contract overneemt en dat nog verandering contract kosten betalen a 275 euro. Na 4 jaar trouwe klant had ik wat meer steun verwacht omdat ik aan deze situatie ook niks kan doen. Dus als je een auto lease zorg er dan voor dat er niks veranderd in je prive situatie anders kom je zwaar in de problemen.

Sterke punten:
Goede auto's

Zwakke punten:
klantvriendelijkheid

Danny beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Justlease - tevreden chauffeur.

3

Review:
Wij zijn zo blij dat we leasen bij Just Lease, duidelijke voorwaarden die je zelf voordat je een contract tekent leest.
We hebben gecalculeerd hoeveel we rijden en daarmee gekeken wat voor model er geschikt was voor ons.
Super tevreden, en dat al 2 jaar

Just lease, bedankt

Sterke punten:
Duidelijk, komen afspraken na, goed te bereiken, eerlijk advies, vriendelijk.etc etc

Zwakke punten:
Nog niet tegen gekomen

Jan Reijm beveelt Justlease aan bij vrienden/bekenden

Justlease - Geen klant, toch een klacht

1

Review:
Ja, de titel klopt: ik ben géén klant van justlease.

Maar tóch krijg ik een email, waarin staat dat ik over 1 maand mijn lease-auto moet inleveren!?

Hoe dat kan, is mij een raadsel. Ik heb ooit een auto uitgerekend op de site, en kennelijk zijn mijn gegevens aan een auto gekoppeld, waar ik het bestaan niet eens van weet. Welke auto dat is, weet ik niet want in de email is daar niets over terug te vinden.
Wel een zinnetje onderaan de mail dat ik mij niet kan afmelden om te voorkomen dat ik onzinnige emailtjes krijg, omdat mijn gegevens zijn gekoppeld aan een contract. Huh?

Dat moet een zooitje zijn op de administratie van justlease.

In elk geval lachwekkend!

Sterke punten:
Justlease heeft een website.

Zwakke punten:
Justlease roept mij op een lease-auto in te leveren in Utrecht, terwijl ik a) geen lease-auto rij en b) helemaal geen klant ben van justlease en niets met dit bedrijf te maken heb.

Justlease - Zeer slechte klantenservice, liegt en bedriegt !

1

Review:
Onze ervaring met justlease is dramatische !
Dit bedrijf liegt veel, doet valse beloftes, en jaagt de mensen op onnodige kosten door behoorlijke fouten.
Wij zijn ongelooflijk blij dat het contract over een jaar is afgelopen, onze volgende auto word weer een lease....maar nooit meer bij justlease !

In de afgelopen 24 maanden hebben wij 600,00 euro teveel betaald. Justlease legt de fout bij ons neer. Dit terwijl we al 2 jaar lang problemen hebben met de klantenservice, wijzigingen die niet worden doorgevoerd...teruggebeld worden, gebeurd gewoon niet ! En zo kan ik nog wel even doorgaan....waardeloos !

Een ieder die overweegt hier een auto te leasen adviseer ik om echt verder te zoeken naar een ander alternatief.

Zwakke punten:
Eigenlijk alles, ik heb geen positieve ervaringen.

Fam verharen beveelt Justlease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Justlease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Justlease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Justlease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Justlease


Home » Leasemaatschappijen » Justlease