LeasePlan - 40 Reviews

Last updated: 8 juli 2018
LeasePlan Logo

13.2% aanbevolen, 40 Reviews

  1. LeasePlan
  2. Over LeasePlan
  3. Mijn LeasePlan
  4. Contact LeasePlan
  5. LeasePlan Reviews
  6. Schrijf ook een review over LeasePlan

LeasePlan

Waarom kiezen voor LeasePlan?

Ondernemers van nu hebben behoefte aan snelheid en flexibiliteit. Ze moeten zich bezighouden met wat écht telt, de zaak. Dat snappen we heel goed. LeasePlanDirect is er speciaal voor de ondernemer, eenmanszaak of MKB. U regelt direct alles online. We vragen namelijk liever niet teveel van uw tijd. We zorgen wel dat u zo snel mogelijk zorgeloos rijdt in een leaseauto die het beste past bij uw wensen, tegen de allerscherpste prijs.

Meer dan een auto alleen

Als berijder van de auto bent u bij LeasePlanDirect.nl verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een auto, maar het is ook de bijbehorende service zoals onderhoud of reparatie. De dienstverlening van LeasePlanDirect.nl is volledig afgestemd op ondernemers die gewend zijn snel en efficiënt te werken met korte lijnen. Onze klanten geven ons niet zomaar een 8.4 in ons jaarlijks klanttevredenheidsheidsonderzoek.

LeasePlan Details

Hits: 2784

URL: http://www.leaseplan.nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 40

Over LeasePlan

LeasePlan maakt leasen een stuk eenvoudiger. Autorijden zonder de zorgen van een auto. Dat geldt voor zowel zakelijk leasen als privé leasen. Bij LeasePlan weet je precies waar je aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf. LeasePlan hanteert heldere afspraken en voorwaarden. Deze staan concreet en eenvoudig opgeschreven.

LeasePlan werkt op een verantwoordelijke en duurzame manier, voor mens en milieu. GreenPlan is een mondiaal initiatief van LeasePlan en hiermee helpt LeasePlan bedrijven en leaserijders bij te dragen aan een beter leefklimaat.

GreenPlan reduceert CO2-uitstoot en belast het milieu minder. Bijvoorbeeld door je autoregeling duurzaam op te stellen. GreenPlan draagt tevens bij aan de eigen groene doelstellingen van LeasePlan zelf. Het hoofdkantoor van LeasePlan ligt bijvoorbeeld direct aan het NS station Almere Centrum. Op deze manier worden medewerkers van LeasePlan gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken.

Mijn LeasePlan

Als je zorgeloos in een leaseauto wil rijden, ben je bij LeasePlan op het juiste adres. Met Mijn LeasePlan regel je administratieve zaken en maak je een afspraak voor bandenwissel, onderhoud of reparatie.

Mijn LeasePlan is dé plek op de website waar je de mogelijkheid hebt om de autogegevens in te zien en nog veel andere zaken kan regelen voor je leaseauto. LeasePlan heeft ook een app. De LeasePlan is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android apparaten. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. De app is handig voor onderweg. Op deze manier kun je met de app bijvoorbeeld direct een schade melden of een onderhoudsafspraak inplannen. Als je de app koppelt aan je account van Mijn LeasePlan, dan heb je alle autogegevens op je smartphone of tablet!

In Mijn LeasePlan vind je tevens belangrijke documenten, zoals het kentekenbewijs, Europees schadeformulier en groene kaart.

Met Mijn LeasePlan en de LeasePlan App:
- Maakt u een afspraak voor onderhoud, APK of bandenwissel
- Vraagt u documenten als tankpas en schadeformulier aan
- Bekijkt u de tank- en onderhoudshistorie
- Meldt u schade
- Declareert u kosten
- Meldt u uw leaseauto af

Contact LeasePlan

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over schade, onderhoud of APK, parkeervergunning of tankpas? Lees dan de antwoorden op de meest gestelde vragen op de website van LeasePlan of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren, via het telefoonnummer 036 527 27 27.

Je hebt tevens de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen en je vragen te stellen. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.


LeasePlan reviews (39):

LeasePlan - Zeer slechte leasemaatschappij

0

Review:
Veel ervaringen hier genoemd kan ik onderschrijven. Onze lease auto had onderhoudsbeurt nodig, maar die mag je niet laten uitvoeren bij garage van keuze. Wij wilden die bij de garage waar de auto is gekocht ( vorig jaar mocht dit nog wel) maar Leaseplan gaf nu geen toestemming. Lang aan telefoon gezeten met een medewerker van Leaseplan maar deze mijnheer begrijpt totaal niet wat klantenservice inhoudt, is arrogant, luistert niet en klinkt bovendien ook heel ongeïnteresseerd.
Gezien de negatieve ervaringen die andere klanten van ons hadden met deze arrogante leasemaatschappij (auto i ngeleverd maar toch maandtermijnen blijven afschrijven, foute facturen sturen etc etc) hebben wij besloten na afloop van dit contract NOOIT meer een auto via Leaseplan te leasen. En mensen die op punt staan het te gaan doen: NIET doen!!Absoluut NIET doen!

Sterke punten:
Goed in klanten binnenhalen maar ze vervolgens in de steek laten

Zwakke punten:
Service
Arrogante en ondeskundige medewerkers
Geen vrijheid als berijder alleen maar betalen betalen betalen
Administratieve chaos
Slechte afhandelingsprocedure bij inleveren auto
Slecht werkende mijn leaseplan website
En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Oosterwijk beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Leaseovereenkomst misleidend. Gouden bergen belove

1

Review:
Na hagelschade aan mijn vlamnieuwe leaseauto (peugeot 208) blijkt dat mijn eigen risico-bijdrage aan mij wordt doorbelast. Leaseplan dient schappelijker om te gaan met het "eigen risico-bijdrage" verhaal naar de klanten toe. Ik voel me wel enigszins 'gehoord' door de capabele en merkbaar goed getrainde klachtenafhandelingsmedewerker, maar ik voel me zéker niet begrepen en ik voel me al helemaal niet tegemoet gekomen. Er zijn mij telefonisch gouden bergen beloofd die Leaseplan niet nakomt als het puntje bij paaltje komt. Na het lezen van de overeenkomst heb ik namelijk vragen gesteld aan een klantenservice medewerker om zeker te weten dat ik me niet druk hoef te maken over schade toegebracht door personen of omstandigheden waar ik geen controle over heb. Deze klantenservice medewerker heeft alle zorgen bij mij weggenomen. Mijn eigen risico zou naar zijn zeggen namelijk alleen door mij betaald hoeven worden in gevallen dat schade aan mij verwijtbaar zou zijn. Deze casus bewijst maar het absolute tegendeel. In de leaseovereenkomst die ik heb ondertekend onder artikel 25-b worden talloze (volkomen begrijpelijke) casussen benoemd waarbij ik mijn eigen risico zou moeten betalen. Echter staat er helemaal niets, nada beschreven over schade door vandalen, inbrekers, natuur- of weersomstandigheden. Hierin schiet Leaseplan juridisch gezien echt tekort. Dit wilde de klachtenafhandelingsmedewerker niet beamen, toen ik een beroep deed op haar menselijkheid. Klanten worden op deze manier misleidt en krijgen zo een totaal verkeerde indruk van de "service" van Leaseplan. Daarnaast staat in de leaseovereenkomst onder artikel 25-c alleen: "Kunnen wij de schade aan de auto verhalen op iemand anders? Dan hoeft u voor die schade geen eigen bijdrage te betalen." Ook hierin wordt absoluut niet duidelijk genoeg beschreven dat de klant wel dégelijk zijn of haar eigen risico zou moeten betalen indien de schade niet te verhalen is op een natuurlijk persoon (zoals een hagelbui of een steentje dat van de weg kaatst). Ik heb sterk het vermoeden dat deze leaseovereenkomst door dit soort misleidende wanpraktijken mij de komende 4 jaar nog wel eens erg veel extra geld kan gaan kosten. Dit zaakje rammelt aan alle kanten. Ik betaal de factuur wel als hij in de brievenbus valt, maar als klant ben ik op dit moment ontzettend teleurgesteld in Leaseplan. Meeveren met mij als klant of elkaar tegemoet komen in deze casus was onmogelijk en ook het met terugwerkende kracht mijn eigen bijdrage verlagen naar €0,- was onmogelijk. Ik heb expres nog gezocht naar een passende tussenoplossing om onze zakelijke relatie gezond te houden (er zijn in mijn beleving namelijk meer wegen die naar Rome leiden om een conflict op te lossen). Hier is geen gehoor aan gegeven door Leaseplan.
Als Leaseplan van mij weer een tevreden kant wil maken, moeten ze nu echt wonderen gaan verrichten. Ik voel me genaaid en op dit moment baal ik stevig dat ik nog 4 jaar aan Leaseplan vast zit. Het allerliefste was ik er eerlijk gezegd nu namelijk gewoon mee gestopt. Ineens begrijp ik waar de slechte recensies vandaan komen die online staan over Leaseplan, deze nam ik in het begin niet serieus genoeg. Gouden bergen beloven, maar zodra de handtekeningen zijn gezet lijkt geld het enige nog te zijn wat telt voor Leaseplan. Ik hoop dat Leaseplan in het kader van klantgerichtheid pro-actief gaat kijken naar hoe zij dit vreselijke gevoel bij mij weg kunnen nemen. Het zou ze sieren en het zou onze zakelijke relatie ten goede komen. Ik ben benieuwd waar nu de prioriteiten liggen. Ook zou Leaseplan zich verantwoordelijk moeten voelen om de leaseovereenkomst op artikel 25-b en 25-c aan te passen en volledig te maken. Het is belangrijk dat klanten weten dat ze moeten betalen na hagelschade, steentjes die van de weg opspringen, inbraak, vandalisme en andere niet verhaalbare schade die de natuur of mensen aan de auto toebrengen. Deze zaken staan niet omschreven in de leaseovereenkomst. Pas na die aanpassing, ben je als leasemaatschappij open, transparant en eerlijk naar je klanten toe. Ik ben super zuinig op de auto, maar wat mij schuld niet is, is simpelweg mijn schuld niet. Een overeenkomst moet duidelijk en volledig zijn en zéker niet misleidend. Belangrijke details of afspraken achterhouden of deze misleidend formuleren in bindende overeenkomsten in het kader van marketing is wat Leaseplan nu doet. Niet wenselijk. Krijg er echt een rotgevoel van en dat heb ik ze ook uitgelegd.

Sterke punten:
- Communicatief goed getrainde klantenservicemedewerkers
- Goed bereikbaar
- Lage maandprijzen
- Snelle levering
- App is duidelijk een gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
- Leaseovereenkomst is misleidend en niet volledig.
- Leaseplan weigert mee te veren bij conflicten.
- Leaseplan wil het conflict niet vanuit het perspectief van de klant zien, weigert actief te luisteren en mee te denken over oplossingen.
- Beloven van alles als de handtekeningen nog niet zijn gezet, zodra alles rond is en de klant echt niet meer terugkan, is geld prioriteit nummer 1.

LeasePlan - Slecht bedrijf

1

Review:
Paar maanden geleden mijn auto ingeleverd ivm stoppen ZZP. Contract liep nog door, dus netjes een formele afrekening gevraagd, om niet voorrassingen te komen staan. Zie andere reviews. Heb in totaal 3 narekeningen gekregen bovenop de totale afrekening. Het is pure oplichting wat men doet. Communicatie is heel slecht, luisteren niet, medewerkers zijn onbeschoft en willen maar 1 ding, dat je gewoon betaald. Dus adviseer alle ZZP verder te kijken dan leaseplan. Ook facilitair managers, ga niet in zee met dit bedrijf. Er zijn genoeg betere leasemaatschappijen. Men trekt zich niets aan van de reviews, dus ook niet van u als klant.

Sterke punten:
Zijn er niet.

Zwakke punten:
Medewerkers zijn onbeschoft en luisteren niet.

Geert Kers beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Aanrader!

2

Review:
Tijdje geleden heb ik een auto gekocht die destijds werd geleased. Had een stoelverwarming in de auto zitten, echter deed deze het niet doordat de stoffe bekleding in de auto veranderd was naar leer. Ik had een garantie op onderdelen die af-fabriek zijn, maar doordat de bekleding veranderd was (voordat ik de auto kocht) zou het in eerste instantie niet vergoed worden. Vervolgens heb ik gebeld met Leaseplan en zij hebben besloten, doordat de stoelverwarming het niet deed bij het aanschaf het alsnog vergoed wordt door hun. Dit bespaart mij een hoop geld!

Het verbaasd mij dat iedereen er negatieve recensies over hebben. Mijn ervaring met Leaseplan is geweldig. Goeie service en ze houden zich zeker aan zijn beloftes, bij mij wel in ieder geval..

Sterke punten:
Betrouwbaar!

Hakan beveelt LeasePlan aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Waardeloos bedrijf

0

Review:
Oplichters , auto ingeleverd . Van te voren zeggen ze dat ze dit netjes samen met je doorlopen. Uiteindelijk komt er een chaufer de auto ophalen en schouwen .
Wijst krasjes aan die volgens het inname rapport aanwezig mogen zijn, krijg er toch een rekening voor !
Alles willen ze telefonisch afhandelen , want ja mail is bewijs! Hoop stress .
Ik zou hier nooit meer een auto leasen.

Sterke punten:
Kan ik niet verzinnen

Zwakke punten:
Oplichters , willen extra verdienen op inname .

Denise beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Puinhoop

1

Review:
Administratie een puinhoop, men spreekt elkaar tegen, totale chaos en miscommunicatie.

Bespaar jezelf hoofdpijn en kies iemand anders

Carolien beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Oplichterij en misleiding

1

Review:
Voorloopauto ingeleverd, brandschoon. de chauffeur gaf aan alles in orde, wilt u teken? Dat kon ook niet anders ben een uur bezig geweest met stofzuigen en poetsen, ondanks dat ik de auto maar 2 weken heb gehad.
Krijg ik een rekening interieur niet schoon! Zaten ineens vlekken in de bekleding plakkerig spul op het stuur en in het bekervakje, waar ik echt wel schoon heb gemaakt. Snap nu wel wat die chauffeur aan het doen was met zijn controle, de boel besmeuren.!
Of ik ook wou tekenen voor de lease auto die ik weer meekreeg? Gelukkig deed de mijnheer van schadenet nog een rondje en constateerde 2 x zoveel krassen en deuken als op het formulier stond aangegeven!!!
Dat is dus 1 x een misleiding/oplichting en 1 x een poging tot oplichting. Ze willen alleen maar over jouw rug dat de auto nog een extra poetsbeurt en reinigingen krijgt en op jouw kosten de deuken en krassen laten repareren.
Wat een stelletje vuile oplichters. Misbruik maken van ht goede vertrouwen van mensen. MIjn tip maak zelf ook foto's en sta er met je neus bovenop. Die mensen zijn niet te vertrouwen

Sterke punten:
helemaal niets

Zwakke punten:
Maken misbruik van het goede vertrouwen van de klant, besmeuren zelf de auto om deze te kunnen laten reinigen op jouw kosten en vermelden zelf de helft van de schade's niet op het formulier in de hoop dat je ingoed vertrouwen tekent. Kunnen ze die kosten ook nog op je verhalen Gewiekste oplichters geen goed woord voor over.

ga alsjeblieft ergens anders een auto leasen

LeasePlan - Helaas uw kleur is niet meer leverbaar

1

Review:
Echt heel irritant, of je zo snel mogenlijk alle formulieren kan invullen en automatische incasso, en vervolgens 2x te horen krijgen dat mn kleur niet leverbaar is, als ze nou meteen zeggen dat er maar 1 kleur is. Snel klanten werven met een hoop valse beloftes, en als alles getekent is oh helaas meneer uw kleur is er niet, en ohja uw leaseprijs wordt waarschijnlijk hoger omdat er een wetswijziging komt. Mensen, dit zijn oplichters niet in trappen!!

Sterke punten:
Super snel een contract geregeld

Zwakke punten:
Gewenste auto is niet leverbaar

Lukas Ange beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Uit het oog, uit het hart...

1

Review:
Reeds geleasde auto met net iets meer dan 20.000 km gekocht waarvan na een week bleek dat de midden achtergordel niet werkt. Zowel Leaseplan als de verzekeraar waar ze mee in zee zijn gegaan weigeren medewerking qua garantie, ook al is volkomen duidelijk dat dit defect er al was bij aanschaf. Erg onprofessioneel om dit kosteloos op te lossen bij zo’n aanschaf!

Zwakke punten:
Afschuiven van verantwoordelijkheid. Geen flexibiliteit.

Bram beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Wat een zooitje bij die club

1

Review:
Onze ervaringen met Leaseplan zijn ronduit slecht. Typisch een bank. Goed in het verleiden van potentiële klanten, maar het contact en de administratie is een ramp. Afspraken komen ze niet na. Je moet overal zelf achteraan. Wij doen in elk geval nooit meer zaken met hen. Las net dat ze een beursgang voorbereiden. Lekker doen, dan gaat het nog sneller bergafwaarts met die tent. Links laten liggen.

Sterke punten:
website

Zwakke punten:
alles behalve de website

Remco beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over LeasePlan

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou LeasePlan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou LeasePlan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek LeasePlan


Home » Leasemaatschappijen » LeasePlan