LeasePlan - 66 Reviews

Last updated: 14 augustus 2019
LeasePlan Logo

9.8% aanbevolen, 66 Reviews

  1. LeasePlan
  2. Over LeasePlan
  3. Mijn LeasePlan
  4. Contact LeasePlan
  5. LeasePlan Reviews
  6. Schrijf ook een review over LeasePlan

Niet tevreden over LeasePlan? Probeer dan eens Nefkens.

LeasePlan

Waarom kiezen voor LeasePlan?

Ondernemers van nu hebben behoefte aan snelheid en flexibiliteit. Ze moeten zich bezighouden met wat écht telt, de zaak. Dat snappen we heel goed. LeasePlanDirect is er speciaal voor de ondernemer, eenmanszaak of MKB. U regelt direct alles online. We vragen namelijk liever niet teveel van uw tijd. We zorgen wel dat u zo snel mogelijk zorgeloos rijdt in een leaseauto die het beste past bij uw wensen, tegen de allerscherpste prijs.

Meer dan een auto alleen

Als berijder van de auto bent u bij LeasePlanDirect.nl verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een auto, maar het is ook de bijbehorende service zoals onderhoud of reparatie. De dienstverlening van LeasePlanDirect.nl is volledig afgestemd op ondernemers die gewend zijn snel en efficiënt te werken met korte lijnen. Onze klanten geven ons niet zomaar een 8.4 in ons jaarlijks klanttevredenheidsheidsonderzoek.

LeasePlan Details

Hits: 3362

URL: http://www.leaseplan.nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 66

Over LeasePlan

LeasePlan maakt leasen een stuk eenvoudiger. Autorijden zonder de zorgen van een auto. Dat geldt voor zowel zakelijk leasen als privé leasen. Bij LeasePlan weet je precies waar je aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf. LeasePlan hanteert heldere afspraken en voorwaarden. Deze staan concreet en eenvoudig opgeschreven.

LeasePlan werkt op een verantwoordelijke en duurzame manier, voor mens en milieu. GreenPlan is een mondiaal initiatief van LeasePlan en hiermee helpt LeasePlan bedrijven en leaserijders bij te dragen aan een beter leefklimaat.

GreenPlan reduceert CO2-uitstoot en belast het milieu minder. Bijvoorbeeld door je autoregeling duurzaam op te stellen. GreenPlan draagt tevens bij aan de eigen groene doelstellingen van LeasePlan zelf. Het hoofdkantoor van LeasePlan ligt bijvoorbeeld direct aan het NS station Almere Centrum. Op deze manier worden medewerkers van LeasePlan gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken.

Mijn LeasePlan

Als je zorgeloos in een leaseauto wil rijden, ben je bij LeasePlan op het juiste adres. Met Mijn LeasePlan regel je administratieve zaken en maak je een afspraak voor bandenwissel, onderhoud of reparatie.

Mijn LeasePlan is dé plek op de website waar je de mogelijkheid hebt om de autogegevens in te zien en nog veel andere zaken kan regelen voor je leaseauto. LeasePlan heeft ook een app. De LeasePlan is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android apparaten. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. De app is handig voor onderweg. Op deze manier kun je met de app bijvoorbeeld direct een schade melden of een onderhoudsafspraak inplannen. Als je de app koppelt aan je account van Mijn LeasePlan, dan heb je alle autogegevens op je smartphone of tablet!

In Mijn LeasePlan vind je tevens belangrijke documenten, zoals het kentekenbewijs, Europees schadeformulier en groene kaart.

Met Mijn LeasePlan en de LeasePlan App:
- Maakt u een afspraak voor onderhoud, APK of bandenwissel
- Vraagt u documenten als tankpas en schadeformulier aan
- Bekijkt u de tank- en onderhoudshistorie
- Meldt u schade
- Declareert u kosten
- Meldt u uw leaseauto af

Contact LeasePlan

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over schade, onderhoud of APK, parkeervergunning of tankpas? Lees dan de antwoorden op de meest gestelde vragen op de website van LeasePlan of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren, via het telefoonnummer 036 527 27 27.

Je hebt tevens de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen en je vragen te stellen. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.


LeasePlan reviews (63):

LeasePlan - 80 euro lichter voor een paar blaadjes.

4

Review:
Ook ik heb helaas een zeer slechte ervaring met leaseplan.

De chauffeur belde mij om te vragen of ik mijn auto eerder kon inleveren i.v.m. zijn planning. Dat was geen probleem, maar vertelde wel dat ik mijn auto nog even wilde uitzuigen (er lagen wat bladeren op de matjes). Dat hoefde niet, de auto werd toch wel schoongemaakt, "zonde als u daar geld aan uitgeeft". Bij inlevering zei de chauffeur nog dat auto's gemiddeld zo worden ingeleverd.

Om een lang verhaal kort te maken, ik moet nu bijna tachtig (!) euro aan schoonmaakkosten betalen. De foto's die leaseplan mij stuurde van mijn 'vieze' auto laten inderdaad zien dat er wat vuil (bladeren, stokjes etc.) op de matjes liggen. Hiervoor moet ik dus bijna tachtig euro betalen! Uiteraard weiger ik dit, maar Leasplan houdt voet bij stuk en voel mij machteloos. Ongelofelijk onprofessioneel en schandalig.

Mijn advies: pas heel goed op met het tekenen van de papieren bij het inleveren van de auto en maak foto's.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Klantonvriendelijk, geen service, oplichterij.

Brigitte beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Graven hun eigen graf

1

Review:
Ruim een week terug via de anwb een autolease aangevraagd.ik wil graag weten hoe het met de aanvraag zat. Van de anwb kon ik leaseplan daar over bellen. Echt wat een triest eerste contact. Na 15 minuten in de wacht werd de verbinding verbroken. Nog een keer bellen en na 5 minuten iemand die na wat vragen mij gewoon weer in de wacht gooit. Na weer 5 minuten wachten iemand die alleen kon zeggen dat het erg druk was en weer werd ik in de wacht gezet. En het derde persoon kon mij te woord staan, helaas want dat was de druppel. Ik bel gewoon met belangstelling naar werd meteen afgeserveerd als een domme ezel want ik snapte er niks van volgend haar....wat een arrogant mens. Bah....

Sterke punten:
Goed kunnen adverteren met leugens.

Zwakke punten:
Callcenter

Mark k beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Klant dupe van centenkniepers

4

Review:
Mijn bedrijf least al jaren bij leaseplan, maar sinds kort is Athlon als keuze er bij. Dat geluk heb ik nog niet, ik heb nog een auto via Leaseplan. Omdat mijn bedrijf een goedkoop contract heeft, mag ik alleen onderhoudsafspraken maken via een app. De app biedt alleen kwikfit, profile en bosch car centers.
Tja, koop dan eens een nieuw model auto met een nieuwe motor, nieuwe software. Je voelt 'm aankomen. De vorige, een Renault kon alleen onderhouden worden als de Bosch Car Service er mee naar Renault reed! Uiteindelijk ben ik elke keer maar naar Renault gegaan. Elke keer gezeik aan de telefoon: "meneer, u weet toch dat dat niet mag?" Eikels.
Nu een Seat met de nieuwe 1,5 TSI. Ja hoor, na beurt gelijk mededeling dat er teveel olie in zat. Kon weer terug. "Tja, dit is een nieuwe motor en daarvan heeft PON de onderhoudsspecificaties nog niet vrij gegeven". We weten helemaal niet hoeveel olie er eigenlijk in moet. Dit was dus teveel. Wat een drama. Ik heb haal en breng service, maar na elke "service" kan ik zelf de auto voor een 2e keer brengen. Het is mij vele malen overkomen dat ik bij de fitter, of bosch-er sta en daar te horen krijg dat de onderdelen of de kennis er niet is en dat ik door moet naar de dealer. Dat mag niet, moet je Leaseplan bellen, gaat garage bellen enz enz. Service van lik m'n vestje. Pennywise, pound foolish. Wie betaalt straks de nieuwe katalysator?? Vast onder garantie door de dealer..... Echt, na het eerste onderhoud, is het plezier in het rijden vergalt.

Sterke punten:
Vriendelijk aan telefoon, 24/u bereikbaar. Bij nood bellen ze de ANWB voor je.

Zwakke punten:
Onbenullen aan de telefoon. Helpen je van kastje naar de muur, starre protocollen, nul ruimte voor de medewerker aan de lijn, slechte service bij onderhoud door selectie van goedkoopste lokale garages voor de duurste auto's waar niemand de software kan doorgronden.

Ze vergeten dat als je smartphone elke drie maanden een update krijgt, dat auto's dat ook krijgen en dat de lokale fitter die pas veel later krijgt.

Ze vergeten dat de ANWB-app sneller is.

LeasePlan - Slechtse service mogelijk

1

Review:
Vanaf het tekenen van het contract alleen maar ellende gehad. Slechte service vanuit de klantenservice, klachten worden niet serieus genomen. Een excuus is zelfs al teveel gevraagd. Het enige antwoord wat je krijgt is zo doen wij dat nu eenmaal.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Klantcontact, niet nakomen van beloftes, niet serieus nemen

Ole beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Slechte ervaring!

1

Review:
Het begon al gelijk fout te gaan bij het afhalen van de auto. Sensoren waren niet gemonteerd, auto moest vervolgens weer terug later die maand. Was een foutje van LeasePlan. Vervolgens heeft iemand onze auto geraakt aan de achterkant. Wij hebben netjes de schade gemeld bij LeasePlan. Vervolgens een factuur toegestuurd gekregen van 300 euro terwijl wij niet verantwoordelijk zijn voor de schade. LeasePlan heeft ons hierover geen informatie verstrekt tijdens het melden van de schade. Wij leasen nu 6 maanden de auto en zijn totaal niet tevreden. Naast al deze zaken sta je heel lang in de wacht, krijg je een vervelende toon van de medewerkers en wordt er totaal niet meegedacht met de klant. Al met al NIET aan beginnen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Informatie wordt niet doorgegeven, onverwachte kosten, niet comfort contract, geen duidelijkheid, vervelende toon medewerkers, lange wachttijd, lange wachttijd bellen

Lisa beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Miserie, miserie en nog eens miserie

1

Review:
Kort samengevat oplichterij langs alle kanten.
Als klant continu zelf achter de feiten aanlopen, qua opvolging en communicatie verloopt dit volledig stroef!

GEEN AANRADER!

Sterke punten:
/

Kimberly beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Niet betrouwbaar en onprofessioneel

8

Review:
1 juli 2018 de auto opgehaald bij de dealer, de aflevering van de dealer was erg goed. Op 15 nov 2018 de banden gewisseld. De kilometerstand wordt dan direct naar leaseplan gestuurd. In de maanden juli en aug 2018 ben ik naar noord spanje en Berlijn gereden. best veel kilometers. Maar ik rij de rest van het jaar veel minder dus gemiddeld kom ik mooi op mijn 20.000 kilometers per jaar uit. Nee wat schets mijn verbazing. Krijg ik een rekening van 500 euro omdat ik teveel kilometers heb gereden. Ja logisch......... Maar daarna begint de ellende pas. Wat een vreselijke slechte service bied leaseplan, onbeschoft, niet reageren op verzoeken, dwangbevel sturen en volgende dag zeggen dat het niet geldt, mailtje die geknipt en geplakt zijn, totaal geen professionaliteit. Ze krijgen van mij een hele dikke onvoldoende.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Peter beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Wat een ongelooflijk drama

3

Review:
Auto zeer correct door Nissan dealer in Arnhem afgeleverd.
Direct zomer banden wissel door Profile Tire Center. Winter banden geplaatst bij 400 km, velg beschadigd doorgegeven aan leasePlan, weken moeten wachten op een reactie om te mogen repareren. Nu zomerbanden wissel bij Kwik Fit, auto opgehaald, zitten er een keer andere banden op, nu Pirelli ipv de vanaf fabriek en ingeleverde Michelin banden. Waardeloze band Pirelli voor deze Nissan. LeasePlan gevraagd wat de reden hiervan is, antwoord de banden waren verdwenen en niet meer te vinden, ik moest met de Pirelli banden maar genoegen nemen, vervelend volgens LeasePlan maar hier moest ik het maar mee doen. Ik baal hier meer dan genoeg van en wil gewoon weer de originele banden terug. LeasePlan geeft geen reactie meer. Over klantvriendelijkheid gesproken. Volgens mij hebben ze bij LeasPlan hier nooit van gehoord.

Sterke punten:
Sommige medewerkers doen hun best.

Zwakke punten:
Totaal geen enkele vorm van communicatie.

WDEA beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Verschrikkelijk

1

Review:
Alles staat al vermeld in voorgaande reviews. In voorgaande jaren weinig problemen met Leaseplan gehad, maar het laatste jaar is er veel veranderd. Wat een ellende. Reageren niet op vragen, sturen facturen waarvan niet duidelijk is waarvoor het is, houden zich niet aan wetgeving, online omgeving functioneert niet, waardoor je geen inzicht in facturen hebt, wordt ook niet opgelost. Zo kan ik nog even doorgaan. Wees alsjeblieft gewaarschuwd... Niet aan beginnen.

Sanne beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Niet doen!

1

Review:
Vanaf moment één ging het al fout bij Leaseplan. De communicatie is zéér slecht. Het gewenste kilometrage was verkeerd genoteerd, de kleur verkeerd genoteerd, de afgesproken prijs kwam niet overeen met het geïncasseerde bedrag, slechte communicatie over en weer.

4 jaar lang geen ellende gehad met mijn auto. Geen schades gereden, geen rare incasso's, vriendelijke medewerkers aan de telefoon als je ze wel nodig had.

Bij inlevering bij het schadebedrijf is het fout gegaan. Officieel inname document ondertekend, waarop géén schade is vastgesteld. 2 weken later krijg ik een mail waarin wordt verteld dat er wél schade is en dat ik straks €300,- lichter ben. Op mail contact reageert men niet. Na 3 weken een keer gebeld, werd later terug gebeld met het bericht dat het inderdaad hun fout was en dat de €300,- niet betaald hoefde te worden. 2 dagen later krijg ik een mail dat dit niet klopte en dat ik de €300,- tóch moet betalen.

Inmiddels bezig met mijn rechtsbijstand om te kijken hoe dit nu allemaal zit.

Communicatie én administratie zéér slecht, zou absoluut aanraden een andere leasemaatschappij te vinden!

Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers aan telefoon
Zolang alles goed gaat, geen vuiltje aan de lucht

Zwakke punten:
Overpriced
Zéér slechte communicatie en administratie
Gaan slecht om met ondertekende formulieren.

Robin beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over LeasePlan

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou LeasePlan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou LeasePlan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek LeasePlan


Home » Leasemaatschappijen » LeasePlan