LeasePlan - 29 Reviews

Last updated: 7 maart 2018
LeasePlan Logo

13.8% aanbevolen, 29 Reviews

  1. LeasePlan
  2. Over LeasePlan
  3. Mijn LeasePlan
  4. Contact LeasePlan
  5. LeasePlan Reviews
  6. Schrijf ook een review over LeasePlan

LeasePlan

Al meer dan 50 jaar maakt LeasePlan wagenparkbeheer en mobiliteit van leaserijders eenvoudiger. Met ruim 147.000 auto’s in Nederland en 1.67 miljoen auto’s in 32 andere landen is LeasePlan de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld!

LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit. ’s Lands grootste leaseorganisatie beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en daarmee een van de essentiële pijlers onder onze economie.

LeasePlan Details

Hits: 2459

URL: http://www.leaseplan.nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 29

Over LeasePlan

LeasePlan maakt leasen een stuk eenvoudiger. Autorijden zonder de zorgen van een auto. Dat geldt voor zowel zakelijk leasen als privé leasen. Bij LeasePlan weet je precies waar je aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf. LeasePlan hanteert heldere afspraken en voorwaarden. Deze staan concreet en eenvoudig opgeschreven.

LeasePlan werkt op een verantwoordelijke en duurzame manier, voor mens en milieu. GreenPlan is een mondiaal initiatief van LeasePlan en hiermee helpt LeasePlan bedrijven en leaserijders bij te dragen aan een beter leefklimaat.

GreenPlan reduceert CO2-uitstoot en belast het milieu minder. Bijvoorbeeld door je autoregeling duurzaam op te stellen. GreenPlan draagt tevens bij aan de eigen groene doelstellingen van LeasePlan zelf. Het hoofdkantoor van LeasePlan ligt bijvoorbeeld direct aan het NS station Almere Centrum. Op deze manier worden medewerkers van LeasePlan gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken.

Mijn LeasePlan

Als je zorgeloos in een leaseauto wil rijden, ben je bij LeasePlan op het juiste adres. Met Mijn LeasePlan regel je administratieve zaken en maak je een afspraak voor bandenwissel, onderhoud of reparatie.

Mijn LeasePlan is dé plek op de website waar je de mogelijkheid hebt om de autogegevens in te zien en nog veel andere zaken kan regelen voor je leaseauto. LeasePlan heeft ook een app. De LeasePlan is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android apparaten. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. De app is handig voor onderweg. Op deze manier kun je met de app bijvoorbeeld direct een schade melden of een onderhoudsafspraak inplannen. Als je de app koppelt aan je account van Mijn LeasePlan, dan heb je alle autogegevens op je smartphone of tablet!

In Mijn LeasePlan vind je tevens belangrijke documenten, zoals het kentekenbewijs, Europees schadeformulier en groene kaart.

Met Mijn LeasePlan en de LeasePlan App:
- Maakt u een afspraak voor onderhoud, APK of bandenwissel
- Vraagt u documenten als tankpas en schadeformulier aan
- Bekijkt u de tank- en onderhoudshistorie
- Meldt u schade
- Declareert u kosten
- Meldt u uw leaseauto af

Contact LeasePlan

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over schade, onderhoud of APK, parkeervergunning of tankpas? Lees dan de antwoorden op de meest gestelde vragen op de website van LeasePlan of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren, via het telefoonnummer 036 527 27 27.

Je hebt tevens de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen en je vragen te stellen. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.


LeasePlan reviews (28):

LeasePlan - Kut bedrijf

0

Review:
WAT EEN KUTBEDRIJF!!! Iedere keer met zn uitstellingen!!! Houd je zaken op orde bah!!!!

Vivian beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Tevreden

0

Review:
Na 1 1/2 jaar leasen kan ik alleen maar zeggen dat ik tevreden ben over LeasePlan.
Een foutje in een factuur werd per omgaande hersteld, een schade werd vlot afgehandeld, een servicebeurt verliep vlekkeloos en het telefooncontact was zeer plezierig en correct.

Sterke punten:
Goede klantenservice

Zwakke punten:
Soms maakt men kleine slordigheidsfoutjes.

Henk Moelk beveelt LeasePlan aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - niet doen!

0

Review:
waar moet ik beginnen?
NIET LEASEN BIJ LEASEPLAN!!!
heb er veel stress van gekregen

Sterke punten:
auto was goed in orde

Zwakke punten:
administratie is een puinhoop, geen reactie op email, geen duidelijk antwoord op vragen via telefoon, medewerkers spreken elkaar tegen, willen niet antwoorden op vragen, gegevens (email of telefoonnr die veranderd) willen ze niet aanpassen, medewerkers aan de telefoon niet altijd vriendelijk, enzovoort...

Agilos beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Onbeschofte, slechte Service & Schimmige factu

0

Review:
Het begon al goed; auto maand oud; klapband. Viel meteen onder eigen risico; want had ik had vast de band beschadigd ? Misschien was de band wel ondeugdelijk geleverd ? Geen enkele begrip of onderzoek; alleen een factuur.

3 jaar later; het overnemen van de auto van mijn oude werkgever heeft 6 maanden en 7 pogingen geduurd omdat Leaseplan het contract maar niet foutloos kon opsturen. Ik had een precieze einddatum in gedachten met KMs en het contract moest dat overbruggen. Na 6 maanden en 7 foute contracten, dacht ik eindelijk een goed contract te hebben, bleek de einddatum weer verkeerd. Uiteraard wilde ze me daar na afloop aan houden, ondanks alle mailwisselingen, telefoongesprekken erover van de afgelopen 6 maanden.

Eindafrekening was een troep; eerst 2 maanden op moeten wachten en 3x een andere rekening gehad. Die betaald, bleek ik ook nog reguliere termijnen te moeten betalen over een auto die al 2 maanden ingeleverd was. Dat heet in mijn optiek geen eindafrekening en stond niet duidelijk vermeld.

Bel je daar over, dan zijn ze hartstikke onbeschoft, helpen je niet en poeieren ze je af. 'Kijk maar in de algemene voorwaarden' is geen manier van zaken doen als je schimmige incasso's stuurt zonder toelichting ! Dit terwijl toen een maand eerder ze dachten dat ik misschien een nieuwe leaseauto zou nemen, ze nog gouden bergen EN flexibiliteit beloofde.

Ik heb er een heel vies callcenter-oplicht gevoel aan overgehouden en zal NOOIT meer zaken met hen doen.

Sterke punten:
Maandprijzen zijn scherp

Zwakke punten:
Administratieve puinhoop.
Valse beloftes.
Voor elke wissewasje buiten het contract (kms teveel te weinig; onverwachte schade, aanpassen einddatum) betaal je door je neus. Het lijkt wel tactiek te zijn om eerst flexibel te doen, zodat als je eenmaal in een 'gegeven' situatie zit, ze met terugwerkende kracht allerlei aanvullende voorwaarden en drempels komen ... met meer kosten tot gevolg !

Jaap beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Wanstaltig kutbedrijf

0

Review:
We zijn overgestapt naar Athlon( wat een verademing!).
Leaseplan raad ik niemand aan, je denkt met een goed en professioneel bedrijf te maken te hebben op het 1e gezicht. Maar wat een in en in slecht bedrijf is dat, ze begrijpen nooit waar je over mailt en sturen onzinnige antwoorden terug. Ze sturen rekeningen waar niks van klopt, je moet dagen wachten op een (nietszeggend) antwoord. En eigen risico berekenen, doen ze graag en veelvuldig. Het record was 4x tegelijk bij 1 en dezelfde auto bij de inname van de desbetreffende auto. Een miniscuul krasje valt volgens hun al buiten de norm en is goed voor 1x232 euro eigen risico en zo rekenen ze dus voor ieder wissewasje direct 232 euro. Een mail daarover sturen is zinloos, ze zijn zo flexibel als een bezemsteel. Een bedrijf om zeer gefrustreerd van te raken. De mensen die er werken zijn ook nog eens zeer arrogant en hebben het IQ van een aangereden egel.

Sterke punten:
De website ziet er prima uit

Zwakke punten:
Communicatie is zeer slecht
Zoveel mogelijk geld proberen af te pakken van klanten
Arrogante medewerkers
Domme medewerkers

Chantal beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - LeasePlan! NIET DOEN!

0

Review:
In eerste opzicht krijg je een goede indruk via hun website, scherpe prijzen en als je contact legt is iedereen vriendelijk. Als je uiteindelijk gaat leasen en iets wil vragen, de auto wilt laten ophalen of het teveel afgeschreven bedrag terug wilt, is het hek van de dam.
De interne communicatie is belabberd, je wordt niet terug gebeld, afspraken worden niet nagekomen en je moet als klant overal zelf achteraan. LeasePlan doet ook geen enkele moeite om het geschade vertrouwen in hen te herstellen. Dat kan vaak simpelweg met een excuus te maken. Ze zijn wel goed in een verklaring geven waarom een andere collega zijn / haar werk niet goed gedaan heeft.

Sterke punten:
Slimme marketing gericht op het binnenhalen van klanten
T lijkt mooier dan het is
Verwachten dat de klant zelf contact opneemt

Zwakke punten:
Afspraken nakomen
Bereikbaar
Interne en externe communicatie

Eunice beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - zal niet leasen

1

Review:
ik was van plan om te leasen bij leaseplan , GELUKKIG heb ik eerst al de reviews gelezen!
wat een afknapper seg!

LeasePlan - Oplichters

1

Review:
Ik had een kleine schade op het dak van mijn Private Lease Opel Corsa (krassen). Na herstelling bij een carrosier, niets meer gehoord en plots bijna 500 euro van mijn rekening getrokken via domiciliering!

Na contact werd me door een heel arrogante man gemeld dat ik een contract heb getekend en ik die moet naleven. (de eerste 450 euro van een herstelling is voor mijn rekening). Hij zegt me dat de herstelling ruim 750 euro gekost heeft! Voor een paar krasjes!

Wat een oplichters, de prijzen serieus in de lucht trekken om de klant én de verzekeraar zoveel mogelijk geld af te troggelen!

Ze zijn mij nooit meer terug, ben benieuwd wat ze zullen vinden als ik de auto ga inleveren!

Zwakke punten:
- Te weinig communicatie naar de klant
- Liegen over herstelkosten om ze de klant meer geld af te troggelen
- Duur
- Goedkope auto's

Laurenz beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - leaseplan

1

Review:
Mooie acties van leaseplan, een auto leasen en je oude auto inruilen + een extra bonus van maar liefst 1000 euro mits je auto een half jaar op naam staat een actie in samenwerking met ah de grootgrutter die op de kleintjes Let ..blijkt een grote verlakkerij....je zoekt een leuke auto hyundai i10 met een maandlast van 189 euro...je doorloopt de hele aanvraag en krijgt bericht dat deze is goed bevonden ...dan wordt je gezegd je huidige auto voor 15 december inleveren in Barneveld anders krijg je de duizend euro niet! lekker als je in het noorden woont !
Op de vraag die wij stelden wanneer de nieuwe lease auto
Dan wordt geleverd konden ze geen antwoord geven
wel kun je zo lang een andere auto leasen voor 340 euro in afwachting van de bestelde ,echter is dit bijna het dubbele lease bedrag ......en zo wordt de duizend euro extra weer snel terug verdient door deze woekeraars...vanzelf sprekend hebben we de deal geannuleerd en gaan voor lease wel naar de dealer die een paar tientjes duurder is
goedkoop blijkt ook hier duurkoop!

Sterke punten:
Binnenhalen met mooie beloften

Zwakke punten:
Onverschillige leugenaars

f dijkstra beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

LeasePlan - Zeker niet tevreden

0

Review:
In November 2016 een nieuwe Passat TDI met DSG geleverd gekregen.

Na 5000 km al poblemen met de DSG bak en ben hier meteen mee naar de dealer gegaan.
Deze wou er niks aan doen t/m de 15.000 km en toen gaven ze wel toe dat dit toch niet normaal was en bleek de bak er onderuit te moeten.

Auto tijd kwijt geweest en terug gekregen.
Na paar duizend km weer zelfde klacht en moest toen weer het proces door en na 10.000 km alles er weer onderuit en auto rammelt nu aan alle kanten van binnen en buiten.

Nu 10.000 km verder en weer kapot voor de 3e keer in 40.000 km.

De dealer ( vd Udenhout weet het niet meer en wil de auto weer naar binnen hebben.

Heb bij Leaseplan aangegeven dat ik na 13 garagebezoeken in 1 jaar tijd echt klaar ben met de auto en een andere eis ( desnoods ook van 1 jaar oud)

Totaal geen reactie!!
Aangegeven dat wij het contract willen beindiggen en weer geen reactie!!

Zijn nu nog meer dingen kapot aan de auto en gaan gerechtelijke stappen ondernemen als ze niet op korte termijn met een oplossing komen.

Sterke punten:
Totaal geen!

Johan beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over LeasePlan

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou LeasePlan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou LeasePlan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek LeasePlan


Home » Leasemaatschappijen » LeasePlan