Athlon Car Lease - 7 Reviews

Last updated: 17 mei 2019
Athlon Car Lease Logo

22.2% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Athlon Car Lease
  2. Athlon Privé Lease
  3. Athlon Essential
  4. Looptijd Athlon Essential
  5. Services Athlon Essential
  6. Het Leasecontract
  7. Contact gegevens
  8. Athlon Car Lease Reviews
  9. Schrijf ook een review over Athlon Car Lease

Niet tevreden over Athlon Car Lease? Probeer dan eens Nefkens.

Athlon Car Lease

Athlon Car Lease is de specialist in Nederland op het gebied van autoleasing. Het bedrijf is ook al jaren bezig met het ontplooien van innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Athlon heeft als doel de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen te leveren voor de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Athlon is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van leaseauto's. Dit bedrijf houdt zich ook bezig met het bieden van mobiliteitsoplossingen. In dit geval maakt het niet zoveel uit wat de waarde van het wagenpark of de grootte van de organisatie is. Het maakt ook niet uit of klanten met de trein, auto of fiets naar kantoor willen reizen. Bij Athlon staat de mobiliteit van klanten centraal.

Athlon is marktleider op het gebied van het leasen van auto's en het bieden van mobiliteitsoplossingen. Klanten liften hierbij mee op de schaal- en inkoopvoordelen van Athlon. Daarnaast heeft men altijd toegang tot de brede kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit. Daarnaast staat het persoonlijke aspect en de laagdrempeligheid van Athlon centraal bij het bieden van service aan klanten.

Athlon Car Lease Details

Hits: 1846

URL: http://www.athloncarlease.com/athlon-nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 7

Athlon Privé Lease

Klanten hebben de mogelijkheid bij Athlon gebruik te maken van het Athlon Privé Lease pakket. Bij Athlon wordt in principe niet eens gesproken over het leasen van een auto, maar over betaalbaar een nieuwe auto rijden. Men praat eerder over het aangaan van een auto abonnement. Het enige wat de klant moet doen, is maandelijks een vast bedrag betalen voor de auto. D

Klanten hebben ook de mogelijk om deze auto makkelijk in te ruilen, een nieuwe auto te kiezen die bij hen past, hoeven geen lastige verkoopgesprekken te voeren en kunnen een nieuwe auto rijden zonder grote investering vooraf.

Athlon is marktleider in autolease in Nederland en beschikt daarom over veel expertise. Dit bedrijf heeft ook de mogeijkheid om voordelig auto's in te kopen. Dat geldt ook voor auto banden, onderhoud, reparaties én verzekeringen. Verder kunnen klanten met het Athlon Privé Lease Protectieplan hun Athlon Privé Lease-abonnement zonder extra kosten opzeggen bij ontslag, echtscheiding en of overlijden.

Athlon Essential

Bij het Athlon Essential pakket kunnen klanten, afhankelijk van hun situatie, zelf de looptijd van de leaseperiode van de auto bepalen. Daarnaast kan men de looptijd ook nog tussentijds aanpassen. Athlon Essential is een vorm van Operational Lease. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud. Dit is inbegrepen in het pakket en wordt voor de klant geregeld.

Looptijd Athlon Essential

Klanten die voor het Athlon Essential pakket kiezen, kunnen zelf de looptijd bepalen. Zij hebben de mogelijkheid om een auto voor de periode van 1 maand tot 72 maanden te leasen. Daarnaast kan men tussentijds het leasecontract ook verlengen. Het maandbedrag wordt dan met terugwerkende kracht lager.

Services Athlon Essential

Klanten die kiezen voor Athlon Essential kunnen rekenen op diverse services. Men kan onder andere denken aan verzekeringen, service en onderhoud van de auto's. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het leasecontract met drie andere pakketten naar keuze uit te breiden. Als eerst krijgt de klant bij het pakket 'Gemak' een Tankpas Nederland en een Athlon OV Chip kaart. Als men kiest voor het pakket 'Onderweg", dan is men verzekerd van vervangend vervoer. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de hulpdienst van Athlon. Het pakket 'veilig' bevat winterbanden en een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Het Leasecontract

In het leasecontract van Athlon staat onder andere aangegeven welke auto geleased wordt en dat de auto is ingekocht bij een door Athlon gekozen dealer. Daarnaast zij zaken als rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting, 24 uurs hulpdienst in het binnen en buitenland en banden op basis van gereden kilometers ook opgenomen in het leasecontract. De kant kan dus rekenen op een solide en betrouwbare leasecontract van Athlon.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen klanten en geïnteresseerden contact opnemen met de driver desk van Athlon via het telefoonnummer 036 547 44 66.


Athlon Car Lease reviews (8):

Athlon Car Lease - slecht bereikbaar en administratief niet op orde

0

Review:
Na een makkelijke aanvraag (duurde wel erg lang voordat ik bevestiging/reactie kreeg) hier ging ongeveer 8 weken overheen, werd alles goed gekeurd.

Ik heb 2 jaar private lease gehuurd bij athlon lease, uiteindelijk de auto ingeleverd. Reken op het betalen van de hoofdprijs bij de laatste factuur ivm het betalen van gebruikerssporen.

6 maanden na het afsluiten van het contract kreeg ik ineens nog een factuur voor een termijn die niet betaald zou zijn. Bij het navragen van specificaties kreeg ik die niet. Bij het aandringen van specificaties na aanmaningen kreeg ik een vage uitleg met een gewijzigde factuur. (in eerste instantie had de medewerker maanden lang zelfs een verkeerd e-mail adres gebruikt)

Tot op de dag van vandaag (1,5 jaar later) dring ik nog steeds aan tot een uitleg bij het incassobureau waarom ik in godsnaam een 25ste maand moet betalen bij een 24 maanden durende huurperiode. Helaas krijg ik hier geen fatsoenlijk antwoord op.

Sterke punten:
aanvraag ging zeer gemakkelijk

Zwakke punten:
personeel is slecht bereikbaar
slechte communicatie
Administratie is langzaam en niet accuraat

Elise beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - Bijzondere prijssteigingen

0

Review:
Na vele lease maatschappijen te hebben gekeken kwamen wij hier terecht.

Na wat schaven in een moeizame start (erg slecht reageren op berichten, medewerkers weten onderling niks dus veelal hetzelfde moeten uitleggen) eindelijk de keuze kunnen maken.

Helaas voor ons werd in 1x het leasebedrag met 160 euro pm verhoogd!! Waarom is nooit uitgelegd. Ik zou zoeken naar een betere maatschappij.

Sterke punten:
Leuk aanbod wat niet gehaald word.

Zwakke punten:
Leuk aanbod maar uiteindelijk kunnen ze niks waarmaken.
Enorm trage lijntjes.

Rob beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - Waardeloze service

0

Review:
Ik kan iedereen aanraden naar een andere maatschappij te kijken. De prijzen kunnen scherp lijken maar op het moment dat je de auto weer inlevert zullen ze elk krasje/steenslag ed los 300,- rekenen voor je eigen risico.
Dus heb je 3 kleine krasjes en 3 kleine beschadigingen door bijv. steenslag betaal je bij inleveren 6x300,- !!!

Zo verdienen ze dus geld !

Als je hierover contact zoekt wordt je uitgelachen en sturen ze meteen een gerechtsdeurwaarder ook al ben je het er niet mee eens.

Kijk uit, u bent gewaarschuwd.

Sterke punten:
scherp geprijsd

Zwakke punten:
Eigenlijk alles is slecht behalve de prijs

jeroen beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - Poor service

0

Review:
Athlon delivered my car without one of the factory options I ordered. It took some time to figure out why it wasn't working, so I had put some miles on the car in the meantime. Once we discovered the option was not installed and cannot be installed afterwards, they refused to swap the car due to the milage and offered a very small monetary compensation. I have been waiting for that compensation for more than a month already and all I get are excuses. They do not call or mail me proactively and leave me feeling like I don't matter to them at all. I would strongly recommend taking your business elsewhere.

Dhr. Peeters beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - Slechte service

0

Review:
Tijdens het inparkeren is er schade gereden met de auto. Doordat er schade achter ontstaan is op 2 plekken middels 2 bewegingen dienen wij 2x een eigen risico van 300 euro te betalen. Even los van het gegeven dat het zo vermeld staat in de voorwaarden vind ik vooral de manier waarop hiermee omgegaan wordt vervelend.

- Schade is ontstaan in Januari, eerste factuur eigen risico volgt in Mei, tweede volgt in Oktober.
- Diverse keren contact gezocht (5 keer) om helder te krijgen waarom ik een 2 keer een eigen risico dien te betalen. Geen proactieve communicatie, geen terugkoppeling. Uitkomsten van de behandeling worden in het systeem gezet, maar verder niet gedeeld met de klant.
- Auto was overigens oorspronkelijk al een paar maanden vertraagd geleverd.

Zowel prive als zakelijk leasen wij via Athlon, maar dit was voor ons voor het laatst.Sterke punten:
- Prima aanbieding.

Zwakke punten:
- Communicatie
- Klantvriendelijkheid

Alex beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - slechte klantenservice

0

Review:
Via 'Sloop de Crisis' kwam ik in aanmerking met Athlon Lease, er werd een mooie aanbieding gedaan die zeker zeer scherp te noemen was, mijn vrouw en ik wilde hier wel voor gaan en dus een offerte aangevraagd, toen begon de ellende....weken wachten en bellen en bellen, steeds werd er beloofd een offerte te sturen en steeds niets, ik werd er moedeloos van...zo moedeloos dat we na weken besloten hebben niet met hun in zee te gaan. We hebben er geen vertrouwen in.

Sterke punten:
scherpe aanbieding

Zwakke punten:
geen communicatie, belofte na belofte word niet nagekomen. Er word gewoon gezegd dat ze het te druk hebben en dat de klant gewoon af moet wachten. Niet dus, geen deal voor Athlon, we gaan wel voor een tientje meer naar de concurrent.

Koch beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - Athlon wil geloof ik liever geen klanten.

0

Review:
Na een geweldige deal te hebben ontvangen van athlon prive lease via sloopdecrisis heb ik direct besloten hier gebruik van te maken. De voorwaarden waren super en de levertijd zou 4 weken zijn, perfect want over 6 weken zou ik weer aan het werk gaan en de auto dus nodig hebben.

Formulier ingevuld en ik zou binnen (ik meen) 3 werkdagen bericht krijgen. Anderhalve week later werd ik gebeld. Ze hadden wat info nodig, logisch. Na deze info te hebben verstrekt wilde men 2 dagen later diezelfde info van mijn partner, ook nog vrij logisch, had in een keer gekund maar soit. Na een week niets gehoord te hebben besloot ik te bellen, zij hebben geen klantenservice structuur en ik werd steeds naar de receptie verbonden welke een terugbel verzoek maakte. 3 dagen later werd ik gebeld en ik zou een mail krijgen met de offerte.

Deze kreeg ik de volgende dag en men vroeg hierin om belachelijk veel informatie maar buiten dat had men ook geen indicatie van levertermijn aangegeven. Dus na bellen gaf de dame in kwestie aan dat zij geen indicatie mag geven maar het zou ongeveet 6 weken duren vanaf het moment dat ik de benodigde informatie zou opsturen. Inmiddels was ik al 3 weken bezig en had ik hier geen tijd voor. Ik heb dus afgezien van de lease. Erg jammer dat zij een actie opzetten maar niet van tevoren bedenken dat men wellicht extra mankracht nodig heeft om dit snel en efficient af te handelen. Immers had men mij in het eerste mailcontact alle info al kunnen vragen.

Sterke punten:
Mooie deal.

Zwakke punten:
Slechte klantenservice.
Niet efficient.
Ontmoedigend.

hanna beveelt Athlon Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Athlon Car Lease - klantgericht denken

0

Review:
25 oktober aanvraagformulier voor het prive leasen van een auto ingevuld en opgestuurd.
Daar ik geen terugkoppeling hiervan had ontvangen dd 30 oktober gebeld, en geïnformeerd, of deze aanvraag daar bekend zou zijn.
Jazeker dat was het geval, alleen het was intern ergens blijven "hangen" waardoor ik niets had vernomen. Er zouden 5 auto's van gevraagd model beschikbaar zijn en levering 1 december zou moeten kunnen.
Wederom was het stil, daarom 6 november gebeld, en verzocht een contract op te sturen.Dit zou men doen, maar helaas maandag 9 november nog niets, dus maar eens gebeld met Athlon.
Was geen bezwaar men zou het contract direct opsturen, 1 december was nog steeds haalbaar.
Maar geen contract, dus woensdag 11 november gebeld.Hoefde mij geen zorgen te maken immers het contract was onderweg(??)
Vrijdag 13 november contact opgenomen, nog niets ontvangen.
Men zou het "uitzoeken" en binnen 10 minuten terug bellen. Na 40 minuten gebeld,.wilde nu actie en de beloftes die inmiddels veelvuldig waren gedaan, bewaarheid zien.
Wat bleek? Maandag 9 november was het contract via de mail verstuurd,maar naar een foutief email adres.Ontving vrijdag 13 november het contract. Daar Athlon een aantal getekende formulieren retour moest hebben voor de goedkeuring, hier telefonisch een toelichting opgegeven en de (meeste) gevraagde formulieren retour gestuurd,met de vraag e.e.a. direct op te willen pakken , daar er al veel verloren tijd was.
Maandag 16 november gebeld en gevraagd of alle gevraagde formulieren nu bij Athon was ontvangen. Gelukkig dat bleek zo te zijn. Op mijn vraag hoe lang het nu zou duren, werd mij beantwoordt,"3 dagen"
Was weer stil aan het Athlon front.
Vrijdag 20 november gebeld, helaas er was nog niets mee gedaan. Men verwachtte wel dat er maandag 23 november een antwoordt zou komen, waar ik het niet mee eens was.( 3 dagen zou dan 6 dagen worden) Maar ik moet er wel rekening mee houden dat het inmiddels waarschijnlijk eind december zou worden, maar het kon ook van niet.(?) Dit zou de leverende dealer bepalen.Einde de middag van vrijdag 20 november belde men mij terug om door te geven dat de "goedkeuring" er door
was.Ontving 30 november bericht dat de levering 8 maart 2016 zou worden.Hierop gereageerd, Athlon zou hiertegen in het verweer komen bij de dealer en kwam tevens met een keurig voorstel, waar wij ons goed in konden vinden.Wanneer wij onze auto eerder zouden verkopen, mogen we gedurende de tussenliggende tijd op kosten van Athlon een gelijkwaardige auto huren.Auto inmiddels verkocht, en Athlon hield zich aan de eerder gedane afspraak.Met deze afloop heeft Athlon zich voor mij bewezen als een solide en begaan bedrijf die de afspraken nakomen.

Sterke punten:
Een aantrekkelijk lease contract,
Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Komen afspraken na, goede oplossing geboden na eerder minder goede ervaring

Zwakke punten:
slechte start, wat gelukkig uiteindelijk goed was opgelost

Ruinard beveelt Athlon Car Lease aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Athlon Car Lease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Athlon Car Lease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Athlon Car Lease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Athlon Car Lease


Home » Leasemaatschappijen » Athlon Car Lease