MisterGreen

MisterGreen biedt uitsluitend elektrische auto's aan voor de lease. Hierdoor is het de groenste leasemaatschappij van Nederland en misschien wel van de hele wereld! Bij MisterGreen kan je geheel online je auto EN het leasecontract samenstellen. Bijvoorbeeld voor de Tesla Model 3: https://www.mistergreen.nl/tesla-model-3-lease

MisterGreen Reviews

  Afzetters

  Na 18 maanden is het leasebedrag al met meer dan 120€ per maand opgeslagen.

  Zwakke punten
  Levering 14 maanden vertraging tov de vooropgestelde leverperiode.

  Prijsverhogingen

  Belachelijk bedrijf. Ik zit nu (met klagen) op een prijsverhoging van 15% in anderhalf jaar. Mijn leaseprijs is dik 90 euro omhoog gegaan. Andere lease maatschappijen doen dit beslist niet. Als ik niet had geklaagd was er al een prijsverhoging geweest van 19% in anderhalf jaar! Lease hier niet. Schadeherstellers klagen over ze omdat ze moeilijk doen met geld en vervangend vervoer. De klant is hier veelal de dupe van.

  opgelet met deze maatschappij

  vanaf de eerste factuur werd een verhoogd bedrag aangerekend van � 205,33 wegens 'aanpassing van de rentecomponent is uw leasebedrag aangepast'.\\r\\nopgelet het zijn bedriegers\\r\\n

  Valse beloftes

  In november werd ik via een collega getipt over Mistergreen. Hij gaf aan dat er tesla y model performance snel geleverd zou kunnen worden, midden december. Ze hebben er nog maar een paar dus ik zou er snel bij zijn vertelde hij.

  Ik raakte enthousiast en zocht contact met MisterGreen. Ik kreeg contact met Coen. In eerste instantie een goede indruk: sympathieke man, frequent contact. Het was duidelijk dat hij mij graag als klant wilde binnen halen.

  Coen had hele mooie worden: Halverwege december heb je de auto! Ze zijn al vooruitbesteld! 15 december zijn ze er. 10 dagen van te voren krijg je een code waarmee je de auto kan traceren.

  14 december kom ik terug van mijn vakantie. Helaas nog geen code ontvangen. Ik bel Coen de volgende dag en krijg het volgende antwoord: Kleine vertraging! Je kan de auto tussen kerst en oud en nieuw verwachten. Ze komen er binnenkort aan en wij kunnen de auto binnen een dag overschrijven.

  Niet helemaal wat we hadden besproken, maar goed, een paar dagen kan ik nog wel wachten. Met kerst om de hoek besloot ik Coen nogmaals te bellen. De code zou toch een aantal dagen eerder komen? Als ik de auto over een paar dagen kan ophalen, zou ik inmiddels toch wel een code moeten hebben?

  Wat eerst werd gepresenteerd als een enorm zeker verhaal, werd ineens erg wankel. We weten niet wanneer de auto komt vertelde Coen. Het is gewoon onduidelijk. Zou zomaar ergens in februari kunnen zijn. Hierop raak ik geïrriteerd. Hoe kan je een verhaal zo zeker presenteren? Ik voel me voor de gek gehouden.

  Coen weet mijn onvrede te sussen door toe te geven aan mijn verzoek voor een tijdelijke leenauto. Hij reserveert een Tesla S-model voor me. Ik vraag aan Coen wanneer ik de auto kan ophalen. Hierop krijg ik een vaag antwoord: Begin januari. Ik vraag vervolgens om meer duidelijkheid: Kunnen we een datum prikken voor wanneer ik de auto kan ophalen? Coen mailt mij dat ik 4 januari de auto kan ophalen. Hier ga ik dan ook maar van uit.

  Vandaag telefonisch contact met Coen, met een verzoek of ik de auto ook eerder dan 4 januari kan ophalen. Mijn collega kon zijn leenauto namelijk al 30 december ophalen. Ik krijg een heel warrig verhaal te horen wat ik helaas niet kan reproduceren. Iets over dat wanneer ik de leenauto krijg afhangt van wat voor keuze mijn collega maakt. Ik geef nogmaals mijn onvrede aan over de onduidelijke situatie. Coen geeft aan dat hij mij aan het einde van de middag gaat terugbellen.

  Zojuist telefonisch contact gehad met Coen. De tesla s-model is er pas over 2 weken. Hoe kan het dat er duidelijk, zwart op wit, 4 januari wordt afgesproken en dat ik er nu ineens 2 weken op moet wachten?

  Goede leasemaatschappij!

  Korte lijnen en goede prijs en service! Moet er niet aan denken om direct met Tesla zaken te doen.

  Sterke punten
  - Lage prijs
  - Goede service
  - Korte lijnen

  Zwakke punten
  - Slechte service van Tesla zelf waar MisterGreen ook onder te lijden komt.

Bezoek MisterGreen

Schrijf een review