Wittebrug Lease - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 28 augustus 2017
Wittebrug Lease Logo
  1. Wittebrug Lease
  2. Lease vormen
  3. Full service lease
  4. Basic lease
  5. Vari lease
  6. Short lease
  7. Contact gegevens
  8. Wittebrug Lease Reviews
  9. Schrijf ook een review over Wittebrug Lease

Niet tevreden over Wittebrug Lease? Probeer dan eens Lease.Auto.

Wittebrug Lease

Wittebrug Lease - Home

Wittebrug Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en ongestoorde automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Wittebrug Lease Details

Hits: 264

URL: http://www.wittebruglease.nl/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

Lease vormen

Wittebrug Lease biedt diverse leasevormen aan haar klanten. Enkele van deze leasevormen zijn de full service lease, basic lease, vari lease, lease bewust, private lease en de short lease en rent.

Full service lease

De full service lease behoort tot een van de meest bekende vormen van leasen. Klanten kunnen in dit geval voor een vooraf bepaalde periode en een vooraf bepaald aantal kilometers per jaar beschikken over hun gewenste auto. In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten opgenomen van afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, hulpdienst en brandstofpas.

Het belangrijkste voordeel bij deze vorm van leasen is dat men geen financiële risico’s loopt over de exploitatiekosten van de auto en men hoeft de auto niet op de balans te activeren.

Basic lease

De basic lease komt veel overeen met de full service lease van Wittebrug lease. Echter is er in dit geval sprake van een nog scherper maandelijks leasetarief. Voor een aantal van de leasevoorwaarden zijn er alleen administratieve handelingskosten berekend. Op de Basic Lease Tarievenlijst wordt een duidelijk overzicht gegeven van deze kosten. Basic Lease is speciaal ontwikkeld voor de meeste courante auto’s.
Bij de Basic Lease blijft de klant volledig profiteren van de hoogstaande service van Wittebrug Lease. Men kan in dit geval onder andere denken aan persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en een flexibele en klantgerichte instelling.

Vari lease

Klanten die maximale flexibiliteit wensen ten aanzien van hun contractsduur kunnen het beste kiezen voor Vari lease. Deze vorm van leasen combineert de voordelen van huren (geen vast langlopend contract) met de voordelen van leasen (een laag maandelijks leasetarief). Klanten hebben de mogelijkheid om de auto aan de hand van het aantal gereden kilometers per maand tot maximaal 60 maanden te leasen. Hierbij heeft men de mogelijkheid om de auto steeds na een periode van 6 maanden zonder bijkomende kosten in te leveren. Wanneer men echter in de auto blijft rijden wordt na iedere periode van 6 maanden de leaseprijs verlaagd. Dat betekent dus dat hoe langer men met de auto rijdt hoe goedkoper de auto wordt. Hierdoor betaalt men altijd het tarief dat past bij de gebruiksduur van de auto.

Short lease

Met de Shortlease van Wittebrug lease kunnen klanten een auto huren voor de duur van 1 maand tot en met 24 maanden. Deze vorm van leasen is zeer geschikt voor medewerkers met een tijdelijk contract. Daarnaast kan het dienen als flexibele aanvulling op het wagenpark van de klant, als voorloopauto voor een in bestelling staande leaseauto of gewoon omdat men tijdelijk behoefte heeft aan een andere auto.
Bij deze vorm van leasen is er geen sprake van een vast contract. Na een maand kan men de auto al inleveren zonder bijkomende kosten.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Wittebrug Lease. Men kan onder andere bellen naar het nummer 0703429400 of een e- mail sturen naar [email protected]Reviews en Ervaringen over Wittebrug Lease

Er zijn nog geen reviews geschreven over Wittebrug Lease

Schrijf ook een review over Wittebrug Lease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Wittebrug Lease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Wittebrug Lease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Wittebrug Lease


Home » Auto's leasen » Wittebrug Lease