Toyota Private Lease

Toyota Private Lease. Al een Toyota vanaf € 199,- p/mnd Met Toyota Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Toyota. Bij U betaalt alleen nog de benzine. En geen verrassingen achteraf!

Toyota private flexlease

De Toyota Private Flexlease optie biedt klanten naast de voordelen van private lease ook de mogelijkheid om de auto na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Met deze vorm van leasen wordt het contract na 1 jaar maandelijks opzegbaar zonder enige beëindigingskosten. Op deze manier wordt alles voor de klant geregeld en blijft de klant in een flexibele positie.


Auto overnemen

Sommige klanten vragen zich af of de auto overgenomen kan worden nadat het leasecontract is verlopen. Een auto overnemen kan tot maximaal 2 maanden voor overnamedatum. Klanten die geïnteresseerd zijn kunnen dan een e- mail sturen naar [email protected] om de overnameprijs op te vragen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, moet men ook het kenteken, de gewenste overnamedatum en kilometerstand op de gewenste overnamedatum doorgeven.


Private Lease

Klanten hebben bij dit bedrijf de mogelijkheid om een auto privé te leasen. Deze vorm van leasen biedt de klant de mogelijkheid om tegen een vast laag bedrag per maand compleet en zorgeloos een nieuwe Toyota met Toyota Private Lease te rijden. In dit maandbedrag zit alles zoals wegenbelasting, een verzekering, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. Men betaalt alleen nog de benzine.


Operational lease

Bij dit bedrijf kunnen klanten c.q. ondernemers met de full operational lease hun gehele wagenparkbeheer uitbesteden. Men betaalt per auto een vast bedrag per maand. Alle operationele kosten zijn daarbij inbegrepen, zoals belasting, verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving en brandstof. Klanten kunnen ook kiezen voor de netto operational lease. Deze vorm van leasen biedt ondernemersvrijheid. Ondernemers die niet willen investeren in een wagenpark, maar wel de operationele kosten op zich willen nemen, kunnen het beste kiezen voor deze vorm van leasen. In maandelijkse termijnen worden alleen rente en afschrijving in rekening gebracht en houderschapsbelasting. Net als bij Full Operational Lease staat de auto op naam van Toyota Financial Services en komt daarmee niet op de bedrijfsbalans van de klant. De auto wordt na afloop van de contractperiode weer ingeleverd.


Financial lease

De financial lease is een financieringsvorm waarbij de klant zelf de operationele zaken regelt. Echter behoud men de auto na afloop van het leasecontract. De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kan men bij de Toyota dealer een slottermijn afspreken. Voor de betaling daarvan kan men eventueel de restwaarde van de auto gebruiken. De auto geldt in dit geval als onderpand. De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft de klant zelf in de hand. Men kan dit ook toevertrouwen aan de Toyota dealer. Dan heeft men altijd één aanspreekpunt.


Toyota Private Lease Reviews

  Zo verlies je klanten

  Tot een maand geleden een Aygo geleased zonder problemen. Nu wilde ik een nieuw contract aangaan, maar als zzp'er ( sinds 1 jaar) kon ik geen 2 jarig financieel stuk overleggen.
  Kortom regeltjes zijn belangrijker dan al eerder opgedane ervaring met een klant en het daarbij behorende vertrouwen.

  Kortom met een omzet dit jaar van meer dan een ton kon ik hier nog niet eens een Aygo leasen. Gelukkig zijn niet alle lease maatschappijen zo.

  Sterke punten
  Als je klant bent is de service goed

  Zwakke punten
  Starheid en geen klantenservice

  Te hoge kosten in rekening gebracht

  Een Toyota Aygo geleased bij Louwman Dordrecht, de auto hadden ze nog bij een ander filiaal, was vastgelegd door de verkoper en ik zou de auto plm een week na completering leasecontract kunnen halen. Na een week geïnformeerd maar de toegezegde auto blijkt nu opeens verkocht te zijn. Ik kon een voorloop auto krijgen voor een maand maar het leasebedrag daarvan ligt ongeveer 80 euro lager. Wat blijkt: Het zelfde leasebedrag word in rekening gebracht als mijn luxe Aygo en ook nog 45 euro om de voorloop auto af te leveren. Dit is echt van de zotte, de verkoper blijft ijzig stil, zelfs na herhaaldelijk aandringen om dit voor mij recht te zetten. De service van Toyota is denk ik iets wat vroeger aanwezig was, maar helaas verleden tijd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen service, slechte communicatie onderling tussen de filialen, diverse persoonlijke nalatigheden van de betreffende verkoper.

Bezoek Toyota Private Lease

Schrijf je eigen review