DTC Lease

DTC Lease | Privé auto leasen | Financial Lease | Equipment Lease Privé of zakelijk auto leasen? Keuze uit 21.000 nieuwe en gebruikte personenauto’s en Financial Lease bedrijfswagens. De grootste lease voorraad van Nederland!

DTC Lease Reviews

  Tikkeltje misleidend, wel goed concept

  Adverteer niet met 'binnen 24 uur rijden' en 'binnen 24 uur geregeld', als je dit in 9/10 gevallen niet haalt. Het is niet erg dat een financieringsaanvraag wat langer duurt. Ik denk dat het gros van de mensen hier ook gewoon begrip voor op kan brengen. Maar het is heel misleidend om hiermee te adverteren en vervolgens de afspraken niet na te komen.

  Het is mooier als men er niet mee adverteert en toch binnen 24 uur een aanvraag afhandelt en iemand ook daadwerkelijk kan rijden. En anders wel adverteren en het gewoon nakomen. Ook bij het verstrijken van de 24 uur word je niet op de hoogte gebracht van enige vertragingen in het proces of iets dergelijks. Je loopt zelf constant achter de feiten aan door te bellen naar ze, waarna er weer een hoop beloften worden gedaan. En aan het einde van de rit gebeurt er vrij weinig. Heel jammer gezien de verder prima service.

  Sterke punten
  Sterk concept en goed doordachte dienstverlening

  Zwakke punten
  Misleidend
  Traag
  Onprofessioneel

  Snel en goed advies, top bedrijf!

  Onze VW passat ondergebracht bij de zakelijke afdeling van DTC! Vrijdags de auto gezien bij de dealer en een week later was alles rond, geld uitbetaald aan de dealer en onze auto opgehaald! Fijne samenwerking, iedereen even gespecialiseerd en behulpzaam die je aan de lijn kreeg! Kortom ik kan hen iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  Snelle en heldere werkwijze...

  Zwakke punten
  Eigenlijk niets

  nvt

  Boeven zijn het .

  Onbekwaamheid

  Onbetrouwbaar en zeker niet genoeg kennis van zaken.
  Ik zal niemand vermoeien met details, maar het komt er op neer dat dit bedrijf geen enkele kennis van zaken heeft, zeker niet kunnen rekenen, 8.1 % rente rekenen, je zeker 14 dagen aan het lijntje houden, verkeerde indrukken aan je geven, zoals het is al voor 95 % zeker hoor en ga maar vast naar die dealer om de zaak te regelen. Daarna komen ze met een afwijzing omdat ik te veel huur voor mijn huis betaal namelijk 1100 euro per maand. De gang van zaken is, dat ik een koophuis heb met een aflossing van 340 euro en een overwaarde van 80.000 euro. Verder heb ik nog veel meer negatieve ervaringen maar die zal ik jullie besparen.
  Mijn advies Laat DTC nooit jouw financiële zaken behartigen want dat kunnen ze echt niet. Gr Ton

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Alles

Bezoek DTC Lease

Schrijf een review