SternLease - 6 Reviews

Last updated: 9 februari 2018
SternLease Logo

28.6% aanbevolen, 6 Reviews

  1. SternLease
  2. Private Lease
  3. Zakelijk leasen
  4. Bedrijfswagens
  5. Occasion Lease
  6. Contact gegevens
  7. SternLease Reviews
  8. Schrijf ook een review over SternLease

Niet tevreden over SternLease? Probeer dan eens LeasePlan.

SternLease

Stern behoort tot een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en is ook marktleider op het gebied van automobiliteit.Dit bedrijf vertegenwoordigd in totaal 21 toonaangevende automerken en is in toenemende mate actief op het gebied van financiŽle en andere mobiliteitsdiensten. Stern is ook in geheel Nederland vertegenwoordigd met name in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant,Groningen en Drenthe. Dit bedrijf heeft als doel om verder uit te groeien tot een van de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartners van Nederland.

De kernactiviteiten van Stern Groep zijn gegroepeerd in drie afzonderlijke divisies. Dealergroep Stern vertegenwoordigt meerdere toonaangevende merken, waaronder Audi, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Volkswagen en Volvo. Deze groep omvat ongeveer 85 verkooppunten.

De financial services van deze groep richt zich voornamelijk op autolease en (financiŽle) mobiliteitsproducten en -diensten. Deze activiteiten richten zich voornamelijk op de middelgrote en klein zakelijke markt. Deze groep is ook belast met het beheren van autoparken voor derden en het eigen verhuurpark.

De Stern mobility services is onder andere verantwoordelijk voor het groeiende netwerk van automerk onafhankelijke Stern vestigingen in het land. De eigen garageformule van Stern richt zich op autoservice en banden en op strategisch gekozen plaatsen bevinden zich vestigingen die zich specifiek richten op autoverhuur en/of autoschadeherstel.

Dit bedrijf beschikt over enthousiaste professionals die passie hebben voor mensen en auto's. Stern streeft ernaar om langdurige relaties met klanten op te bouwen. Er is hier vooral sprake van persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen en hoogwaardige automatisering. Men kan rekenen op kwaliteit en ondersteuning van getraind personeel.

SternLease Details

Hits: 834

URL: http://www.sternlease.nl/

CategorieŽn: Leasemaatschappijen

Reviews: 6

Private Lease

Bij Stern Lease hebben klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de optie 'private lease' oftewel 'privé lease". Stern Lease is namelijk een van de grootste bedrijven op de autmotive markt en de leaserijders hebben daar alleen profijt van. Zo profiteert men bijvoorbeeld van het inkoopvoordeel van Stern Lease. Een nieuwe auto leasen als particulier kan al voor minder als Ä 200,- per maand. Klanten krijgen altijd een scherp maandtarief. Hierin is het uitgebreide mobiliteitspakket van het landelijk netwerk van Stern Lease inbegrepen.

Klanten die een auto leasen bij dit bedrijf hebben als voordeel, dat ze onbezorgd kunnen rijden tegen een scherpe maandprijs, krijgen een SternMobiity Card Blacklabel met 24/7 mobiliteitsservice, hebben geen onverwachte onderhoudskosten en nog veel meer.

Verder beschikt Stern Lease ver het keurmerk "private lease". Dit is een kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Men kan op basis van dit keurmerk erop vertrouwen, dat men een veilig, verantwoord en vertrouwde auto leaset.

Zakelijk leasen

Ondernemers hebben bij Stern Lease ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de zakelijk lease opties van dit bedrijf. Hierdoor kan men zich volledig focussen op het ondernemen en in mindere mate over de mobiliteit van het bedrijf. Men kan in dit geval bijvoorbeeld een personenauto of bestelauto zakelijk leasen. Men laat dan het beheer en de financiering van het wagenpark van de onderneming volledig over aan Stern. Men heeft dan meer ruimte voor andere investeringen en profiteert ook nog van het landelijk netwerk en het ongekende grote mobiliteitspakket.

Stern gaat ervan uit dat elke onderneming uniek is en eigen stelt aan haar mobiliteit. Op basis hiervan gaat Stern samen met de ondernemer na welke de beste leaseconstructie kan zijn voor het wagenpark van een bedrijf. Men heeft ook de mogelijkheid om de volgende leasepakketten te kiezen:
- Full operational lease
- Starterslease
- Shortlease
- Groenlease
- Occasionlease
- Sale & Leaseback

Bedrijfswagens

Bij Stern kunnen ondernemers ook een bestelwagen kopen, leasen en of huren. Stern biedt een totale mobiliteitsoplossing passend bij het bedrijf van de ondernemer. Stern biedt hierbij de garantie, dat er regelmatig onderhoud is van alle automerken, veel merken direct leverbaar zijn, er schadeherstel plaatsvind door het schadeherstelbedrijf van Stern, men geniet van scherpe prijzen door het groot netwerk van Stern en dat men een eigen contactpersoon krijgt welke gespecialiseerd is in de mobiliteit voor het MKB.

Occasion Lease

De mogelijkheid bestaat dat een auto van leaserijder verwisselt, maar dat de bijtelling voor meerdere jaren hetzelfde blijft. Dit is zeer voordelig als men een milieuvriendelijke auto met een lage CO2 uitstoot wilt leasen. Dankzij het groot landelijk netwerk van Stern, heeft men de keuze uit een groot voorraad jong gebruikte auto's voor een occasionlease. In sommige gevallen is er slecht sprake van 4% bijtelling.

De voorwaarden van een occasionlease bij Stern zijn erg flexibel.
Klanten kunnen zelf de looptijd bepalen en de hoogte van het maandbedrag. Daarnaast kan men op fiscaal gebied wellicht profiteren van een lagere bijtelling.De regels voor bijtelling van leaseautoís in 2014 en 2015, belonen het rijden in een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot. Autoís met een volledig elektrische aandrijving kan men zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. Stern levert ook diverse Plug-in Hybrid occasions, die met 14% of zelfs 7% bijtelling te leasen zijn.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kan men als volgt contact opnemen met de helpdesk van Stern:

Lease
T.: 0299-469200
Postbus 370
1440 AJ
Purmerend

Verhuur
T.: 088-2926520
Postbus 92291
1090 AG
Amsterdam

Onderhoud
T.: 088-2928121
Postbus 94949
1090 GX
Amsterdam

Schadeherstel
T.: 088-2927100
Postbus 94949
1090 GX
Amsterdam

Financieren
T.: 024-3665650
Postbus 6606
6503 GC
Nijmegen

Verzekeren
T.: 024-3665650
Takenhofplein 2
Postbus 7000
6503 GM Nijmegen

Stern Groep
Postbus 94949
1090 GX
Amsterdam


SternLease reviews (6):

SternLease - Verschrikkelijk

0

Review:
Wat een verschrikkelijk arrogant bedrijf.

Al 2x met een lease auto een bijna groot ongeluk gehad door een defect aan de auto en 2 maal een ongelofelijke stugge reactie of het niets voorsteld!! Ik ben klaar met deze lease mij.

Sterke punten:
Arrogantie

SternLease - beroerde service

0

Review:
Ik onderschrijf de bestaande recensies. Zodra je klant bent is de service 0. Geen inzicht in boekwaarde, een contract afkopen is onmogelijk. Langzame reacties, etc.
Ik raad echt iedereen af hier te gaan leasen. Doe het niet!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte communicatie, veel te hoge prijzen, geen coulance.

Johannes beveelt SternLease NIET aan bij vrienden/bekenden

SternLease - Geld klopperij

0

Review:
Erg slecht dit bedrijft Nieuwegein , mijn auto ging op reparatie en kreeg een leen auto zonder uitleg of de voorwaarden over de leen auto, heb ze op de dag zelf nog gebeld zijn de km gratis komen er nog overige kosten bij nee kreeg ik te horen, de auto was klaar maar kon de auto niet op de dag zelf ophalen hier heb ik ze over gebeld, nu kom ik me auto ophalen moet ik betalen voor de dagen dat me auto klaar was, word er gezegd tja is toch vanzelfsprekend dat als je geen moeite doet om je auto op te halen en je door blijft rijden met de leen auto... HALLO Meschien heb ik niet altijd tijd en moet ik ook werken, als u dit bij het overhandigen van de leen auto had gezegd had ik zeker de dag vrij kunnen pakken om me auto op te halen dit is gewoon geld klopperij, ik zou zeggen mensen rij iets verder naar Maastricht Smeets top Service

Sterke punten:
Geen heel asociaal

Zwakke punten:
Meer klant gericht zijn en niet aan de centjes denken

Danny beveelt SternLease NIET aan bij vrienden/bekenden

SternLease - Top service

0

Review:
Ik ben ontzettend tevreden over de service van SternLease. Na vast te zijn gelopen leek de deal off te zijn. Gelukkig werd ik de volgende dag gebeld door Jeroen. Hij had mijn aanvraag opgepakt en ervoor gezorgd dat ik nu toch een goede leaseauto krijg. Iets wat als startende ondernemer niet makkelijk is. Kan dus alleen maar positief zijn over de service van dit bedrijf. Jeroen heeft naar me geluisterd en dacht met me mee.

Julia v B beveelt SternLease aan bij vrienden/bekenden

SternLease - slechte leasemaatschappij

0

Review:
ik onderschrijf de eerdere review. ze zijn zakelijk en communiceren slecht met de klant; onduidelijk, onvolledig en tegenstrijdig. is er niets aan de hand dan heb je ook niet te maken met de leasemaatschappij. Maar o wee als je het contract voortijdig wilt beeindigen... Boekwaarde? dat is geheim bij hun. Hoe ze dingen berekenen? dat is geheim bij hun.
ze zijn alleen maar uit op je geld.

Sterke punten:
hoge leaseprijzen

Zwakke punten:
communicatie naar de klant

Stefan beveelt SternLease NIET aan bij vrienden/bekenden

SternLease - Arrogante communicatie, deels leugenachtig

0

Review:
als je enkel 1 auto leased, dan wordt je als minderwaardig behandeld.

Na goedkeuren van de offerte bleek de verkooporder die ik tekende af te wijken van het de offerte. Winterbanden zat er niet meer in verwerkt. terwijl de verkooporder nog omschreef: banden all-in. In de offerte stond de term all-in niet verwerkt, maar alle-in bleek toch zonder winterbanden te zijn, terwijl dit in de offerte nog wel bleek. Bij afsluiten nog een korting van 39 euro per maand afgedongen, ( dit bleek net het verschil van de winterbanden te zijn).

Telefonisch aantal keren om advies gevraagd, echter zijn ze niet bereid tot een gesprek, ze hebben alle macht en dat weten ze. Eenmaal als je de klant bent, dan wordt je zeker niet zo behandeld!

Sterke punten:
ze zijn groot en machtig

Zwakke punten:
vergeten dat iedere klant telt

sander beveelt SternLease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SternLease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou SternLease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SternLease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SternLease


Home Ľ Leasemaatschappijen Ľ SternLease