klacht

Geachte heer/mevrouw,

Door een gebeurtenis op 02-08-2021 heb ik schade aan mijn bestelbus met kenteken ( VJG-96-B) opgelopen die ik wat zal toelichten hieronder. Ook wil ik hierbij een klacht indienen op de dienstverlening die jullie hebben verleend en jullie wijze van het handelingen van zulke schades.

Helaas zijn de bestuurderstoel en de bijrijder stoel eruit gehaald en meegenomen op een vervelende wijze, waardoor er nogmeer schade is komen te ontstaan. Ook is het dashboardkastje eruit gehaald.

Door het wegnemen van de stoelen is er flink wat schade opgelopen aan de deuren, waardoor deze nu luide/krakende geluiden maakt wanneer de deur open- en dicht wordt gedaan. Dit wordt steeds erger met de tijd mee.

Ook is er een schade aan de voorkant van de bestelbus opgelopen, namelijk een redelijke kras boven de koplamp. Dit is niet representatief.

Wij hebben dat gelijk bij de verzekeringsmaatschappij voorgelegd, echter tot onze spijt wordt er aangegeven dat zij alleen de stoelen zullen repareren, terwijl de stoelen schade aan de deuren hebben veroorzaakt. Stoelen kunnen niet uit het raam worden gehaald en het is overduidelijk dat het tijdens de gebeurtenis zijn beschadigd.

Dat is niet de dienstverlening die wij van jullie verwachten en het is uiteraard niet de bedoeling dat wij zelf dit gaan repareren.

Telkens wordt er aangegeven dat de inspecteur ons als leugenaar bestempeld en dat wij zelfs een schade inspecteur moeten laten regelen.

Bezoek SternLease Reviews over SternLease

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SternLease
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden