Bij Arval kunt u auto’s leasen. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook. Als fleet manager kunt u rekenen op een feilloze service en zorgeloos wagenparkbeheer. Onze werkwijze is namelijk zodanig ingericht u te ontlasten in uw lease activiteiten. Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 25 landen en activiteiten in 14 landen wereldwijd via een netwerk van partners. In Nederland bekleedt Arval de vierde positie met 30.000 auto's.

Arval Reviews

 • In de drie jaar dat ik klant was bij Arval, heb ik alleen maar gezeur gehad:

  - Contact met mijn accountmanager was niet mogelijk
  - Geen enkele afspraak is nagekomen
  - Achteraf wordt er allemaal schade op mij verhaald die bij het ophalen van de auto niet aan het licht is gekomen.
  - Arval is 2 keer de lease deadline vergeten en ik kreeg geen reacties op mijn mail
  - Arval was het leasetermijn vergeten en toch bleef ik facturen krijgen.
  - Er is expliciet besproken dat ze de auto om 16:00 zouden ophalen, maar ze stonden om 12:30 al aan de deur.
  - Ik kreeg geen reactie op mijn onderhoudsbeurt melding en moest er zelf achteraan gaan. De reactie was: we doen geen onderhoud meer, omdat de auto uit de lease ging. Ik moest dus met een onveilige auto doorrijden.
  - Ik heb gevraagd of ze een aanbieding willen doen voor een zakelijke lease auto: geen reactie gehad.
  - Bij verlenging van het leasecontract (na jaar 2, ik heb de auto 3 jaar gehad) was de procedure compleet anders en kon ik de auto dus niet meer verlengen. Ik heb dit bij andere leasemaatschappijen nagevraagd en zij doen dit compleet anders. Conclusie: ik kreeg geen korting bij verlenging.
  - Op een gegeven moment startte de auto niet meer en sloeg hij constant af. Op al mijn onderhoudsverzoeken en mails kreeg ik geen reactie. Ik heb een aantal dagen zonder auto gezeten.
  - Toen de auto constant afsloeg, kreeg ik het advies om er door mee te rijden naar een garage. Terwijl ik aangaf, dat dit niet mogelijk was.
  - Uiteindelijk is er iemand langsgekomen om naar de auto te kijken en heeft de accu opgeladen. Een aantal dagen later had ik precies hetzelfde probleem. Ik heb dus weer zonder auto gezeten.

  Zoals je kan zien is mijn avontuur bij Arval erg tegen gevallen. Ik denk dat ik als private lease persoon niet interessant genoeg voor ze was en aangezien ze nu allemaal schade op mij verhalen die niet klopt, vond ik het tijd om mijn verhaal te doen.

  Door Daniel Kuipers op 15 april 2020 Reageer
 • Via mijn vorige werkgever; Kone een lease auto van Arval gehad. Meerdere malen contact gehad zowel telefonisch als per mail en alles verliep naar behoren. Telefonisch wordt je netjes te woord gestaan. Per mail kreeg ik binnen 5 minuten een antwoord met de gevraagde stuk (verklaring schadevrije jaren) als bijlage toegevoegd.
  Top Leasemaatschappij, ★★★★★ voor Arval en ★★★★★ voor dhr. R. Hubers voor de goede service.

  Door L.Barkho op 9 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na jaren een KBC-lease wagen gehad te hebben, om moeten schakelen naar Arval. Deze partner is goedkoper indien er veel kilometers gereden worden.
  Echter het boetebeheer en de communicatie met de klanten verloopt rampzalig. Krijg je een boete onder KBC, wordt netjes de melding en een tijdje later het overschrijvingsformulier bezorgd. Bij Arval echter, krijg je wel de melding en dan niets meer. Je kan hier achter vragen, en ze sturen je van het kastje naar de muur. Gevolg is wel telkens dat je extra kosten dient te betalen, want vroeg of laat (tot een jaar na datum) krijg je de boete extra kosten wel aan.
  Geef mij maar KBC ipv Arval!

  Sterke punten
  Geen!!

  Zwakke punten
  Communciatie met klanten
  Verwerking boetes

  Door Chantal op 26 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Arval

Schrijf je eigen review