Bij Arval kunt u auto’s leasen. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook. Als fleet manager kunt u rekenen op een feilloze service en zorgeloos wagenparkbeheer. Onze werkwijze is namelijk zodanig ingericht u te ontlasten in uw lease activiteiten. Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 25 landen en activiteiten in 14 landen wereldwijd via een netwerk van partners. In Nederland bekleedt Arval de vierde positie met 30.000 auto's.

Arval Reviews

 • Via mijn vorige werkgever; Kone een lease auto van Arval gehad. Meerdere malen contact gehad zowel telefonisch als per mail en alles verliep naar behoren. Telefonisch wordt je netjes te woord gestaan. Per mail kreeg ik binnen 5 minuten een antwoord met de gevraagde stuk (verklaring schadevrije jaren) als bijlage toegevoegd.
  Top Leasemaatschappij, ★★★★★ voor Arval en ★★★★★ voor dhr. R. Hubers voor de goede service.

  Door L.Barkho op 9 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na jaren een KBC-lease wagen gehad te hebben, om moeten schakelen naar Arval. Deze partner is goedkoper indien er veel kilometers gereden worden.
  Echter het boetebeheer en de communicatie met de klanten verloopt rampzalig. Krijg je een boete onder KBC, wordt netjes de melding en een tijdje later het overschrijvingsformulier bezorgd. Bij Arval echter, krijg je wel de melding en dan niets meer. Je kan hier achter vragen, en ze sturen je van het kastje naar de muur. Gevolg is wel telkens dat je extra kosten dient te betalen, want vroeg of laat (tot een jaar na datum) krijg je de boete extra kosten wel aan.
  Geef mij maar KBC ipv Arval!

  Sterke punten
  Geen!!

  Zwakke punten
  Communciatie met klanten
  Verwerking boetes

  Door Chantal op 26 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Arval

Schrijf je eigen review over Arval