Hiltermann Lease Groep

Hiltermann Lease Groep. Homepage | Hiltermann Lease Groep Hiltermann Lease Groep. Homepage


Hiltermann Lease Groep Reviews

  Oplichters

  lease vergoeding asociaal hoog. Lease is nooit goedkoop maar wat hun rekenen echt vreselijk.

  Sterke punten
  nog geen ondervonden

  Zwakke punten
  kosten

  Top bedrijf

  Dit bedrijf gaat door het vuur voor haar klanten, communicatie verloopt goed en de service is echt top. Altijd bereikbaar en altijd staat er iemand klaar om je te helpen. Ik lees hieronder andere dingen, ze hebben zich flink verbeterd zo blijkt.

  Zwakke punten
  Communicatie, service en klantgericht

  Incasseren per maand meer als het lease contract

  Zeer slecht bedrijf, communiceren niet met de klant. Onvriendelijk aan de telefoon. Jarenlang teveel geld betaald. Bel je de klanten service krijg je een onvriendelijk persoon aan de lijn die je niet wilt helpen.

  Slechte Verzekering

  Ik heb dus een lease afgesloten bij Hilterrman lease, en nam hun verzekering die hun aanbiedde bij de lease voor een goedkope bedrag van 56euro. Helaas was dit dus de domste fout die ik heb gemaakt, bij hun verzekering MOEST en mocht je alleen maar naar een bepaalde garage, ASN Schadebedrijf. Andere garages werden niet toegestaan, en werden dus niet gedekt - ook hebben zij maar 1 schade adviseur, een ander? dat kost je uit je eigen zak. Mijn auto was dus total loss gegaan door een kettingbotsing op de snelweg, en was economisch te duur om te laten maken, oke snap ik volkomen. (-4000 euro verlies, kan gebeuren) Ze wouden hem niet repareren, zou 6000 euro kosten - en de dagwaarde was 11500, - dus zouden ze hem verkopen voor onderdelen. Grappig dat je dan dezelfde auto ziet, met dezelfde kenteken gerepareerd en verkocht ziet worden voor 9900,- (Oke, 7000 auto inkopen, 6000 voor reparatie... 13000,- en je verkoopt hem voor onder de 10000? -3000 verlies? ) Dit bedrijf, teminste de verzekering branche is een grap, de schadeadviseur kan der dus degelijk niet veel van en maakt een grote onzin schatting, van een auto die nog perfect reed alleen visuele schade had. De auto is gewoon naar de garage zelf, zonder takel gereden. en had een nieuwe gril, lampenkappen nodig en dat is het. 6000 is een bullshit schatting, wat zij express zeiden denk ik om de auto toch doorteverkopen. Liegers, bedriegers. LET OP: Leasen is oke, maar voor je leven neem NOOIT een verzekering. TELANG? Willen je auto niet maken omdat het te duur is, wordt total loss voor onderdelen verklaard - TOCH wordt die 1 maand later in zijn geheel gerepaeerd verkocht voor goedkoper dan de dagwaarde / duurder dan de reparatie+inkoop kosten.

  Sterke punten
  Goed begin

  Zwakke punten
  SLECHTSTE Verzekering en regeling

  Oplichters

  Tuig

  Sterke punten
  Goed in het verzinnen van kosten

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn

  Lastig bereikbaar

  Sinds augustus 2017 lease ik een aanhanger via Hilterman. In eerste instantie ging alles goed. Dit ik over wij draaien haar automatische incasso op een ander rekening nummer. Inmiddels, 2* 250 euro incasso kosten en 2*40 euro administratiekosten. Na het sturen van een mail met daarin een kenteken van de aanhanger krijg ik terug dat deze niet vindbaar is in het systeem. Toch wel wat vreemd... Nu dus weer een incassobureau. Schakel naar een advocaat in denk ik.

  Sterke punten
  Ze steken niet veel eisen als je iets wilt lease.

  Zwakke punten
  Communicatie, eerlijkheid, meedenken, oplossingen, veranderingen, eigenlijk te veel om op te noemen...

  Waardeloos bedrijf

  Ben nu 5 jaar klant bij dit tuig. Ze doen maar wat, denken alles te kunnen maken. Ze komen afspraken niet na, hebben een vreselijk slechte afdeling interne post omdat ze blijkbaar nooit iets kunnen vinden. Fout ligt nooit bij Hiltermann maar altijd bij de klant. Laten je opdraaien voor kosten die komen door fouten van Hiltermann. Ik walg van al deze misselijk makende mensen die er zelf geen bal van begrijpen. Wat een wanstaltig slecht bedrijf met enkel mensen in dienst die alles hebben geleerd op een cursus maar zodra het iets anders gaat dan geleerd dan raken ze volledig de weg kwijt. Management van niks en louter en alleen niet capabele mensen om blijkbaar vacatures op te kunnen vullen. Nog nooit zo slecht geholpen en voorgelicht dan door Hiltermann Lease. Wat een drama. Denk na voor je met dit bedrijf in zee gaat.

  Sterke punten
  nul

  Zwakke punten
  communicatie management klachtenafhandeling administratie rekenen bedrijfsvoering interne post

Bezoek Hiltermann Lease Groep

Schrijf je eigen review