ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is. Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen. Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de priv lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte. ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.


Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of priv lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte. ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.


Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of priv lease.


Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financile middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease. De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.


Contact gegevens

Klanten en genteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease: T.: 0597 - 647 062 E.: [email protected] Postadres Pekelwerk 121 9663 AX Nieuwe Pekela Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease Reviews

 • Eerlijk en oprecht advies over zowel de financiën als de auto. Goed bedrijf

  Door Johan S op 21 oktober 2019 Reageer
 • Goede service en geen op- en/of aanmerkingen op dit positief ingestelde bedrijf met dito personeel.

  Sterke punten
  klantvriendelijk en deskundig!

  Door Donny op 17 oktober 2019 Reageer
 • top service en zeker de moeite waard om te bezoeken! wat een leuk bedrijf met deskundige medewerkers en klantvriendelijke uitstraling. Goed voor elkaar

  Door Willem Roth op 17 oktober 2019 Reageer
 • wat een leuk bedrijf; op alles een dikke 10 als beoordeling!

  Door Agnes op 17 oktober 2019 Reageer
 • Het enige kritiekpunt die ik zo 1, 2, 3 kan bedenken is dat de auto's op de website meer geupdate kunnen worden.

  Door Jeffrey Pot op 16 oktober 2019 Reageer
 • wij kwamen voor een bedrijfswagen vanuit sittard. Op alle onderdelen een dikke 10. Goed geregeld ABC

  Door Sjeng op 16 oktober 2019 Reageer
 • Geen kritiekpunten, overal een voldoende

  Door Ibryamov op 16 oktober 2019 Reageer
 • Ik bin goud holp’m deur dei jongens van ABC. Zie heb’m mie ain schiere auto verkocht en nog belangrieker; ik heb nait te veul betoald. Goud bezig.

  Door Jannie op 11 oktober 2019 Reageer
 • Van mezelf een ontzettend kritisch persoon maar dit bedrijf overtrof al mijn verwachting. Je weet nooit wat je aantreft in Noord Nederland natuurlijk. Maar dit bedrijf verdient echt een pluim. Professioneel en correct. keurig

  Door Cloe Verhoef op 11 oktober 2019 Reageer
 • Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. komen afspraken na en vragen marktconforme prijzen voor hun auto's

  Sterke punten
  marktconforme prijzen en komen afspraken na.

  Door Leo van Beek op 4 oktober 2019 Reageer
 • Klantvriendelijkheid, goedkope deals

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid, goedkope deals

  Door Sasa Despoto op 4 oktober 2019 Reageer
 • Ik beveel ABC Autolease aan op basis van mijn ervaringen. Transparant en netjes, zeker de moeite waard om even naar toe te rijden.

  Sterke punten
  transparant + netjes.

  Door Litaria Mari op 4 oktober 2019 Reageer
 • Klantvriendelijkheid: 10
  Deskundigheid: 10
  Persoonlijke aandacht: 10
  Prijs / Kwaliteit: 10
  Assortiment auto's: 10
  Service: 9
  Uitstraling showroom: 9
  Ontvangst: 10
  Totaal oordeel abc autolease: 10

  Sterke punten
  zie bovenstaand

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Door Martin Naarw op 4 oktober 2019 Reageer
 • Goede service, klantvriendelijkheid, deskundigheid, uitstraling en ontvangst.

  Sterke punten
  zie bovenstaand voor de sterke punten van dit bedrijf

  Door Danny op 4 oktober 2019 Reageer
 • Bekijk zelf de site en de showroom, want in feite kan iedereen hier een auto kopen/leasen. Interessante opties op het gebied van financieren en schappelijke verkoopprijzen van de enorme voorraad auto's.

  Sterke punten
  financiering en voorraad

  Door Simon Norder op 4 oktober 2019 Reageer
 • Ontzettend veel voordeel en zeker aan te bevelen aan bekend, vrienden en familie.

  Door Tresor Muho op 3 oktober 2019 Reageer
 • Alle details worden besproken en ze zijn ook nog eens heel erg klantvriendelijk.

  Sterke punten
  Gedetaileerd verkoopgesprok en vriendelijkheid.

  Zwakke punten
  niks. perfect.

  Door Servillio op 3 oktober 2019 Reageer
 • En daarbij ook nog eens erg klantvriendelijk

  Sterke punten
  Assortiment en klantvriendelijkheid

  Door Jan Brunekne op 3 oktober 2019 Reageer
 • zie titel

  Sterke punten
  service en prijs

  Door Dominique op 3 oktober 2019 Reageer
 • Na een lange zoektocht terecht gekomen bij ABC Autolease. Super tevreden en goed geholpen door het klantvriendleijke personeel!

  Sterke punten
  snelle service en vele voordelen.

  Door Regien Lambe op 2 oktober 2019 Reageer
 • klantvriendelijk, deskundig en persoonlijk bedrijf. ik geef dan ook een 9 als totaal oordeel voor deze leasemaatschappij.

  Sterke punten
  klantvriendleijk, deskundig.

  Door Ahmet Cahmak op 2 oktober 2019 Reageer
 • ik zou abc zeker aanbevelen, enige puntje van opbouwende kritiek van mijn kant is dat ik vind dat de website nog iets actueler kan worden bijgewerkt. echter begrijp ik ook dat, doordat er zoveel auto's worden verkocht, dit een beetje onbegonnen werk is.

  Sterke punten
  eigenlijk in heel veel facetten een uitstekend bedrijf

  Zwakke punten
  zie omschrijving review voor mijn opbouwende kritiek.

  Door Ramon v K. op 2 oktober 2019 Reageer
 • Goede service en afspraken nagekomen met oplevering, we hopen lang plezier te hebben van onze mooie, nieuwe (maar ook weer gebruikte) Audi Q5

  Sterke punten
  komen afspraken na en uitgebreid assortiment.

  Door Rene Klinkh. op 2 oktober 2019 Reageer
 • ruime keuze, vriendelijke personeelsleden en aantrekkelijke leasevoorstellen.

  Sterke punten
  lease, verkoop en advies

  Door Stan Wever op 2 oktober 2019 Reageer
 • Goede service en vriendelijke medewerkers waardoor ik ABC Autolease zeker aanbeveel bij bekenden. We hebben een personen auto aangeschaft waar we in ieder geval tot op moment van schrijven erg blij mee zijn. dankjulliewel.

  Sterke punten
  service en vriendelijkheid

  Door Priscilla S. op 26 september 2019 Reageer

Bezoek ABC Autolease

Schrijf je eigen review over ABC Autolease