ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is. Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen. Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de priv lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte. ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.


Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of priv lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte. ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.


Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of priv lease.


Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financile middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease. De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.


Contact gegevens

Klanten en genteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease: T.: 0597 - 647 062 E.: [email protected] Postadres Pekelwerk 121 9663 AX Nieuwe Pekela Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease Reviews

 • Fijne 2e auto aangeschaft bij deze frisse onderneming met ondernemers die passie hebben voor de autohandel.
  AANRADER!

  Door Sarah op 12 december 2019 Reageer
 • Mooi auto gekocht blij mee! goede prijs gekregen

  Door J Kanburi op 12 december 2019 Reageer
 • Top

  Top bedrijf met veel keuze!!!

  Door Sergio op 10 december 2019 Reageer
 • Mijn ervaring met ABC Autolease is zeer positief. Leuk gesprek gehad met de verkoper. Veel auto's. Goede deal kunnen maken.

  Door Erwin op 10 december 2019 Reageer
 • Goeie service, voor de rest zie de beoordelingen.

  Sterke punten
  Service

  Door R Karim op 5 december 2019 Reageer
 • Goedkoop, goede keuzes enz. we kwamen voor de aanschaf van een personenauto.

  Sterke punten
  Goedkoop
  Veel keuze

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Door Ecoulier op 5 december 2019 Reageer
 • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

  Door Saida op 5 december 2019 Reageer
 • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

  Door Saida op 5 december 2019 Reageer
 • Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. mijn ervaringen met ABC Autolease zijn zeer positief en daardoor zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

  Door Saida op 5 december 2019 Reageer
 • Voor onze dochter een leuke auto aan kunnen schaffen bij deze correcte organisatie. Meedenkend en bovenal financieel aantrekelijk.

  Door Tino op 4 december 2019 Reageer
 • Veel keuze en goede service geleverd.

  Sterke punten
  aanbod en service

  Zwakke punten
  uitstraling showroom (koud!) Maar niet perse een reden om er geen auto aan te schaffen.

  Door Gerard op 2 december 2019 Reageer
 • Top

  Top gesprek en uitgebreide voorraad auto's. Ga zo door.

  Door niels op 2 december 2019 Reageer
 • Je verwacht het niet! en dat in nieuwe pekela! leuke auto's en veel mogelijkheden

  Door Wouter P op 2 december 2019 Reageer
 • Fijn gesprek en goed advies ontvangen.

  Door Hanna op 1 december 2019 Reageer
 • Goed advies en service van een hoog niveau
  zie verder de titel en cijfers voor mijn mening

  Door Marleen op 30 november 2019 Reageer
 • Goed advies over zowel de auto als financiële mogelijkheden.

  Door Johan op 30 november 2019 Reageer
 • Voor de aanschaf van een personen of bedrijfswagen moet u bij dit bedrijf zijn. Mooi assortiment auto's en vriendelijk personeel

  Door Naim op 29 november 2019 Reageer
 • zie mijn score, daarom beveel ik ABC Autolease aan bij andere mensen.

  Door Reijer op 29 november 2019 Reageer
 • Prima zaak een dikke 10! ga zo door

  Door Hans op 29 november 2019 Reageer
 • Ik heb vrij weinig opmerkingen! Het is klantvriendelijk, goed en behulpzaam personeel. misschien een ideetje voor in de ideeënbus: Bier in de koelkast! ;)

  Door Patrick op 29 november 2019 Reageer
 • Wij hebben ons bezoek ervaren als zeer prettig! Het bedrijf biedt een goede service en heeft aardige mensen in dienst. Als enige "kritiekpuntje" hebben wij dat de website misschien wat beter up te date gehouden mag worden.

  Door Noraida op 29 november 2019 Reageer
 • eigenlijk is er geen enkel punt waarover ik kan zeggen dat het niet goed geregeld is. Als er dan toch iets te klagen valt is het de prijs kwaliteit verhouding. Maar die is voor de kopende partij natuurlijk nooit goed genoeg! ;)

  Door Ronnie op 29 november 2019 Reageer
 • Wij zijn zeer tevreden en hebben verder geen op- en/of aanmerkingen over wat er beter of anders zou moeten bij dit professionele bedrijf. Wij vonden bovenal de service en kwaliteit van het personeel erg goed.

  Door Francis op 29 november 2019 Reageer
 • Ik beveel ABC Lease aan vooral op basis van de klantvriendelijkheid en de uitstraling van de showroom! Toch een eindje rijden vanuit Roosendaal en als je dan zo ontvangen wordt is dat dik in orde.

  Door Yasin op 29 november 2019 Reageer
 • Ik kwam hier voor de aanschaf van een personenauto en bedrijfsauto en was vooral te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding en het assortiment auto's.

  Door Martin op 29 november 2019 Reageer

Bezoek ABC Autolease

Schrijf je eigen review