ABC Autolease - 3 Reviews

Last updated: 7 november 2017
ABC Autolease Logo

40% aanbevolen, 3 Reviews

  1. ABC Autolease
  2. Personen auto leasen
  3. Bedrijfswagen leasen
  4. Lease voorraad
  5. Financial Lease
  6. Contact gegevens
  7. ABC Autolease Reviews
  8. Schrijf ook een review over ABC Autolease

Niet tevreden over ABC Autolease? Probeer dan eens PrivateLease.

ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is.

Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiŽnte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiŽle mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen.

Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Offerte startpagina

ABC Autolease Details

Hits: 750

URL: https://www.abc-autolease.nl/

CategorieŽn: Auto's leasen

Reviews: 3

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de privé lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte.

ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.

Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of privé lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte.

ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.

Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of privé lease.

Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financiële middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease.

De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.

Contact gegevens

Klanten en geïnteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease:
T.: 0597 - 647 062
E.: [email protected]

Postadres
Pekelwerk 121
9663 AX Nieuwe Pekela

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease reviews (3):

ABC Autolease - Happy met mijn auto en met de medewerkers

0

Review:
Heb hier afgelopen week mijn nieuwe Mercedes CLA gehaald. En inderdaad het was niet de auto die ik op het internet had gevonden. Die stond nog wel bij het bedrijf, maar was inmiddels verkocht.

De CLA die ik nu heb gekozen en gekocht is een jaar jonger en heeft minder kilometers gereden. Wat een gigantische voorraad auto's heeft dit bedrijf, ik wist bijna niet meer wat ik moest kiezen toen ik er was. Maar het is me wel gelukt.

Wat heb je toch een azijnzeikers op internet. Daar verbaas ik met steeds vaker over. Sommige mensen kun je blijkbaar nergens meer blij mee maken.

Ik zal bij een volgende auto met alle plezier tweeënhalf uur rijden om een auto te gaan kiezen, dan kan ik me er alvast op verheugen om een keuze uit al dat moois te mogen maken.

Ga zo door, leuke mensen en leuk bedrijf!
Tot over een paar jaar.

Sterke punten:
Deze mensen weten je een gevoel te geven dat je welkom bent en denk met je mee. No nonsens, ik hou d'r van.

Zwakke punten:
Voor zover je het een zwak punt kunt noemen. Bij dit bedrijf is het super druk. Toen ik er was zaten er ongeveer 5 mensen aan de koffie te wachten om geholpen te worden. Dus worden er veel auto's verkocht. Bij aflevering stonden er al weer heel veel andere auto's als toen ik mijn auto uitzocht. Maar volgens mij is dat ook de bedoeling bij een autobedrijf.

Patrick Ho beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Zo onproffessioneel, het is ongeloofelijk

0

Review:
Vorige week ABC lease benaderd, omtrent een auto die ze hadden op de website. Afspraak gemaakt om deze auto (specificiek genoemd) te bezichtigen en proef te rijden. Afspraak gemaakt per email en telefonisch. Ik kom uit Amsterdam, dus rond de 350 km totaal gereden. Auto stond er niet, was al verkocht zij de verkoper, niemand die wat wist...echt ongeloofelijk. Ik heb nog nooit zoiets knulligs gezien...nooit meer bij deze aanfluiting.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Afspraken wat zijn dat?

Sven beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Onkunde bij ABC Autolease

1

Review:
Onprofessioneel en onbekwaam zijn de enige woorden die me te binnen schieten om het netjes te omschrijven. Na eerste keer formulier ingevuld op de site ben ik 3 dagen later 1 keer gebeld toen ik aan het werk was en geen mogelijkheid had om op te nemen, ook geen voicemail ingesproken!) 7 dagen later weer formulier ingevuld en werd weer 3 dagen later teruggebeld nu wel voicemail ingesproken dat ik maar moest terugbellen. Vervolgens werd ik te woord gestaan door iemand die denkt dat hij bij mij in de klas heeft gezeten (de clown vh bedrijf, zo'n ventje die denkt dat hij het helemaal is), toch een afspraak gemaakt en vervolgens helemaal voor niets van Den Haag naar Groningen gereden (500km!!). De auto zoals die in de advertentie staat bestaat helemaal niet!!! Dus voor niets 5 uur gereden!!!!! Gelijk 's avonds een klacht ingediend maar NOOIT een reactie teruggekregen. Arrogante Sukkels!!!

Sterke punten:
In eerste telefoon gesprek respectloos amicaal en de clown uithangen. Bluffen met zogenaamde voorraad van auto's, klanten lokken d.m.v. spook-advertenties van auto's die niet in het wagenpark voorkomen. Helemaal Niet reageren op ingediende klacht, zelfs geen sorry!!

Zwakke punten:
Onprofessioneel, arrogant, absoluut geen bekwaamheid, helemaal geen klantenservice! Nooit niet binnen 24 uur offerte ontvangen.

Dennis beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ABC Autolease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ABC Autolease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ABC Autolease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ABC Autolease


Home Ľ Auto's leasen Ľ ABC Autolease