ABC Autolease - 13 Reviews

Last updated: 24 maart 2019
ABC Autolease Logo

23.1% aanbevolen, 13 Reviews

  1. ABC Autolease
  2. Personen auto leasen
  3. Bedrijfswagen leasen
  4. Lease voorraad
  5. Financial Lease
  6. Contact gegevens
  7. ABC Autolease Reviews
  8. Schrijf ook een review over ABC Autolease

Niet tevreden over ABC Autolease? Probeer dan eens Lease.Auto.

ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is.

Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiŽnte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiŽle mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen.

Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

ABC Autolease Details

Hits: 1729

URL: https://www.abc-autolease.nl/

CategorieŽn: Auto's leasen

Reviews: 13

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de privé lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte.

ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.

Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of privé lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte.

ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.

Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of privé lease.

Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financiële middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease.

De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.

Contact gegevens

Klanten en geïnteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease:
T.: 0597 - 647 062
E.: [email protected]

Postadres
Pekelwerk 121
9663 AX Nieuwe Pekela

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease reviews (13):

ABC Autolease - Super blij met mijn bmw

0

Review:
Maand geleden mijn droomauto gekocht bij deze geweldige zaak. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Ruime keuze van mooie auto,s

Sterke punten:
Een goede en betrouwbare zaak, met personeel wat met je meedenkt.

Zwakke punten:
Zou zo niet weten

P. Sanders beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Nooit iets gehoord

0

Review:
Begin jan voor twee autoís wezen kijken de dinsdag erop zou de verkoper ons bellen leven nu bijna in maart nooit meer iets van vernomen heel aparte manier van zaken doen goed/slecht nieuws geen probleem iets laten horen misschien netter en betere services

Sterke punten:
Mooie verkoop praat

Zwakke punten:
Nooit meer iets laten horen

Atu beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Slechte verkopers

0

Review:
Donderdag ook bij abclease geweest special voor een auto afspraak alles gemaakt voor de ene auto kwam ik daar aan is de auto inmiddels verkocht kijk ik twee dagen later weer op de site staat de auto er ineens weer op staan er ineens heel veel van dezelfde auto op de site terwijl er Donderdag er maar een stond

ABC Autolease - Dit is geen lease maar huurkoop.

0

Review:
Super onduidelijke website met mooie prijzen. Voorwaarden zijn nergens te vinden. Na het doen van navraag blijkt dit geen lease te zijn maar huurkoop.

Gezien de slechte eerdere recensies is dit een zeer misleidend bedrijf.

Recensies op hun eigen FB pagina zijn ook verborgen.

Zegt genoeg lijkt me.

Sterke punten:
Helemaal geen.

Zwakke punten:
Alles. Vooral de misleiding.

Dennis beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Geen aanrader

3

Review:
Ik kwam bij ABC lease omdat ik naar een Volkswagen up zou komen kijken. Eenmaal daar aangekomen na 3 uur rijden hadden ze geen up meer staan want die waren allemaal al verkocht. Oke... mocht ik rond kijken voor een andere.

Heb ik een mooie polo gezien uit 2016 en proefrit in gereden allemaal geen probleem. Daarna met een meneer in een kantoor gezeten alles rond te maken en wat het per maand zou gaan kosten.

Alles was akkoord, moest alleen nog de papieren ondertekenen.

Daarna werd ik gebeld omdat ze nog wat enkele documenten extra wouden ontvangen voor de bank.
Ook geen enkel probleem
Toen belde ze me terug dat alles was goed gekeurd alleen moest ik ineens een aanbetaling doen van 4000 euro en me maand termijn was 2 keer zo hoog als het afgesproken bedrag!!!!

Hebben ze nooit iets over gezegd, want er was geen aanbetaling nodig!

Van de auto afgezien en gaan private leasen bij de volkswagen dealer zelf en nu ben ik achteraf nog veel goedkoper uit voor de nieuwste polo!!!!

Geen aanrader

Sterke punten:
Aardige personeel en sociaal meedenkend

Zwakke punten:
Houden zich niet aan hun afspraak, vertellen verhaaltjes maar achteraf klopt er niks van

Natasja beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - slechte nazorg

0

Review:
ben al twee weken bezig met mailen en bellen word niet op gereageerd zodra ik mijn naam noem om te worden door verbonden met de juiste persoon melde ze u word terug gebeld maar echt niet zodra ze hun geld binnen hebben is het over en uit met mooie belofte en praatjes

Sterke punten:
helemaal niets

Zwakke punten:
te laf om te woord te staan of mijn mail te beantwoorden

johan gaal beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Niet te vergelijken met andere autobedrijven

0

Review:
Als je voor een occasion komt behandelen ze je als vuilnis.

Sterke punten:
Net doen alsof, arrogant.

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

EB beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Perfect geholpen - dit bedrijf heeft kennis van za

3

Review:
Ik heb bij ABC Autolease een aanvraag op de website gedaan en werd nog dezelfde dag teruggebeld door een man. Hij gaf mij uitleg over de werkwijze en lease, waarna ik een afspraak heb gemaakt om naar het bedrijf te gaan.

Bij binnenkomst werd ik hartelijk begroet en kreeg ik direct een kopje koffie aangeboden. Hierna kreeg ik rustig de tijd om de auto's te bekijken en mijn keuze te maken, ik heb nog nooit zoveel mooie en luxe auto's bij elkaar gezien. Proefrit maken? Geen probleem...
Nadat ik mijn keuze had gemaakt werden de mogelijkheden met betrekking tot de lease met mij doorgenomen.

De volgende dag werd ik gebeld door het bedrijf dat de lease akkoord was en hebben wij een afspraak gemaakt wanneer ik de Audi A3 e-tron op zou halen.

Op de afgesproken dag (gisteren) ben ik mijn auto gaan halen. Weer werd ik ontvangen en kreeg ik direct een kopje koffie aangeboden. De auto stond glimmend voor mij klaar.

De verkoper kwam bij mij, nam het papierwerk met mij door. Alles was precies zoals we het hadden afgesproken. Ik was samen met mijn broer gegaan en hij heeft ook een direct een auto uitgezocht.

Ik ben super tevreden met mijn Audi en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Sterke punten:
persoonlijk contact
heel veel auto's
rustig rond neuzen, zonder dat je wordt opgejaagd door een verkoper
leuke mensen

Zwakke punten:
heb ik niet kunnen ontdekken

ABC Autolease - Zeer slecht en onprofessioneel!

0

Review:
Meneer de verkoper (zal zijn naam nog niet noemen!) beloofd je goude peren, maar komt zijn afspraken niet na en belt nooit terug op een terugbel verzoek of bericht via zijn eigen mobiel.

Autoís waar ze mee adverteren, daarvan staat zeker de helft niet op het terrein!

Zeer slechte zaak dit, nooit zal ik iemand dit aanbevelen!

Sterke punten:
0,0 %

Zwakke punten:
- bellen nooit terug
- beloven heel de wereld, maar komen niks na
- 1 grote leugen dit bedrijf!!!

Wout beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - auto kopen

0

Review:
onbereikbaar

Sterke punten:
niets geen bereikbaarheid

Zwakke punten:
nooit en te nimmer bereikbaar,,, zeer slecht

b pieterse beveelt ABC Autolease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ABC Autolease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ABC Autolease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ABC Autolease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ABC Autolease


Home Ľ Auto's leasen Ľ ABC Autolease