ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is. Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen. Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de priv lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte. ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.


Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of priv lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte. ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.


Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of priv lease.


Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financile middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease. De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.


Contact gegevens

Klanten en genteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease: T.: 0597 - 647 062 E.: [email protected] Postadres Pekelwerk 121 9663 AX Nieuwe Pekela Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease Reviews

 • Goed geholpen bij ABC autolease. Ze nemen de tijd voor je. Ook is ter plaatse een ruim assortiment aan auto's.

  Door Maurice op 26 juni 2020 Reageer
 • Goede service bij dit bedrijf! Een groot assortiment.

  Door Tim op 26 juni 2020 Reageer
 • Tevreden met de service van ABC-autolease. Er wordt binnen het bedrijf ook goed omgegaan met de RIVM-regels.

  Door Johan op 25 juni 2020 Reageer
 • Goed -

  Goed

  Door Harry op 25 juni 2020 Reageer
 • Ik was zeer verrast toen ik bij ABC arriveerde.Wat een auto's! Het personeel is erg klantvriendelijk en wil samen met jou opzoek naar de beste keuze. Een zeer fijne sfeer in dit bedrijf! Zeker aan te raden.

  Door Jacqueline op 25 juni 2020 Reageer
 • Super geholpen bij ABC Autolease. De werknemers waren erg vriendelijk. Daarnaast zijn er een hoop opties bij het bedrijf en wordt er samen met de klant gezocht naar de juiste optie.

  Sterke punten
  Veel opties

  Door Rashid op 25 juni 2020 Reageer
 • Goed geholpen bij ABC Autolease. Een ruim assortiment en zeer goede adviseurs.

  Door Geoffers op 22 juni 2020 Reageer
 • Een erg goed bedrijf. Het personeel van ABC Autolease was zeer klantvriendelijk.

  Sterke punten
  klantvriendelijk

  Door Janneke op 22 juni 2020 Reageer
 • Mijn bezoek bij dit bedrijf was erg comfortabel. De klantvriendelijkheid was dan ook top! Ik ben goed geholpen met de keuze van mijn auto en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Dankjewel ABC Autolease!

  Door Judith op 22 juni 2020 Reageer
 • Wat een assortiment aan auto's hebben ze bij ABC autolease! Dit verraste mij erg toen ik bij het bedrijf arriveerde. Daarnaast is er ook voor de klant persoonlijk veel aandacht en wordt er samen met de klant goed gezocht naar de juiste keuze qua auto. Ik zal ABC Autolease dan ook zeker aanbevelen.

  Door P.S. op 22 juni 2020 Reageer
 • Het gaat niet om een paar auto's bij ABC Autolease, Maar om een compleet wagenpark. Fantastische ervaring en hun auto voldoet aan al onze eisen.

  Sterke punten
  veel wagens

  Door ashkan op 3 juni 2020 Reageer
 • Veel keuze uit merken en modellen

  Sterke punten
  Veel keuze

  Door Hans Peter de Bruin op 27 mei 2020 Reageer
 • Op marktplaats aan het kijken na een nieuwe auto en daar op een auto van ABC Autolease geduidt, via daar hun verdere assortiment bekeken en contact opgenomen via de mail. Na de afspraak die we gemaakt hadden langs gegaan en zeer tevreden over hoe we geholpen werden.

  Sterke punten
  toppers

  Door osama op 18 mei 2020 Reageer
 • goed -

  Stuk rijden van uit zaandam was voor ons de moeite zeker waard. Personeel werkt uitstekent en heeft ons goed geholpen.

  Sterke punten
  goed

  Door angel op 18 mei 2020 Reageer
 • Super snel bedrijf en ze moeten vooral zo doorgaan, Geslaagde dag bij ABC Autolease.

  Sterke punten
  snel

  Door douwe op 18 mei 2020 Reageer
 • Wij vonden het super om te zien en ervaren hoe gedreven dit bedrijf is. Bij de balie goed geholpen door Marton, En die verwees ons door na Cuneyt en heeft ons geholpen met onze juiste keuze te maken.

  Sterke punten
  goeie

  Door ricardo op 10 mei 2020 Reageer
 • goed -

  Ik vond zelf de service bij ABC Autolease heerlijk, er werd goed met mee mee gedacht en er werd een eerlijke mening gegeven. De prijs goed besproken en een leuke looptijd kunnen kiezen. Zeer tevreden :)

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  vieze koffie

  Door onur op 10 mei 2020 Reageer
 • Wij vonden ABC Autolease een super bedrijf, Er werd goed rekening gehouden met de corona regels.

  Sterke punten
  duidelijke informatie

  Door myren op 6 mei 2020 Reageer
 • Er was super veel keuze en er werd goed advies aan ons gegeven. ABC Autolease bedankt!

  Sterke punten
  assortiment auto's

  Door siermo op 6 mei 2020 Reageer
 • Op zoek na onze nieuwe auto, bij ABC Autolease terecht gekomen. Het personeel hielp ons goed mee met de juiste beslissing nemen, We zijn zeer tevreden met het aanschaffen van onze nieuwe Nissan Micra.

  Sterke punten
  service

  Door slawomiv op 3 mei 2020 Reageer
 • service was meer als uitstekent, en met de corona regels werd meer als goed rekening gehouden. we zijn goed te woord gestaan en met het juiste advies een perfecte keuze kunnen maken in onze prijs klasse.

  Sterke punten
  service

  Door kymairo op 30 april 2020 Reageer
 • Onze zaken waren van te voren goed uitgezocht en het persoonlijke advies was daardoor erg goed. Wij twijfelde nog om heen te gaan i.v.b met het corona virus, maar men vertelde mij dat het er zeer goed geregeld was en alle voorzorgmaatregelen goed genomen waren. Niets was minder waar, Overal was rekening mee gehouden en alle regels werden zeer goed aangegeven.

  Sterke punten
  advies

  Door nettie op 30 april 2020 Reageer
 • De stand van zaken werd ons gelijk eerlijk verteld, Dat deed ons overhalen om naar ABC Autolease te komen. Daar stond een zeer groot assortiment wat in onze prijs klasse viel en door het goeie advies van de adviseur, hebben wij de juiste keuze kunnen maken.

  Sterke punten
  eerlijk

  Door monique op 29 april 2020 Reageer
 • Zeer vlot personeel en ze laten niks aan het lot over. Is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen, Wij kwamen uit Tilburg en raden ABC Autolease aan!

  Sterke punten
  vlot

  Door ahmed op 29 april 2020 Reageer
 • Het was heel gastvrij en we werden goed geholpen door het personeel. Hun voorraad liet niks aan de verbeelding over en de prijzen daarbij zijn goed.

  Sterke punten
  klantvriendelijk

  Zwakke punten
  koffie kan beter

  Door basma op 28 april 2020 Reageer

Bezoek ABC Autolease

Schrijf je eigen review