ABC Autolease - 112 Reviews

Last updated: 13 september 2019
ABC Autolease Logo

91% aanbevolen, 112 Reviews

  1. ABC Autolease
  2. Personen auto leasen
  3. Bedrijfswagen leasen
  4. Lease voorraad
  5. Financial Lease
  6. Contact gegevens
  7. ABC Autolease Reviews
  8. Schrijf ook een review over ABC Autolease

Niet tevreden over ABC Autolease? Probeer dan eens Lease.Auto.

ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is.

Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiŽnte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiŽle mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen.

Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

ABC Autolease Details

Hits: 2282

URL: https://www.abc-autolease.nl/

CategorieŽn: Auto's leasen

Reviews: 112

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de privé lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte.

ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.

Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of privé lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte.

ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.

Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of privé lease.

Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financiële middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease.

De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.

Contact gegevens

Klanten en geïnteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease:
T.: 0597 - 647 062
E.: [email protected]

Postadres
Pekelwerk 121
9663 AX Nieuwe Pekela

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease reviews (113):

ABC Autolease - goede service en geweldig aanbod

0

Review:
We hebben ons bezoek aan abc autolease ervaren als goed en geven dan ook graag een 8 als totaal cijfer. Je krijgt er een goede service en het aanbod auto's is geweldig. Als verbeterpunt wil ik graag aangeven dat de showroom wat verfrist mag worden, maar ondanks dat scoort ook de showroom nog een ruime voldoende.

Sterke punten:
service en aanbod

Zwakke punten:
als verbeterpunt wil ik de showroom aangeven, niet dat hij nu onvoldoende is, maar her en der zou ik het wat verfrissen.

G. E. Wijn beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Vriendelijke mensen, goede service

0

Review:
Wij zijn erg goed geholpen door de vriendelijke personeelsleden van abc lease. ze leveren een goede service en hebben op alle onderdelen het rapportcijfer 10 gegeven.

Sterke punten:
vriendelijkheid en service

Jerremy beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Uitgebreid geinformeerd

0

Review:
We zijn door de verschillende adviseurs van ABC Autolease optimaal geinformeerd over de mogelijkheden die we hadden om een auto te leasen. er werd goed meegedacht en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden op het gebied van inruil, aanschaf maar ook financiering.

Daarnaast werd er ook netjes aangegeven wanneer een auto nog de nodige aandacht verdiende als er bijvoorbeeld nog iets moest gebeuren aan de banden, remmen of lampen.

Open en eerlijk advies. Top gedaan!

Sterke punten:
advies en open

Stephan vd beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Correct bedrijf

0

Review:
Wij zijn erg tevreden over het advies en de auto die we hebben gekregen en gekocht bij dit bedrijf.

Sterke punten:
advies en assortiment

Carolien d beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Top service

0

Review:
Erg blij met onze nieuwe auto en zeer te spreken over de goede service!

Sterke punten:
Keuze en service

R van Sant beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Goed bedrijf en betrouwbaar

0

Review:
Wij kwamen in eerste instantie puur uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen maar raakten geleidelijk aan steeds meer overtuigd van onze keuze om een auto aan te schaffen via ABC Autolease. We zijn achteraf gezien erg blij dat we naar ons gevoel hebben geluisterd en in zee zijn gegaan op basis van het vertrouwen die de verkoper ons gaf. Voornamelijk de uitstraling van de algehele prestentatie van het bedrijf en de professionele uitstraling van de autoís in zijn geheel waren voor ons, naast het vertrouwen die we kregen door de gesprekken met de adviseur van ABC, doorslaggevend.

Sterke punten:
Vertrouwdn en vriendelijk

Raphael beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Open en eerlijk

0

Review:
Wij zijn erg tevreden over de openheid van de verkopers en de mogelijkheden die daarbij werden geboden. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ruim aanbod merken en modellen waardoor we genoeg keuze hadden om een geschikte auto via dit bedrijf aan te schaffen.

Sterke punten:
Keuze en advies

Klaas Hend beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - deskundig en punctueel

0

Review:
Goed en deskundig advies hebben er zeker aan bijgedragen dat wij uiteindelijk met dit bedrijf in zee zijn gegaan. punctuele medewerkers die ons ook nog eens op een plezierige manier te woord hebben gestaan. Absoluut de moeite waard en een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Sterke punten:
Punctueel
deskundig
plezierig
informatief

Evelien beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Klantvriendelijk

0

Review:
Goede service & behulpzaam

Sterke punten:
Goede service
Behulpzaam

Melanie beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

ABC Autolease - Goede service

0

Review:
Goede service & prijs-kwaliteitverhouding

Sterke punten:
Service
Prijs-kwaliteitverhouding

Samuel Omo beveelt ABC Autolease aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ABC Autolease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ABC Autolease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ABC Autolease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ABC Autolease


Home Ľ Auto's leasen Ľ ABC Autolease