ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is. Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen. Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de privé lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte. ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.


Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of privé lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte. ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.


Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of privé lease.


Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financiële middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease. De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.


Contact gegevens

Klanten en geïnteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease: T.: 0597 - 647 062 E.: [email protected] Postadres Pekelwerk 121 9663 AX Nieuwe Pekela Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease Reviews

  aanschaf bedrijfswagwen

  correct en duidelijk!

  Sterke punten
  goeie service nette bussen

  Zwakke punten
  iets meer korting

  tevreden

  leuke auto's en goed geholpen.

  klasse

  klasse bedrijf krijgt van mij een dikke 10, binnenkomst super uitleg duidelijk en zeer vriendelijk.

  Sterke punten
  alles was goed

  super

  Hele fijne service gehad van abc autolease, konden onze huidige auto inleveren en rijden nu al ongeveer 8 maand in onze nieuwe auto. nog elke dag dik te vreden

  prima

  Zeer modern bedrijf goed over te spreken!

  top!

  Heeel veel keuze en juiste advies gekregen op basis van onze persoonlijke gegevens.

  goed

  bedankt voor de goeie service!

  Sterke punten
  de super service.

  goed

  Hele mooie golf GTE genomen via abc autolease. hebben hem gekregen met nieuwe apk en grote beurt met garantie. Heel te vreden!!!

  Sterke punten
  de goede aflevering

  top

  Heel veel informatie gekregen, en heel goed en leuk geholpen. Dik maar dan ook dik te vreden!

  Sterke punten
  goeie informatie

  top

  top bedrijf met heel veel keuze nieuwe en oude auto's

  goed

  Mooi wagenpark, en een moderne showroom!

  top

  Goed gesprek gehad en mooi voorstel gekregen en geaccepteerd. de auto word thuis geleverd, echt super service!

  goed

  Heel fijn geholpen de nodige informatie gekregen en nu zeer te vreden met onze nieuwe bestelwagen!

  Sterke punten
  top

  top

  Een super bus gekocht en heel erg tevreden met de service van ABC Autolease en de verkopers.

  Sterke punten
  top

  top

  super gezellig en geslaagd bezoek gehad bij abc autolease, dikke complimenten voor de service en de snelheid.

  Sterke punten
  de snelle service

  Zwakke punten
  zijn er niet

  top

  Goeie service gehad en tevreden met de auto.

  goed

  onze ervaring met abc autolease is super goed advies gekregen en komt duidelijk over. dikke wel verdiende 5 sterren

  top

  Mooie jonge occasion in de lease bij abc autolease. bevalt super en de auto is netjes afgeleverd met grote beurt en nieuwe apk. Goed voor elkaar!

  top

  goede zaken gedaan!

  Sterke punten
  veel en mooie autos

  top

  Mooie zaak en de auto bevalt super. De verkoper belde nog of alles naar wens was, dikke complimenten voor de fijne service!

  goed

  Mooie auto's en duidelijke adviseurs, ze hebben ons geholpen waar nodig en zijn dik te vreden met onze nieuwe aanwinst!

  Sterke punten
  top

  top

  We zijn heel goed geholpen, en zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.

  goed

  Super goed bevallen, via kennis gehoord over ABC Autolease en zo ook in aanmerking gekomen. super bedankt voor alles!

  goed

  Mooie auto mogen rijden dankzij ABC Autolease.

  Sterke punten
  Alles was super!

  goed

  Super te vreden met de service van de medewerkers van ABC Autolease, snel en behulpzaam. Goed voor elkaar.

  Sterke punten
  top


Bezoek ABC Autolease

Schrijf een review