ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is. Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen. Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.

Personen auto leasen

Klanten kunnen ervoor kiezen om een personen auto te leasen van ABC autolease. Klanten hebben de mogelijkheid om een auto uit de financial lease voorraad te kiezen en vrijblijvend een lease offerte aan te vragen. Bij ABC autolease hebben klanten namelijk de mogelijkheid om een auto te laten financieren middels de financial lease of de priv lease. Binnen 24 uur krijgt zo een klant de goedkoopste leaseofferte. ABC beschikt over een eigen showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Er is altijd een leasevoorraad met een keuze uit meer dan 350 lease occasions. Klanten kunnen vrijblijvend langskomen op locatie te Pekela, waar de medewerkers de klanten helpen bij het vinden van een geschikte lease auto. Men kan bijvoorbeeld denken aan het leasen van auto's van het merk Volkswagen, BMW, Audi en Mercedes Benz.


Bedrijfswagen leasen

Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen bij ABC autolease. Ondernemers kunnen een bedrijfswagen kiezen uit de leasevoorraad en een financial lease offerte aanvragen. Bij ABC autolease kan men een auto financieren door middel van financial lease of priv lease. Binnen 24 uur ontvangt men de goedkoopste leaseofferte. ABC autolease heeft namelijk een leasevoorraad aan gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Men heeft dus keuze uit meer dan 300 bedrijfswagens. Men kan onder andere een bedrijfswagen leasen van het merk Volkswagen, Opel, Renault en Peugot.


Lease voorraad

ABC zorgt ervoor dat haar leasevoorraad dagelijks wordt bijgewerkt met personenauto's en bedrijfswagens Er zijn namelijk meer dan 750 auto's direct leverbaar uit de eigen showroom van ABC autolease. Een auto kan geleasd worden door middel van de Financial Lease of priv lease.


Financial Lease

De financial lease optie van ABC autolease betekent goedkoop, betrouwbaar en verantwoord auto leasen. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten een auto leasen bij dit bedrijf. Daarnaast is men volledig eigenaar van de auto en heeft men recht op BTW teruggave. Bij Financial Lease hoeft men geen gebruik te maken van de eigen financile middelen en de financiering staat los van de overige zakelijke financieringen. Men bepaalt zelf de looptijd van de Financial Lease. De rente welke klanten moeten betalen voor de financial lease wordt vooraf vastgesteld. Hierdoor betaalt men maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. Dit biedt de klant zekerheid.


Contact gegevens

Klanten en genteresseerden kunnen als volgt contact opnemen met ABC Autolease: T.: 0597 - 647 062 E.: [email protected] Postadres Pekelwerk 121 9663 AX Nieuwe Pekela Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur Zondag: 12:00 tot 17:00 uur


ABC Autolease Reviews

  goede service en klantvriendelijk

  Het begon bij een super goed ontvangst in hun mooi gevulde showroom, toen een op maat gemaakte lease gemaakt en daar ook super tevreden over.

  ruime keuze

  te vreden met de service die wordt aan geboden bij abc autolease. ze hebben een ruim assortiment, waar bij de verkopers je goed helpen bij de juiste zakelijke keuze.

  veel keuze en prijs top

  Wat een groot wagen park heeft abc autolease, en ok nog eens super nette auto's met scherpe maandprijzen. super geholpen en worden vriendelijk bedankt.

  Sterke punten
  super

  goede kwaliteit en klantvriendelijk

  Kwaliteit van abc autolease is super voor elkaar, de deskundigheid van het personeel zit goed en daardoor is de persoonlijke aandacht ook goed. Aanrader? jazeker.

  Sterke punten
  personlijke aandacht

  goede service

  Persoonlijke aandacht na ons toe was zeer professioneel, en zo komen ze ook over met hun groot assortiment auto's.

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  chocomelk

  vriendelijk

  Super vriendelijk personeel wat een gezellige sfeer creerd. personen auto's genoeg op voorraad. Zeker een aanrader

  Sterke punten
  vriendelijkheid

  super tevreden

  Alles verliep zoals ik het graag had gewild, Lease adviseur heeft een mooie lease in elkaar gezet en de aflever service van de auto verliep ook super.

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  niet

  ruim assortiment

  Goed geholpen bij ABC autolease. Ze nemen de tijd voor je. Ook is ter plaatse een ruim assortiment aan auto's.

  Goede service

  Goede service bij dit bedrijf! Een groot assortiment.

  de service is perfect.

  Tevreden met de service van ABC-autolease. Er wordt binnen het bedrijf ook goed omgegaan met de RIVM-regels.

  Goed

  Goed

  Goede service.

  Ik was zeer verrast toen ik bij ABC arriveerde.Wat een auto's! Het personeel is erg klantvriendelijk en wil samen met jou opzoek naar de beste keuze. Een zeer fijne sfeer in dit bedrijf! Zeker aan te raden.

  Veel opties. Vriendelijke werknemers.

  Super geholpen bij ABC Autolease. De werknemers waren erg vriendelijk. Daarnaast zijn er een hoop opties bij het bedrijf en wordt er samen met de klant gezocht naar de juiste optie.

  Sterke punten
  Veel opties

  Goed geadviseerd

  Goed geholpen bij ABC Autolease. Een ruim assortiment en zeer goede adviseurs.

  Goed bedrijf

  Een erg goed bedrijf. Het personeel van ABC Autolease was zeer klantvriendelijk.

  Sterke punten
  klantvriendelijk

  Comfortabel

  Mijn bezoek bij dit bedrijf was erg comfortabel. De klantvriendelijkheid was dan ook top! Ik ben goed geholpen met de keuze van mijn auto en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Dankjewel ABC Autolease!

  Groot assortiment

  Wat een assortiment aan auto's hebben ze bij ABC autolease! Dit verraste mij erg toen ik bij het bedrijf arriveerde. Daarnaast is er ook voor de klant persoonlijk veel aandacht en wordt er samen met de klant goed gezocht naar de juiste keuze qua auto. Ik zal ABC Autolease dan ook zeker aanbevelen.

  mooi wagen park

  Het gaat niet om een paar auto's bij ABC Autolease, Maar om een compleet wagenpark. Fantastische ervaring en hun auto voldoet aan al onze eisen.

  Sterke punten
  veel wagens

  Veel keuze uit merken en modellen

  Veel keuze uit merken en modellen

  Sterke punten
  Veel keuze

  deskundig

  Op marktplaats aan het kijken na een nieuwe auto en daar op een auto van ABC Autolease geduidt, via daar hun verdere assortiment bekeken en contact opgenomen via de mail. Na de afspraak die we gemaakt hadden langs gegaan en zeer tevreden over hoe we geholpen werden.

  Sterke punten
  toppers

  goed

  Stuk rijden van uit zaandam was voor ons de moeite zeker waard. Personeel werkt uitstekent en heeft ons goed geholpen.

  Sterke punten
  goed

  omdat het een mooi concept is

  Super snel bedrijf en ze moeten vooral zo doorgaan, Geslaagde dag bij ABC Autolease.

  Sterke punten
  snel

  goed klantgericht

  Wij vonden het super om te zien en ervaren hoe gedreven dit bedrijf is. Bij de balie goed geholpen door Marton, En die verwees ons door na Cuneyt en heeft ons geholpen met onze juiste keuze te maken.

  Sterke punten
  goeie

  goed

  Ik vond zelf de service bij ABC Autolease heerlijk, er werd goed met mee mee gedacht en er werd een eerlijke mening gegeven. De prijs goed besproken en een leuke looptijd kunnen kiezen. Zeer tevreden :)

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  vieze koffie

  duidelijke informatie

  Wij vonden ABC Autolease een super bedrijf, Er werd goed rekening gehouden met de corona regels.

  Sterke punten
  duidelijke informatie


Bezoek ABC Autolease

Schrijf je eigen review