Athlon Car Lease

Athlon Car Lease is de specialist in Nederland op het gebied van autoleasing. Het bedrijf is ook al jaren bezig met het ontplooien van innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Athlon heeft als doel de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen te leveren voor de steeds veranderende behoeften van de klanten. Athlon is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van leaseauto's. Dit bedrijf houdt zich ook bezig met het bieden van mobiliteitsoplossingen. In dit geval maakt het niet zoveel uit wat de waarde van het wagenpark of de grootte van de organisatie is. Het maakt ook niet uit of klanten met de trein, auto of fiets naar kantoor willen reizen. Bij Athlon staat de mobiliteit van klanten centraal. Athlon is marktleider op het gebied van het leasen van auto's en het bieden van mobiliteitsoplossingen. Klanten liften hierbij mee op de schaal- en inkoopvoordelen van Athlon. Daarnaast heeft men altijd toegang tot de brede kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit. Daarnaast staat het persoonlijke aspect en de laagdrempeligheid van Athlon centraal bij het bieden van service aan klanten.


Athlon Privé Lease

Klanten hebben de mogelijkheid bij Athlon gebruik te maken van het Athlon Privé Lease pakket. Bij Athlon wordt in principe niet eens gesproken over het leasen van een auto, maar over betaalbaar een nieuwe auto rijden. Men praat eerder over het aangaan van een auto abonnement. Het enige wat de klant moet doen, is maandelijks een vast bedrag betalen voor de auto. D Klanten hebben ook de mogelijk om deze auto makkelijk in te ruilen, een nieuwe auto te kiezen die bij hen past, hoeven geen lastige verkoopgesprekken te voeren en kunnen een nieuwe auto rijden zonder grote investering vooraf. Athlon is marktleider in autolease in Nederland en beschikt daarom over veel expertise. Dit bedrijf heeft ook de mogeijkheid om voordelig auto's in te kopen. Dat geldt ook voor auto banden, onderhoud, reparaties én verzekeringen. Verder kunnen klanten met het Athlon Privé Lease Protectieplan hun Athlon Privé Lease-abonnement zonder extra kosten opzeggen bij ontslag, echtscheiding en of overlijden.


Athlon Essential

Bij het Athlon Essential pakket kunnen klanten, afhankelijk van hun situatie, zelf de looptijd van de leaseperiode van de auto bepalen. Daarnaast kan men de looptijd ook nog tussentijds aanpassen. Athlon Essential is een vorm van Operational Lease. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud. Dit is inbegrepen in het pakket en wordt voor de klant geregeld.


Looptijd Athlon Essential

Klanten die voor het Athlon Essential pakket kiezen, kunnen zelf de looptijd bepalen. Zij hebben de mogelijkheid om een auto voor de periode van 1 maand tot 72 maanden te leasen. Daarnaast kan men tussentijds het leasecontract ook verlengen. Het maandbedrag wordt dan met terugwerkende kracht lager.


Services Athlon Essential

Klanten die kiezen voor Athlon Essential kunnen rekenen op diverse services. Men kan onder andere denken aan verzekeringen, service en onderhoud van de auto's. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het leasecontract met drie andere pakketten naar keuze uit te breiden. Als eerst krijgt de klant bij het pakket 'Gemak' een Tankpas Nederland en een Athlon OV Chip kaart. Als men kiest voor het pakket 'Onderweg", dan is men verzekerd van vervangend vervoer. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de hulpdienst van Athlon. Het pakket 'veilig' bevat winterbanden en een ongevallenverzekering voor inzittenden.


Het Leasecontract

In het leasecontract van Athlon staat onder andere aangegeven welke auto geleased wordt en dat de auto is ingekocht bij een door Athlon gekozen dealer. Daarnaast zij zaken als rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting, 24 uurs hulpdienst in het binnen en buitenland en banden op basis van gereden kilometers ook opgenomen in het leasecontract. De kant kan dus rekenen op een solide en betrouwbare leasecontract van Athlon.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen klanten en geïnteresseerden contact opnemen met de driver desk van Athlon via het telefoonnummer 036 547 44 66.


Athlon Car Lease Reviews

  Al vele jaren tevreden

  Al vele jaren een tevreden gebruiker van de auto's van Athlon. Eerst de Opel Karl en daarna 2x een Opel Corsa. Zeker de laatste, een 110pk met 6 versnellingen.

  Nu aan het einde van het contract is het fijn om de trouwe Corsa nog steeds op de oprit te hebben staan ondanks dat ik de auto al 3x heb afgemeld.
  Anderhalve week na de eerste afmelding heb ik gebeld waarom er nog geen afhaal datum was doorgegeven (>1uur in de wacht).
  Eerste keer is er een chauffeur, zonder aankondiging, geweest terwijl ik niet thuis was.
  Nieuwe afmelding gemaakt. Nu wel een datum doorgekregen. Helaas voor mij die dag niet mogelijk, dus 'even' bellen voor een aanpassing......
  Weer meer dan één uur in de wacht ( whatsapp werkt ook niet> verwijst je door naar bellen of de website. )
  Aanpassing kon de, moet eerlijk zeggen, vriendelijke medewerker niet doen. Moest maar opnieuw (3e keer) afmelden.

  Zit nu nog steeds naar 2 leaseauto's te kijken.......  De opvolger waar ik nu via Van Mossel in rij is gelukkig ook een pittige Corsa.

  Iemand nog een review van mij over Van Mossel....?

  klantgericht denken

  25 oktober aanvraagformulier voor het prive leasen van een auto ingevuld en opgestuurd.
  Daar ik geen terugkoppeling hiervan had ontvangen dd 30 oktober gebeld, en geïnformeerd, of deze aanvraag daar bekend zou zijn.
  Jazeker dat was het geval, alleen het was intern ergens blijven "hangen" waardoor ik niets had vernomen. Er zouden 5 auto's van gevraagd model beschikbaar zijn en levering 1 december zou moeten kunnen.
  Wederom was het stil, daarom 6 november gebeld, en verzocht een contract op te sturen.Dit zou men doen, maar helaas maandag 9 november nog niets, dus maar eens gebeld met Athlon.
  Was geen bezwaar men zou het contract direct opsturen, 1 december was nog steeds haalbaar.
  Maar geen contract, dus woensdag 11 november gebeld.Hoefde mij geen zorgen te maken immers het contract was onderweg(??)
  Vrijdag 13 november contact opgenomen, nog niets ontvangen.
  Men zou het "uitzoeken" en binnen 10 minuten terug bellen. Na 40 minuten gebeld,.wilde nu actie en de beloftes die inmiddels veelvuldig waren gedaan, bewaarheid zien.
  Wat bleek? Maandag 9 november was het contract via de mail verstuurd,maar naar een foutief email adres.Ontving vrijdag 13 november het contract. Daar Athlon een aantal getekende formulieren retour moest hebben voor de goedkeuring, hier telefonisch een toelichting opgegeven en de (meeste) gevraagde formulieren retour gestuurd,met de vraag e.e.a. direct op te willen pakken , daar er al veel verloren tijd was.
  Maandag 16 november gebeld en gevraagd of alle gevraagde formulieren nu bij Athon was ontvangen. Gelukkig dat bleek zo te zijn. Op mijn vraag hoe lang het nu zou duren, werd mij beantwoordt,"3 dagen"
  Was weer stil aan het Athlon front.
  Vrijdag 20 november gebeld, helaas er was nog niets mee gedaan. Men verwachtte wel dat er maandag 23 november een antwoordt zou komen, waar ik het niet mee eens was.( 3 dagen zou dan 6 dagen worden) Maar ik moet er wel rekening mee houden dat het inmiddels waarschijnlijk eind december zou worden, maar het kon ook van niet.(?) Dit zou de leverende dealer bepalen.Einde de middag van vrijdag 20 november belde men mij terug om door te geven dat de "goedkeuring" er door
  was.Ontving 30 november bericht dat de levering 8 maart 2016 zou worden.Hierop gereageerd, Athlon zou hiertegen in het verweer komen bij de dealer en kwam tevens met een keurig voorstel, waar wij ons goed in konden vinden.Wanneer wij onze auto eerder zouden verkopen, mogen we gedurende de tussenliggende tijd op kosten van Athlon een gelijkwaardige auto huren.Auto inmiddels verkocht, en Athlon hield zich aan de eerder gedane afspraak.Met deze afloop heeft Athlon zich voor mij bewezen als een solide en begaan bedrijf die de afspraken nakomen.

  Sterke punten
  Een aantrekkelijk lease contract,
  Vriendelijke mensen aan de telefoon.
  Komen afspraken na, goede oplossing geboden na eerder minder goede ervaring

  Zwakke punten
  slechte start, wat gelukkig uiteindelijk goed was opgelost

Bezoek Athlon Car Lease

Schrijf een review