Reviews van deze auteur

klantgericht denken

Review over Athlon Car Lease

25 oktober aanvraagformulier voor het prive leasen van een auto ingevuld en opgestuurd.
Daar ik geen terugkoppeling hiervan had ontvangen dd 30 oktober gebeld, en geïnformeerd, of deze aanvraag daar bekend zou zijn.
Jazeker dat was het geval, alleen het was intern ergens blijven "hangen" waardoor ik niets had vernomen. Er zouden 5 auto's van gevraagd model beschikbaar zijn en levering 1 december zou moeten kunnen.
Wederom was het stil, daarom 6 november gebeld, en verzocht een contract op te sturen.Dit zou men doen, maar helaas maandag 9 november nog niets, dus maar eens gebeld met Athlon.
Was geen bezwaar men zou het contract direct opsturen, 1 december was nog steeds haalbaar.
Maar geen contract, dus woensdag 11 november gebeld.Hoefde mij geen zorgen te maken immers het contract was onderweg(??)
Vrijdag 13 november contact opgenomen, nog niets ontvangen.
Men zou het "uitzoeken" en binnen 10 minuten terug bellen. Na 40 minuten gebeld,.wilde nu actie en de beloftes die inmiddels veelvuldig waren gedaan, bewaarheid zien.
Wat bleek? Maandag 9 november was het contract via de mail verstuurd,maar naar een foutief email adres.Ontving vrijdag 13 november het contract. Daar Athlon een aantal getekende formulieren retour moest hebben voor de goedkeuring, hier telefonisch een toelichting opgegeven en de (meeste) gevraagde formulieren retour gestuurd,met de vraag e.e.a. direct op te willen pakken , daar er al veel verloren tijd was.
Maandag 16 november gebeld en gevraagd of alle gevraagde formulieren nu bij Athon was ontvangen. Gelukkig dat bleek zo te zijn. Op mijn vraag hoe lang het nu zou duren, werd mij beantwoordt,"3 dagen"
Was weer stil aan het Athlon front.
Vrijdag 20 november gebeld, helaas er was nog niets mee gedaan. Men verwachtte wel dat er maandag 23 november een antwoordt zou komen, waar ik het niet mee eens was.( 3 dagen zou dan 6 dagen worden) Maar ik moet er wel rekening mee houden dat het inmiddels waarschijnlijk eind december zou worden, maar het kon ook van niet.(?) Dit zou de leverende dealer bepalen.Einde de middag van vrijdag 20 november belde men mij terug om door te geven dat de "goedkeuring" er door
was.Ontving 30 november bericht dat de levering 8 maart 2016 zou worden.Hierop gereageerd, Athlon zou hiertegen in het verweer komen bij de dealer en kwam tevens met een keurig voorstel, waar wij ons goed in konden vinden.Wanneer wij onze auto eerder zouden verkopen, mogen we gedurende de tussenliggende tijd op kosten van Athlon een gelijkwaardige auto huren.Auto inmiddels verkocht, en Athlon hield zich aan de eerder gedane afspraak.Met deze afloop heeft Athlon zich voor mij bewezen als een solide en begaan bedrijf die de afspraken nakomen.

Sterke punten
Een aantrekkelijk lease contract,
Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Komen afspraken na, goede oplossing geboden na eerder minder goede ervaring

Zwakke punten
slechte start, wat gelukkig uiteindelijk goed was opgelost

reacties: