DirectLease

DirectLease is een internationale leasemaatschappij, in 2001 begonnen met het aanbieden van leaseauto's via internet. Een formule die perfect aansluit bij de handelingssnelheid van het moderne zaken doen. DirectLease is daarmee de ideale partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, die zonder gedoe een goed leaseproduct willen voor een uitstekende prijs. Autolease

DirectLease Reviews

  Top Service

  Reactie tijd en communicatie extreem goed. Duidelijk wat je aan informatie moet aanleveren. Ik had een auto nodig op zeer korte termijn. Levertijd van de auto, van aanvraag op de website tot de levering op locatie, was binnen 2 weken geregeld. Top service!

  Prima leasemaatschappij

  In tegenstelling tot de andere reviews hier ben ik positief gestemd over DirectLease. Zelf lease ik er zakelijk en mijn vrouw heeft een private lease auto. Snelle service en een goede prijs. De levertijd van mijn auto was zoals beloofd 11 weken wat volgens mij prima is als je nagaat dat zo'n auto nog gemaakt moet worden.

  Sterke punten
  komt afspraken na scherpe prijs vriendelijke en snelle service

  Klacht

  ik heb geen goede ervaringen met deze leasemaatschappij. Slechte afhandeling van mijn auto. Botte lui aan de telefoon, totaal NIET klantviendelijk. Onterechte schade op mij verhalen. Belachelijk. Niet reageren op klachten. Kortom niet aanbevelen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie commentaar

  Slechte service

  Hallo. Hoe kan het dat de firma directlease een keurmerk ontvangt. Hoezo onbezorgd van uw lease auto genieten? Hoezo snelle oplossing bij klachten? Vw polo in de lease gehad. Vochtproblemen: na driekwart jaar telkens de klachten aangeven - geen oplossing. Zeker geen snelle hŤ! De oplossing die zij bieden is ontbinding van contract. Dan halen ze je auto op laten de auto nog een aantal weken op hun naam staan zodat je uiteindelijk nog meer wegenbelasting kan betalen. Het afronden van de financiŽn duurt ook minimaal een maand. En echt een duidelijk min en plus verhaal over wat er allemaal verrekent is is er niet. Je mag zelf berekenen of het klopt Voor ons is dus de verdienste van een keurmerk niet duidelijk. Of hebben ze dat keurmerk zelf verzonnen?!

  Sterke punten
  Goeie actie. Alleen lijken ze goed. Uitvoering is slecht. Wij wilden een auto stond op de site maar was niet leverbaar. Dan kom je toch weer duurder uit. Levertijd is ook dramatisch. Echt niet binnen een dag kun je rijden!!

  Zwakke punten
  Service bij klachten

  Levertijd loopt steeds uit!!!

  Wil er niet te veel woorden aan vuil maken. Kreeg een prima actie voorgeschoteld alleen de levertijd van 10 weken was wel lang, na 10 weken werd er gezegd nog 7 weken, met de kans dat het nog 4 weken uit looptijd!!!!!! Eind mei besteld ergens in oktober zover bekend geleverd, bijna 5 maanden!!!!! Ongehoord. Er waren geen tussentijdse oplossingen kon alleen een auto van ze lenen voor het dubbele van wat in het contract staat wat natuurlijk alles behalve klantvriendelijk is!!! En natuurlijk ongehoord. Nu maar een jurist ingeschakeld en kijken of hey contract kan ontbonden worden.

  Sterke punten
  Goede acties

  Zwakke punten
  Leveringstijden dramatisch

Bezoek DirectLease

Schrijf je eigen review