Complete Lijst met Leasemaatschappijen

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over MijnDomeinAuto

(30% aanbevolen)

MijnDomeinAuto

Sinds 2010 is MijnAutoDomein gestart met het leasen van auto’s aan particulieren. De beste deals vind je bij dit autolease bedrijf. Want
MijnDomeinAuto doet er alles aan om autorijden zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk te maken. MijnAutoDomein vergelijkt haar prijzen met die van andere aanbieders en durft te garanderen dat zij de Beste Deal Garantie hebben en het meest transparante leasecontract.

100% prijsgarantie bij MijnAutoDomein

Het leasetarief blijft tijdens de hele looptijd van je contract hetzelfde. Er vindt geen jaarlijkse indexering van de tarieven plaats. Ook het verzekeringstarief wordt niet verhoogd en wordt de rente ook niet aangepast. Tussendoor wordt dus niets herberekend, hierdoor weet je tijdens de looptijd van je contract precies weet waar je aan toe bent. Alleen eventuele belastingverhogingen worden doorberekend. Hiermee onderscheidt MijnAutoDomein van andere private lease aanbieders!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lease.Auto

(50% aanbevolen)

Lease.Auto

Lease uw auto bij Lease.auto ✔ Auto leasen, zakelijk en privé!

Lease.auto. De leasespecialist voor ondernemers en particulieren ✔ Alle leasevormen mogelijk ✔ Alle merken en modellen ✔ Voor iedereen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sixt

(50% aanbevolen)

Sixt

Bij autoverhuurder Sixt kun je voordelig een auto huren. Sixt autoverhuur is wereldwijd en in Europa één van de marktleiders op het gebied van autoverhuur. Sixt is in Nederland ruim vertegenwoordigd met vestigingen. In veel plaatsen vindt u bij Sixt autoverhuur een ruim aanbod aan nieuwe en luxe voertuigen.

Goedkoop auto huren: huurauto's boeken bij Sixt autoverhuur

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur
✔Goedkope prijzen
✔Premium huurauto en service. Shortlease.

Heb je dus een huurauto nodig, kies dan voor Sixt!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PrivateLease

(50% aanbevolen)

PrivateLease

Bij PrivateLease kun je snel en gemakkelijk een auto leasen. In slechts 3 simpele stappen heb je een private leaseauto. Geen gedoe, maar gewoon lekker rijden!
Je kunt rijden in een gloed nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is mogelijk bij PrivateLease, want dit leasebedrijf staat klaar voor haar klanten. Een auto leasen kan bij PrivateLease simpel, zorgeloos, persoonlijk en vooral voordelig. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en PrivateLease doet er alles aan om jou te ontzorgen. Als klant van PrivateLease heb je geen omkijken naar jouw auto. Je hoeft alleen rijden en genieten van de voordelen.

Hoewel PrivateLease niet de grootste leasemaatschappij van Nederland is, hebben al meer dan 2.000 mensen PrivateLease het vertrouwen gegeven en genieten van het rijden in een Private leaseauto. Dit leasemaatschappij heeft persoonlijke aandacht voor elke klant. Je gaat tenslotte privé een auto leasen. Private Lease snapt dat je graag precies wilt weten hoe het werkt.

Private Leasen is inclusief:
Wegenbelasting
WA- & Casco autoverzekering
SVI (schadeverzekering inzittenden)
Onderhoud en reparatie
Zomer- of all season banden
Schadeherstel
Pechhulp binnen Nederland én Europa
Vervangend vervoer na 24 uur
Afschrijving
Btw
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SnappCar Private Lease

(50% aanbevolen)

SnappCar Private Lease

Private lease aanbieding auto | voor maar € 99 p/m! | SnappCar

✅ Lease privé een auto ✅ Voor maar € 99,- p/m ✅ En deel hem op SnappCar! Check de voorwaarden en klantervaringen op SnappCar.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over IkRij

(66.7% aanbevolen)

IkRij

Private Lease - Goedkoop en geen gedoe - IKRIJ.nl

Als Private Lease maatschappij beschikt IKRIJ.NL over uitstekende faciliteiten voor levering van de auto, onderhoud, reparatie, banden en vakkundig schadeherstel. Onze professionals staan voor je klaar om je snel op weg te helpen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lease'm

(50% aanbevolen)

Lease'm

Lease’m, private lease zonder gedoe | Bekijk onze scherpe aanbiedingen!

Private lease bij Lease'm betekent duidelijkheid. Zonder kleine lettertjes, zonder gedoe. Jij weet waar je aan toe bent, mobiliteit verzekerd! Onze leasecontracten zijn altijd inclusief: ✓ onderhoud ✓ banden ✓ 24/7 pechhulp ✓ goede verzekering ✓ wegenbelasting en meer.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MisterGreen

(50% aanbevolen)

MisterGreen

MisterGreen Direct

Lease je Tesla voordelig en snel bij MisterGreen Direct.

Ontvang nu 250 euro korting bij het leasen van een Tesla Model 3!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Mobility Service Finance

(50% aanbevolen)

Mobility Service Finance

Financial lease direct online regelen waar je ook bent...

Financial leasen bij Mobility Service Finance is snel, geheel digitaal en biedt unieke fiscale voordelen. Vraag een leaseofferte aan en weet binnen 5 minuten wat de mogelijkheden zijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SEAT Private Lease

(33.3% aanbevolen)

SEAT Private Lease

Private Lease voor iedereen | SEAT Private Lease

Private Lease een SEAT vanaf € 219 per maand. Dan rij je onbezorgd in een nieuwe SEAT voor een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Volkswagen lease

(50% aanbevolen)

Volkswagen lease

VOLKSWAGEN Financial Services


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Volkswagen Pon Financial Services

(25% aanbevolen)

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services | VWPFS

VWPFS biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VWP Shortlease

(77.8% aanbevolen)

VWP Shortlease

Shortlease auto's voor actieprijzen [TIP!] » VWP Shortlease

Shortlease auto's vanaf €225,- Een jonge en populaire auto leasen voor scherpe tarieven? Short lease met elke maand nieuwe shortlease aanbiedingen »
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 0800-Autolease

(50% aanbevolen)

0800-Autolease

0800-Autolease | Goedkoop een occasion of nieuwe auto leasen voor de zelfstandig ondernemer.

0800-autolease gespecialiseerd financial lease, goedkoop een occasion auto leasen voor de zelfstandig ondernemer. Zowel ZZP als MKB. Online lease berekenen en offerte aanvragen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AA Lease

(50% aanbevolen)

AA Lease

Home - AA Lease - zonder omwegen - autoleasemaatschappij

AA Lease, de leasemaatschappij zonder omwegen. Duurzame mobiliteit op maat.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AB Autoverhuur

(50% aanbevolen)

AB Autoverhuur

Short-Lease contract van AB Autoverhuur van 30 dagen tot 12 maanden

Short-Lease van AB Autoverhuur verlaagt uw autokosten. U kunt 30 dagen tot 12 maanden Short-Lease inzetten. Short-Lease is flexibel en per dag opzegbaar.

bmw
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABC Autolease

(23.1% aanbevolen)

ABC Autolease

ABC-Autolease is de financial lease specialist in Nederland voor wat betreft het leasen van auto's. Dit bedrijf heeft meer dan 750 auto's in voorraad, die direct geleasd kunnen worden. Klanten kunnen hier terecht voor zowel personen auto's als bedrijfswagens. Met de leasecalculator kan men maandelijks ook precies uitrekenen wat de leasetermijn is.

Ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast weet men ook dat investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op het beschikbare werkkapitaal. Echter hoeven grote investeringen geen bedreiging te vormen voor de liquiditeitspositie van een onderneming. In dit geval komen de diensten van ABC- autolease goed van te pas. Men kan door middel van de financial lease een auto of bedrijfswagen leasen en tegelijkertijd het werkkapitaal en kredietfaciliteiten behouden voor overige noodzakelijke uitgaven. Dit zorgt er ook voor dat ondernemers hun financiële mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Daarnaast zorgt de centrale inkoop en specialisme van ABC- autolease ervoor, dat ondernemers veel goedkoper uitkomen.

Met Financial Lease kunnen ondernemers 100% van hun bedrijfsmiddelen financieren, is de ondernemer economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kan men gebruik maken van fiscale afschrijvingen. Ondernemers zijn dus vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. Het enige wat men moet doen, is een vast maandelijkse leasebedrag betalen voor financial lease. Dit is mogelijk omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Achilles Autolease

(50% aanbevolen)

Achilles Autolease

Achilles Autolease is een niet bankgebonden leasemaatschappij die de leasing van ongeacht welk merk en type personen- of bestelwagen kan aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief. Achilles Autolease biedt alle vormen van autoleasing aan en is specialist in flexibel leasen.

lease
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Adrem

(56.3% aanbevolen)

Adrem

Het huren van een auto is heden ten dage geen luxe meer. Adrem autoverhuur staat bekend in Utrecht en omgeving vanwege de lage prijzen en hun no- nonsense beleid. Hier kan men onder andere rekenen op duidelijke afspraken en een uitstekende service van getraind personeel.

Adrem is ook uitstekend bereikbaar voor klanten. Dit bedrijf is gevestigd aan de Overste den Oudenlaan, pal tegenover het Holland Casino en vlakbij Centraal Station Utrecht, de Jaarbeurs en de uitvalswegen naar de A12 en A2. Klanten kunnen ook gratis hun auto kwijt op de parkeerplaats van Adrem, welke voorzien is van camerabewaking. Klanten hoeven dus niet met het openbaar vervoer naar huis.

Dit bedrijf beschikt verder over een gemotiveerde team medewerkers, die al meer dan tien jaar werkzaam zijn bij Adrem. Dat betekent niet alleen dat Adrem een prettig bedrijf is om bij te werken, het betekent ook dat de medewerkers precies weten wat ze doen. Daarnaast zijn alle medewerkers volledig gediplomeerd.

Men kan bij Adrem vooral rekenen op de kwaliteit en uitstekende service. Men kan ook genieten van de beste, laagste en voordeligste prijsgarantie. Men betaald voor het dieselgebruik de landelijke adviesprijs, men krijgt een gratis groene kaart en men hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele jongeren toeslag. Het huren van een Tom Tom kan al voor € 3,95 per dag.

autolease
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alcredis Finance

(50% aanbevolen)

Alcredis Finance

Alcredis Finance - Home

Wij zijn de captive van de Louwman Groep, een bedrijf dat de financiële dienstverlening voor een eigen groepsmaatschappij verzorgt. We ondersteunen importeurs en geven dealers financiële ruimte. Daarnaast bieden we consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ALD Automotive

(50% aanbevolen)

ALD Automotive

ALD Automotive behoort tot de wereldwijde speler in het beheer van mobiliteit. Dit bedrijf heeft onder meer een vloot van meer dan 1,3 miljoen voertuigen. Dit geeft dan ook het wereldwijde karakter van dit bedrijf aan. De ALD Automotive maakt deel uit van de Société Générale Groep. Om leaseoplossingen c.q. mogelijkheden in Noord-Amerika aan te bieden is ALD Automotive een partnership aangegaan met Wheels.

Het bieden van vrijheid in mobiliteit behoort tot de missie van ALD Automotive. In een steeds complexer wordende wereld probeert men zoveel als mogelijk eenvoud aan de man te brengen. Men probeert ook voor elke type bedrijf de juiste mobiliteitsoplossingen te bieden. Dit bedrijf transformeert zich dan ook van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden.

Dit bedrijf maakt zich ook sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit behoort zelfs tot een van de belangrijkste speerpunten van het
mobiliteitsbeleid in Nederland. Dit bedrijf certificeert zich onder andere voor de ISO 14001. Daarnaast worden de richtlijnen van de ISO 26000 gehanteerd bij de bedrijfsvoering van ALD Automotive.

Klanten hebben bij dit bedrijf diverse lease mogelijkheden. Men kan onder andere denken aan de private lease, operational lease, short lease en occasional lease mogelijkheden.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ALMN Private Lease

(50% aanbevolen)

ALMN Private Lease

ALMN Private Lease | Mensen maken leasing

Bij ALMN Private Lease staat u als particuliere leaseklant centraal. Onze service is daarbij toonaangevend. Meer informatie? Vraag een offerte aan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alphabet Privatelease

(14.3% aanbevolen)

Alphabet Privatelease

Alphabet- Privatelease behoort tot een van de beste leasemaatschappijen van Nederland. Dit bedrijf is het afgelopen jaar dan ook wederom uitgeroepen tot leasemaatschappij van Nederland voor de periode 2016-2017.

Alphabet is namelijk opgericht in 1997 als onderdeel van de BMW Group en is een specialist op het gebied van wagenpark- en leasebeheer. De uitgebreide portfolio omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Dit bedrijf heeft meer dan 650.000 auto's en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt.

Bij Alphabet kunnen klanten makkelijk online een private lease contract sluiten. Hierbij wordt het standaard het maandbedrag berekend op basis van 10.000 kilometers per jaar. Klanten hebben de mogelijkheid om te schatten wat het aantal kilometers zal zijn, dat men in een jaar gaat rijden. Op basis hiervan kan men een jaarkilometrage kiezen. Men heeft verder de mogelijkheid om voor een kortere of langere looptijd van het contract te kiezen. Daarnaast kan men ook voor extra zekerheden kiezen, die passen bij de persoonlijke situatie van de klant.

Bij Alphabet Privatelease kan men onder andere auto's leasen van merken als Kia,
Nissan, Renault, Peugeot, Citroën, Volkswagen, Opel, Fiat.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ArenaLease

(50% aanbevolen)

ArenaLease

Bij Arena Lease kunnen klanten terecht voor het leasen van alle merken auto's. Het gaat in deze vooral om klanten uit de regio Noord- en midden Limburg en aangrenzende gebieden. Dit bedrijf hecht veel waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers, met name afkomstig uit het MKB.

Dit bedrijf gaat samen met haar klanten na welke lease vorm en voertuig het beste bij de klant past. Daarnaast wordt er zorg gedragen voor de verzekering, schadeafwikkeling en vervangend vervoer bij onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Het leasen van een auto bij Arena Lease brengt heel wat voordelen met zich mee. Klanten hebben verder de mogelijkheid om de totale zorg van hun wagenpark uit handen te geven aan ArenaLease. Hierdoor kunnen zij zich mee rfocussen op hun eigen bedrijfsvoering. Het wagenpark is bij ArenaLease 'in goede handen'.

Dit bedrijf heeft een regionaal karakter, is concurrerend, staat sterk in alle merken, heeft een aanspreekpunt, het personeel beschikt over vakkennis, klanten kunnen rekenen op flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Men heeft ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de hulpdiensten.

Dit bedrijf heeft als missie om integrale automobiliteit, voornamelijk in de regio Noord- en Midden Limburg, tegen een onderscheidend serviceniveau aan te bieden. Dit bedrijf is daarom ook de meest succesvolle mobiliteitsleverancier in de regio. Dit blijkt uit de gemeten rendement, marktaandelen, medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid enquêtes.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Arval

(50% aanbevolen)

Arval

Bij Arval kunt u auto’s leasen. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook. Als fleet manager kunt u rekenen op een feilloze service en zorgeloos wagenparkbeheer. Onze werkwijze is namelijk zodanig ingericht u te ontlasten in uw lease activiteiten.

Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 25 landen en activiteiten in 14 landen wereldwijd via een netwerk van partners. In Nederland bekleedt Arval de vierde positie met 30.000 auto's.Lees verder »