ShortLease Company

Shortlease Company is een onafhankelijk shortlease label. Shortlease Company verzorgt oplossingen voor mobiliteitsproblemen voor één ieder die op zoek is naar tijdelijk mobiliteit.

ShortLease Company Reviews

  Flinke oor aangenaaid

  Een flinke oor aangenaaid door dit bedrijf. Bij het ophalen en afschouwen van de leaseauto werd me gezegd dat er geen schade te zien was, wat ook klopte. Ik heb het formulier getekend, waarna er later toch schade op het formulier is getekend. Dit heeft me 200 euro gekost...! Bij mijn collega is precies hetzelfde gedaan door een andere medewerker, waardoor het toch echt een tactiek van Shortleaseland blijkt...

  Borg krijg je moeilijk (niet?) retour

  Eigenlijk best wel triest: Al 2 maanden ben ik bezig om mijn borg terug te krijgen. Zonder resultaat tot op heden, begin mei 2016!

  Zwakke punten
  administratie

  Traag en geen interesse

  Diverse keren met deze maatschappij contact opgenomen ivm een grotere auto. De auto's die op de website staan, blijken niet te verkrijgen.
  In plaats van NEE te verkopen heeft de verkoper mij aan het lijntje gehouden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Traag, houdt klant aan het lijntje, heeft lang niet alle auto's die op de website staan, beschikbaar. Derhalve een misleidende website.

  shortlease company

  Zeer prettig bedrijf regelen alles snel!

  Sterke punten
  Busjes verhuur is zeer goedkoop en goed, busjes zijn lekker ruim

  Zwakke punten
  Soms lang wachten aan telefoon..

  Goede kwaliteit

  Zeer goede kwaliteit van de busjes.
  Zeer goed contacteerbaar bedrijf, echter af en toe wel wat chaotisch (en af en toe krijg je niet datgene waarom je gevraagd hebt).
  Verreweg het goedkoopste wat ik kon vinden voor naar het buitenland/veel kilometers/leeftijd onder 25.

  Zeer zeker aan te raden, maak alleen wel duidelijke afspraken over wanneer offertes worden geleverd om te kunnen bellen als deze te laat binnenkomen.

Bezoek ShortLease Company

Schrijf een review