PSA Finance Reviews

  Onrechtvaardige hoge eindafrekening PSA

  In september 2021 heb ik aangegeven bij PSA dat mede door het overlijden van mijn echtgenote en dochter, betaling moeilijk zou gaan worden. Mijn leasecontract zou eindigen in januari 2022. Wel kon ik boetevrij dec 2021 de wagen inleveren zonder boete. Ofwel ik werd de 3 maanden toch ah contract gehouden. Ik had mijzelf daar bij neer te leggen. Dat vervolgens ook gedaan. Voordat de wagen moet worden ingeleverd dient men foto's (een zelfscan) te maken en deze op te sturen na Macadam. (Schade expert van PSA) Zo kan men niet acceptabele schades nog laten repareren en zou ik geen hoge eindafrekening ontvangen. Ik ontving na veel aandringen een week voor inlevering het rapport en met als conclusie dat er geen schades waren die vooraf hoefde te worden gerepareerd. Dus €0,- extra kosten. De dag na inlevering ontving ik van PSA Wagenparkbeheerder Dhr vd Lee een factuur van €689,58! Dit was op basis van de fysieke eindinspectie Macadam Telefonisch contact opgenomen met PSA en deze geven aan dat de foto's mogelijk niet duidelijk waren of Macadam ze niet juist had beoordeeld. Dan hadden ze moeten aangeven dat dat het geval was. Dit alles had dan eenvoudig voorkomen kunnen worden door daarvan melding te maken bij mij. Vervolgens had ik vanaf 6 dec tot 28dec de tijd gehad de wagen te laten herstellen volgens contract. PSA is onvermurwbaar en geenszins van plan de factuur teniet te doen. Laat staan begrip te hebben voor mijn privé situatie. Wel zei men dat ik mijzelf maar moest gaan melden bij Macadam. Aan een 4 jaar oude leaseauto met nog geen 30.000km is die €700,- ruim terug te verdienen qua restwaarde. Contact gezocht met Macadam maar geen reactie terug. Ik hoop dat zo deze klacht onder de aandacht komt bij PSA.

  Sterke punten
  Facturen in belang bedrijfsresultaat

  Zwakke punten
  Niet volgen eigen protocol en hierdoor loyale klant financiële strop aandoen.

  wel goede ervaring

  heb nu de tweede auto in de lease en ben dik tevreden.
  goede auto voor een prima prijs.
  met de andere auto na inleveren netjes afgehandeld en de nieuwe keurig op tijd gekregen

  Zwakke punten
  was bereikbaarheid maar zelf geen probleem mee gehad

  Nooit mee in zee gaan

  Heel slecht bedrijf.
  Denken 0 met je mee en zijn slecht bereikbaar. Bij je auto inleveren word je nog is keihard een mes in je rug gestoken met hun zogenaamd schadeprotocol waarin ze je aan alle kanten schaakmat zetten echt te bizar.
  Ben nog nooit zoiets bizars tegen gekomen. Ze gaan mega slecht met hun klanten om. Advies om zeker niet met ze in zee te gaan.

  Sterke punten
  NIKS

  Zwakke punten
  Veel te veel. Wat een *** bedrijf.

  Waardeloos!!

  Contact met dit bedrijf is waardeloos.. bij mijn nieuwe contract een brandstofpas ter waarde van €250,- beloofd.. we zijn 6 maanden verder er zijn al 2 passen naar PSA gestuurd door travelcard maar geen 1 is in mijn bezit. Na 6 telefoontjes, meer dan 20 mailtjes, nog steeds geen brandstofpas. ik heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld bewijs stukken genoeg.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Contact, service, klantvriendelijkheid, waardeloos bedrijf!

  chaos

  Totale chaos in dit bedrijf ... nooit meer ...

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  administratief een chaos daar... non competent . niet mee in zee gaan...

  Vreselijk bedrijf!

  Wat een baggerbedrijf, één ster is al veel te veel! Telefonisch erg slecht te bereiken, service is erg ver te zoeken, mails raken zoek, beantwoorden vragen niet. Zelfs Peugeot Nederland is niet te spreken over PSA naar kan hierop helaas niets ondernemen. Wanneer je bij de directie je klacht neer wil leggen reageren ze niet, ook deze mail raakt zoek.

  Pas op met dit bedrijf! Als je er eenmaal in zit, kom je NOOIT weer van ze af!!

  Sterke punten
  Ik kan ze niet bedenken. Blijkbaar is het een financieel dagbestedingscentrum

  Zwakke punten
  - Erg slecht bereikbaar
  - Ondeskundig personeel aan de telefoon
  - Komen structureel afspraken niet na
  - Hebben geen idee wat ze aan het doen zijn
  - Reageren niet op klachten
  - Reageren niet op e-mail
  - Reageren niet op terugbel verzoeken

  Ga hiermee niet in zee!

  Voor dit bedrijf zal ik nooit meer kiezen. Slechte communicatie, moeilijk bereikbaar, informatie is niet bij alle medewerkers bekend of je krijgt verschillende informatie te horen met het spreken van verschillende medewerkers, ze zeggen dat ze terug bellen maar doen dit niet, je moet zelf overal achteraan. Mijn auto is inmiddels ingeleverd. Ik moet de overschrijding van de kilometers nog betalen. Echter heb ik een flinke borg betaald aan het begin van het contract als check dat ik alles kon bekostigen. Destijds geen vast contract en een parttime baan. Nu krijg ik te horen dat de borg niet verrekend kan worden met het openstaand bedrag omdat dit 2 losstaande onderdelen zijn. Deze 2 losstaande onderdelen houden wel verband want ik moet eerst de kilometers betalen alvorens ik daarna met 54!!! dagen mijn borg van €700 pas terug krijg. Belachelijk voor woorden. Absoluut niet te spreken over de communicatie van dit bedrijf en hoe men met zijn klanten om gaat. Van het kastje naar de muur gestuurd worden en stilzwijgen dat is waar ze goed in zijn.

  Sterke punten
  Als je maar betaald dan is er niets aan de hand

  Zwakke punten
  Moeilijk bereikbaar
  Slechte communicatie
  Niet klantgericht

  Probleemloos

  Na 2 jaar probleemloos rijden, de auto weer ingeleverd. Geen schades geconstateerd en hier hebben ze ook niet echt naar gezocht, wat ze bij andere maatschappijen wel doen.

  Nooit meer dan ook nooit psa

  Alles gaat goed zalang ze maar niks voor je hoeven te doen
  als er iets moet gebeuren hebben ze geen tijd
  Excuus we hebben het druk en zieken en veel mail
  Dussss doe geen zaken met PSA lease
  Je brengt h eigen in de priblemen

  Sterke punten
  Geld ontvangen

  Zwakke punten
  Geen tijd voor en alles duurt gemiddeld 2 a 3 maanden
  niet als je een nieuwe lease aanvraagb doet dat is zo geregeld
  Maar dan ben je wel de sigaar alsnje ze daarna nodig hebt

Bezoek PSA Finance

Schrijf je eigen review