Het huren van een auto is heden ten dage geen luxe meer. Adrem autoverhuur staat bekend in Utrecht en omgeving vanwege de lage prijzen en hun no- nonsense beleid. Hier kan men onder andere rekenen op duidelijke afspraken en een uitstekende service van getraind personeel. Adrem is ook uitstekend bereikbaar voor klanten. Dit bedrijf is gevestigd aan de Overste den Oudenlaan, pal tegenover het Holland Casino en vlakbij Centraal Station Utrecht, de Jaarbeurs en de uitvalswegen naar de A12 en A2. Klanten kunnen ook gratis hun auto kwijt op de parkeerplaats van Adrem, welke voorzien is van camerabewaking. Klanten hoeven dus niet met het openbaar vervoer naar huis. Dit bedrijf beschikt verder over een gemotiveerde team medewerkers, die al meer dan tien jaar werkzaam zijn bij Adrem. Dat betekent niet alleen dat Adrem een prettig bedrijf is om bij te werken, het betekent ook dat de medewerkers precies weten wat ze doen. Daarnaast zijn alle medewerkers volledig gediplomeerd. Men kan bij Adrem vooral rekenen op de kwaliteit en uitstekende service. Men kan ook genieten van de beste, laagste en voordeligste prijsgarantie. Men betaald voor het dieselgebruik de landelijke adviesprijs, men krijgt een gratis groene kaart en men hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele jongeren toeslag. Het huren van een Tom Tom kan al voor ´┐Ż 3,95 per dag. autolease


Benodigdheden autohuur

Klanten die een auto wensen te huren bij Adrem, moeten enkele documenten overleggen. Als eerst wordt er gevraagd naar twee legitimatie bewijzen. Men kan in dit geval denken aan een rijbewijs en een paspoort of Europese identiteitskaart. Daarnaast heeft moet men ook een adres legitimatie overleggen, in de vorm van een recente poststuk zoals, een bankafschrift of telefoonrekening (maximaal 4 weken oud). Verder moet de bestuurder minimaal 23 jaar oud zijn en minimaal twee jaar in het bezit zijn van een Nederlandse rijbewijs.


Aantal kilometers

Klanten die een auto huren bij Adrem krijgen voor een aaneengesloten huurperiode, waar men meer dan 1000 kilometer rijdt, een korting op de kilometerprijs. Daarnaast rijden alle auto's op diesel of LPG. Dit houdt de kilometerprijs aan de lage kant.


Auto leasen

Bij Adrem is het mogelijk om een auto al vanaf 3 weken te huren tegen een zeer voordelig tarief. Maandelijks betaald de klant een vast bedrag voor de leaseauto. Bij Adrem zit men niet aan vaste langdurige contracten. Klanten kunnen net zo goed een auto voor de duur van een maand huren. Adrem biedt ook de zekerheid van een uitstekend onderhouden leaseauto, goede verzekering en vervangend vervoer bij pech of ongeval binnen Nederland. Een voordeel van operational-lease is, dat deze lease een vorm is van off-balance financiering. Daardoor staat de auto niet op de balans van de klant waardoor hun solvabiliteit niet daalt. Bij Adrem zijn niet alleen de maandtarieven betaalbaar, maar de klant merkt het verschil ook aan de pomp. Alle auto's rijden op diesel en de kilometerprijs blijft laag. De minimale contractduur is 1 maand met een opzegtermijn van 7 dagen. De leaseauto's zijn verder all risk verzekerd en de leaseauto's worden onderhouden door een ervaren en gediplomeerde onderhoudsploeg van Adrem. Dit bedrijf biedt de klant een mobiliteitsgarantie. Bij pech of een ongeval binnen Nederland zorgt Adrem zo snel mogelijk voor gratis vervangend vervoer.


Bestelbus lease

Ondernemers kunnen bij Adrem ook terecht voor het leasen van een bestelbus. Adrem heeft diverse modellen bestelbussen, die passen bij ondernemingsdoelstellingen van klanten en hun budget. Andere verhuurbedrijven zijn al gauw 100 tot 200 procent duurder dan Adrem. Het leasen van een bestelbus bij Adrem heeft als voordeel dat men optimaal kan profiteren van investeringsaftrek, er geen jaarstukken controle plaatsvind, men kan afschrijven op de bus vanwege het feit dat men economische eigenaar is, men een vaste prijs per maand betaald waarin alle kosten reeds zijn opgenomen en men geen investering meer hoeft te doen. Daarnaast kan Adrem- lease tegen een laag tarief zorgen voor de belettering van de bus. De grootte van de organisatie zorgt ervoor, dat klanten kunnen rekenen op de laagste en beste prijsgarantie. Adrem-lease biedt de klant de meest flexibele vorm van buslease. Men kan een bus al vanaf 3 weken leasen.


Contact gegevens

Voor meer informatie kunnen klanten en ge´nteresseerden als volgt contact opnemen met Adrem: Adrem Utrecht Overste den Oudenlaan 9 3527 KW Utrecht Tel +31 (030) 296 11 40 Algemene vraag: [email protected] Administratie: [email protected] Onderhoud en Reparatie: [email protected]


Adrem Reviews

  • We hired a van recently and received a fantastic friendly service. They go that extra mile to be helpful and accommodating.

    Sterke punten
    friendly/accommodating/ fair

    Zwakke punten
    none

    Door Miriam op 3 december 2018 Reageer
  • Tot mijn grote verrassing zie ik dat een flink aantal azijnpissers in de pen geklommen zijn om Ad Rem de grond in te schrijven.
    Ik heb zojuist een uitstekende 18m3 bus-met-laadklep terug gebracht na een uitermate prettige behandeling; veel prettiger dan bij enig ander verhuurbedrijf in Utrecht tot nu toe mag ik wel zeggen. Zowel de telefonische bereikbaarheid als de financiele afhandeling als de schade-opname gingen bijzonder prettig.
    Het was aan het voertuig te zien dat eerdere huurders niet altijd even goede bestuurders zijn - en ik vermoed dat er een flinke overlap is met de negatieve reviewers hierboven.

    Sterke punten
    -service
    -telefonische bereikbaarheid
    -schadeprocedure
    -duidelijkheid
    -flexibiliteit
    -aardige lui

    Zwakke punten
    -zijspiegels zijn aan de kleine kant

    Door Maarten op 31 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden een sperziebonen leuke paasweekend in de planning. Daarvoor hadden we een gesloten bestelbus bij adrem bestelt.
    Nu door omstandigheden gaat dit niet door. En ik moest vanmorgen op het laatste moment afbellen.
    Dit was voor adrem geen enkel probleem. Ik heb aangeboden om deen onkosten gewoon te betalen. Dit hoefde niet en adrem
    Heeft alle begrip voor mijn situatie. Dit is zeer netjes van adrem.

    Mag mijndert

    Door Mijndert op 14 april 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik huur sinds 2009 auto`s bij Adrem en ik ben zeer te vrede.
    Vriendelijke en eerlijke personeel en eigenaar Hans die me meteen herkent ook al is het erg druk.
    Door dat ze zo goed koop zijn en je niet perse met een creditcard hoeft te betalen kan het zijn dat er geen auto`s meer zijn voor die dag.
    Laatste keer dat ik een auto had gereserveerd was er niets meer. Toen kreeg ik de auto van zijn dochter mee en 18 KM in mindering.
    Het is niet altijd feest soms zijn er wat min puntjes aan een auto. Maar als je dat door geeft bij het terug brengen wordt er zeker wat aan gedaan.

    Ik vind het alleen een schande dat als sommige daar huren de auto`s terug brengen met schade en zo proberen dit bedrijf zwart te maken, terwijl het echt een goed en betrouwbaar bedrijf is. En maar Geen respect hebben voor andermans bezit. En dat is nog zacht uitgedrukt.

    Maar voor mij is Adrem de auto en busverhuurder van Utrecht en omgeving.
    Eerlijk, vriendelijke mensen, goedkoop, kan met contant geld betalen en auto`s/bussen in goede staat.


    Sterke punten
    Goedkoop
    Gratis parkeren
    Ruime parkeer gelegenheid
    Flexibel en behulpzaam personeel
    Betrouwbaar
    Goede locatie

    Door Steven op 6 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben hier een busje gehuurd om wat grote spullen te verplaatsen en maakten de vergissing bij dit bedrijf te boeken.
    Ze adverteren met Volkswagen busjes maar toen we kwamen stond er een aftands Renault busje voor ons klaar. Het ding zat onder de deuken en krassen en bleek al 350.000 km op de teller te hebben. Was evenmin afgetankt.
    Toen we er de weg mee opgingen bleek dat de pedalen niet goed reageerden. De motor maakte allerlei vreemde bijgeluiden en alles piepte en kraakte. Ik kan me amper voostellen dat zo'n rammelbak door een inspectie heen komt. Het was niet eens mogelijk het busje af te sluiten en de ruit aan de passagierskant ging vanzelf open. Op de plek waar de dashboardlamp hoorde te zitten zat een gapend gat.
    Dolblij dat ik alles heel had kunnen houden leverde ik het brik weer in. Zowel bij het ophalen als het inleveren een lange wachttijd terwijl onvriendelijk personeel drukker is met de eigen pc dan met de klanten. Inspectie van het busje vond niet in mijn bijzijn plaats maar gelukkig konden ze niets vinden omdat ik bij het ophalen erop gestaan had alle deuken en krassen duidelijk te beschrijven.
    Hou rekening met het feit dat de prijzen die ze op hun website noemen EXCLUSIEF btw zijn. Er komt dus nog 20% bij.

    Zwakke punten
    oud en beschadigd materiaal
    onbeleefd personeel

    Door Spitz op 1 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdje terug een 8m3 transporter proberen te huren hier. Bij aankomst bleek alleen een 18m3 bakwagen beschikbaar. Bij terugkomst in discussie geraakt over een lichte streep over de zijkant van de bak waar zij 450 euro eigen risico voor in rekening proberen te brengen. In gesprek met juridische partners hoe nu verder.

    Ik onderschrijf andere recensies die stellen dat het Adrem verdienmodel lijkt te zijn om te cashen op schades. Schandalige gang van zaken!

    Door Erik op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na enige jaren te huren bij Adrem in Utrecht is het wel eens tijd om dit bedrijf te beoordelen. Ik kan alleen maar vol lof spreken over dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goed onderhouden wagenpark en niet geheel onbelangrijk ze zijn echt goedkoop. Een paar keer elders moeten huren omdat Adrem vol zat, maar die andere bedrijven waren gelijk 2 keer zo duur. Voor mij is Adrem de auto en busverhuurder van Utrecht en omgeving.

    Sterke punten
    Goedkoop
    Gratis parkeren
    Flexibel en behulpzaam personeel

    Zwakke punten
    geen

    Door Robert op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vriendelijk en servicegericht personeel, ruim en divers aanbod van uitstekende bestelbussen en huurauto's. Goede locatie en voldoende parkeergelegenheid. Zij zijn ook vele malen goedkoper dan de andere autoverhuurbedrijven in Utrecht. Echt super!

    Sterke punten
    vriendelijke medewerkers
    voordelig
    ruime parkeergelegenheid

    Zwakke punten
    Geen. Ga zo door!

    Door Jan op 7 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De heren van Adrem kan je betitelen als oprechte oplichters. Proberen je van allerlei schade in de schoenen te schuiven en bij aflevering gedragen ze zich zeer agressief en brutaal. Ik zou hier nooit maar dan ook nooit meer een auto huren.

    Het wordt tijd dat deze onderneming eens nader onderzocht wordt. Duidelijk ondeugdelijke praktijken!

    Door Pieter op 11 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik schrijf nooit reviews, maar deze verdienen ze.

    Stel je voor: verhuizing, 5 man staan klaar om te helpen, bus gehuurd bij Adrem.

    De bus was er dus niet. Na 1,5 uur wachten konden ze me nog steeds niet vertellen of er schot in de zaak zat. Nu snap ik dat er wel eens wat mis kan gaan, maar tijdens mijn wachten zag ik medewerkers mopperen en was het een grote puinhoop. Dat geeft geen vertrouwen.

    Toen het richting de 2 uur ging ben ik nog maar eens poolshoogte gaan nemen. De sfeer sloeg direct om toen de eigenaar vanuit het niets al wijzend en schreeuwend mij begon te verwijten dat ik geen enkel respect had voor hun en andere klanten (Huh? Ik heb juist gezellig gepraat met andere klanten die ook geen bus meekregen). Het bleek de eigenaar te zijn. Ik heb hem rustig uitgelegd dat dit niet het geval was en ik vooral na 2 uur wachten graag wilde beginnen met verhuizen. Het wijzen, schreeuwen en mij zonder respect behandelen ging nog even door. Ik kreeg de indruk dat de medewerkers bang waren voor de eigenaar.

    Uiteindelijk na 2:15 wachten en voor vanalles uitgemaakt te zijn toch een bus meegekregen. De enige reden dat ik ondanks alles rustig ben gebleven is omdat ik echt een bus nodig had om te verhuizen.

    TIP: als je zonder zorgen wilt verhuizen zou ik NOOIT voor Adrem kiezen.

    Sterke punten
    Niet duur

    Zwakke punten
    Een grote bak ellende.
    Nog nooit zo onbeschoft behandeld. De eigenaar heeft een erg agressieve aanpak met een kort lontje.
    Liever een paar tientjes meer uitgeven voor service.

    Door Niels op 28 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kom regelmatig bij Adrem in Utrecht en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb nog nooit een slechte ervaring met hun gehad. Ze hebben in alle soorten en maten bussen. Ook als ik een personenbus of auto nodig heb ga ik naar Adrem. Vanuit mijn bedrijf huren wij hier ook regelmatig bussen in. Voor iedereen uit Utrecht en omgeving raad ik dit bedrijf aan. Ik snap niet dat er een aantal mensen zijn die proberen dit bedrijf zwart te maken, terwijl het echt een goed en betrouwbaar bedrijf is. Ik ken heel veel mensen die naar alle tevredenheid huren bij Adrem in Utrecht. Cynthia

    Sterke punten
    goede prijzen
    ruime keuze
    betrouwbaar

    Zwakke punten
    soms druk

    Door Cynthia op 4 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goed en eerlijk bedrijf. Ik kom hier al vele jaren en heb nog nooit een probleem gehad met dit bedrijf. Pas geleden was ik tegen een struik aangereden en er zaten toen wat kleine krasjes op de bus. Een medewerker van het bedrijf kon dit wegpoetsen en er werd niks aan eigen risico in rekening gebracht. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Als ik een bus nodig heb, dan ga ik zeker naar Adrem in Utrecht. Jeroen

    Sterke punten
    Scherpe tarieven
    Flexibel
    Betrouwbaar
    Goede locatie

    Zwakke punten
    geen

    Door Jeroen op 11 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Adrem in Utrecht is een onbetrouwbare autoverhuurder die slecht onderhuden bussen verhuurt en een extra centje probeert bij te verdienen door schades niet te laten repareren en die vervolgens steeds weer opnieuw bij huurders in rekening probeert te brengen. De baas schreeuwt tegen klanten als die hiervan wat durven te zeggen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beschadigde en slecht onderhouden bussen, agressieve bejegening.

    Door Karel op 21 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 20-05 (vandaag ) huurden we een bus. Bij het ophalen liep de verhuurder met ons om de behoorlijk beschadigde bus heen om de schades te noteren. Dat ging in een behoorlijk tempo, dus waarschijnlij is lang niet alles genoteerd.
    Het ging om een deukje en we moesten heel eigen risico van 375Euro betalen. Deukje is ca. 2cm X 2cm en heb veel foto's gemaakt ook met kentekenplaat. Het deukje zit dichtbij kentekenplaat en is goed op de foto's te zien. Ik weet 100% zeker dat het deukje we hebben niet veroorzaakt
    Is er nog wat te doen tegen deze $%&$#@ van Adrem uit Utrecht?
    Is er een onafhankelijke expert voor autoschade die ik nog kan laten zien of dat deukje echt 375Euro kost?
    Alvast bedankt voor iedere hulp en antwoord

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Marko op 21 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Adrem

Schrijf je eigen review over Adrem