Reviews van deze auteur

Nog nooit zo onbeschoft behandeld

Review over Adrem

Ik schrijf nooit reviews, maar deze verdienen ze.

Stel je voor: verhuizing, 5 man staan klaar om te helpen, bus gehuurd bij Adrem.

De bus was er dus niet. Na 1,5 uur wachten konden ze me nog steeds niet vertellen of er schot in de zaak zat. Nu snap ik dat er wel eens wat mis kan gaan, maar tijdens mijn wachten zag ik medewerkers mopperen en was het een grote puinhoop. Dat geeft geen vertrouwen.

Toen het richting de 2 uur ging ben ik nog maar eens poolshoogte gaan nemen. De sfeer sloeg direct om toen de eigenaar vanuit het niets al wijzend en schreeuwend mij begon te verwijten dat ik geen enkel respect had voor hun en andere klanten (Huh? Ik heb juist gezellig gepraat met andere klanten die ook geen bus meekregen). Het bleek de eigenaar te zijn. Ik heb hem rustig uitgelegd dat dit niet het geval was en ik vooral na 2 uur wachten graag wilde beginnen met verhuizen. Het wijzen, schreeuwen en mij zonder respect behandelen ging nog even door. Ik kreeg de indruk dat de medewerkers bang waren voor de eigenaar.

Uiteindelijk na 2:15 wachten en voor vanalles uitgemaakt te zijn toch een bus meegekregen. De enige reden dat ik ondanks alles rustig ben gebleven is omdat ik echt een bus nodig had om te verhuizen.

TIP: als je zonder zorgen wilt verhuizen zou ik NOOIT voor Adrem kiezen.

Sterke punten
Niet duur

Zwakke punten
Een grote bak ellende.
Nog nooit zo onbeschoft behandeld. De eigenaar heeft een erg agressieve aanpak met een kort lontje.
Liever een paar tientjes meer uitgeven voor service.

reacties: