Alphabet Privatelease - 5 Reviews

Last updated: 30 januari 2018
Alphabet Privatelease Logo

14.3% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Alphabet Privatelease
  2. Private Lease
  3. Het maandbedrag
  4. Op vakantie naar het Buitenland
  5. Contract beŽindigen
  6. Contact gegevens
  7. Alphabet Privatelease Reviews
  8. Schrijf ook een review over Alphabet Privatelease

Alphabet Privatelease

Alphabet- Privatelease behoort tot een van de beste leasemaatschappijen van Nederland. Dit bedrijf is het afgelopen jaar dan ook wederom uitgeroepen tot leasemaatschappij van Nederland voor de periode 2016-2017.

Alphabet is namelijk opgericht in 1997 als onderdeel van de BMW Group en is een specialist op het gebied van wagenpark- en leasebeheer. De uitgebreide portfolio omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Dit bedrijf heeft meer dan 650.000 auto's en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt.

Bij Alphabet kunnen klanten makkelijk online een private lease contract sluiten. Hierbij wordt het standaard het maandbedrag berekend op basis van 10.000 kilometers per jaar. Klanten hebben de mogelijkheid om te schatten wat het aantal kilometers zal zijn, dat men in een jaar gaat rijden. Op basis hiervan kan men een jaarkilometrage kiezen. Men heeft verder de mogelijkheid om voor een kortere of langere looptijd van het contract te kiezen. Daarnaast kan men ook voor extra zekerheden kiezen, die passen bij de persoonlijke situatie van de klant.

Bij Alphabet Privatelease kan men onder andere auto's leasen van merken als Kia,
Nissan, Renault, Peugeot, CitroŽn, Volkswagen, Opel, Fiat.

Alphabet Privatelease Details

Hits: 1584

URL: https://www.alphabetprivatelease.nl/

CategorieŽn: Leasemaatschappijen

Reviews: 5

Private Lease

Private Lease biedt klanten de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe auto te rijden. Men hoeft zich hierbij geen zorgen meer te maken over vervelende onverwachte kosten voor zaken als onderhoud en of reparaties van de auto. Ook de verzekering wordt geheel geregeld door de leasemaatschappij. Men heeft de mogelijkheid om een leasecontract van tussen de 24 en 48 maanden te sluiten.

Het maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken zoals:
afschrijving, reparaties, onderhoud, banden,
verzekering, motorrijtuigenbelasting, pechhulp en vervangend vervoer.

Het maandbedrag

Klanten die een private leasecontract afsluiten, kunnen zich afvragen wat inbegrepen zit in het maandbedrag. Met Private Lease kan men echt zorgeloos autorijden, want in het maandbedrag zijn alle autokosten opgenomen. Hier kan men onder andere denken aan de kosten voor regulier onderhoud, reparaties, vervanging van banden en een eventuele APK keuring.

Men kan verder ook rekenen op vervangend vervoer in Nederland als onderhoud en of reparatie aan de auto lander dan 24 uur duurt. Men krijgt standaard een auto klasse A, vergelijkbaar met bijvoorbeeld een Peugeot 108. Verder hoeft men zich geen zorgen te maken om zaken als de motorrijtuigenbelasting (MRB) en de houderschapsbelasting. Bij pech of schade onderweg kan men op ieder moment bellen met Alphabet Assistance. Verder is de WA- verzekering en dekking van cascoschade ook opgenomen in het maandbedrag.

Op vakantie naar het Buitenland

Sommige personen willen in de vakantie periode samen met hun gezin op vakantie naar het buitenland. Deze personen willen dan ook weten of ze met hun leaseauto naar het buitenland kunnen. Dit is gelukkigerwijs wel mogelijk bij Alphabet Privatelease. Dat is mogelijk zolang het land niet uitgesloten is op de groene verzekeringskaart. In het buitenland heeft men ook recht op hulpverlening bij een Alphabet Private Lease contract. Aan klanten wordt het advies gegeven om de optie vervangend vervoer in het buitenland in het contract op te nemen. Men heeft dan recht op vervangend vervoer in een gelijkwaardige autoklasse. Standaard is vervangend vervoer in Nederland in het leasecontract opgenomen.

Contract beŽindigen

Het kan wel eens voorkomen, dat klanten genoodzaakt zijn hun leasecontract eerder af te sluiten. Veel mensen vragen zich dan ook af of dit mogelijk is. Gelukkigerwijs is het beëindigen oftewel tussentijds opzeggen van een leasecontract bij Alphabet Privatelease wel mogelijk. Dit kan men zelfs binnen het eerste jaar doen. In dit geval worden de eventuele meer- kilometers met de klant afgerekend. Daarnaast betaalt de klant ook een opzeggingsvergoeding.

De hoogte van de opzeggingsvergoeding is afhankelijk van het aantal maanden dat men nog moet gaan tot het einde van het contract, ook wel de resterende looptijd genoemd. De resterende looptijd is dus het aantal maanden gerekend vanaf het moment van voortijdig inleveren tot de einddatum van het contract.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Alphabet Privatelease via het telefoonnummer 0765793888.

Dit bedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30u.


Alphabet Privatelease reviews (5):

Alphabet Privatelease - Alphabet, meest arrogante lease maatschapij

0

Review:
Wow, nog nooit ben ik zo onbeschoft behandeld. Zero meedenkend en bereidheid om te helpen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik graag een ruime huurauto wil i.v.m mindervalide ouder. Wat krijg ik een Toyota waarin ik nu mijn ouders achterin moet proppen. Mooi niet. Ik zal wel extra veel kilometers maken en mijn auto uitlenen, dan moet mijn werkgever maar de arrogantie van Alphabet voelen.

Sterke punten:
- Goed in praten en creëren van verwachtingen die ze niet kunnen waarmaken.

Zwakke punten:
- Beloftes die ze niet nakomen.
- Zo goedkoop mogelijk huurauto's leveren.
- Meedenkend en flexibel zijn.

LeaseRijde beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Alphabet Privatelease - Arrogantie

0

Review:
Contact gehad met klantenservice,wat een arrogantie.je merkt dat ze bij BMW horen en de klant is niet degene die voorop staat

Zwakke punten:
Arrogantie,klantonvriendelijkheid

Sander beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Alphabet Privatelease - Arrogant en bedrieglijk

0

Review:
Toppunt van arrogantie en bedrog, van begin tot einde! Vermijd dit bedrijf!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Steven beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Alphabet Privatelease - Alphabet Toplease voor ondernemers een afrader

0

Review:
Ik ben een automaat rijder. En in mijn klasse heeft Alphabet exact 1 auto beschikbaar. Zij huren hun auto's in bij andere bedrijven zoals Hertz e.d. als deze tijdelijk buiten gebruik is op zich niets mis mee behalve als de auto niet bevalt ... dan heb je een probleem met je werkgever die geen auto kan leveren omdat alphabet toplease geen auto's beschikbaar heeft.
Geen meelevende servicedesk: Een stoel die niet bevalt wordt als antwoord gegeven dat hebben we nog nooit gehoord terwijl het bij de dealer gewoon bekend is en internet er vol mee staat. En dat ik hierdoor een ongeluk heb gehad interesseerd ze niet.
Er wordt bij vervangend vervoer niet standaard rekening gehouden met de vereisten/voorkeuren? Als het aangeboden vervoer niet bevalt mag je op eigen kosten een andere auto huren.
Geen coulance tav omruilen van vervangende auto over het weekend heen na een reparatie. Er wordt gewoon verwacht dat je even vanuit den haag in het weekend naar utrecht rijdt om de auto om te wisselen en dan voor 12 uur svp.
daarnaast zijn de auto's alleen voor mensen die geven om de buitenkant ofwel opties inside is ZERO.

Sterke punten:
Als je snel een auto nodig hebt staan ze wel snel voor je klaar.
Er wordt een duurdere klasse auto aangeboden (onbekend is of de kosten dan ook worden doorbelast anders is het een sigaar uit eigen doos).

Tip: zoek een grotere profesionelere maatschappij

Zwakke punten:
Aanbod pool auto's is gewoon tragisch te noemen.
Niet meelevende service desk
coulance servicedesk ver te zoeken

M. King beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Alphabet Privatelease - Onderhouds perikelen

0

Review:
Vandaag mijn auto voor de 150.000 bij de dealer gebracht met het verzoek nieuwe banden, grote beurt, diverse kleine zaken (waaronder airco afvullen) en APK te laten verrichten.

Wat schetst mijn verbazing? Omdat ik nog 'maar' 10.000 km in het contract heb, mag alleen de beurt en de APK worden uitgevoerd. De banden mogen ondanks APK aantekening niet worden vervangen. Dit terwijl de oorspronkelijke achterbanden (zwaar gecupt) nog steeds onder de auto liggen, en de voorbanden eenmalig bij 70.000 kilometer zijn vervangen. Zelfs de airco mag niet meer bijgevuld worden!!

Wat een oplichtersbende, ach meneer, als uw band klapt in Duitsland, met vijf inzittenden, wat maakt het uit, uw contract zit er toch bijna op....

Ik begrijp best dat Alphabet geen filantropische instelling is, maar om nu zo te spelen met de veiligheid van een berijder....

Zwakke punten:
Asociaal!!!

M. Neuvel beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Alphabet Privatelease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Alphabet Privatelease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alphabet Privatelease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alphabet Privatelease


Home Ľ Leasemaatschappijen Ľ Alphabet Privatelease