Reviews van deze auteur

Vreselijk bedrijf

Review over Alphabet Privatelease

Vreselijk bedrijf. asociale werknemers en administratieve wanorde.

Ik heb 5 jaar een auto bij dit bedrijf geleased, maar het was 5 jaar van drama. Paar voorbeelden.

Alle kleine schades moet je betalen, het "verzekering inbegrepen" bij private lease geld niet voor dit bedrijf. zelfs een schroefje in een band mocht ik nog aftikken, hoogst ongebruikelijk volgens de meneer van Profile.

Er vloog een duif tegen mijn voorbumper. Contact opgenomen, ga maar naar garage. Ik naar garage, monteur zet auto op de brug, plukt een paar veren uit de gril en drukt hem weer vast. 5 minuten later was ik weer weg. Achteraf beter zelf kunnen doen.
Krijg een rekening van bijna 300euro van Alphabet, niet mee eens natuurlijk en gebeld. Nee ik hoefde dat niet te betalen, ze hadden met de garage gebeld. Rekening zat toch bij in maandbedrag, gestorneerd. Vervolgens hoor ik daar niks meer van en ga gewoon verder met betalen van maandbedragen. Plotseling brief van incasso, over dat maandbedrag. Weer bellen, werknemer zou het doorgeven en ik zou mail krijgen om te betalen. Niks, weer een brief van incasso. Weer bellen, manager aan de lijn, ik werd uitgemaakt voor wanbetaler (door voor 3 jaar lang geen maand gemist). Uiteindelijk maar op de gok geld overgemaakt.

Ze hebben hun spul gewoon niet in orde. Maken misbruik van klanten en zijn ronduit asociaal aan de telefoon.

Nooit, maar dan ook nooit zou ik kiezen voor dit bedrijf.

Sterke punten
Niet

Zwakke punten
Alles

reacties: