Shortlease auto's voor actieprijzen [TIP!] » VWP Shortlease Shortlease auto's vanaf €225,- Een jonge en populaire auto leasen voor scherpe tarieven? Short lease met elke maand nieuwe shortlease aanbiedingen »

VWP Shortlease Reviews

  • Super geregeld bij die club. Ik lease al zeven jaar telkens voor een korte periode een auto. Ik werd geattendeerd op de site van VWP Shortlease en zag tot m'n grote verbazing dat ze de Mercedes C350 estate hadden. Nagelnieuw en ik mocht zelfs kiezen uit 5 verschillende kleuren. Het frappante is toch wel dat ik deze auto kon leasen voor een jaar, alles erop en eraan. Voor hetzelfde tarief kon ik bij 2 andere grote leasemaatschappijen nog niet leasen voor 48 maanden. Dus ik ben heel blij met deze flexibele en goedkope oplossing.

    Sterke punten
    Als marktleider in shortlease biedt VWP auto's aan die je elders niet kunt krijgen en al helemaal niet voor de tarieven die ze daar voor rekenen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Van Summeren op 19 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De auto stond binnen no-time voor de deur toen ik deze stel op sprong nodig had voor een paar maanden.
    Communicatie loopt snel en soepel. Er was wel een terug-betaling tussen door geglipt, het ergste was notabene dat ik dit zelf niet eens door had...
    Echter heeft VWP zelf de fout ontdekt en alles netjes binnen een enkele dag vervolgens terug gestort. Als ze het hadden gehouden had ik het niet eens geweten.

    Al met al klasse en bedankt

    Sterke punten
    Snel geregeld

    Door Maikel op 25 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben sinds 3 maanden een troste berijder van een Golf GTE ( full option ) en ben vanaf dag 1 zeer goed en profesioneel geholpen door medewerkers van VWP Shortlease. Verhouding shortlease prijs en profesionaliteit bedrijf is letterlijk TOP! Voor ieder dit dit leest is VWP Shortlease een echte aanrader....

    Sterke punten
    Service

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden

    Door Jamel op 18 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben sinds Januari 2015 ZZP'er in de ICT. Heb diverse offertes opgevraagd en wat prijs en auto uitrusting betreft heb ik voor VWP Shortlease gekozen.

    Nu enkele maanden verder (5 maanden) ben ik zeer tevreden over de snelle communicatie en goede diensten die VWP me steeds geeft. Heb geen spijt van dat ik voor hen gekozen heb!

    Ze maken goede afspraken en komen ze ook na.

    Ben in het verleden met een ander leasemaatschappij klant geweest (uit Oss) maar VWP is gewoon de beste. Geen ander meer, gewoon top.
    Bedankt VWP!.

    Groeten van een zeer tevreden klant.

    Sterke punten
    Snelle en duidelijke communicatie. Soepelheid met vol begrip voor diverse zaken. Afspraak=Afspraak, ze komen het altijd na! Vriendelijke medewerkers.

    Zwakke punten
    tot nu toe geen.

    Door R. Kornson op 5 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ruim 1 jaar geleden hebben wij voor het eerst gekozen voor een shortlease contract voor een nieuwe medewerker. Wij vroegen diverse offertes aan en hadden bij VWP Shortlease het beste gevoel. De leaseauto was op voorraad en kon binnen enkele dagen worden geleverd. Fijn! Op basis van deze ervaring hebben we inmiddels voor 2 andere nieuwe medewerkers ook eerst gekozen voor een shortlease van VWP. Onze eerste medewerker heeft inmiddels een contractverlenging gehad en heeft nu een auto met een lang lopend leasecontract. Ook over de inname hebben wij geen klachten. De communicatie is prima.

    Sterke punten
    Snel reageren, duidelijke communicatie, goede prijzen

    Zwakke punten
    Niet alle auto's op voorraad

    Door K. Visser op 4 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden door een auto-ongeluk recht op een nieuwe auto, maar tot de leverdatum 2 maanden later, moesten we een tussenoplossing zien te vinden. En dus vroegen we om offertes van 2 maanden.

    VWP shortlease reageerde heel snel en wist de auto snel te regelen. Toen ik aan het einde van de termijn vroeg waarom we nog geen bericht voor inlevering hadden gekregen, bleek dat de termijn niet automatisch stopt en zo kwam er nog een week bij (opzegtermijn blijkt dan ineens een week, vreemd je gaat toch een contract aan voor 2 maanden ?!?)

    Enfin, zo geschiede en een week later de innameprocedure netjes doorlopen en creditfacturen voor teveel betaalde lease en de borg van 750 euro excl. btw ontvangen.

    Toen ik 2 weken later vroeg waarom we nog geen geld terug op de rekening hadden, kreeg ik een mail dat dit binnen 5 weken zou gebeuren. Een erg lange termijn, waar ik bezwaar tegen had, dit stond ook niet in de algemene voorwaarden of op het contract. Maar deze mail kwam geen reactie meer..

    Inmiddels zijn we de 5 weken gepasseerd, heb ik nogmaals gemaild en geen reactie noch geld op de rekening teruggestort gekregen...

    Hoe snel ze waren met reageren toen we een auto wilden leasen in tegenstelling tot de afhandeling nu is bijzonder teleurstellend te noemen...

    Sterke punten
    snelheid en reactie bij aanvang

    Zwakke punten
    traagheid en geen reactie bij afhandeling

    Door S. Charit op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gebeld met hun, we hebben een nieuwe medewerker welke over 5 dagen start en wilde geen risico's lopen met een lang leasecontract, ze hielpen me meteen en hadden veel opties aan auto's. Binnen 3 dagen hadden we de auto al tot onze beschikking. super en vooral snel geregeld!

    Door Annemarie op 4 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek VWP Shortlease

Schrijf je eigen review over VWP Shortlease