Autolease Twente

Autolease Twente behoort tot de "universele autoleasemaatschappij" voor Twente. Dit bedrijf onderscheid zich door niet alleen te anticiperen, maar ook door te reageren. De markt- ontwikkelingen, trends en wetswijzigingen worden goed in de gaten gehouden. Dit bedrijf weet wat speelt op landelijk en regionaal niveau en men blijft continue in contact met de markt. Dit bedrijf heeft altijd een proactieve opstelling naar de klanten toe en houdt persoonlijk contact met de klanten hoog in het vaandel. Dit zorgt ook voor de beste op maat gemaakte contracten. Klanten weten dus precies welke service zij kunnen verwachten en dat ze uiteindelijk de markt conforme prijs betalen voor de lease auto. Autolease Twente staat verder voor "Flexibiliteit en Mobiliteit ten top!". Dit bedrijf doet er alles aan om mobiliteit zo efficiënt en zo flexibel als mogelijk te bieden aan haar klanten. Zaken als eerlijk ondernemen, betrouwbaarheid, rechtvaardigheid en flexibiliteit worden dan ook hoog in het vaandel gehouden. Bij Autolease Twente kan men onder andere terecht voor zakelijk leasen, prive lease, en short lease. Bij Autolease Twente is het leasen van een auto inclusief gratis haal- en brengservice, gratis reiniging tijdens onderhoud en gratis vervangend vervoer. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering bij het doen van zaken met dit bedrijf en Flexibiliteit (alles in overleg). auto-lease

Autolease Twente Reviews

  Geen Private Lease Keurmerk

  Helaas heb ik niet het advies van Consumentenbond opgevolgd lease altijd bij een lease maatschappij aangesloten bij keurmerk private lease bij een conflict kun je gebruik maken van geschillencommissie.Autolease Twente is dit niet en heb ik dit ervaren met het ontbinden van contract.
  Alles gaat goed totdat je aangeeft om contract te ontbinden.
  Mijn advies Lease met private lease keurmerk kan je veel
  geld schelen.

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Ze geven aan om te denken in oplossingen en als er dan onduidelijkheid is verwijzen naar kleine lettertjes u heeft zelf getekend.
  Geen geschillencommissie mogelijk.
  Kleine lettertjes onduidelijk.

Bezoek Autolease Twente

Schrijf je eigen review