Total Car Lease - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 21 mei 2018
Total Car Lease Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Total Car Lease
  2. Operational lease
  3. Financial lease
  4. Private lease
  5. Shortlease
  6. Contact gegevens
  7. Total Car Lease Reviews
  8. Schrijf ook een review over Total Car Lease

Niet tevreden over Total Car Lease? Probeer dan eens Sixt.

Total Car Lease

Total Car Lease | Voordeliger leasen bestaat niet!

Total Car Lease biedt u de goedkoopste lease. Full-operational lease, shortlease, financial lease en private lease, allen tegen gunstige bijtelling.

Total Car Lease Details

Hits: 303

URL: http://www.totalcarlease.nl/

Categorieën: Shortlease

Reviews: 1

Operational lease

Total Car Lease is specialist in operational lease met een contractuur van 24 tot 60 maanden. Dit bedrijf staat daarom ook bekend om haar uitgebreide keuze en flexibiliteit in automerken, modellen uitvoeringen, opties en accessoires.

Alle leasecontracten worden bij Total Car Lease aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat bijkomende kosten zoals verzekering, rente, banden, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en afschrijving zijn inbegrepen bij het maandbedrag. Met een contract op basis van full-operational lease weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Zo voorkomt men ook verrassingen achteraf. Men ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW-factuur voor de administratie.

Financial lease

Financial lease is dé oplossing wanneer men wilt profiteren van de fiscale voordelen van een eigen auto. Deze vorm van leasen is vooral interessant voor ondernemers, die graag ruimte overhouden om te kunnen ondernemen. Door het aanschafbedrag van de auto te spreiden over de looptijd van het contract spreidt men de kosten en houdt men ruimte over om te kunnen ondernemen.

Bij financiële lease wordt de auto door een kredietverstrekker gefinancierd. De kredietverstrekker is alleen juridisch eigenaar, de kredietnemer is economisch eigenaar van de auto en profiteert daarmee van alle voordelen van een auto in eigendom. De auto mag worden geboekt onder de vaste activa op de balans en mag in vijf jaar volledig worden afgeschreven.

Het voordeel van deze vorm van leasen is dat men fiscaal mag afschrijven op de leaseauto, men mag de BTW over de aanschafprijs direct terugvragen, er is een beperkte aantasting van de liquiditeit van de onderneming en men kan profiteren van rente- en investeringsaftrek. Onderdeel van het leasecontract zijn daarbij een vast maandbedrag en een vooraf vastgestelde rente.

Private lease

Bij Total Car Lease zijn klanten ook terecht voor de private lease optie. Voor een vast bedrag per maand kan men een jonge of nieuwe auto rijden zonder dat men zich druk hoeft te maken over verzekeringen of onderhoud. Dit bedrijf helpt klanten graag met een zo transparant en flexibel mogelijk leasecontract. Een contract waarbij men precies weet waar men aan toe is en waarbij men onbezorgd kan genieten van zijn of haar leaseauto.

Met private lease hebben klanten het voordeel, dat er geen schadevrije jaren vereist zijn, geen leeftijdsbeperking, men heeft tussentijdse afkoop mogelijkheden en men krijgt een transparant contract.

Shortlease

Shortlease is een ideale oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een leaseauto voor een korte termijn. Men profiteert hierbij van alle voordelen welke men krijgt bij de full operational lease, maar dan voor een kortere periode. Contracten zijn al mogelijk vanaf een periode van twee maanden. Dit bedrijf is namelijk onderdeel van VWP Shortlease en heeft zodoende jarenlange ervaring met kortlopende leasecontracten.

Shortlease is voor veel zakelijk rijders een ideale oplossing. Met kortlopende contracten loopt men geen financiële risico's. Indien men medewerkers heeft met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, bedrijven met een seizoensgebonden of fluctuerende vervoersbehoefte of voor ZZP'ers en startende ondernemers komt het short leasen van een auto heel goed uit.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Total Car Lease door een e- mail te sturen naar
[email protected] of door te bellen naar het nummer 0546729999.


Total Car Lease reviews (1):

Total Car Lease - Matige in communicatie

0

Review:
Wisselen vaak van eigenaar , mails worden zelden beantwoord.
Bij problemen krijg je niet de persoonlijke aandacht die zij beloven en kan het weken duren voordat je antwooord krijgt .

Sterke punten:
Verkoop praatje

Zwakke punten:
Service

Matig beveelt Total Car Lease NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Total Car Lease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Total Car Lease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Total Car Lease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Total Car Lease


Home » Shortlease » Total Car Lease