Financial Lease van Finalease | Tweedehands bedrijfsauto leasen Financial lease van Tweedehands bedrijfsauto's of bestelauto's occassions bij Finalease! 100% transparant

Finalease Reviews

  Klasse

  Het begint eigenlijk al bij de website: Duidelijke foto's en heldere omschrijvingen van de bussen die ze hebben staan  ben heel prettig geholpen door hun medewerker je hebt niet het gevoel dat je maar een nummer bent  de bus was binnen de afgesproken tijd geleverd en was precies zoals op de foto. ze zijn daar dus heel eerlijk in! de bus rijd ook erg goed  een aanrader voor iedereen die zijn of haar bestelbus wil leasen ipv kopen ik ben er in ieder geval erg blij mee

  Sterke punten
  goede service

  persoonlijk contact

  duidelijke foto's

  houden zich aan de afspraken

  Zwakke punten
  geen

  Toppie

  Paar jaar geleden bus hier weggehaald en ook nu weer een succes  De bus ziet er uitstekend uit mankeert niets aan  De bus was zoals afgesproken snel geleverd en het personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je  Naar mijn mening top bedrijf!

  Sterke punten
  Snelle service

  Goed personeel

  Mooie voorraad

  Zwakke punten
  Geen

  Finalease nooit meer

  Ongeveer 3,5 maand geleden kocht ik voor 11.500 euro een gebruikte bus bij autobedrijf Greven te stadskanaal. ( Finalease)

  Nu na 3,5 maand de bak volledig stuk is heb ik om een coulance gevraagd. Helaas kreeg ik nul medewerking. Nu zit ik met een auto op afbetaling waarmee ik niet meer kan rijden !

  Sterke punten
  Snelle verkoop

  Zwakke punten
  Geen aftersales

Bezoek Finalease

Schrijf een review