Sinds 2010 is MijnAutoDomein gestart met het leasen van auto's aan particulieren. De beste deals vind je bij dit autolease bedrijf. Want MijnDomeinAuto doet er alles aan om autorijden zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk te maken. MijnAutoDomein vergelijkt haar prijzen met die van andere aanbieders en durft te garanderen dat zij de Beste Deal Garantie hebben en het meest transparante leasecontract. 100% prijsgarantie bij MijnAutoDomein Het leasetarief blijft tijdens de hele looptijd van je contract hetzelfde. Er vindt geen jaarlijkse indexering van de tarieven plaats. Ook het verzekeringstarief wordt niet verhoogd en wordt de rente ook niet aangepast. Tussendoor wordt dus niets herberekend, hierdoor weet je tijdens de looptijd van je contract precies weet waar je aan toe bent. Alleen eventuele belastingverhogingen worden doorberekend. Hiermee onderscheidt MijnAutoDomein van andere private lease aanbieders!

Over MijnDomeinAuto

MijnDomeinAuto is sinds 2010 uitgegroeid tot de meest transparante private lease bedrijf, met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Klanten profiteren van de scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. Bij MijnDomeinAuto hebben klanten zekerheid over hun autokosten met 100% prijsgarantie. Voordelen van leasen bij MijnDomeinAuto: - Direct rijden - 100% prijsgarantie - Geld terug bij minder kilometers - Geen minimum schadevrije jaren - Standaard luxe uitvoeringen - Geen BKR registratie - Korte looptijd contracten Tarieven zijn all inclusief: - Motorrijtuigenbelasting - BTW - Onderhoud & reparaties - All-risk verzekering - Inzittenden verzekering - 24/7 pechhulp (ook buitenland) - Vervangend vervoer bij schade


Voordelen privé lease

Met privé lease is het mogelijk om zonder investering als particulier van de voordelen van een nieuwe auto te genieten. Een ideale oplossing als je direct betrouwbaar vervoer nodig hebt en je een andere bestemming voor je spaargeld hebt. Het is mogelijk om per maand een vast bedrag te betalen voor een auto. Dit is erg handig omdat je altijd van de voren weet waar je aan toe bent. Tijdens de leaseperiode kun je tevens schadevrije jaren opbouwen over de periode waarin je met een MijnDomeinAuto lease auto rijdt. Tevens is het mogelijk in geval van pech in het buitenland, dus dan weet je precies waar je aan toe bent. Bij alle auto's is internationale pechhulp inbegrepen. Een groot voordeel van MijnDomeinAuto is dat er geen BKR controle en registratie worden uitgevoerd. Ben je dus van plan op korte termijn een huis te kopen, dan heeft de privé lease auto van MijnDomeinAuto geen gevolgen voor je hypotheek aanvraag. Bij dit bedrijf is wordt het tevens toegestaan om je auto uit te lenen aan bijvoorbeeld je familie en vrienden. Zij hebben de mogelijkheid zonder problemen voor een korte periode in de auto rijden.


Hoe werkt het?

Bij MijnDomeinAuto is het mogelijk om als particulier voor een vast bedrag per maand lease twee jaar een nieuwe auto. Je bent zeker van de maandelijkse leasetarief met 100% prijsgarantie. MijnDomeinAuto is de meest transparante private lease bedrijf met de 'Beste Deal Garantie' voor particulieren in heel Nederland. Heb je een auto uitgekozen die je graag wil leasen? Het is noodzakelijk om je bankrekeningnummer en een geldig Nederlands rijbewijs te overhandigen. Bij alle auto’s krijg je in ieder geval de volgende drie opties te zien: - Hoeveel kilometers verwacht je te gaan rijden? - Welke kleur kies je? - Wil je een auto met of zonder stickers van de sponsor? Het kan voorkomen dat je soms ook de keuze tussen een handgeschakelde variant of een automaat. Heb je de vragen beantwoord? Dan zie je aan de rechterkant direct de persoonlijke offerte. In deze offerte zitten alle kosten inbegrepen. Dat bekent dus ook de motorrijtuigenbelasting en BTW! Controleer in het besteloverzicht of alle gegevens juist zijn ingevuld. Hiermee geef je tevens akkoord voor de interne krediet- en autoverzekeringscontrole. Zodra jouw bestelling binnen is gekomen, worden er nog intern een aantal toetsingen uitgevoerd. Deze hebben betrekking op jouw kredietwaardigheid en jouw historie bij autoverzekeringen. Er is geen sprake van een financiering, dus een BKR-registratie is niet nodig. Na de bestelling van de lease auto, ontvang je via de e-mail het private lease contract. Vervolgens wordt er verzocht om eenmalig een bedrag van € 399,- te betalen. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal veilig via jouw eigen bank te betalen. De aflevering van jouw lease auto wordt ingepland, nadat de betaling van de eenmalige kosten zijn ontvangen door MijnDomeinAuto.


MijnDomeinAuto Reviews

  Zoek een andere!

  Slechte ervaring met dit bedrijf. Administratieve puinhoop maken ze ervan, en de klant mag zich blauw betalen. Auto schoon, en met normale gebruikssporen ingeleverd, maar mag wel even 500 euro aftikken... Wij leasen hier nooit weer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Administratie is een puinhoop, er worden spookfacturen verstuurd.

  bereikbaarheid kan beter

  ik sta op t punt bij mijndomein te leasen tot nu toe hebben zij mij correct behandeld. bereikbaarheid kan beter

  Sterke punten
  je wordt goed geholpen

  Zwakke punten
  meer verbeterpunten :bereikbaarheid, feedback kan sneller

  WORD GEEN KLANT BIJ MIJNDOMEINAUTO

  MijnDomein ziet er allemaal rooskleurig uit voordat je een contract afsluit. Goede en duidelijke voorwaarden, destijds nog vriendelijk en meedenkend personeel. Ik had er een goed gevoel over. Daarom besloot ik mijn eerste private leaseauto te nemen bij dit bedrijf.

  Maar pas op! Laat je niet verleiden door mooie praatjes die ze hebben voor je tekent. Kies alsjeblieft voor een andere maatschappij en bespaar je een hoop gezeur en kosten.

  Als je denkt dat ze een mooi aanbod doen, zorg dan eerst dat je het zwart op wit hebt voordat je hapt. Een mondelinge afspraak staat voor niets bij MijnDomeinAuto.

  En het inleveren? Een grote ramp. De auto in bijna nieuwstaat ingeleverd. Van binnen en buiten waanzinnig goed gepoetst. Alles zelf nagekeken, honderden foto’s in en rondom de auto van hoe ik hem inlever. Vervolgens hoor je dat je 600 euro mag betalen omdat er een vogelpoepje op het dak zit, 400 euro voor een bumper die ontzet is door spanning (fabrieksfout) en nog 200 euro voor heel normale gebruikssporen aan een auto waar 2 jaar elke dag mee gereden is.
  Ze hebben totaal geen oren meer naar de afspraken die eerder zijn gemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Mijn auto is al ruim twee maanden geleden ingeleverd en ik zie nog steeds afschriften van die wagen.

  MijnDomein is echt een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ik wens niemand een contract bij deze mensen. Ik hoop van harte dat mijn review helpt je keuze te maken. Je bent echt beter af zonder ze.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles wat je kan bedenken. Slecht contact, komen afspraken niet na.

  Tevreden

  Ik ben heel tevreden met mijn domijn auto voor mij zijn ze altijd vriendelijk als je vragen hebt .En staan altijd klaar dus voor mij een aanrader.

  Sterke punten
  Altijd begrip als je contact op neemt.

  Zwakke punten
  Voor mij geen

  Geweldig bedrijf

  Ik rij al 3 jaar met domijnauto ik vind het heel fijn staan altijd klaar en altijd vriendelijk .

  Sterke punten
  Staan altijd klaar en nooit is iets te veel ,en altijd gelijk antwoord op je vragen,voor ons een dikke 10 geweldig

  Zwakke punten
  Voor ons geen

  Alles behalve snel en transparant

  Een aantal maanden geleden een auto besteld met een verwachte levertijd van 4 weken. Na 5 weken contact opgenomen via mail om te vragen waar de bestelling bleef.

  Ze konden me vertellen dat de verzekeringscheck (bij externe partij Experion) langer duurde dan normaal. Waarom dat precies was wisten ze niet. Vreemd, dat je gegevens van personen zomaar verstrekt aan derde partijen en vervolgens niet weet wat de werkwijze van die partij is.

  Nogmaals verduidelijking gevraagd, geen reactie op gekregen. Na een week een herinnering gestuurd. Weer geen antwoord. Maarr... - tromgeroffel -... de aanvraag werd een dag later door Mijndomein gecanceld en weer zonder transparante reden. In totaal heb ik 9 weken op de aanvraag gewacht en nooit meer reactie gekregen op de vraag waarom de auto is gecanceld.

  Nooit aan beginnen

  Beste mensen

  Na mijn ervaringen met mijn domein auto zou ik jullie dit absoluut niet aanraden.

  Zodra er op wat voor gebied geld geint kan worden zijn ze er als de kippen bij.
  Als er een betaling te laat is gedaan dreigen ze meteen met een deurwaarder.
  Oplossing wordt niet naar gekeken of naar gezocht.

  Als je zelf vragen hebt of bezwaar in dient wordt je zeer onvriendelijk te woord gestaan of hoor je ze niet en kun je het verder zelf maar uitzoeken.

  Als je de auto moet inleveren na het einde van het contract kun je de auto inleveren bij één van hun vestigingen. Aangezien deze lokaties niet bij mij in de buurt zijn heb je de volgende opties:

  Auto inleveren bij vestiging, kilometers en benzine zijn voor eigen rekening.

  Auto laten ophalen, kosten 100 euro.

  Niet echt een nette service al zeg ik het zelf.

  Al met al zijn het geen vriendelijke mensen, luisteren niet naar de klant, en doen er alles aan om geld te innen!!

  Sterke punten
  Geld incasseren

  Zwakke punten
  Slechte service
  Onvriendelijk
  Kijken niet naar oplossingen
  Klant is hier geen koning

  Slechte service

  Als ik dit van te voren had geweten had ik mijn contract nooit verlengd. Krijg 3 dagen vooraf te horen dat de auto omgewisseld moet worden het is dat ik zelf had gebeld want dit waren ze vergeten te melden. Ook kun je de auto niet meer in het weekend omwisselen dus kost het je gewoon een vrije dag. Zeer slecht bereikbaar krijg je eindelijk iemand aan de lijn laat he niet uitpraten

  Sterke punten
  Geld incasseren

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar zeer slechte service qua auto inname uitgifte bij andere leasemaatschappijen netjes op lokatir in de buurt

  Top leasemaatschappij

  ik kan mij niet vinden in welke in slechte ervaringen, daar ik nu al voor de derde keer een auto bij Mijndomein lease en ik ben keer op keer erg netjes en snel geholpen. Niet alleen bij een bestelling van een nieuwe auto, maar bij elk contact ook tussendoor.
  Ik heb nergens goedkoper een leaseauto kunnen vinden, maar ook een uitstekende service.

  Sterke punten
  Snel reageren op alle zaken
  Goedkoopste adres voor private lease
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  even denken...

  klantvriendelijk

  helaas een negatieve ervaring gemaakt met mijndomein, als je betaald zijn ze erg snel, maar als je een klacht hebt hoor je ze niet, helaas....

  zeer slechte ervaring

  Mijndomeinauto. Zeer slechte ervaringen met deze leasemaatschappij. Zeer klantonvriendelijk, onbeleefd. Geen verstand van zaken. Kunnen niet automatisch incasseren omdat wij geen Ideal zouden hebben?? Zo dom want Ideal heeft niks met automatische incasso te maken . Reageren niet op klachten denken niet mee en zijn dom.

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, onbeleefd, dom, niet meedenkend, geen verstand van zaken. Grootste minpunt mevrouw Yvet van de Steeg.

  Asociaal, niet klantvriendelijk

  Mensen, neem nooit een private lease auto van Mijn Domein,
  je wordt onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon en de mensen
  luisteren niet naar je, wat jij vind is niet belangrijk, voor mij ook nooit meer
  Mijn Domein, er zijn leasemaatschappijen die wel klantvriendelijk zijn heb
  ik nu gemerkt.

  Zwakke punten
  Er wordt niet naar je geluisterd, onbeschoft word je behandeld

Bezoek MijnDomeinAuto

Schrijf een review