Met Privé Lease van Noordlease bieden wij u de mogelijkheid om voor een vast laag bedrag per maand particulier een nieuwe auto te leasen. Alle kosten voor het rijden van een leaseauto zijn inclusief, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zelf kopen is altijd duurder, ook volgens de rekenmodellen van de ANWB. Eigenlijk heel logisch, want u maakt optimaal gebruik van het inkoopvoordeel en de volumes van Noordlease. Wij sturen continu aan op de kosten en de kwaliteit van reparatie en onderhoud op ons wagenpark van ruim tienduizend leaseauto's. Het voordeel van dit soort specialistisch werk vertaalt zich in een hele scherpe leaseprijs voor de klant. Eigenlijk heel simpel.

Prive Lease Reviews

  Mediamarkt privatlease actie fiat 500

  Auto niet op tijd geleverd
  Toen we hem wel op konden halen moesten we ter plekke lang wachten omdat ze ons vergeten waren.
  De auto was erg vuil en moest op het moment nog even schoongemaakt worden
  Nadat we auto hadden bleek alarm bijrijdersstoel riem niet om steeds af te gaan terwijl er niemend op stoel zat.
  Een dealer in zoetermeer moest dit oplossen.
  Ze bestelden een onderdeel wat ook te maken had met de airbag.
  Na montage bleek dit het probleem niet te zijn en ze ontdekten in deze nieuwe fiat 500 dat er al eerder aan gerommeld/ gesleuteld was ???????????
  Auto was die dag dus ook niet klaar en nu afwachten hoe ze dit opgaan lossen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Zie verhaal.

  Geld klopperijj

  Dik gedrukt in de lease ovk. Auto vervangserice in pakket.. Wederom is er een maar.. En mag weer betalen.. Private Lease begin er niet aan! 6 foutiefe facturen extra rekeningen die niet kloppen met wat er afgesproken is.. Km pakket wijzigingen verkeerd gewijzigd. Klaar mee!! Nog 1 jaar te gaan NOOIT MEER! Eenrichtingsverkeer BETALEN! Fouten herkennen nooit niet coulance halve kennen ze niet!

  Sterke punten
  Snelle levering alles meegezegd

  Zwakke punten
  Contractueel eenrichting klantgerichtheid 0

Bezoek Prive Lease

Schrijf een review