Reviews van deze auteur

WORD GEEN KLANT BIJ MIJNDOMEINAUTO

Review over MijnDomeinAuto

MijnDomein ziet er allemaal rooskleurig uit voordat je een contract afsluit. Goede en duidelijke voorwaarden, destijds nog vriendelijk en meedenkend personeel. Ik had er een goed gevoel over. Daarom besloot ik mijn eerste private leaseauto te nemen bij dit bedrijf.

Maar pas op! Laat je niet verleiden door mooie praatjes die ze hebben voor je tekent. Kies alsjeblieft voor een andere maatschappij en bespaar je een hoop gezeur en kosten.

Als je denkt dat ze een mooi aanbod doen, zorg dan eerst dat je het zwart op wit hebt voordat je hapt. Een mondelinge afspraak staat voor niets bij MijnDomeinAuto.

En het inleveren? Een grote ramp. De auto in bijna nieuwstaat ingeleverd. Van binnen en buiten waanzinnig goed gepoetst. Alles zelf nagekeken, honderden foto’s in en rondom de auto van hoe ik hem inlever. Vervolgens hoor je dat je 600 euro mag betalen omdat er een vogelpoepje op het dak zit, 400 euro voor een bumper die ontzet is door spanning (fabrieksfout) en nog 200 euro voor heel normale gebruikssporen aan een auto waar 2 jaar elke dag mee gereden is.
Ze hebben totaal geen oren meer naar de afspraken die eerder zijn gemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Mijn auto is al ruim twee maanden geleden ingeleverd en ik zie nog steeds afschriften van die wagen.

MijnDomein is echt een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ik wens niemand een contract bij deze mensen. Ik hoop van harte dat mijn review helpt je keuze te maken. Je bent echt beter af zonder ze.

Sterke punten
Hebben ze niet

Zwakke punten
Alles wat je kan bedenken. Slecht contact, komen afspraken niet na.

reacties: