MijnDomeinAuto

Sinds 2010 is MijnAutoDomein gestart met het leasen van auto's aan particulieren. De beste deals vind je bij dit autolease bedrijf. Want MijnDomeinAuto doet er alles aan om autorijden zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk te maken. MijnAutoDomein vergelijkt haar prijzen met die van andere aanbieders en durft te garanderen dat zij de Beste Deal Garantie hebben en het meest transparante leasecontract. 100% prijsgarantie bij MijnAutoDomein Het leasetarief blijft tijdens de hele looptijd van je contract hetzelfde. Er vindt geen jaarlijkse indexering van de tarieven plaats. Ook het verzekeringstarief wordt niet verhoogd en wordt de rente ook niet aangepast. Tussendoor wordt dus niets herberekend, hierdoor weet je tijdens de looptijd van je contract precies weet waar je aan toe bent. Alleen eventuele belastingverhogingen worden doorberekend. Hiermee onderscheidt MijnAutoDomein van andere private lease aanbieders!

Over MijnDomeinAuto

MijnDomeinAuto is sinds 2010 uitgegroeid tot de meest transparante private lease bedrijf, met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Klanten profiteren van de scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. Bij MijnDomeinAuto hebben klanten zekerheid over hun autokosten met 100% prijsgarantie. Voordelen van leasen bij MijnDomeinAuto: - Direct rijden - 100% prijsgarantie - Geld terug bij minder kilometers - Geen minimum schadevrije jaren - Standaard luxe uitvoeringen - Geen BKR registratie - Korte looptijd contracten Tarieven zijn all inclusief: - Motorrijtuigenbelasting - BTW - Onderhoud & reparaties - All-risk verzekering - Inzittenden verzekering - 24/7 pechhulp (ook buitenland) - Vervangend vervoer bij schade


Voordelen privé lease

Met privé lease is het mogelijk om zonder investering als particulier van de voordelen van een nieuwe auto te genieten. Een ideale oplossing als je direct betrouwbaar vervoer nodig hebt en je een andere bestemming voor je spaargeld hebt. Het is mogelijk om per maand een vast bedrag te betalen voor een auto. Dit is erg handig omdat je altijd van de voren weet waar je aan toe bent. Tijdens de leaseperiode kun je tevens schadevrije jaren opbouwen over de periode waarin je met een MijnDomeinAuto lease auto rijdt. Tevens is het mogelijk in geval van pech in het buitenland, dus dan weet je precies waar je aan toe bent. Bij alle auto's is internationale pechhulp inbegrepen. Een groot voordeel van MijnDomeinAuto is dat er geen BKR controle en registratie worden uitgevoerd. Ben je dus van plan op korte termijn een huis te kopen, dan heeft de privé lease auto van MijnDomeinAuto geen gevolgen voor je hypotheek aanvraag. Bij dit bedrijf is wordt het tevens toegestaan om je auto uit te lenen aan bijvoorbeeld je familie en vrienden. Zij hebben de mogelijkheid zonder problemen voor een korte periode in de auto rijden.


Hoe werkt het?

Bij MijnDomeinAuto is het mogelijk om als particulier voor een vast bedrag per maand lease twee jaar een nieuwe auto. Je bent zeker van de maandelijkse leasetarief met 100% prijsgarantie. MijnDomeinAuto is de meest transparante private lease bedrijf met de 'Beste Deal Garantie' voor particulieren in heel Nederland. Heb je een auto uitgekozen die je graag wil leasen? Het is noodzakelijk om je bankrekeningnummer en een geldig Nederlands rijbewijs te overhandigen. Bij alle auto’s krijg je in ieder geval de volgende drie opties te zien: - Hoeveel kilometers verwacht je te gaan rijden? - Welke kleur kies je? - Wil je een auto met of zonder stickers van de sponsor? Het kan voorkomen dat je soms ook de keuze tussen een handgeschakelde variant of een automaat. Heb je de vragen beantwoord? Dan zie je aan de rechterkant direct de persoonlijke offerte. In deze offerte zitten alle kosten inbegrepen. Dat bekent dus ook de motorrijtuigenbelasting en BTW! Controleer in het besteloverzicht of alle gegevens juist zijn ingevuld. Hiermee geef je tevens akkoord voor de interne krediet- en autoverzekeringscontrole. Zodra jouw bestelling binnen is gekomen, worden er nog intern een aantal toetsingen uitgevoerd. Deze hebben betrekking op jouw kredietwaardigheid en jouw historie bij autoverzekeringen. Er is geen sprake van een financiering, dus een BKR-registratie is niet nodig. Na de bestelling van de lease auto, ontvang je via de e-mail het private lease contract. Vervolgens wordt er verzocht om eenmalig een bedrag van € 399,- te betalen. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal veilig via jouw eigen bank te betalen. De aflevering van jouw lease auto wordt ingepland, nadat de betaling van de eenmalige kosten zijn ontvangen door MijnDomeinAuto.


MijnDomeinAuto Reviews

Bezoek MijnDomeinAuto

Schrijf je eigen review