Home - FCA Capital Nederland Scopri l'autmotive financing philosophy di FCA Bank. La Societ� gestisce i servizi finanziari a supporto delle vendite del Gruppo Fiat Chrysler e Maserati e dei marchi Jaguar e Land Rover in Europa.


FCA Capital Nederland Reviews

 • Ik heb tot 3 keer toe rekeningen gekregen van deze leasemaatschappij welke niet in orde waren! Heel vervelend. Bij het inleveren van de auto een rekening gekregen van 1000 euro terwijl er alleen wat gebruikssporen te zien waren. De auto heb ik 4 jaar gehad dus dit is niet meer dan logisch. Ik heb bezwaar gemaakt en ben erg benieuwd naar de reactie van het bedrijf...

  Door Gabriella Bakker op 22 april 2020 Reageer (1 reactie)
 • I have really bad experience with this company, when I returned the car they gave big bill for the damage even though my access was only 200 euros. I am taking legal opinion in my case, but till now I think this is a fraud company.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Try to rip off the customer on return of the car

  Door santosh op 22 februari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • De eerste 4 maanden geen bedrag afgeschreven, toen zomaar zonder overleg 2 x afgeschreven. nu eisen ze elke maand 2 x het maandbedrag van 440 euro en in deze maand zelf 3 keer. Ze melden zich ook niet dat het niet afgeschreven kon worden Dit zou volgens hen liggen aan overgang naar ander incasso systeem. Aangegeven dat we dit niet kunnen betalen per maand en een redelijk voorstel gedaan, maar wijken niet af. Verwijzen alleen maar naar hun voorwaarden. Het vertrouwen is totaal weg, maar helaas zitten we nog 4 jaar met hen opgescheept. Auto dealer op de hoogte gesteld dat ze geenzaken meer moeten doen met deze gasten

  Sterke punten
  Totaal geen Niets Niets Niets Niets Kan nog steeds niets verzinnen.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen Niet klantgericht Niet met klant mee denken Slordig Slechte communicatie En we kunnen nogwel even door gaan

  Door Astrid op 18 februari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • They provide very bad service to customer, their emergency helpline did not work, when I complained they provided new number. The insurance claims are not clear. I regret that I selected this company for lease plan.

  Sterke punten
  I dont think they have anything positive

  Zwakke punten
  mismanagement

  Door santosh op 21 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Leasemaatschappij FCA heet tegenwoordig Leasys. Het zou kunnen zijn dat onder de oude naam zoveel fouten zijn gemaakt en verwarring is gesticht dat het tijd werd voor een nieuwe naam? Hen betichten van oplichters praktijken, zoals iemand deed, gaat mij veel te ver. Maar ontevreden ben ik wel, vanwege hun vergaande slordigheid en incompetentie. Zij stapelen fout op fout en de schade, materieel of immaterieel is geheel voor jouw rekening. Verantwoordelijkheden worden niet genomen, de communicatie verloopt stroef en afdelingen werken langs elkaar heen. Ik kreeg te laat een Alfa Romeo Giulia geleverd die op zijn zachtst gezegd incompleet was (geen navigatie, geen camera, geen sensoren onder nog veel meer), maar moet betalen voor de uitrusting die ik wel besteld had. Ik accepteer de auto onder protest, omdat ik mijn vorige wagen had verkocht en ik rijd twee maanden in een auto die niet voldoet aan de gestelde eisen. Na aflevering van de wel goed uitgevoerde auto, staakt FCA het innen van de maandbedragen. Ik trek aan de bel, maar er wordt niet op gereageerd.... Ik had een waarborgsom betaald en vermoed nu dat die wordt verrekend. Dat blijkt echter niet het geval. Vele maanden later krijg ik een brief met meer taalfouten dan een normaal mens kan verdragen met een aanmaning: of ik meteen even een kleine € 4000 wil betalen. Dat is de druppel, ik claim nogmaals vergoeding voor de te late aflevering en wil gecompenseerd voor de periode rondrijden in een auto die niet voldoet. Voor de onterecht in rekening gebrachte huurdagen krijg ik na lang wachten - ongeveer 9 maanden! - een bedragje overgemaakt, maar voor de rest: niets. Er wordt me ijskoud meegedeeld dat de dealer al zoveel schade heeft geleden omdat de importeur hem een verkeerde, praktisch onverkoopbare auto in de maag had gesplitst dat hij mij niet hoeft te compenseren. Kortom: de importeur/leasemaatschappij maakt er een zooitje van, de dealer en de klant betalen het gelag. Voor wie meer wil weten: www.lensenpartnerts.nl/Alfa-Omega.

  Sterke punten
  Tarief is redelijk scherp

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, vergaande slordigheid, niet klantgericht.

  Door ger lensen op 29 maart 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Beantwoorden mails niet, geven ontwijkende antwoorden en wijzen je alleen maar op de algemene voorwaarden. Ze maken fout na fout. Verkeerde eigen risico factureren, ik heb zelfs een tijd onverzekerd rondgereden. Nooit meer FCA voor mij!!

  Sterke punten
  geen!!

  Door Johan op 4 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek FCA Capital Nederland

Schrijf je eigen review