FCA Capital Nederland

Home - FCA Capital Nederland Scopri l'autmotive financing philosophy di FCA Bank. La Societ� gestisce i servizi finanziari a supporto delle vendite del Gruppo Fiat Chrysler e Maserati e dei marchi Jaguar e Land Rover in Europa.


FCA Capital Nederland Reviews

  Vreselijk bedrijf!

  Je bent gewaarschuwd om met deze criminelen in zee te gaan. Na afloop van je contract worden opeens allemaal bedragen geïncasseert zonder factuur, waarbij ik geen idee had waar dit vandaan komt. Na inlevering van de auto probeert deze maatschappij nog meer geld te incasseren. Ze zoeken naar miniscule schades om deze voor het hoofdbedrag in rekening te brengen. Tevens wordt je niet juist geïnformeerd over de kosten voor het vroegtijdig beeïndigen van je contract. Mensen wees gewaarschuwd om met deze (criminele) partij in zee te gaan!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - komen afspraken niet nee
  - geen facturen
  - zomaar extra geld incasseren
  - geen voorlichting
  Er is niks positiefs aan dit bedrijf

  Oplichters

  Pure oplichters, bij vragen blijven ze de standaard antwoorden geven.
  NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Hopeloos

  Wij hebben 4 jaar lang een auto geleased zonder problemen maar dan komt het moment waarop je de auto gaat inleveren bij het einde van het contract. Dan komt aan het licht hoe slecht de organisatie van deze leasemaatschappij is. Ze sturen een mail met een inleverdatum en tijdstip, en dat is het zo ongeveer wat je van ze mag verwachten. De inname wordt uitgevoerd door een onervaren persoon (die ondertussen nog reclame maakt voor zijn car-cleaning bedrijf) die weinig zegt over het innameproces en maakt foto's voor een appje. Na een halfuur is dit proces afgerond en krijg je te horen dat je auto geen schade heeft. Je levert de sleutels in bij het garagebedrijf dat het onderhoud heeft verzorgd van de leaseauto maar van niets lijkt te weten. Er wordt geen vrijwaringsbewijs uitgereikt wanneer je de auto daar achterlaat. Vervolgens hoor je helemaal niets meer van dit bedrijf ... alhoewel .. ze boeken nog wel de maandelijkse kosten af van je rekening. Gelukkig kun je dat terugboeken (zelfs dan volgt er geen reactie). Na 2 maanden maar eens gebeld met het bedrijf .... pfff dan hang je zolang in de wacht dat het inmiddels 5 uur is geworden en de verbinding automatisch wordt verbroken. Gaan we lekker naar huis toch !!!
  Conclusie: lease NOOIT een auto bij dit bedrijf. 1 ster is eigenlijk nog te veel.

  Sterke punten
  geen
  bedrijf lijkt niet te bestaan wanneer je contact zoekt

  Zwakke punten
  niet bereikbaar
  slecht informatievoorziening
  hoe kun je zo met je klanten omgaan?

  Waardeloos

  Wat een slechte leasemaatschappij.... ze beloven veel maar reken niet op een snelle reactie of een email terug.... zijn zwaar onderbezet en alles gaat onder het mom dat ze het zo druk hebben. Lease in godsnaam bij een gerennomeerde partij...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte klanten service, geen reactie, beloven vanalles maar doen niks...

  Leasetarief eenzijdig aangepast

  Via Fiat dealer hierbij gekomen. Voordat het contract ingaat nog even een brief versturen met "per begindatum contract zal het leasetarief worden verhoogd. Wij vertrouwen erop hiermee voldoende te hebben geïnformeerd"

  Lekker dan. Dit ruikt naar oplichting.

  Sterke punten
  Ze lijken goedkoop, maar zijn het achteraf niet

  Zwakke punten
  Leasecontract samenstellen is echt alsof je terug bent in de jaren 90, misschien via een website auto laten samenstellen?
  Kilometers niet aan te passen tijdens contract

  Slordig en oplichterij!

  Ik heb tot 3 keer toe rekeningen gekregen van deze leasemaatschappij welke niet in orde waren! Heel vervelend. Bij het inleveren van de auto een rekening gekregen van 1000 euro terwijl er alleen wat gebruikssporen te zien waren. De auto heb ik 4 jaar gehad dus dit is niet meer dan logisch. Ik heb bezwaar gemaakt en ben erg benieuwd naar de reactie van het bedrijf...

  Very bad experience with FCA/leasys

  I have really bad experience with this company, when I returned the car they gave big bill for the damage even though my access was only 200 euros.
  I am taking legal opinion in my case, but till now I think this is a fraud company.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Try to rip off the customer on return of the car

  Niet klantvriendelik

  De eerste 4 maanden geen bedrag afgeschreven, toen zomaar zonder overleg 2 x afgeschreven. nu eisen ze elke maand 2 x het maandbedrag van 440 euro en in deze maand zelf 3 keer.

  Ze melden zich ook niet dat het niet afgeschreven kon worden

  Dit zou volgens hen liggen aan overgang naar ander incasso systeem.
  Aangegeven dat we dit niet kunnen betalen per maand en een redelijk voorstel gedaan, maar wijken niet af. Verwijzen alleen maar naar hun voorwaarden.

  Het vertrouwen is totaal weg, maar helaas zitten we nog 4 jaar met hen opgescheept.

  Auto dealer op de hoogte gesteld dat ze geenzaken meer moeten doen met deze gasten

  Sterke punten
  Totaal geen
  Niets
  Niets
  Niets
  Niets
  Kan nog steeds niets verzinnen.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen
  Niet klantgericht
  Niet met klant mee denken
  Slordig
  Slechte communicatie

  En we kunnen nogwel even door gaan

  Very bad service

  They provide very bad service to customer, their emergency helpline did not work, when I complained they provided new number.
  The insurance claims are not clear.
  I regret that I selected this company for lease plan.

  Sterke punten
  I dont think they have anything positive

  Zwakke punten
  mismanagement

  Slordig en incompetent

  Leasemaatschappij FCA heet tegenwoordig Leasys. Het zou kunnen zijn dat onder de oude naam zoveel fouten zijn gemaakt en verwarring is gesticht dat het tijd werd voor een nieuwe naam?
  Hen betichten van oplichters praktijken, zoals iemand deed, gaat mij veel te ver. Maar ontevreden ben ik wel, vanwege hun vergaande slordigheid en incompetentie. Zij stapelen fout op fout en de schade, materieel of immaterieel is geheel voor jouw rekening. Verantwoordelijkheden worden niet genomen, de communicatie verloopt stroef en afdelingen werken langs elkaar heen.
  Ik kreeg te laat een Alfa Romeo Giulia geleverd die op zijn zachtst gezegd incompleet was (geen navigatie, geen camera, geen sensoren onder nog veel meer), maar moet betalen voor de uitrusting die ik wel besteld had. Ik accepteer de auto onder protest, omdat ik mijn vorige wagen had verkocht en ik rijd twee maanden in een auto die niet voldoet aan de gestelde eisen.
  Na aflevering van de wel goed uitgevoerde auto, staakt FCA het innen van de maandbedragen. Ik trek aan de bel, maar er wordt niet op gereageerd.... Ik had een waarborgsom betaald en vermoed nu dat die wordt verrekend. Dat blijkt echter niet het geval. Vele maanden later krijg ik een brief met meer taalfouten dan een normaal mens kan verdragen met een aanmaning: of ik meteen even een kleine € 4000 wil betalen. Dat is de druppel, ik claim nogmaals vergoeding voor de te late aflevering en wil gecompenseerd voor de periode rondrijden in een auto die niet voldoet. Voor de onterecht in rekening gebrachte huurdagen krijg ik na lang wachten - ongeveer 9 maanden! - een bedragje overgemaakt, maar voor de rest: niets.
  Er wordt me ijskoud meegedeeld dat de dealer al zoveel schade heeft geleden omdat de importeur hem een verkeerde, praktisch onverkoopbare auto in de maag had gesplitst dat hij mij niet hoeft te compenseren.
  Kortom: de importeur/leasemaatschappij maakt er een zooitje van, de dealer en de klant betalen het gelag.

  Voor wie meer wil weten: www.lensenpartnerts.nl/Alfa-Omega.

  Sterke punten
  Tarief is redelijk scherp

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, vergaande slordigheid, niet klantgericht.

  FCA Capital oplichters

  Beantwoorden mails niet, geven ontwijkende antwoorden en wijzen je alleen maar op de algemene voorwaarden.
  Ze maken fout na fout. Verkeerde eigen risico factureren, ik heb zelfs een tijd onverzekerd rondgereden.

  Nooit meer FCA voor mij!!

  Sterke punten
  geen!!

Bezoek FCA Capital Nederland

Schrijf een review