AutoLeaseCentrale

AutoLeaseCentrale is vooral gericht op klanten c.q. ondernemers en hun medewerkers. Het doet er in dit geval niet toe of het gaat om een startende, kleine, middelgrote of grote organisatie. De klant is koning bij AutoLeaseCentrale. Dit bedrijf werkt ook op basis van een eigen visie en missie. AutoLeaseCentrale heeft als missie om zakelijk leasen simpel, transparant, en begrijpelijk te maken. Dit doet men door de behoefte en de wensen van de klanten centraal te stellen en daar ook de beste invulling aan te geven. Dit bedrijf heeft als visie, een totaal aanbod van lease oplossingen aan ondernemers te bieden, die efficiëntie, advies en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij AutoLeaseCentrale kan men niet alleen rekenen op de scherpe prijzen, maar ook op de service gerichtheid en transparantie van dit bedrijf. Men is hier terecht voor alle merken en modellen lease auto's, men kan rekenen op maatwerk en volledige onafhankelijkheid. AutoLeaseCentrale is de onafhankelijke online intermediair. Het leasen van een auto is meestal voor een lange termijn. Dit moet dus goed en vertrouwd geregeld worden. Daarnaast moet het leasen van een auto ook betaalbaar blijven. Doordat AutoLeaseCentrale volledig onafhankelijk werkt van alle auto dealers en maatschappijen, wordt het geheel inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt voor de klant. Auto Lease Centrale zorgt ervoor dat ondernemers binnen hun bedrijf kunnen blijven doen waar ze goed in zijn zonder dat men hoeft om te kijken naar een geschikte leaseauto. Het geheel wordt geregeld door AutoLeaseCentrale. Voor ZZP'ers of MKB'ers is het financieel en operationeel gezien aantrekkelijker om een auto te leasen. Het voordeel hiervan is, dat men niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren in een auto. Verder heeft men ook niet meer te maken met incidentele kosten zoals het repareren van de auto, onderhoud van de auto, reparaties en of schadeherstel. De bijkomende kosten zoals de wegenbelasting en de verzekering zitten verwerkt in een vast en laag maandbedrag.

Operational lease (Algemeen)

Operational Lease behoort tot een van de meest gekozen leasevormen in Nederland. Bij deze vorm van leasen, wordt de lease auto gefinancierd door AutoLeaseCentrale zelf. Hierdoor komt het risico voor rekening van de leasemaatschappij. Het enige wat de klant moet doen, is een vastgestelde leasebedrag per maand betalen. De klanten hebben hierbij de mogelijkheid om zelf een auto naar keuze te leasen. De overige praktische zaken worden door de leasemaatschappij geregeld. Men kan onder andere denken aan zaken zoals onderhoud, verzekering, reparatie, schadeherstel, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, en brandstofadministratie. Operational lease kan verder opgedeeld worden in netto operational lease en full operational lease.


Netto operational lease

Bij de Netto Operational lease mogelijkheid van AutoLeaseCentrale heeft de klant de mogelijkheid om zelf het automerk en type auto naar wens uit te kiezen. De auto wordt dan aangekocht door dit bedrijf en staat dus niet op de balans van de klant dan wel ondernemer. Het kenteken van de auto staat hierbij op naam van de leasemaatschappij of op de bedrijfsnaam van de klant. Klanten hebben hier als voordeel, dat hun financiële middelen beschikbaar blijven voor de verdere bedrijfsvoering. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om enkele praktische zaken zelf te regelen zoals onderhoud en verzekering van de auto. Dit kan de leasemaatschappij ook zelf regelen voor de klant. Het restwaarderisico aan het einde van de contractperiode ligt volledig bij de leasemaatschappij. Klanten hebben aan het einde van de contractperiode de mogelijkheid om de auto over te nemen tegen een vooraf overeengekomen koopprijs. Verder betaalt men elke maand een vooraf vastgestelde bedrag.


Full operational lease

Evenals bij de Netto operational lease, heeft de klant bij de Full operational lease ook de mogelijkheid om zelf het automerk en de type auto naar wens te kiezen. De auto wordt ook hier aangekocht door AutoLeaseCentrale en komt hierdoor niet op de bedrijfsbalans van de klant. Het kenteken staat verder op naam van de leasemaatschappij. Ook hier blijven de financiële middelen van de klant beschikbaar voor de bedrijfsvoering. Bij de full operational lease neemt dit bedrijf alle praktische zaken uit handen van de klant. Het restwaarderisico aan het einde van de contractperiode ligt volledig bij de leasemaatschappij. Klanten die dus geen tijd hebben om praktische zaken zoals onderhoud en verzekering voor de auto te regelen, kunnen het beste kiezen voor de full operational lease van AutoLeaseCentrale.


Financial lease

Bij AutoLeaseCentrale kunnen klanten ook kiezen voor de financial lease optie. Deze vorm van leasen is vooral bestemd en geschikt voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers, die maximaal willen profiteren van de vele fiscale voordelen. Men laat hierbij het volledige aankoopbedrag van de auto financieren en wordt ook zelf eigenaar van de auto. Men heeft als voordeel, dat de liquiditeit voor de eigen bedrijfsvoering behouden blijft. Deze vorm van lease is mogelijk bij de aankoop van zowel gebruikte als nieuwe auto's. Men heeft verder heft voordeel dat men een auto naar wens kan kiezen in combinatie met de gebruiksperiode en de afschrijving, die het beste past bij de klant. Men profiteert hierbij van investeringsaftrek. Men hoeft in dit geval geen belasting te betalen over een deel van het aanschafbedrag. Het totale fiscale voordeel van de klant wordt bepaald door de totale investeringen die men in een desbetreffende boekjaar heeft gedaan.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van AutoLeaseCentrale via het nummer 0852735241. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected] Autoleasecentrale.nl Bijdorp Oost 5 2992 LA Barendrecht Nederland


AutoLeaseCentrale Reviews

  Top!

  Artan en Sunny van Auto Lease Centrale hebben mij fantastisch snel geholpen aan een nieuwe lease overeenkomst voor mijn onderneming!

  Sterke punten
  Snel, vriendelijk, professioneel, meedenkend, deskundig, servicegericht

  Zwakke punten
  -

Bezoek AutoLeaseCentrale

Schrijf een review