Wagenplan B.V.

WagenPlan uw partner in duurzame mobiliteit | WagenPlan B.V. Doordacht, duurzaam én voordelig rijden. WagenPlan helpt u meer rendement uit uw mobiliteit te halen.

Auto's leasen

Wagenplan B.V. brengt diverse leasemogelijkheden aan de man. Bij dit bedrijf kunnen klanten onder andere kiezen voor de operational lease, short lease, second drive en de private lease. Deze leasemogelijkheden zijn allen zeer voordelig en makkelijk af te sluiten voor klanten.


Operational lease

Het sluiten van een operational lease contract bij Wagenplan B.V. brengt met zich mee, dat het wagenpark van de klant beheerd zal worden door Wagenplan. De financiering hiervan komt ook voor rekening van Wagenplan. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om zelf een ideale pakket samen te stellen. Hiervoor betaalt men dan maandelijks een vast bedrag. Bij operationele lease is WagenPlan zowel juridisch als economisch gezien de eigenaar van de auto's. Het sluiten van een operational lease contract brengt vele voordelen met zich mee. Het kapitaal van de klant blijft onder andere beschikbaar voor de kernactiviteiten van een onderneming, de auto's staan meestal niet op de balans van de klant c.q. ondernemer, men kan de cashflow beheersen door een overeengekomen vast maandtarief en men kan het economisch risico afdekken.


Shortlease

Bij Wagenplan B.V. hebben klanten de mogelijkheid om auto's ook voor korte tijd te leasen. Klanten die gebruik willen maken van de shortlease mogelijkheden van Wagenplan, spreken met dit bedrijf een vaste huurperiode af, minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. Gedurende deze termijn betaalt men steeds hetzelfde voordelige maandtarief. Shortlease stelt de klant in staat om op een voordelige wijze te voorzien in de mobiliteitsbehoeften en tegelijkertijd zijn of haar werknemers te motiveren door ze een representatieve auto op maat te bieden. Deze vorm van leasen zorgt voor flexibiliteit, er is geen sprake van langdurige contracten, de klant betaalt een vast leasebedrag per maand, men hoeft geen inleverkosten te betalen en men kan CO2 neutraal leasen.


Second drive

Klanten die wensen te besparen op hun leasecontract, hebben de mogelijkheid bij Wagenplan om te kiezen voor een second drive. Second Drive is de oplossing voor klanten, die op zoek zijn naar een voordelig leasecontract met een kortere looptijd. Deze "occasions" zijn auto's die eerder zijn teruggekomen uit de lease. De auto's zijn jonger dan 24 maanden en hebben maximaal 60.000 km gereden. Bij deze vorm van leasen, hebben klanten als voordeel, dat men profiteert van lagere tarieven. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de hoge afschrijving van een auto in de eerste jaren van gebruik. De Second Drive auto is deze periode van hoge afschrijving al gepasseerd, waardoor een gunstig leasetarief mogelijk wordt.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot en met 17.30u contact opnemen met de klantenservice van Wagenplan via het telefoonnummer (055) 579 8223.


Wagenplan B.V. Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wagenplan B.V..

Bezoek Wagenplan B.V.

Schrijf een review