Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services | VWPFS VWPFS biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Auto's leasen

Bij Volkswagen Pon Financial Services kunnen klanten snel en eenvoudig een auto leasen. Bij dit bedrijf kan men onder andere kiezen voor de full operational lease, private lease en de stock lease.


Full operational lease

Bij de Full operational lease draagt Volkswagen Pon Financial Services volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van het wagenpark van de klant. Verder staat de leaseauto niet op de balans van de klant c.q. ondernemer. Hierdoor kan men zijn of haar liquiditeitspositie optimaal benutten voor de onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder is men met de Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van de werknemers van de ondernemer, 24 uur per dag, zeven dagen per week, gegarandeerd. Deze vorm van leasen is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Men weet exact waar men aan toe is, zonder verrassingen achteraf. Met deze vorm van leasen heeft men als voorbeeld, dat men kan genieten van volledige service en continuïteit van vervoer. Er is verder een vooraf bepaald vast maandtarief welke inclusief de onverwachte kosten betreft en men krijgt 1 maandfactuur voor een overzichtelijke administratie. Volkswagen Pon Financial Services blijft eigenaar van de auto en draagt risico voor de restwaarde


Private Lease

Volkswagen Pon Financial Services biedt de private lease optie aan klanten in de vorm van een auto abonnement. Dit brengt met zich mee, dat een ieder onbezorgd in een nieuwe auto kan rijden voor een vast bedrag per maand. Dit is mogelijk zonder borg of grote investering vooraf. Met het Auto Abonnement hoeft men zich geen zorgen te maken over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. In veel gevallen is private lease goedkoper dan de huidige auto of zelfs een nieuwe auto kopen. Klanten hebben het voordeel, dat de service en onderhoud van de auto gedaan wordt door de merk dealer in de buurt. Verder heeft men de mogelijkheid om de looptijd en of kilometrage tussentijds aan te passen. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen. Klanten kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan standaard rijk uitgeruste private lease modellen met een laag brandstofverbruik.


Stock Lease

Bij Volkswagen Pon Financial Services is het ook mogelijk om voordelig en flexibel een jong gebruikte auto te leasen. Klanten die direct een voordelige en uitstekende leaseauto wensen te rijden en die niet gebonden willen zijn aan een lang leasecontract, kunnen het best een jonge occasion of een voorraad auto leasen. Met Stock Lease van Volkswagen Pon Financial Services is men namelijk verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Er zijn hierbij korte looptijden en men geniet van flexibiliteit. Met stock lease heeft men het voordeel, dat men de auto direct kan rijden, men kan rekenen op een gunstige maandtarief, vooral vanwege het feit dat de financiering van de afschrijving deels vervalt en men heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse modellen en merken. Een korte contract- looptijd is bij deze vorm van leasen ook mogelijk en men geniet van alle voordelen welke ook aan de orde zijn bij de full operational lease. Het geheel is dus risico vrij. De Stock Lease-auto is gegarandeerd direct beschikbaar en voldoet altijd aan de strenge eisen die Volkswagen Pon Financial Services stelt, waaronder ‘minder dan 25 maanden oud, minder dan 60.000 km gereden en nog een looptijd van minimaal 12 maanden’.


Contact gegevens

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Volkswagen Pon Financial Services. Dit kan men doen door te bellen naar het nummer (033) 454 9900. Volkswagen Pon Financial Services Saturnus 1 3824 ME Amersfoort T.: (033) 454 9900


Volkswagen Pon Financial Services Reviews

  Zeer slechte service

  Heb op een andere site mijn verhaal gedaan en ben nog aan het rondkijken of er meer mensen zijn met vergelijkbare ervaringen.  Slechte service  Dat is wel de rode draad.  Jammer want de auto heb ik niets over te klagen. Bij de werkplaats ook wat domme acties ervaren (aangegeven dat auto ook nieuwe ruit nodig had tegelijk bij beurt, blijkt dat ze die niet bestelt hadden omdat ze dat zelf wilde beoordelen.. had dat dan gezegd dan was ik vooraf wel een keer langsgereden! Afijn nieuwe afspraak, wordt ik gebeld dat de nieuwe ruit gesneuveld is en ik de auto niet kan komen ophalen! Ze waren wel zo slim een vervangende auto te komen brengen op hun kosten. Verder bij bandenwissel moet ik altijd zelf langs de pomp om de bandenspanning goed te zetten en nog wat irritaties.

  Sterke punten
  Prettig personeel in werkplaats / bij de dealer

  Zwakke punten
  Eigenlijk gewoon klantonvriendelijk

  Lease hier nooit wat! Het zijn oplichters!

  VW Pon Financial services is de ergeste leasemaatschappij waar ik ooit mee te maken heb gehad. Ze incasseren bedragen van je rekening waar je het niet mee eens bent. Ze sturen facturen die niet kloppen en kunnen vervolgens hun berekening niet onderbouwen. Vervolgens vraag je meerdere keren om onderbouwing en dan laten ze niks meer horen. Zeer asociale club. Ga er niet mee in zee!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Facturen, incassering.

  Heel teleurstellend

  Associale club. Zag er aanvankelijk professioneel uit maar auto werd geleverd met verkeerde opties. Dit werd netjes opgelost door de dealer maar vervolgens klopte het leasetarief niet. Een aantal maanden en een hoop energie gekost om tot het getekende bedrag te komen. In plaats van mee te denken werd ik door Pon op verschillende contactmomenten en door verschillende personen kleinerend behandeld, bedreigd, en voorgelogen. De dealer gaf toe dat het private lease product bij Pon een ondergeschoven kindje is, en hoewel ik geen ervaring met andere aanbieders heb zou ik deze sterk afraden.

  Sterke punten
  Auto is mooi, dealer is wel vriendelijk.

  Zwakke punten
  Volledige administratie en communicatie bij Pon.

Bezoek Volkswagen Pon Financial Services

Schrijf je eigen review