Stern behoort tot een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en is ook marktleider op het gebied van automobiliteit.Dit bedrijf vertegenwoordigd in totaal 21 toonaangevende automerken en is in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern is ook in geheel Nederland vertegenwoordigd met name in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant,Groningen en Drenthe. Dit bedrijf heeft als doel om verder uit te groeien tot een van de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartners van Nederland. De kernactiviteiten van Stern Groep zijn gegroepeerd in drie afzonderlijke divisies. Dealergroep Stern vertegenwoordigt meerdere toonaangevende merken, waaronder Audi, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Volkswagen en Volvo. Deze groep omvat ongeveer 85 verkooppunten. De financial services van deze groep richt zich voornamelijk op autolease en (financiële) mobiliteitsproducten en -diensten. Deze activiteiten richten zich voornamelijk op de middelgrote en klein zakelijke markt. Deze groep is ook belast met het beheren van autoparken voor derden en het eigen verhuurpark. De Stern mobility services is onder andere verantwoordelijk voor het groeiende netwerk van automerk onafhankelijke Stern vestigingen in het land. De eigen garageformule van Stern richt zich op autoservice en banden en op strategisch gekozen plaatsen bevinden zich vestigingen die zich specifiek richten op autoverhuur en/of autoschadeherstel. Dit bedrijf beschikt over enthousiaste professionals die passie hebben voor mensen en auto's. Stern streeft ernaar om langdurige relaties met klanten op te bouwen. Er is hier vooral sprake van persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen en hoogwaardige automatisering. Men kan rekenen op kwaliteit en ondersteuning van getraind personeel.

Private Lease

Bij Stern Lease hebben klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de optie 'private lease' oftewel 'priv lease". Stern Lease is namelijk een van de grootste bedrijven op de autmotive markt en de leaserijders hebben daar alleen profijt van. Zo profiteert men bijvoorbeeld van het inkoopvoordeel van Stern Lease. Een nieuwe auto leasen als particulier kan al voor minder als 200,- per maand. Klanten krijgen altijd een scherp maandtarief. Hierin is het uitgebreide mobiliteitspakket van het landelijk netwerk van Stern Lease inbegrepen. Klanten die een auto leasen bij dit bedrijf hebben als voordeel, dat ze onbezorgd kunnen rijden tegen een scherpe maandprijs, krijgen een SternMobiity Card Blacklabel met 24/7 mobiliteitsservice, hebben geen onverwachte onderhoudskosten en nog veel meer. Verder beschikt Stern Lease ver het keurmerk "private lease". Dit is een kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar priv leasecontract af te sluiten. Men kan op basis van dit keurmerk erop vertrouwen, dat men een veilig, verantwoord en vertrouwde auto leaset.


Zakelijk leasen

Ondernemers hebben bij Stern Lease ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de zakelijk lease opties van dit bedrijf. Hierdoor kan men zich volledig focussen op het ondernemen en in mindere mate over de mobiliteit van het bedrijf. Men kan in dit geval bijvoorbeeld een personenauto of bestelauto zakelijk leasen. Men laat dan het beheer en de financiering van het wagenpark van de onderneming volledig over aan Stern. Men heeft dan meer ruimte voor andere investeringen en profiteert ook nog van het landelijk netwerk en het ongekende grote mobiliteitspakket. Stern gaat ervan uit dat elke onderneming uniek is en eigen stelt aan haar mobiliteit. Op basis hiervan gaat Stern samen met de ondernemer na welke de beste leaseconstructie kan zijn voor het wagenpark van een bedrijf. Men heeft ook de mogelijkheid om de volgende leasepakketten te kiezen: - Full operational lease - Starterslease - Shortlease - Groenlease - Occasionlease - Sale & Leaseback


Bedrijfswagens

Bij Stern kunnen ondernemers ook een bestelwagen kopen, leasen en of huren. Stern biedt een totale mobiliteitsoplossing passend bij het bedrijf van de ondernemer. Stern biedt hierbij de garantie, dat er regelmatig onderhoud is van alle automerken, veel merken direct leverbaar zijn, er schadeherstel plaatsvind door het schadeherstelbedrijf van Stern, men geniet van scherpe prijzen door het groot netwerk van Stern en dat men een eigen contactpersoon krijgt welke gespecialiseerd is in de mobiliteit voor het MKB.


Occasion Lease

De mogelijkheid bestaat dat een auto van leaserijder verwisselt, maar dat de bijtelling voor meerdere jaren hetzelfde blijft. Dit is zeer voordelig als men een milieuvriendelijke auto met een lage CO2 uitstoot wilt leasen. Dankzij het groot landelijk netwerk van Stern, heeft men de keuze uit een groot voorraad jong gebruikte auto's voor een occasionlease. In sommige gevallen is er slecht sprake van 4% bijtelling. De voorwaarden van een occasionlease bij Stern zijn erg flexibel. Klanten kunnen zelf de looptijd bepalen en de hoogte van het maandbedrag. Daarnaast kan men op fiscaal gebied wellicht profiteren van een lagere bijtelling.De regels voor bijtelling van leaseautos in 2014 en 2015, belonen het rijden in een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot. Autos met een volledig elektrische aandrijving kan men zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. Stern levert ook diverse Plug-in Hybrid occasions, die met 14% of zelfs 7% bijtelling te leasen zijn.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kan men als volgt contact opnemen met de helpdesk van Stern: Lease T.: 0299-469200 Postbus 370 1440 AJ Purmerend Verhuur T.: 088-2926520 Postbus 92291 1090 AG Amsterdam Onderhoud T.: 088-2928121 Postbus 94949 1090 GX Amsterdam Schadeherstel T.: 088-2927100 Postbus 94949 1090 GX Amsterdam Financieren T.: 024-3665650 Postbus 6606 6503 GC Nijmegen Verzekeren T.: 024-3665650 Takenhofplein 2 Postbus 7000 6503 GM Nijmegen Stern Groep Postbus 94949 1090 GX Amsterdam


SternLease Reviews

Bezoek SternLease

Schrijf je eigen review