Hitachi Capital Mobility

Maak kennis met Hitachi Capital Mobility, de leasemaatschappij uit Groningen die met innovatieve diensten en creatieve oplossingen autolease mogelijk maakt voor iedereen, in heel Nederland. Zakelijk en privé. Alle merken en modellen. Van één leaseauto tot een compleet wagenpark. Met een nuchtere kijk en een heldere visie is Hitachi Capital Mobilityeen leasemaatschappij met een missie: autolease beter en leuker maken en daarmee de perfecte oplossingen bieden voor de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen. Dat is duidelijk Hitachi Capital Mobility.

Hitachi Capital Mobility Reviews

  Hele slechte lease maatschappij

  Ik zou iedereen adviseren niet met Hitachi capital lease in zee te gaan, het draait bij deze maatschappij om het zover mogelijk uitknijpen van de klant.
  Zijn niet oplossings gezind alleen mega commercieel.dus achteraf een probleem.... Niet hun probleem.
  M.V.G. J.F.C.M. Zuijdevelt.

  Sterke punten
  Zijn telefonisch goed berijkbaar,
  Maar bieden verder geen oplossing.

  Zwakke punten
  Niet oplossings gericht.

  SLECHTE LEASEMAATSCHAPPIJ

  Niet tevreden met de auto die ik voor 5 jaar heb Moeten tekenen bij het starten van mijn goedlopende bedrijf. Na 1 jaar werd de auto te klein. Bedrijf wil niet meedenken in oplossingen. Na 2 jaar beloofde ze medewerking. Weer geprobeerd en komen met absurde bedragen voor afkoop. (Na laten kijken voor een professional) Ik lease hier nooit weer en zal niemand aanraden hetzelfde te doen.

  Sterke punten
  Neemt gelijk telefoon op en reageert snel

  Zwakke punten
  Denkt absoluut niet mee in oplossingen en komt met absurde bedragen wanneer het uitkomt op het eerder stoppen met het contract.

  Noordlease

  Ben reeds jaren een relatie van Noordlease. Noordlease is een goede partner die nakomt wat men toezegd. Nog nooit meegemaakt dat ze niet open staan voor kritiek. Oplossingsgericht, duidelijk. Leuke club.

  Sterke punten
  Wysywyg, what you is what you get. Korte lijnen. Persoonlijk contact.

  Zwakke punten
  Nog niet ervaren

Bezoek Hitachi Capital Mobility

Schrijf een review