Alcredis Finance

Alcredis Finance - Home Wij zijn de captive van de Louwman Groep, een bedrijf dat de financiële dienstverlening voor een eigen groepsmaatschappij verzorgt. We ondersteunen importeurs en geven dealers financiële ruimte. Daarnaast bieden we consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan.

Particulieren

Het kopen van een nieuwe auto op zich kan al een hele uitdaging zijn. Meestal speelt het merk, de type en kleur van de auto een belangrijke rol. Bij het kopen van een nieuwe auto komt men dan ook voor veel keuzes te staan. Dit is ook het geval, wanneer het komt op het gebied van financiële producten. Dit bedrijf kan gelukkigerwijs en mede dankzij de samenwerking met diverse dealers een compleet dienstenpakket aan klanten bieden. Dit pakket omvat een combinatie van zekerheid en gemak. Zekerheid met de beste service, kennis en voorwaarden. Gemak omdat de dealer alles voor de klant regelt. Bij dit bedrijf kunnen klanten dan ook terecht voor onder andere de private lease mogelijkheden.


Zakelijke klanten

Alcredis Finance is er namelijk voor elke ondernemer. Het doet er in dit geval niet toe hoe groot of klein het wagenpark van de ondernemer is. Dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat de geboden diensten en producten, de lease auto en de gekozen leasevorm optimaal op elkaar zijn afgestemd. Klanten hier dan ook terecht voor aantrekkelijke financiële oplossingen. Een van de voordelen, die klanten hebben, is dat de restwaarde van de lease auto een gunstig effect heeft op het leasetarief. Schadevrije jaren resulteren dan ook in korting op het leasetarief. Klanten kunnen bij Alcredis Finance terecht voor diverse leasevormen. Men kan hier onder andere denken aan de operational lease, financial lease, Flexlease, short lease en de start-up lease mogelijkheden.


Contact gegevens

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Alcredis Finance B.V. via het nummer 0347367800. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected] Alcredis Finance B.V. Mijlweg 9 4131 PJ Vianen, Postbus 402 4130 EK Vianen, T.: 0347-367-800 | E.: [email protected]


Alcredis Finance Reviews

  Top

  Deze mensen zijn serieus met hun doelstellingen bezig en dat vertaald zich door nette facturen en tussen tijds wijzigen.

  Sterke punten
  Duidelijk in taalgebruik

  Zwakke punten
  In de afgelopen nog niet kunnen ontdekken

  Private lease Toyota, einde contract is eigen risico betalen.

  Alcredis huurt een schade inspecteur in om de auto bij het aflopen van het lease termijn weer in ontvangst te nemen. Eigenlijk was ik best trots om na 4 jaar en bijna 50.000 km in de randstad geen parkeerschade aan de auto te hebben. Nou de auto inspecteur had na lang zoeken twee piepkleine schaafplekjes aan de voorbumper gevonden. Als ik ze eerder gezien had dan had ik ze wel weer weggepoetst. Geen probleem dacht ik nog tot in aan de eind van de dag een email kreeg of naast de extra gereden kilometers ook nog ff 300,- euro voor schade herstel wil aftikken. Ik vermoed dat de Toyota aygo alleen een goede poetsbeurt krijgt voordat deze weer in de showroom staat en wij de kosten voor een inspecteur betaald hebben.

  Vorig jaar een andere private lease auto ingeleverd en daar liep de vw dealer zelf een rondje om de auto waar wij 90.000 km meegereden hadden. Deze auto had ook van die parkeerplekjes, maar dat was geen probleem.

  Sterke punten
  Maandelijkse incasso :-) Door kennelijk een foutje van de dealer werd de eerste termijn later ingehouden, Alcredis heeft vervolgens alle toekomstige termijnen als schuld laten registreren bij de BKR. Verder had de dealer verteld dat de lease na 1 jaar ontbonden kon worden (zonder boete), echter bleek niet in het contract opgenomen kwamen we achter toen we in plaats van 2 auto's over willen na 1 nieuwe auto.

  Zwakke punten
  Communicatie

Bezoek Alcredis Finance

Schrijf je eigen review