XLLease | Leasemaatschappij Apeldoorn Bij XLLease least u betrouwbaar en flexibel. Wil u zakelijk of privé leasen? Wij geven u een eerlijk advies. Neem contact met ons op. Private lease Vakgarage

Lease vormen

XL lease kent verschillende leasevormen. Men kan onder andere denken aan operational lease, short lease, private lease, financial lease en de starterslease. Het leasen van een auto bij XL lease, heeft als voordeel, dat men iedere maand een vast bedrag betaalt gedurende de looptijd van het leasecontract. Verder hoeft men geen rekening te houden met "verassingen" die achteraf kunnen komen. Er is hier geen sprake van hercalculatie bij afwijkende kilometrages. Indien klanten schadevrij rijden, dan worden zij ook nog beloond met een mooie bonus.


Operational lease

Operational lease behoort tot een van de meest voorkomende leasevormen. Bij XL lease hebben klanten ook de mogelijkheid om te kiezen voor XL lease. Bij deze vormen van leasen weet men precies waar men aan toe is. Bij Full Operational Lease is de klant voor een vast maandbedrag altijd en overal verzekerd van 100% mobiliteit. Indien de klant dat wenst, neemt XLLease de zorg uit handen rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen en reparaties. Er wordt daarnaast ook geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming van de klant. Bij XL lease heeft men ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de netto operational lease optie. Met de Operational Lease besparen klanten kortom tijd, geld en energie. Dit kan men goed gebruiken voor de eigen onderneming.


Short Lease

Klanten die voor een korte periode gebruik willen maken van de lease mogelijkheden van XL lease, kunnen kiezen voor de shortlease optie van dit bedrijf. Vaak betreft Shortlease een leasecontract van zo een twee tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via XLRent, het zakelijke verhuurbedrijf, is de auto daarna per dag opzegbaar. In bepaalde gevallen komt shortlease de klanten veel beter uit. Dit kan het geval zijn wanneer men bijvoorbeeld één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben of wanneer men tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project. Met shortlease realiseren klanten hun eigen ideale balans tussen privé en zakelijk rijden. Men kan bijvoorbeeld op vakantie in een ruime auto met trekhaak voor de caravan. En gaat men weer aan het werk? Dan kan men voor de rest van het jaar kiezen voor een kleinere auto.


Financial lease

Klanten hebben de mogelijkheid bij XL lease om te kiezen voor de financial lease. In dit geval wordt men economisch eigenaar van de leaseauto. XLLease koopt de leaseauto en men betaalt de auto in termijnen af. Het termijnbedrag wordt bepaald door de overnamewaarde, die staat vast. Het bedrag dat overblijft, betaalt men vervolgens verdeeld over meerdere termijnen. Financial Lease kan aantrekkelijk zijn voor ondernemers omdat men profiteert van diverse fiscale leasevoordelen. Doordat de auto op het balans van de ondernemer staat, komt men in aanmerking voor bijvoorbeeld btw teruggave, fiscale afschrijving en investeringsaftrek. Naast de fiscale voordelen, kunnen klanten met de financial lease ook nieuwe of gebruikte lease auto's, inclusief alle opties en accessoires volledig financieren. Men kan ook de huidige auto inruilen of een deelbetaling doen. Men blijft met Financial Lease zelf volledig verantwoordelijk voor zaken als onderhoud aan de leaseauto. Het economische risico van de leaseauto ligt bij de klant, aangezien deze economisch eigenaar is.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van XL lease via het nummer 055 – 5395 333. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]. XLLease Ambachtsveld 10 7327 AZ Apeldoorn E: [email protected] T: 055 – 5395 333


XL Lease Reviews

  XLLease slechte ervaring!

  Zeer slecht. Overeengekomen prijs (januari 2023 deal gesloten en getekend) werd in april 2023 bij levering ineens € 20 per maand naar boven bijgesteld in het kader van 'gestegen kosten van rente, wegenbelasting en verzekering'.

  Eersteklas oplichterij want de wegenbelasting en verzekeringspremies voor 2023 zijn toch in januari zeker al bekend! Heb dit aangekaart zowel bij Skoda dealer als bij XLLease en geen serieuze reactie gehad. Echt heel ontevreden hoe ze omgaan met klanten.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Houden zich niet aan de afspraak

  Opgelicht door Xllease

  Malafide lease uit Apeldoorn. Rampauto geadviseerd gekregen. Na afspraken over hulp houdt Xllease zich niet aan afspraken.
  Vijf maanden ellende en geen hulp anders dan omslachtige verhalen, oplichting over onderzoek naar storingen. Crediteringen onjuist, onwaarheden. Afspraken (financieel) worden vergeten. Op 17 mails geen reply. Niets wordt schriftelijk bevestigd.contactpersonen worden vervangen door anderen die aangeven ‘niet bij de gesprekken zijn geweest’ Dossier inzage voor eenieder die overweegt met deze ordinaire oplichters in zee te gaan. Na zogenaamde eindfactuur sturen ze de volgende dag gewoon weer nieuwe.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Telefonisch beloven ze mewr dan ze durven bevestigen per mail, pas op!

Bezoek XL Lease

Schrijf een review