PrivateLease - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 8 mei 2018
PrivateLease Logo
  1. PrivateLease
  2. Over PrivateLease
  3. Hoe werkt het?
  4. Contactgegevens
  5. PrivateLease Reviews
  6. Schrijf ook een review over PrivateLease

Niet tevreden over PrivateLease? Probeer dan eens Lease.Auto.

PrivateLease

Bij PrivateLease kun je snel en gemakkelijk een auto leasen. In slechts 3 simpele stappen heb je een private leaseauto. Geen gedoe, maar gewoon lekker rijden!
Je kunt rijden in een gloed nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is mogelijk bij PrivateLease, want dit leasebedrijf staat klaar voor haar klanten. Een auto leasen kan bij PrivateLease simpel, zorgeloos, persoonlijk en vooral voordelig. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en PrivateLease doet er alles aan om jou te ontzorgen. Als klant van PrivateLease heb je geen omkijken naar jouw auto. Je hoeft alleen rijden en genieten van de voordelen.

Hoewel PrivateLease niet de grootste leasemaatschappij van Nederland is, hebben al meer dan 2.000 mensen PrivateLease het vertrouwen gegeven en genieten van het rijden in een Private leaseauto. Dit leasemaatschappij heeft persoonlijke aandacht voor elke klant. Je gaat tenslotte privé een auto leasen. Private Lease snapt dat je graag precies wilt weten hoe het werkt.

Private Leasen is inclusief:
Wegenbelasting
WA- & Casco autoverzekering
SVI (schadeverzekering inzittenden)
Onderhoud en reparatie
Zomer- of all season banden
Schadeherstel
Pechhulp binnen Nederland én Europa
Vervangend vervoer na 24 uur
Afschrijving
Btw

PrivateLease Details

Hits: 1922

URL: https://privatelease.com/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

Over PrivateLease

Dit leasemaatschappij zorgt ervoor dat autorijden net zo flexibel wordt als jouw eigen leven! Zo mag je jouw gloednieuwe leaseauto bijvoorbeeld ook delen met familie, vrienden en kennissen. Een auto leasen is voordelig, simpel en zorgeloos bij Private Lease. Door de persoonlijke aandacht weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt, ondersteund door professioneel advies. Je geniet enkel van de voordelen, puur genieten dus.

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent, op elk vlak. Dat snappen Private Lease als geen ander. Daarom is een auto leasen via dit leasemaatschappij altijd duidelijk en transparant. Het is niet nodig om borg te betalen of een aanbetaling te doen voor de auto.

Private Lease biedt nieuwe en zuinige voertuigen aan. Neem gerust een kijkje op de website, doe een aanvraag of neem contact op met Private Lease. De mensen bij Private Lease staan je graag te woord om te kijken welke auto past in jouw situatie.

Hoe werkt het?

Wanneer je ervoor kiest om een auto te leasen, dan geeft dit jou de mogelijkheid om in een gloednieuwe auto te rijden. Maar wist je ook dat je dit totaal onbezorgd kunt doen?

Via Private Lease heb je de mogelijkheid om in een nieuwe auto te rijden door een vast bedrag per maand af te lossen. Je hebt controle over de maandelijkse vaste lasten, omdat je een vast leasetarief betaalt. Wanneer je een auto least bij dit leasemaatschappij hoef je écht alleen nog maar te tanken! Bij Private Lease kun je dus echt onbezorgd rijden in een auto naar jouw keuze!

Stap 1: kies jouw private leaseauto
Wil je een chique stadsauto, een comfortabele allrounder of een stoere crossover? Private Lease hebben een geschikte auto voor iedereen die wil privé leasen. Stel jouw auto en contract zo samen dat alles 100% voldoet aan jouw wensen. Verder hoef jij niets te regelen. Private Lease verzorgt namelijk de wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en schadeherstel. Jij wordt via jouw mobiel op de hoogte gehouden. Alles is geregeld!

Stap 2: Vraag jouw leaseuwauto aan
Kies jouw gewenste auto, kleur en jaarlijkse kilometerbundel. Je hebt tevens de mogelijkheid om accessoires bij jouw auto voegen. Vervolgens vul je jouw persoonsgegevens in en verzend je jouw aanvraag. Private Lease neemt binnen vijf werkdagen telefonisch contact met je op om de aanvraag met je te controleren en eventuele vragen te beantwoorden. Wanneer alles klopt, ontvang je een door Private Lease ondertekend leasecontract via de e-mail. Private Lease ontvangt dan graag het volgende retour om de financiële acceptatieprocedure op te kunnen starten:

Het door jou geparafeerde (elke pagina) en ondertekende Private Lease contract
Een kopie van de voor- en achterkant van jouw rijbewijs

Stap 3: Genieten van jouw nieuwe Private Lease auto!

Contactgegevens

PrivateLease.com
030 698 3820
[email protected]
Sparrenheuvel 10
3708 JE ZeistReviews en Ervaringen over PrivateLease

Er zijn nog geen reviews geschreven over PrivateLease

Schrijf ook een review over PrivateLease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou PrivateLease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou PrivateLease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek PrivateLease


Home » Auto's leasen » PrivateLease