Lease.Auto

Wil je graag een auto leasen voor verschillende doeleinden? Weet je niet waar je terecht kan voor de beste deals of weet je niet waar je de juiste informatie kan krijgen? Dan moet je bij Lease.Auto wezen. Lease.Auto is de auto lease specialist van Nederland. Het bedrijf is jong, laagdrempelig en informeel en probeert dagelijks mensen blij te maken met een nieuwe auto. Vanwege het grote aanbod aan auto's en de intensieve samenwerking met andere partijen is het mogelijk om in elke type auto naar wens te voorzien. Je kunt bij Lease.Auto onder andere terecht voor: - Financial Lease - Operational Lease - Private Lease Bij het leasen van een auto wordt echt gekeken naar wat de specifieke behoeften zijn van een klant en natuurlijk naar de situatie van de klant. Klanten op hun beurt kunnen dus zeker rekenen op professioneel advies. Heb je dus behoefte aan een lease auto? Maak vandaag nog contact met Lease.Auto en wie weet rijd je later op de dag in een van de lease auto's van dit bedrijf.

Doelgroep

Lease.Auto is bestemd voor een ieder, die informatie wilt met betrekking tot het leasen van een auto niet alleen, maar ook voor een ieder, die daadwerkelijk een auto wilt leasen. WIl je informatie over de verschillende lease mogelijkheden, die er zijn, dan ben je bij Lease.Auto op het juiste adres. Je kunt auto's lease op basis van een Private Lease, FInanciale Lease of een Operational Lease Deal.


Financial Lease

Wil je een auto kopen of afbetaling? Dan kun je het beste kiezen voor de Financial Lease. Deze vorm van leasen is ook te vergelijken met een hypotheek. Je bedrijfsauto is dan het onderpand van de financiering. Het maandtermijn is gelukkig helemaal afstembaar op jouw wensen. Bij deze vorm van leasen ben je tijdens de lease periode in principe econmisch eigenaar van de auto. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Nadat het laatste (slot)termijn aan de bank voldaan is gaat het juridisch eigendom van de bank over naar jou en ben je dus volledig eigenaar van de (bedrijfs)auto. Enkele voordelen van financial lease: - Investeren zonder verlies van liquide middelen - Direct eigenaar - BTW over de aanschafprijs van de auto terug te vorderen - Aantal interessante fiscale voordelen - Mogelijkheid om extra tussentijds in te lossen zonder boete - Maandtermijn af te stemmen op jouw wensen d.m.v. looptijd en slottermijn


Operational Lease

Wil je zorgeloos een auto rijden? Wil je geen koppijn hebben met het betalen van wegenbelasting, sluiten van de juiste verzekering etc? Dan kun je het beste kiezen voor een Operational Lease Deal. Bij deze lease vorm wordt je volledig ontlast. Er wordt maandelijks n maandbedrag afgeschreven waarin de volgende zaken geregeld zijn: - Verzekering (WA + Volledig Casco en inzittendenverzekering) - Wegenbelasting - Onderhoud - Reparaties en banden - Gelijkwaardig vervangend vervoer bij onderhoud- en schadewerkzaamheden - Pechhulpverlening in binnen- en buitenland Het enige wat je nog zelf moet doen is tanken en genieten van de auto. Bij Operational Lease weet je wat je maandelijks betaalt en krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. In dit geval wordt het maandtermijn gebaseerd op een vooraf afgesproken kilometrage. Als je meer kilometers rijdt dan de vooraf gesproken kilometers zijn er verschillende opties om het contract hierop aan te passen. Aan het eind van het contract heb je altijd als voordeel, dat je de eerste optie hebt tot koop. Dit is een optie, je bent dus niet verplicht om de auto ook daadwerkelijk te kopen.


Private Lease

Bij het sluiten van een Private Lease wordt er in feite een overeenkomst gesloten tussen een leasemaatschappij en een particulier. Voor de auto betaal je maandelijks een bedrag en kun je zorgeloos rijden. Je hoeft alleen nog te tanken. In sommige gevallen kun je ook nog eens kiezen voor een tankpas. Welke componenten zitten er allemaal in het maandtermijn: - Afschrijving - Onderhoud en reparaties - Banden - Verzekering WA volledig casco (All-Risk) - Wegenbelasting - Pechhulp - Vervangend vervoer Je weet van te voren dus precies waar je aan toe bent, zonder risico te lopen op onverwachts hoge reparatiekosten. Aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in bij de (lease)maatschappij, geen gedoe dus met de inruilwaarde of het verkopen van de auto. Je kan gewoon weer een nieuwe auto uitkiezen.


Contact Gegevens

Bij Lease.Auto kun je 7 dagen per weer en 24 uur per dag terecht voor professioneel advies. Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf door het online contact formulier in te vullen. Hierin geef je onder andere je naam, telefoonnummer, e- mail adres en bericht in. Naast dit formulier kun je ook een e- mail sturen naar [email protected] of bellen naar het nummer 030 237 444. Ook via het whatsapp nummer 0611182289 kun je contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf.


Lease.Auto Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lease.Auto.

Bezoek Lease.Auto

Schrijf je eigen review