DutchLease is een middelgrote leasemaatschappij en maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. DutchLease heeft vestigingen in Amersfoort en Rotterdam. Samen bedienen ze zo goed als heel Nederland.

DutchLease Reviews

  Slechte service

  Helaas een lease auto via Dutchlease, indien er een probleem is met de auto komt het er eigenlijk op neer dat Dutchlease je van het kastje naar de muur stuurt en dit terwijl je dus aan het werk moet?...
  De auto is uiteindelijk wel via Dutchlease (door ANWB) naar de dealer gebracht voor reparatie (ook dit moet je zelf regelen, ze verbinden je gewoon door en zoek het uit) maar de vervangende auto werd niet geleverd, die moet je zelf ophalen bij het door Dutchlease aangegeven en aangesloten bedrijf, dit is natuurlijk mogelijk indien er tijd voor is maar erg omslachtig en moeilijk als je in ploegendienst werkt. Jammer en zeer teleurstellend dat Dutchlease er niets aan doet om de klant tevreden te houden en zodoende dan ook geen vervangende auto leverde.
  Voor mij een dikke onvoldoende voor Dutchlease.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service, geen begrip voor situaties en onvoldoende kennis bij medewerkers.

Bezoek DutchLease

Schrijf een review