Bronkhorst Lease - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 8 oktober 2017
Bronkhorst Lease Logo
  1. Bronkhorst Lease
  2. Full operational lease
  3. Flexvast Lease
  4. Short Lease
  5. Sale and Lease Back
  6. Contact gegevens
  7. Bronkhorst Lease Reviews
  8. Schrijf ook een review over Bronkhorst Lease

Niet tevreden over Bronkhorst Lease? Probeer dan eens Lease.Auto.

Bronkhorst Lease

Bij Bronkhorst Lease kunnen bedrijven als instellingen terecht voor op maat gemaakte leaseoplossingen. Dit bedrijf is niet alleen flexibel, maar ook vernieuwend. Het biedt daarom ook leasecontracten aan klanten, die zoveel als mogelijk passen bij de bedrijfseconomische ontwikkelingen.

Een auto leasen bij Bronkhorst Lease betekent een leaseauto die naadloos aansluit op de mobiliteitsbehoefte van de klant. Men kan bij dit bedrijf rekenen op maatwerk, budgettaire zekerheid, flexibele oplossingen, gemak en service.

Dit bedrijf zorgt voor de optimale mix van meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen. Op die manier kan men profiteren van alle voordelen van een flexibel leasecontract. Men hoeft zich dus geen zorgen te maken, dat men torenhoge tussentijdse beëindigingskosten krijgt of onduidelijke voorwaarden.

Dankzij het unieke FlexVast-leaseconcept van Bronkhorst Lease krijgen klanten een flexibel inzetbare auto voor een gunstig en transparant tarief. Klanten kunnen gebruik maken van diverse lease mogelijkheden. Men kan onder andere denken aan de full operational lease, flexvast, shortlease, sale and lease back en occasion lease mogelijkheden.

autolease">Titel

Bronkhorst Lease Details

Hits: 326

URL: http://www.bronkhorstlease.nl/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

Full operational lease

Klanten die alles in een keer goed geregeld willen hebben en die zorgeloos op pad willen, kunnen het best kiezen voor de full operational lease mogelijkheden van Bronkhorst Lease.

Bij deze vorm van leasen worden alle financiële en operationele zorgen uit handen van de klant genomen voor één vast bedrag per maand. Hierdoor blijven de kosten beheersbaar en is het mogelijk voor ondernemers om te budgetteren.

Afhandeling van reparaties, onderhoud of schade wordt allemaal door Bronkhorst Lease geregeld. Dit betekent een volledige service waarbij continuïteit van een vervoersmiddel voorop staat. Er wordt verder ook geen beslag gelegd op de beschikbare financiële middelen van de klant. Bij operationele lease, ook wel off-balance lease genaamd, wordt het object niet afgeschreven op de balans. De leasetermijnen worden rechtstreeks als kosten geboekt in de resultatenrekening.

Bij het leasen van een auto bij dit bedrijf, blijft Bronkhorst Lease de juridische en economische eigenaar van het voertuig. Aan het eind van het leasecontract wordt de auto weer ingeleverd bij dit bedrijf. Men heeft uiteraard ook de mogelijkheid om de auto over te nemen dan wel te kopen.

Flexvast Lease

Klanten die meer flexibiliteit en transparantie willen in hun leasecontracten kunnen het beste kiezen voor de flexvast lease mogelijkheden van dit bedrijf. Bij deze vorm van leasen kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast. Verlenging vindt plaats op basis van tarieven die vooraf met de klant bepaald zijn. Bij verrekening volgt automatisch een creditering op basis van een nieuwe tarief.

Klanten hoeven hierbij geen langdurige leasecontracten meer te sluiten. Bedrijven die op projectmatige basis werken of waar werknemers vaker uit dienst gaan en niet direct vervangen hoeven te worden, kunnen het beste gebruik maken van de flexvast lease mogelijkheden van dit bedrijf.

Met het flexvast leaseconcept kunnen klanten eenvoudig op eventuele gewijzigde bedrijfsomstandigheden inspelen. Met dit flexibel leasen concept wordt de flexibiliteit van huurcontracten geboden tegen een tarief dat kan concurreren met meerjarige leasecontracten. Men is niet gebonden aan langlopende contracten. Gelukkigerwijs blijft het bedrijf op een comfortabele, efficiënte en bedrijfseconomisch verantwoorde manier te allen tijde mobiel.

Short Lease

Klanten die gaan voor maximale flexibiliteit en die de mogelijkheid willen hebben om hun lease auto op elk moment weer in te leveren, kunnen het beste kiezen voor de short lease mogelijkheden van Bronkhorst Lease. Een shortleaseovereenkomst bevindt zich tussen een huurovereenkomst en een leasecontract en combineert hiermee het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst.

Met een short lease contract profiteren klanten van maximale flexibiliteit, goede budgettering, passende oplossingen en veel vrijdheid.

Sale and Lease Back

Deze vorm van leasen is vooral geschikt voor bedrijven met een eigen wagenpark. Het kan wel eens voorkomen dat dit soort bedrijven de overstap willen doen naar het leasen van auto's. Bronkhorst Lease neemt in dit geval het wagenpark van de klant c.q. onderneming over en least het vervolgens aan hetzelfde bedrijf.

Deze vorm van leasen biedt meer financiële armslag voor bedrijven en men blijft mobiel als voorheen. Het bedrijfsproces komt dus niet stil te liggen op een bepaald moment. Dit is ook een mooie manier om de liquiditeitspositie te versterken met alle voordelen van leasing.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Bronkhorst Lease middels het versturen van een e- mail naar [email protected]

Bronkhorst Lease B.V.
Beijerdstraat 9
4112 NE Beusichem
[email protected]Reviews en Ervaringen over Bronkhorst Lease

Er zijn nog geen reviews geschreven over Bronkhorst Lease

Schrijf ook een review over Bronkhorst Lease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Bronkhorst Lease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bronkhorst Lease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bronkhorst Lease


Home » Auto's leasen » Bronkhorst Lease