Bedrijfswagenleasing.nl

BedrijfswagenLeasing.nl behoort tot een van de grootste Nederlandse leasemaatschappijen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leasen van bedrijfswagens. Bij dit bedrijf worden alle auto's full operational geleverd. Dit betekent dat men zich geen zorgen hoeft te maken om zaken als verzekering, houderschapsbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie. Een aantal van de bedrijfsauto's staan ook nog op voorraad. Dit maakt het voor klanten mogelijk om snel in de auto's te kunnen rijden. Bij onderhoud of schade zorgt dit bedrijf direct voor vervangend vervoer. Men hoeft dus niet uren te wachten op vervangend vervoer. Ook startende ondernemers en ZZP'ers zijn welkom bij bedrijfswagenleasing. Vooral vanwege het feit, dat dit bedrijf een groot aantal auto's inkoopt, kan het de auto's ook tegen de scherpste tarieven leasen voor ondernemers. Er wordt hierbij ook een laagste prijsgarantie gehanteerd. Dit bedrijf bestaat uit een team van medewerkers die zeer enthousiast, professioneel, persoonlijk en klantgericht te werk gaan. autolease

Short Lease

Klanten kunnen bij Bedrijfswagenleasing gebruik maken van de Shortlease mogelijkheden. Bij deze vorm van leasen bevindt zich tussen een contract van langer als 12 maanden en een kortlopende huurovereenkomst. Bij deze vorm van leasen wordt de vrijheid van een huurcontract gecombineerd met het gunstig tarief van een leasecontract. Deze klanten profiteren ondanks het kortlopend karakter van dit leasecontract van alle voordelen welke het leasen van een auto met zich meebrengt. Hoewel shortlease de naam heeft duur te zijn, is dat niet het geval bij de shortlease oplossingen van bedrijfswagenleasing. Klanten hoeven met een shortlease contract (van 1 tot 12 maanden) geen langdurige of grote investering te doen. De shortleasecontracten van dit bedrijf zijn vanaf 1 maand inzetbaar en daarna per maand opzegbaar, waardoor deze perfect zijn af te stemmen op de mobiliteitsbehoefte van de klant. Klanten leasen bij bedrijfswagenleasing all-inclusive, wat betekent dat alle auto gerelateerde zaken uit handen worden genomen door dit bedrijf. Zaken als all risk verzekering met Europa dekking, reparatie en onderhoud, houderschapsbelasting, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade en onderhoud zijn in het maandbedrag inbegrepen.


Operational lease (Algemeen)

Het komt steeds vaker voor, dat ondernemers kiezen voor de operational lease. Bij deze vorm van leasen profiteert de klant van een totaal service. Dit geldt voor lease contracten vanaf 1 maand tot langlopende contracten van 72 maanden. All- inclusive wordt hierbij geboden tegen een vast bedrag per maand. Men weet dus elke maand waar men aan toe is. Van Allriskverzekering tot wegenbelasting, rente en afschrijving worden geregeld door bedrijfswagenleasing.


Full operational lease

Bij het ondernemen kunnen eigenaren van bedrijven merken, dat hun mobiliteitsvraagstuk steeds verandert. Dit bedrijf biedt deze ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van de full operational lease optie. In dit geval kan men de bedrijfswagens met een gerust hart rijden en dit bedrijf zorgt voor de rest. Van het financiële plaatje tot de praktische zaken wordt geregeld door bedrijfswagenleasing. Deze vorm van leasen biedt klanten ook diverse financiële voordelen. Men heeft namelijk de mogelijk om een auto naar wens te kiezen zonder dat deze onderdeel wordt van het vreemd vermogen van de klant. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsauto geen effect heeft op de balans van het bedrijf. Wanneer men kiest voor een operational lease bedrijfswagen betaalt men een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. Klanten die hun BTW mogen verrekenen kunnen de leasekosten ook nog aftrekken.


Leasen zonder aanbetaling

Sommige ondernemers zouden heel graag gebruik willen maken van de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen zonder een aanbetaling te hoeven doen. Gelukkigerwijs bestaat deze mogelijkheid wel bij Bedrijfswagenleasing. Er zijn bij dit bedrijf diverse mogelijkheden om een bedrijfswagen en of bus te leasen zonder dat men daarvoor geld moet inleggen, welke men nooit retour ontvangt. Als zzp’er of kleine ondernemer heeft men niet altijd de financiële mogelijkheden om een bedrijfswagen te kopen of een grote aanbetaling te doen bij een leasemaatschappij. Echter wilt men wel een goede liquiditeitspositie behouden en geen financiële risico’s lopen. De voordelen van een bedrijfswagen leasen zonder aanbetaling zijn dan zeer interessant. Het enige wat men moet doen is aan het begin van een leasecontract, is een borg betalen. Gelukkigerwijs krijgt men dit bedrag aan het einde van het leasecontract terug. Een compacte bestelauto least men al vanaf € 279 per maand. Naast de maandelijkse leasekosten betaalt de klant eenmalig een kleine borgsom. Deze borg is afhankelijk van de grootte en opties van de bedrijfswagen, maar ligt altijd tussen de 800 en 1500 euro. Dit bedrag ontvangt men na afloop van het leasecontract terug.


Contact gegevens

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Bedrijfswagenleasing via het nummer 0887001899. BedrijfswagenLeasing B.V. Emopad 29 5663 PA Geldrop T.: 0887001899


Bedrijfswagenleasing.nl Reviews

  Niet doen!

  Absolute meesters in bijkomende kosten en de service is ook ver te zoeken.

  Sterke punten
  Makkelijk aan te vragen

  Zwakke punten
  Service, bijkomende kosten

Bezoek Bedrijfswagenleasing.nl

Schrijf je eigen review