Autoplanning - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 17 november 2017
Autoplanning Logo
  1. Autoplanning
  2. Private Lease
  3. Full operational lease
  4. Netto operational lease
  5. Sale and Lease Back
  6. Contact gegevens
  7. Autoplanning Reviews
  8. Schrijf ook een review over Autoplanning

Niet tevreden over Autoplanning? Probeer dan eens Lease.Auto.

Autoplanning

Sedert 1997 is Algemene Leasemaatschappij Autoplanning bezig met het bieden van lease mogelijkheden aan klanten in Nederland. Dit bedrijf opereert geheel zelfstandig en is niet afhankelijk van een bank, automerk en of importeur. Deze ongebondenheid geeft het bedrijf alle ruimte om flexibel in te spelen op de wensen van haar klanten. Service en persoonlijke aandacht voor bestuurders, wagenparkbeheerders en dealers staan hierbij centraal. Bij autoplanning hebben klanten de mogelijkheid om te leasen op een manier, die het beste bij hen past. Hierdoor krijgt men ook meer grip op de kosten van autorijden. Dit bedrijf biedt namelijk autoleaseproducten op maat, waarbij veilig en energiezuinig rijgedrag gestimuleerd en financieel beloond wordt. Klanten hebben dus meer controle en lagere kosten.

Dit bedrijf heeft ook als visie, dat bestuurders van lease auto's en bedrijven meer moeten delen in de besparingen die zij zelf realiseren in hun eigen mobiliteits- en milieukosten.

Dit bedrijf heeft ook als missie om maatwerk autoleaseproducten te bieden, waarbij bestuurders direct (financieel) voordeel realiseren door middel van ‘economisch’ en ‘verantwoord’ rijgedrag.
Autoplanning biedt deze diensten aan zowel particulieren als bedrijven in Nederland.

autoleasemaatschappijen

Autoplanning Details

Hits: 368

URL: https://www.autoplanning.nl/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

Private Lease

Bij Autoplanning hebben particuliere klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de private lease mogelijkheden. Men kan hierdoor altijd in de nieuwste auto rijden en de looptijd van het contract afstemmen op de eigen wensen. Men heeft hierbij ook de mogelijkheid om het contract tussentijds stop te zetten. Dit bedrijf is ook nog lid van het Keurmerk, waardoor men automatisch beschermd wordt tegen hoge financiële risico's.

Met deze vorm van leasen houdt men de autokosten perfect in de hand. Men kan voor een vast, laag maandbedrag een auto leasen waarbij Autoplanning alle zorgen voor wat betreft de lease auto uit handen neemt. Men kan hierbij denken aan onderhoudskosten en schade of pech onderweg. Klanten betalen alleen voor hun brandstof en eventuele bekeuringen.

Om gebruik te kunnen maken van de private lease mogelijkheden van dit bedrijf, moet men aan enkele voorwaarden voldoen. Men moet onder andere minimaal drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en de afgelopen 5 jaar geen rijontzegging hebben gehad. Daarnaast moet de klant bij de eerste betaling een bedrag gelijk aan twee leasetermijnen voldoen. Als aan het einde van het contract aan alle verplichtingen is voldaan, wordt de eerste betaling binnen 60 dagen gerestitueerd.

Full operational lease

Ondernemers hebben de mogelijkheid bij Autoplanning om een Full operational lease contract aan te gaan. In dit geval zorgt Autoplanning voor de operationele zaken, met maximale controle over de autokosten.

Men kiest in dit zelf het merk en de type auto, welke men wenst te leasen. De auto wordt gekocht door Autoplanning en er wordt gezorgd voor de financiering van dit voertuig. De liquiditeitspositie van de klant wordt in dit geval niet aangetast. Doordat men een vast maandbedrag moet betalen, kan men ook beter budgetteren. Er wordt ook gezorgd voor het operationeel beheer van de auto. Men kan hierbij denken aan afschrijving en rente, reparatie, onderhoud en banden, verzekering, houderschapsbelasting, vervangend vervoer , hulpdienst en brandstofadministratie. Klanten kunnen dus gerust een auto leasen bij Autoplanning op basis van de Full Operational lease mogelijkheden van dit bedrijf.

Netto operational lease

Bij Netto operational lease zorgt Autoplanning voor de financiering van de lease auto. Het operationele beheer is voor rekening van de klant. Aan het einde van het contract heeft men gelukkigerwijs de mogelijkheid om de lease auto over te nemen dan wel te kopen. Deze vorm van leasen geeft de klant dus extra flexibiliteit als het komt op het gebied van de financiële planning.

Bij deze vorm van leasen kiest de klant een auto naar wens. De auto wordt gekocht door Autoplanning en zij zorgen ook voor de financiering. De liquiditeitspositie van de klant blijft in dit geval onaangetast. Aan het einde van het contract heeft de klant het recht van koop van de lease-auto (geen plicht). Verder zorgt de klant zelf voor het operationele beheer van de auto.

Sale and Lease Back

Klanten die direct hun liquiditeit wensen vrij te maken voor een financieel gezonde bedrijf of voor nieuwe bedrijfsactiviteiten, kunnen het beste gebruik maken van de Sale & Lease Back mogelijkheden van Autoplanning. Het wagenpark van de klant wordt in dit geval overgenomen door Autoplanning. vanaf dat moment zorgt dit bedrijf ook voor het operationele beheer. Hiervoor krijgt de klant meer financiele armslag en meer flexibiliteit voor terug. men hoeft zich hierdoor dus geen zorgen meer te maken om zaken zoals afschrijving en rente, reparatie,
onderhoud en banden, verzekering
houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdienst en
brandstofadministratie.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Autoplanning via het nummer 0365278787. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]

Autoplanning
Luidsprekerstraat 2
1322 AX Almere
Postbus 60146
1320 AC Almere
036 - 527 87 87
[email protected]Reviews en Ervaringen over Autoplanning

Er zijn nog geen reviews geschreven over Autoplanning

Schrijf ook een review over Autoplanning

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Autoplanning aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Autoplanning aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Autoplanning


Home » Auto's leasen » Autoplanning