Bij Autolease Midden Nederland is de slogan "one call does it all" zeker van toepassing. In 30 jaar tijd is dit bedrijf verder uitgegroeid tot een professionele en klantgerichte onderneming. De missie van dit bedrijf is om zich als sympathieke en klantgerichte leasemaatschappij op te stellen. Dit doet men door proactief wagenparken te beheren waarbij dit bedrijf als betrouwbare en flexibele partner optreed. Dit bedrijf probeert hierbij ook zoveel als mogelijk te voldoen aan alle eisen en wensen van de klanten. Autolease Midden Nederland zorgt ook voor een prettige en gezonde werkomgeving waarbij alle ruimte is voor ontplooiing van kennis en competenties. Dit bedrijf is ook een zelfstandige universele leasemaatschappij die opereert voor eigen rekening en bankonafhankelijk is. Dit bedrijf biedt diverse leasemogelijkheden zowel zakelijk als voor particulieren. Men kan hier onder andere denken aan full operational lease, particuliere lease, financial lease, netto operational lease en de shortlease mogelijkheden. Leasemaatschappijen kunnen onderverdeeld worden in bancair, beursgenoteerd en automotive bedrijven. Dit bedrijf heeft een automotive achtergrond. Het is universeel, niet merk- en bank gebonden. Auto Lease Midden Nederland is een zelfstandig bedrijf binnen De Waal Autogroep, welke met 285 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers een omzet genereert van 120 miljoen Euro. Dit bedrijf is ook actief lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Autolease Alliance. Dit geeft de waarborging om klanten een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Er wordt hierbij samengewerkt met organisaties als Euromobil, Profile Tyrecenter, Euromaster, Autotaalglas, Carglass, Eurocross Assistance en Travelcard. Personen die houden van zekerheid en die mobiliteitsgarantie willen, kunnen het beste een auto leasen bij Auto Lease Midden Nederland. autolease

Full operational lease

Klanten die voor deze vorm van leasen kiezen, leasen een auto zorgeloos en met hoogstaande service. Men geniet namelijk maximaal van de voordelen van leasing. Zowel de financiering als het beheer van personen -en bedrijfsautoís brengt men hierbij onder beheer van Auto Lease Midden Nederland. Hierdoor kan men zijn of haar tijd en financiŽle middelen maximaal besteden aan de eigen bedrijfsvoering. Deze vorm van leasen biedt klanten ook de mogelijkheid om te kunnen budgeteren. Dit is mogelijk omdat alle kosten zoals afschrijving, rente, houderschapsbelasting, all risk verzekering, reparaties, banden, hulpservice en onderhoud inbegrepen zijn in het tarief. Dit bedrijf garandeert klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week mobiliteit. Aan het einde van het leasecontract hebben klanten ook de mogelijkheid om de lease auto volledig over te nemen.


Particuliere Lease

De Auto Lease Midden Nederland is een leasemaatschappij voor de particuliere lease. Men heeft de mogelijkheid als particulier om een auto te leasen bij dit bedrijf tegen zeer concurrerende dan wel scherpe lease prijzen. Voor de klant betekent dit niet alleen gemak, maar ook risico beperking, betrouwbaarheid, geen fiscale bijtelling en lagere kosten. Bij dit bedrijf kunnen klanten ook rekenen op betrouwbare en courante merken. De all- riskverzekeringsrisico komt ook voor de rekening van Auto Lease Midden Nederland. Particuliere Lease klanten worden verder ook beloond met veel schadevrije jaren door op de leaseprijs een no-claim korting op te nemen.


Financial lease

Klanten kunnen bij dit bedrijf ook terecht voor de financial lease mogelijkheden. Personen die interesse hebben in een lease regeling waarbij zij direct de eigenaar worden van het voertuig aan het einde van het lease contract kunnen het beste kiezen voor de financial lease van Auto Lease Midden Nederland. Men heeft ook de mogelijkheid om extra zaken in het lease pakket op te nemen. Men kan ervoor kiezen, dat het onderhoud, de reparatie, verzekering en vervangend vervoer geregeld wordt door dit bedrijf. Klanten zijn tijdens de leaseperiode economisch eigenaar, maar nog geen juridisch eigenaar van de auto. Economisch eigenaar zijn van de auto levert de klant ook enkele fiscale voordelen. Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij Autolease Midden Nederland. Wanneer de laatste betaling is voldaan gaat ook het juridisch eigendom automatisch over en is de klant direct volledig eigenaar van de auto.


Netto operational lease

Klanten die hun lease auto zelf willen onderhouden, repareren en verzekeren, hebben de mogelijkheid om te kiezen voor de netto operational lease mogelijkheden van Auto Lease Midden Nederland. Het belangrijkste verschil hierbij met Full Operational Lease is het feit dat men bij deze vorm van voordelig leasen het operationele gedeelte deels zelf kan verzorgen. Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Het juridisch en economisch eigendom ligt volledig bij Autolease Midden Nederland en de klant houdt zijn of haar balans vrij van wagenpark investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risicoís en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie bij de klant zelf. Het restwaarde risico ligt echter bij Autolease Midden Nederland. Naast de kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie zijn er natuurlijk nog andere kostencomponenten. Denk hierbij aan administratie van brandstofkosten, houderschapsbelasting of schadebeheer. Deze kunnen (ook bij operational lease) naar believen worden ondergebracht bij Autolease Midden Nederland. Aan het einde van het lease contract hebben klanten de mogelijkheid om de auto over te nemen dan wel te kopen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de helpdesk van Auto Lease Midden Nederland via het telefoonnummer 0344638070. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected] Autolease Midden Nederland Marconistraat 12 4004 JM Tiel 0344 - 63 80 70 [email protected]


AutoLease MiddenNederland Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over AutoLease MiddenNederland.

Bezoek AutoLease MiddenNederland

Schrijf je eigen review