ALD Automotive - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 mei 2018
ALD Automotive Logo
  1. ALD Automotive
  2. ALD Private Lease
  3. Operational lease
  4. Short Lease
  5. Occasion lease
  6. Contact gegevens
  7. ALD Automotive Reviews
  8. Schrijf ook een review over ALD Automotive

Niet tevreden over ALD Automotive? Probeer dan eens Lease.Auto.

ALD Automotive

ALD Automotive behoort tot de wereldwijde speler in het beheer van mobiliteit. Dit bedrijf heeft onder meer een vloot van meer dan 1,3 miljoen voertuigen. Dit geeft dan ook het wereldwijde karakter van dit bedrijf aan. De ALD Automotive maakt deel uit van de Société Générale Groep. Om leaseoplossingen c.q. mogelijkheden in Noord-Amerika aan te bieden is ALD Automotive een partnership aangegaan met Wheels.

Het bieden van vrijheid in mobiliteit behoort tot de missie van ALD Automotive. In een steeds complexer wordende wereld probeert men zoveel als mogelijk eenvoud aan de man te brengen. Men probeert ook voor elke type bedrijf de juiste mobiliteitsoplossingen te bieden. Dit bedrijf transformeert zich dan ook van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden.

Dit bedrijf maakt zich ook sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit behoort zelfs tot een van de belangrijkste speerpunten van het
mobiliteitsbeleid in Nederland. Dit bedrijf certificeert zich onder andere voor de ISO 14001. Daarnaast worden de richtlijnen van de ISO 26000 gehanteerd bij de bedrijfsvoering van ALD Automotive.

Klanten hebben bij dit bedrijf diverse lease mogelijkheden. Men kan onder andere denken aan de private lease, operational lease, short lease en occasional lease mogelijkheden.

ALD Automotive Details

Hits: 584

URL: http://www.aldautomotive.nl/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

ALD Private Lease

Bij ALD Automotive kan men onder andere terecht voor de ALD Private Lease. Met deze vorm van leasen kan men onbezorgd privé leasen tegen een vast bedrag per maand. In dit geval hoeft men ook geen bedrijf of BV te hebben. Het enige wat men moet doen is een vast bedrag per maand betalen voor het rijden in een nieuwe auto. Er zijn in dit geval geen enkele bijkomende kosten. Dit zorgt dus voor zekerheid voor de klant want men weet aan het einde van elke maand dan ook precies waar men aan toe is.

Klanten zitten bij deze vorm van leasen nergens aan vast. Nadat het lease contract is verlopen levert men de auto gewoon weer bij dit bedrijf in. Men kan een Private Lease contract al vanaf een periode van 12 maanden afsluiten. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om de auto voor langere tijd te leasen.

Operational lease

Operational Lease behoort tot de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Het wordt ook wel gezien als de meest uitgebreide vorm van leasen omdat alle kosten in het leasecontract verwerkt en maandbedrag verwerkt zijn. Men kan hier onder andere denken aan de verzekering, onderhoud, banden, motorrijtuigenbelasting, vervangend vervoer en meer. Bij deze vorm van leasen is ALD Automotive economisch en juridisch eigenaar van de leaseauto. Dit houdt in dat ALD Automotive in staat voor alle eventuele financiële risico’s.

Klanten hebben hierbij het voordeel, dat ze maandelijks een vast bedrag betalen. Men hoeft zich niet druk te maken om zaken als verzekering en wegenbelasting. Men hoeft verder niet te investeren voor de aanschaf van een lease auto, de liquiditeitspositie van de onderneming wordt niet aangetast door de aanschaf; er is geen sprake van een verslechterde vermogenspositie op de balans van de onderneming en er is geen verzekering voor de leaseauto op naam van de onderneming. Onderhoud en reparatie wordt gedaan door ALD Automotive.

Short Lease

Personen die een auto voor kort termijn wensen te leasen, hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de short lease mogelijkheden van dit bedrijf. Een Shortlease overeenkomst kan men afsluiten vanaf 6 maanden tot 12 maanden met een tariefgarantie tot 24 maanden. Deze overeenkomst kan men gelukkigerwijs op elk willekeurig moment opzeggen waardoor er geen langdurige investering gedaan hoeft te worden. Het voordeel hiervan is dat men met een short lease altijd goedkoper uitkomt dan met een reguliere leaseovereenkomst voor dezelfde periode.

Het voordeel van deze vorm van lease is dat de auto per direct inzetbaar is, men heeft lage maandelijkse kosten, men heeft geen afkooprisico en men kan gebruik maken van services zoals navigatie, winterbanden en een brandstofpass. Bij deze vorm van leasen is er sprake van een variabele opzegging en men loopt geen risico, dat de auto's stil blijven staan.

Occasion lease

Met de ALD Occasion lease hebben klanten de mogelijkheid om voordelig jong gebruikte auto's te leasen. In dit geval kan met onder andere denken aan auto's met weinig gereden km's.

De occasions van ALD Automotive zijn per direct leverbaar tegen de scherpste tarieven. Het gaat in deze om tweedehands auto's die niet ouder dan twee jaar zijn en met relatief weinig kilometers. Occasion lease is mogelijk bij het leasen van een auto in combinatie met een elektrische fiets of Piaggio MP3. Ook is occasion lease te combineren met de flexibel leasen dienst.

Het voordeel van de occasion lease is dat er hier sprake is van een laag maandbedrag, mogelijk lagere bijtelling doordat de auto eerder op kenteken is gezet en verder gaat het om jong gebruikte auto's. Daarnaast is de auto op voorraad, dus direct inzetbaar.

Contact gegevens

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de klantenservice van ALD Automotive via het telefoonnummer +31(0)206587000. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]

ALD Automotive
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Tel: +31 (0)20 658 70 00
[email protected]Reviews en Ervaringen over ALD Automotive

Er zijn nog geen reviews geschreven over ALD Automotive

Schrijf ook een review over ALD Automotive

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ALD Automotive aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ALD Automotive aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ALD Automotive


Home » Auto's leasen » ALD Automotive