Your Lease

Shortlease: Scherpgeprijsd privé leasen vanaf 6 maanden Bij ons kunt u een auto privéleasen voor 48 maanden, 36 maanden, 24 maanden en 12 maanden. Ook is het bij ons mogelijk om te kiezen voor shortlease. autoleasemaatschappijen Links

Lager tarief

Veel klanten vragen zich af hoe Your Lease zich kan onderscheiden van andere leasemaatschappijen door een lager tarief aan te bieden aan de klant. Your Lease is in staat dit te doen doordat zij nieuwe en jong gebruikte auto’s rechtstreeks en grootschalig inkoopt. Als klant van Yourlease privé lease profiteert men direct van het volumevoordeel en betaalt men een vast laag all-in maandbedrag. De auto’s van Your Lease zijn standaard voorzien van reclame op de zijkanten en achterzijde. Indien men geen reclame wilt op de auto, dan dient men een opslag van 10 euro per maand erbij te betalen.


All in

Klanten kunnen zich ook weleens afvragen of all in ook echt all in is bij Your Lease. Bij dit bedrijf is all in ook daadwerkelijk all in. In het vaste maandbedrag van een Yourlease private leaseauto is onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting, WA casco verzekering, rente, afschrijving, vervangend vervoer en 24- uurs pechhulp inbegrepen.


Auto leasen

Een auto leasen bij Your Lease is mogelijk vanaf een duur van 6 maanden tot maximaal 60 maanden. Bij een looptijd van 60 maanden is de maandtermijn natuurlijk het laagst. Bij de all-in privé-lease formule van Yourlease, least de klant voor een voorafgestelde termijn de auto, echter wordt men geen eigenaar.


Eventuele schade

In geval van schade, wordt de schade door het servicecenter van QuickServ in Soest gratis vakkundig gerepareerd. In geval van ruitschade (o.a. ster of put) dient men zo snel als mogelijk contact op te nemen met Autotaalglas. Bij pech en niet-rijdbare schade kan men, in binnen- en buitenland, dag en nacht een beroep doen op Eurocross assistance. In gevallen waarbij de reparatie of onderhoud van een privé lease auto van de klant langer duurt dan 48 uur, heeft de klant recht op gratis vervangend vervoer. Bij Yourlease is er echter ook een eigen risico bepaling bij schade. Net als bij de meeste autoverzekeringen geldt er ook bij Yourlease privé lease een eigen risico. Deze bedraagt per schadegeval € 295,- .


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Yourlease via het nummer 0356039988 of via e- mail [email protected] De openingstijden van Yourlease zien er als volgt uit: Maandag tot 21.00 uur Donderdag tot 22.00 uur Elke werkdag tot 18.00 uur Zaterdag en zondag tot 17.00 uur


Your Lease Reviews

Bezoek Your Lease

Schrijf je eigen review