Bij autoverhuurder Sixt kun je voordelig een auto huren. Sixt autoverhuur is wereldwijd en in Europa één van de marktleiders op het gebied van autoverhuur. Sixt is in Nederland ruim vertegenwoordigd met vestigingen. In veel plaatsen vindt u bij Sixt autoverhuur een ruim aanbod aan nieuwe en luxe voertuigen. Goedkoop auto huren: huurauto's boeken bij Sixt autoverhuur ✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service. Shortlease. Heb je dus een huurauto nodig, kies dan voor Sixt!

Over Sixt

Bij Sixt autoverhuur ben je op de juiste plek voor de beste huurauto's. Wereldwijd vind je in circa 100 landen meer dan 4000 filialen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt vestiging te vinden. Bij aankomst staat jouw gereserveerde huurauto al direct voor je klaar. Sixt autoverhuur heeft een groot aanbod voertuigen en je vindt gegarandeerd een voertuig wat bij jou past. Ga je verhuizen en heb je een busje nodig, een luxe auto om in weg te rijden na jouw bruiloft of ben je op zoek naar een SUV, een sportieve auto of een cabrio voor tijdens uw vakantie? Alles is mogelijk bij Sixt autoverhuur. Check snel alle mogelijkheden bij de vestiging van jouw keuze. Ook voor een leenauto of een motor kun je terecht bij Sixt. Je kunt hiervoor altijd telefonisch contact opnemen of simpelweg een van de filialen inlopen en vragen om informatie. Wil je nog extra opties? Tijdens het reserveringsproces, heb je de optie om voor diverse extra opties te kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kinderzitje of een navigatiesysteem. In Nederland zijn er al meer dan 40 locaties van Sixt autoverhuur. Sixt autoverhuur is niet alleen erg voordelig, maar ook erg betrouwbaar en veilig om te gebruiken. De voertuigen zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud. Hierdoor ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Bij Sixt autoverhuur is het tevens mogelijk om voor een langere periode een voertuig te huren. Dit is een handige uitkomst wanneer je bijvoorbeeld tijdelijk geen eigen vervoer hebt door een ongeluk. De huurauto kan compleet geleverd worden met kinderstoeltjes en een navigatiesysteem. Studenten krijgen bij Sixt Autoverhuur een leuke studentenkorting!


Reseveren

Bij Sixt autoverhuur hebben klanten de mogelijkheid om online een huurauto te reserveren. De online reservering van de huurauto vindt plaats in 'Real Time'. Dit betekent dat de klant direct na de reservering een bevestiging van de boeking ontvangt via de e-mail. Tevens profiteren klanten daarnaast van voordelige online tarieven, welke vele malen goedkoper zijn dan de tarieven in een vestiging van Sixt autoverhuur. Een online reservering kan tot uiterlijk 2 uur voor het afhalen van het voertuig en uiterlijk 4 uur voor Boels-vestigingen. Voor voertuigen zoals jeeps en cabrio's geldt een reserveringstermijn van niet minder dan 24 uur van tevoren.


Betalen met creditcard

Bij Sixt autoverhuur hebben klanten de mogelijkheid om met een creditcard te betalen. Je hebt hiervoor de gelegenheid wanneer je de de huurauto bij de desbetreffende vestiging ophaalt. Klanten zijn verzekerd van hun reservering bij gebruik van een creditcard. De betaling wordt echter pas afgerond bij de vestiging waar de auto opgehaald moet worden.


Sixt Klantenkaarten

Sixt autoverhuur biedt tevens speciale klantkaarten aan. De Sixt Express Card kun je gemakkelijk online aanvragen. Onder het kopje 'services' kun je kiezen voor 'Sixt Express'. Daarna wordt er gevraagd om het online formulier in te vullen. Hierna kun je klikken op 'aanvraag versturen'. Hetzelfde document moet ook ondertekend opgestuurd worden naar Sixt autoverhuur. De Sixt Express Card wordt daarna per naar de klant verzonden. Als kaarthouder van de Sixt Express Card kunnen klanten profiteren van de volgende voordelen: - Niet meer in lange rijden wachten en tijdrovende huurformaliteiten. - Het self service aanbod zoals CarExpress via een automaat of een mobiele telefoon gebruiken. - Extra bonusmiles of punten ontvangen via de verschillende partners van Sixt autoverhuur.


Facturatie

Je kunt op verschillende manieren jouw factuur ontvangen. Zo kun je ervoor kiezen om de factuur via post of via e- mail te ontvangen. Tevens heb je ook de mogelijkheid om online een kopie van de rekening aan te vragen. Het ook mogelijk om direct bij iedere Sixt vestiging of bij een Sixt Quick-Check-In automaat voor de de huurauto te betalen.


Ervaringen met Sixt

Wanneer je een huurauto nodig hebt, denk je al snel aan bekende autoverhuurbedrijven zoals Sixt. De keuze is vaak vanwege het internationale karakter en naamsbekendheid van zulke bedrijven. Wanneer een keuze hebt gemaakt, is het nog de vraag of dit daadwerkelijk een positieve of een negatieve ervaring wordt. Wat zijn de ervaringen met Sixt autoverhuur? En zijn de ervaringen in Nederland even positief als in het buitenland? Tijdens jouw vakantie wil je tenslotte wel goed verzekert zijn van een goed huurauto. Op vergelijkautoverhuurders.nl kan je de ervaringen lezen van klanten van Sixt autoverhuur. Heb jij een ervaring die je wil delen? Laat dan jouw beoordeling achter op vergelijkautoverhuurders.nl


Aanbiedingen en kortingen

Sixt autoverhuur heeft altijd topaanbiedingen met scherpe prijzen. De aanbiedingen zijn maar voor een beperkte periode geldig en hebben speciale voorwaarden, afgestemd op de periode van het jaar. Op de website is een overzicht van de actuele aanbiedingen.


Klachten

Op de website van Sixt autoverhuur is er een aparte pagina waar je de mogelijkheid hebt om een klacht, compliment of suggestie kan in te dienen. Heb je een klacht waarmee je (dringend) geholpen moet worden? Dan is het een snellere keuze om direct telefonisch contact op te nemen met een vestiging van Sixt autoverhuur bij jou in de buurt. Bij het terugbrengen van de huurauto kun je een klacht indienen over een huurauto.Samen met de medewerkers Sixt autoverhuur wordt er dan een passende oplossing gezocht.


Sixt Video


Sixt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sixt.

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review