AB Autoverhuur

Short-Lease contract van AB Autoverhuur van 30 dagen tot 12 maanden Short-Lease van AB Autoverhuur verlaagt uw autokosten. U kunt 30 dagen tot 12 maanden Short-Lease inzetten. Short-Lease is flexibel en per dag opzegbaar. bmw

Short Lease

Personen dan wel klanten kunnen bij AB Autoverhuur niet alleen terecht voor het huren van auto's, maar ook voor het leasen van auto's. Dit bedrijf biedt namelijk short lease mogelijkheden aan klanten. Met deze vorm van leasen investeert men namelijk uitsluitend op momenten, dat men de auto('s) ook daadwerkelijk nodig heeft. Men hoeft zich dus geen zorgen te maken, dat men op gegeven moment opgezadeld gaat raken met een stilstaand wagenpark. Deze lease mogelijkheid van AB Autoverhuur is voornamelijk geschikt voor ondernemers, die niet opgezadeld willen zitten met langlopende leasecontracten. Men kan in dit geval vooral denken aan startende ondernemers, die voorzichtig met de beschikbare financiële middelen wensen om te gaan. Ook bedrijven waar flexibele arbeidskrachten worden ingezet kunnen gebruik maken van de short lease mogelijkheid van AB autoverhuur. AB Autoverhuur reageert snel, of het nu gaat om levering van de leaseauto of om stopzetting van de lease. Klanten kunnen dus op elk moment en vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.


Voorwaarden Short Lease

Om gebruik te kunnen maken van de short lease mogelijkheden van AB Autoverhuur, moeten klanten aan enkele voorwaarden voldoen. Gedurende de looptijd van het lease contract hebben klanten de mogelijkheid om de genoemde looptijden te verlengen. De minimale looptijd hierbij is 30 dagen en de maximale looptijd is 12 maanden. Een shortlease maand wordt daarbij gelijkgesteld aan 30 dagen. Na de eerste 4 weken van het leasecontract is de looptijd per dag opzegbaar. Klanten kunnen hierbij gebruik maken van de breng- en haalservice in Nederland.


Het tarief

Bij AB Autoverhuur kunnen klanten terecht voor het leasen van auto's tegen de scherpste tarieven. De tarieven bij AB Autoverhuur zijn inclusief 3.000 kilometer per maand, onderhoud van de auto, men krijgt een complete verzekeringspakket inclusief WA- casco, ongevallen- en inzittendenverzekering. Men kan verder gebruik maken van de 24- uurs alarmservice en men kan rekenen op vervangend vervoer bij reparatie en of onderhoud van de auto.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van AB Autoverhuur via het telefoonnummer (023)53 11888. Daarnaast hebben klanten ook de mogelijkheid om een e- mail te sturen naar [email protected] AB Autoverhuur Houtplein 8 2012 DG Haarlem Telefoon: (023)5311888 E-mail: [email protected]


AB Autoverhuur Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over AB Autoverhuur.

Bezoek AB Autoverhuur

Schrijf je eigen review